347
:)
-
hegyimenő #227 huh hogyan kell játszani a Stage editorral? :)
elindul de kb annyit értek hozzá mint a nemistudom mihez :) -
hegyimenő #226 megy :) -
hegyimenő #225 köszönöm maptel hát rajta akkor :) -
maptel #224 igen mmindnet ki kell húzni -
hegyimenő #223 nah mielőtt huzigálnék mondja meg vki hogy ha írom is van aztis kihúzzam? -
maptel #222 AZt írja hogy alkalmazáshiba
van ötleted? -
Monof #221 Az oldalon van egy jó! Legalább is nekem megy :).
Maptel, mit ír ki h nem megy?? -
MauriceGreene #220 Sziasztok!
DB editort tud valaki a PCM hez? tényleg jó lenne.
Más: akiknek még nem indulna a játék, nézzék meg h nero image drive, alcholo image drive stb is le vannak e tiltva, nem elég kiüríteni őket, tessék szépen letiltani és menni fog -
maptel #219 Én bemásoltam a dll filet de így se megy!!
Vki tudna segíteni!!
Köszi -
Monof #218 Maptel! Olvasd el az oldalon pontosan a telepítési útmutatót! Abban benne van minden!!!
Köszi hegyimenő, nagyon jó lenne! -
#217 Starforce Nightmare-t beállítottad (disable cd, disable node) és a mini image van mountolva indításkor? Ha igen, akkor húzd ki a cd-meghajtó adatkábelét. -
hegyimenő #216 shadow, szanics valamelyikőtök segítsen már mi lehet a játék baja hogy kiírja hogy tegem be a lemezt a másik meghajtóba, ti értetek hozzá?
Monof én támogatóm, ismerek vkit aki szokott a TdH-n indulni, majd őt kérdezem a szakaszokról azt ha tud vmi okosat megírom -
maptel #215 Van még akinek nem indul a db editor?
Nem tudja Vki mi lehet vele? -
Monof #214 Szaisztok! Jó hír a biciglis rajongóknak! Valószínű meg lehet majd csinálni a Tour de Hongriet, csak kéne hozzá segítség, mert rengeteg adat kélne hozzá, hogy realisztikus legyen! Vki tudna segíteni? Egyre több frissítés is van az oldalon, gyertek! Lassan készülget az első eredeti magyar szakasz, ami a 3-as határhegyre fog felvezetni! Elég rövid és még semmi tereptárgy nincs rajta, de ha kész lesz! Vki használja a stage editort??
Cycling Manager Hungary
Cycling Mnagare Hungary Team -
hegyimenő #213 halljátok megvan minden viszot azt írja tegyem át a másik meghajtóba ilyenmkiro mit csináljak? -
hegyimenő #212 jahó ezt én néztem be :) igazad van -
#211 gondolom igen, mivel arról csak telepítetted, futtatni már mountolva fogod... -
hegyimenő #210 na ja ez igaz :) de attól menni fog hogy nem deamonnal volt bemountolva? -
#209 hát ha vki már kiírta neked cd-re akkor gondolom onnan is telepítheted, viszont a pár kilobájtos mini imaget le kell töltened és arról indítanod a játékot -
#208 Tiba kollégámat kérem, regisztráljon a fórumon, ne csak nézelődjön! :DDDDD -
hegyimenő #207 csak mert nekem cd-re ki van írva onnan becsomagolhatom így mds-be meg mdf-be vagy le kell töltenem? :) -
#206 igen, lennie kell egy mds és egy mdf fájlnak amiről telepíted
meg majd lennie kell mégegy mds és medf fájlnak (mini image) amiről meg futtatod a játékot
legalábbis így emlékszem -
hegyimenő #205 huh és az mindegy hogy mdf-be van vagy miben?
lehe mondjuk másba is isoban vagy nemtudom? -
#204 engem is idegesített, hogy a kamera ugrál össze-vissza de megszoktam...
sztem a cm4es megoldása ennek sokkal jobb volt... -
hegyimenő #203 mondjuk amit a demóból eddig láttam és rosszul néz ki hogy pl mikor görgetek az embereken akkor a kamera is megy jobbra balra, engem ez valahogy nagyon zavar, de a játék nekem nagyon tetszett, remélem a teljes is ilyen jó lesz -
#202 nincsmit
ezzel a módszerrel elvileg mindenhol mindenkinek tökéletesen működik szal neked is menni fog... -
hegyimenő #201 oké köszi még ma kipróbálom mert megvan már lassan 1 hete és semmit se tudtam vele kezdeni :) -
#200 csá
általában elég ha Starforce nightmare-el letiltod a cd-t és a node-t
ha esetleg így nem indulna akkor lehúzhatod az ide kábelt. az a vastag...
ha nem menne akkor bios letiltást is megpróbálhatod bár az nem igazán szokott működni -
hegyimenő #199 na hello!
elég rég olvastam a fórumot de látom meg lett fejtve a StarForce, ezt örömmel hallom.
az lenne a kérdésem higy melyiket húzzam ki a vastagot vagy a nem olyan vastagot?
jah és a BIOS-be előtte tiltsam le vagy utánna?
amúgy ha valaki kipróbálta a stage editort plz az szóljon mien mert akarok szerkeszteni énis, kiváncsi vagyok :) -
yozsee #198 De sajnos a hegyl szakaszokon még mindig bugos, nem lehet rendesen menni a menőkkel sem :S -
Elem a PimPi #197 Gyerekek! Az új 1.2R patch-ben mennek a hegyi trikóra!! Ezt is megéltük!! Yupppii... :D -
#196 Én úgy tapasztaltam,hogy nem lehet kiegyenlíteni,mert túl sok dologból nem jön pánz,így inkább törekedj arra,hogy év végére ne menj minuszba! -
tracy88 #195 Nálatok is jóval több a kiadás mint a bevétel? Hogy lehetne ezt kiegyenlíteni vagy talán megfordítani? -
#194 nem kell,már jo de egyelöre nem játszom tulsok idö kell hozzá meg angol tudás is de majd egyszer -
#193 nem tudja valaki elküldeni nekem a játék nyelvi fájlját? mert angol helyett spanyolt töltöttem le -
Etelkozi Vata #192 Elméletileg igen.
Asszem az időben is számít (jobb orvos, gyorsabb gyógyulás), illetve a scout például minél jobb annál jobban hihetsz neki, mit mond a megfigyelt bringásról.
Az edzőkről nem tudok nyilatkozni, azonnal kirúgom, aki a csapatomnál van, mert magam csinálom az edzést. -
tracy88 #191 Számít az, hogy milyen drága és milyen típusú staffos embereket veszek? -
#190 ok thx -
Etelkozi Vata #189 A Cym4-hez van egy patch, 1.4r. Ha azt megszerzed valahonnan, például a játékkal foglalkozó oldalakról, akkor az neked jó lesz, mert az nem végez cd ellenőrzést, magyarul elindul az eredeti cd nélkül is.
De asszem fel kell alá tenni az előző, 1.3r patchet it.
Próbáld meg. -
#188 nézd, én csak olvasgatom ezt a topicot, de amit írsz már le lett írva, mint ahogyan a ténylegesen müködő megoldás is.