Cycling Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na fiúk tényleg senki sem jön multizni? Nagyon jó móka ám! PLS gyertek! naaaaaaaa....
Shotogan
jaja,jössz majd MSN-re?

szanics
Na, örömmel látom, hogy sikerült elindítani 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Atipapa
Hi!
Kurva jó ez a gém, éjjel nappal ezt nyomom, igaz még csak a 4. rész sikerült megszereznem.

Az új rész miben jobb?
Amúgy szívesen magyarosítanám, de nem találom a nyelvi fájlokat, nem tudja valaki hol tárolja a gém?

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

Shotogan
Abban tudnál segíteni,hogy hogyan vezessem fel a sprintet?

Fiúk! Akinek van kedve nyomhatnánk multit, én az elõbb próbáltam ki, és zsír hogyha a szerver nem gyorsítja végig 8X-oroson! 😊 Ha valakit érdekel írjon!!
shad0w
Nos, leírom eddigi tapasztalataimat, hátha segít akár neked, akár másnak.
Szal, a több stage-bõl álló versenyek elõtt elõre meg kell nézni, hogy mégis milyen szakaszok vannak, és ahhoz megfelelõ versenyzõket kell kiválasztani. Én mindig viszek magammal sprintert, hegyimenõt, és flat-en is jól teljesítõ versenyzõket. Az elején nagyjából 30%ra állítom a csúszkát és hagyom hogy versenyzõim scak utazzanak a mezõnnyel, általában a peloton legvégén. Viszont egy embert, szakasztól függõen, a mezõny elején hagyok, hogy az esetleges szökéssel el tudjon menni, ugyanis eddigi tapasztalataim szerint majdnem mindig elszökik (megpróbál elszökni) több kevesebb versenyzõ. Lehetõleg egy az összetettben nem túl elõkelõ helyen álló, mégis viszonylag jó versenyzõt küldök el a szökéssel mert azt nem kezdik el rögtön követni. Szal ezután neked teljesen felesleges a mezõny elejére állnod vezetni, hiszen neked az is jó ha hazaér a szökés, és az is jó ha befogjátok õket, hiszen a csapatod többi tagja közben a mezõnyben "pihen". A végén a sprintet nagyon jól fel lehet vezetni a kiválasztott emberedednek, tetszik ez a dolog. Nem vok benne biztos, hogy újítás, de én a cm4ben nem találkoztam vele (ez nem jelent semmit hiszen alig játszottam vele). Beállítom a sprintet agresszivre azt had szoljon 😊
Én ezzel a taktikával majdnem mindegyik szakaszt megnyertem, szal nekem bevált 😊

don't give a fuck

A januári két versenyen túl vagyok! A 16 szakaszból 10-et megnyertem, van amelyiket sprint befutóval, és van amelyiket szökésbõl! Hozzáteszem hogy nem easy-n játszom a játékot! 😊 Márciustól lesz izgalmas, amikor már az 1. osztályú csapatok is teljes erõvel fognak indulni!
szanics
Eddigi legnagyobb sikeremet elérve behoztam két kerekesemet a 4-5. helyre az egyik szakaszon (nem röhög!!!!) 😄DD
Amúgy sikerült már valakinek egy 175 km-es, 3 frissítõs szakaszon végigvinnie egy szökést a 20. km-tõl? Nekem 5 kilométer hiányzott hozzá, bakker... 8-an meglógtunk, de a végén sajna kipukkadtunk.

A stage editról tud vki vmit?
MSN!
pls...

szanics
#102, read back pls! 😄

zolee90
talán megy...1. szakaszon a tour de france-on Bodrogival 2. lettem 😊 Amstrong mögött. viszont adjatok létszi egy mûködõ linket ahol a yoo database van. thx

zolee90
elindult...viszont:
ahogy kiválasztom a csapatomat, beállítom kinek mi lesz a szerepe a csapatban, és utána ahogy betölti a játékot egyszerûen újraindul a gépem
ez mitõl van?

zolee90
mostmár nem azt írja ki elindításnál h 1 vagy több lemezt talált a meghajtóban, hanem:
-rendesen azt csináltam ami le volt írva, SFN progival letiltottam amit kell
-berakom bárhova az mdf fájlt
-mostmár azt írja ki h checking disc, és utána h rakjam át másik meghajtóba
ezzel mit csináljak?

szanics
bemountoltad az image file-t?

BIOS-ban is tiltsd le.
zolee90
hiába húztam ki, így sem megy: ( ez van

szanics
jaja 😄

zolee90
még mielõtt rosszat húzok ki...az adatkábel az a szürke igaz?<#confused>

szanics
Tyû bakker, amúgy nem gondoltam, hogy van még nagyobb összeszedettséget és koncentrációt kívánó játék ebben a mûfajban, mint a Football Manager! Teljes a kattanás... 😄D

szanics
És az "nem fogy az erõ de mégis" probléma a szezon eleji forma miatt van vagy azért, mert lúzerek a bringásaim, esetleg én vagyok a béna? 😄

A zöld villogó cucc azt jelenti, hogy a kerékpáros abban a pillanatban kiváló erõben érzi magát, és lelkileg is nagyon erõs. 😊
Komolyra fordítva tényleg valami ilyesmit jelent. Az angolok úgy mondják, hogy good momentum.
Amikor zölden villog, érdemes pl. támadni, ha jó a hely, mert tovább bírja a támadást, lassabban megy le a fehér csík, illetve gyorsabban töltõdik fel. A piros ennek az ellentéte.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

szanics
Akkor talán tudsz segíteni a problémámon. #116 pls.

zolee90
én a 4-el játszottam eléggé sokat, de aztán abbahagytam és mostanában gondoltam arra h érdekes, nem is hallottam az új részrõl <#zavart2>. De akkor ezek szerint ezaz. THX

szanics
aha.
nagy spíler vagy a korábbi részekben?

zolee90
ez a Rad Sport Manager Pro 2005 - Legends lenne az?

zolee90
vki prviben legyen szíves írjon egy oldalt ahonnan le lehet...izé meg lehet venni a CM5-öt 😊 lehet fizetõs is

CyM4-hez készült realname adatbázis??? és ha igen akkor honnan lehet leszedni?? Nem season update kellene hanem csak rendes nevek és csapatok. THX!
Lehet, hogy közutálatnak leszek kitéve ezen a fórumon de nekem ez az új cycling manager egyáltalán nem tetszik!
PL nem tudom miért de max. detailen is egyszínû feket mindenhol az út vagy sztem tök szar az is, hogy amelyik versenyzõ felett van az egér az "highlighted" lesz. Valahogy a versenyzõk mozgása sem jön be nekem. A 4-ben sztem jobb volt.
És a játékmenetrõl: Gyakorlatilag a legjobb hegyimenõkkel sem lehet a hegyeken megszökni pedig azért elõfordul, hogy nem a lejobbak nyernek 1-1 hegyi szakaszt. A sprint is nevetséges. mert kb 2 másodperc alatt eltûnik a sprintet jelzõ piros csík utána meg csak imitálják a sprintet.
Aztán nem tudom minek ez a vadiúj kifulladás effektus, amikor már ez korábban is megoldott volt a frissítõkkel. Ha neadj isten elõre megyek egy hegyimenõvel akkor az tuti a hegy 1/3-ánál kifullad, ami oké lenne de akkor a többiek(az ellenfelek) miért bírják annyira a hegyeket???
Carrier módban szinte lehetetlen nevesebb kerékpárost igazolni mert senkit sem enged a csapata, akiknek meg nincs csapatuk egy elsõ osztályú csapatban még vízhordónak is gyengék lennének. A scoutokat is ha kiküldöm az legalább 1-2 hónap, addigra meg már a felkészülés közepén lesz a csapat, szval az sem jó.

Pesze az is lehet, hogy csak én vagyok nagyon-nagyon balfasz de akkor is van sok dolog amit nem így csináltam volna...
Nálam is hasonló a helyzet, de szerintem ez betudható év eleji formának. Gondolom sokat kéne edzeni õket, edzõtáborba vinni és akkor talán jobb lesz.
szanics
Továbbra is akadnak gondjaim...
A T-Mobile csapattal kezdtem, és az év elsõ versenyeire regisztráltattam magam, majd elindítottam egy elég buta csapatot .
A szakaszok általában úgy zajlanak, hogy a csapatot be tudom hozni a 20. helyek környékére, de több egyelõre nem megy.
A dolog általában úgy fest, hogy egy darabig megyünk a pelotonnal, majd mikor páran elszöknek, és elkezd hatalmas lenni a különbség, akkor elõremegyek a csapattal váltva, hogy diktáljuk a tempót (ezek a hülyék nem mennek, én meg fosok, hogy hazaérnek a szökõk).
A végén megpróbálok kontraszökni egy-két jó sprinterrel és küzdõvel, de általában nem jön össze, mert a végére összeesnek a fiúk.
A hajrában meg hiába mondom, hogy menjünk elõre, hogy kedvezõ helyzetbõl mehessen a sprint, valahogy ez nem jön össze. Taktikai javaslat?

Más: mi a fiúk paneljének jobb szélén a néha zölden villogó cucc? Az, hogy max. erõn vannak?

Elõre is thx

szanics
<#worship><#worship><#worship>
Thanx, Master! Nincs valahol a neten egy kimerítõ angol nyelvû leírás/teszt a játékról? Még nem találtam ilyet...

Mikor kontratámadsz, ki kell jelölnöd a saját embered, hogy kivel, majd ezt követõen átváltani (például a kurzor gombokkal, jobb- vagy bal), hogy kit akarsz ellentámadni. Csak akkor mûködik, ha az, akit ellentámadni akarsz, az támad is, nem csak teker.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

szanics
Nekem nem megy valamiért a kontratámadás gomb, tud valaki segíteni?

szanics
Na, tényleg írtam pár hülyeséget, de már utánanéztem...

szanics
Hopp, egy hasznos magyar oldal - lehet, ha írunk bele sokan

szanics
ezt is marha könnyû elindítani, szerintem megéri leszedni.
Ld. #77
Szerintem nem divat, hogy régi játékhoz kiadjanak új igazolásokat, mert akkor a kutya se veszi meg az új gammát.

Üdv

Nekem a 4 van meg azt annakidején könyebb volt elinditami.
Ahhoz nincs pacth az uj igazolások?

szanics
Egy kérdés: mi mit jelent a kis táblázatban és az alsó utasítógomboknál?
Amivel - azt hiszem - tisztában vagyok:
Zöld csík: erõ
Fehér csík: elhúzási képesség, frissesség
Piros csík: lúzermérték (mennyire van ki szegény, ezt már tapasztaltam, ha teljesen felmegy, csak tolja a bringát 😄D)
Hogy a jobb oldalon a néha zölden, néha pirosan villogó állított téglalap mi a szösz, azt nem tudom.

Alsó utasító cuccok:
Elsõ: maradj a mezõnnyel
Második: saját tempó
Harmadik: kicsit maradj le
NEgyedik: jobban maradj le
Alsó sor elsõ: szökés
Második: csatlakozz a szökõkhöz
Negyedik: sprint
Ötödik: fingom sincs...

Csúszka: max. pulzusszámhoz képest mennyivel tekerjen

Nyugodtan linkeljetek, ha valahol ez mind le van írva, de én még ilyet nem találtam. Köszi! 😄

szanics
Úgy sem lesz jó, mert bugos a program. Az egyetlen mûködõ, négyrészes, kiegészítõkkel teli cucc a #102-nél van.

"rename into Database.cdb, then it goes into Cyanide/Database/Original"
Nem a Custom könyvtárba kell bemásolni hanem az original-ba, akkor valszeg jó lesz.
Shotogan
ok,de olyan este 7-8 körül leszek itthon,majd küldd el priviben a Messenger címed!

szanics
kúúúúúúúúúúúúúúúúl 😄DDD
Ha Te már játszottál korábbi verziókkal is, értekezhetnénk msn-en... <#kacsint>

Shotogan
Kihúztam a meghajtókat és végül elindult hála az égnek 😄

szanics
Megvan a probléma forrása.
Akinek real-name database kell, az egyetlen mûködõt ezen az oldalon érheti el.
Van itt fórum is, nagyon hasznos kis page.

szanics
Elkezded kicsomagolni a 001-est, és õ szépen végig kibontja.

szanics
A Real Name adatbázis letöltése után bemásoltam a Database/custom könyvtárba a cuccot, és a játék elején beállítottam, hogy azt az adatbázist használja.
Ez megy is, csakhogy amikor szerzõdést próbálok hosszabbítani egy versenyzõmmel, akkor elõveszi a gép a régi adatbázist, és úgy kezeli, mintha nem az én (T-Mobile), hanem egy másik (T-Lekom) csapatban lenne.
Mit lehet tenni? Írjam felül a régit?

mikor leszedtem a wandooról akkor .001 .002 stb típusokkal jött le.
Azokkal mit kell csinálni?
szanics
MEGY!!!!!!!
Most már tényleg csak egy tutorial kéne...
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>