347
:)
  • Elem a PimPi
    Na fiúk tényleg senki sem jön multizni? Nagyon jó móka ám! PLS gyertek! naaaaaaaa....
  • Shotogan
    jaja,jössz majd MSN-re?
  • szanics
    Na, örömmel látom, hogy sikerült elindítani :D
  • Atipapa
    Hi!
    Kurva jó ez a gém, éjjel nappal ezt nyomom, igaz még csak a 4. rész sikerült megszereznem.

Az új rész miben jobb?
    Amúgy szívesen magyarosítanám, de nem találom a nyelvi fájlokat, nem tudja valaki hol tárolja a gém?

• Shotogan
    Abban tudnál segíteni,hogy hogyan vezessem fel a sprintet?
  • Elem a PimPi
    Fiúk! Akinek van kedve nyomhatnánk multit, én az előbb próbáltam ki, és zsír hogyha a szerver nem gyorsítja végig 8X-oroson! :) Ha valakit érdekel írjon!!
  • shad0w
    Nos, leírom eddigi tapasztalataimat, hátha segít akár neked, akár másnak.
    Szal, a több stage-ből álló versenyek előtt előre meg kell nézni, hogy mégis milyen szakaszok vannak, és ahhoz megfelelő versenyzőket kell kiválasztani. Én mindig viszek magammal sprintert, hegyimenőt, és flat-en is jól teljesítő versenyzőket. Az elején nagyjából 30%ra állítom a csúszkát és hagyom hogy versenyzőim scak utazzanak a mezőnnyel, általában a peloton legvégén. Viszont egy embert, szakasztól függően, a mezőny elején hagyok, hogy az esetleges szökéssel el tudjon menni, ugyanis eddigi tapasztalataim szerint majdnem mindig elszökik (megpróbál elszökni) több kevesebb versenyző. Lehetőleg egy az összetettben nem túl előkelő helyen álló, mégis viszonylag jó versenyzőt küldök el a szökéssel mert azt nem kezdik el rögtön követni. Szal ezután neked teljesen felesleges a mezőny elejére állnod vezetni, hiszen neked az is jó ha hazaér a szökés, és az is jó ha befogjátok őket, hiszen a csapatod többi tagja közben a mezőnyben "pihen". A végén a sprintet nagyon jól fel lehet vezetni a kiválasztott emberedednek, tetszik ez a dolog. Nem vok benne biztos, hogy újítás, de én a cm4ben nem találkoztam vele (ez nem jelent semmit hiszen alig játszottam vele). Beállítom a sprintet agresszivre azt had szoljon :)
    Én ezzel a taktikával majdnem mindegyik szakaszt megnyertem, szal nekem bevált :)
  • Elem a PimPi
    A januári két versenyen túl vagyok! A 16 szakaszból 10-et megnyertem, van amelyiket sprint befutóval, és van amelyiket szökésből! Hozzáteszem hogy nem easy-n játszom a játékot! :) Márciustól lesz izgalmas, amikor már az 1. osztályú csapatok is teljes erővel fognak indulni!
  • szanics
    Eddigi legnagyobb sikeremet elérve behoztam két kerekesemet a 4-5. helyre az egyik szakaszon (nem röhög!!!!) :DDD
    Amúgy sikerült már valakinek egy 175 km-es, 3 frissítős szakaszon végigvinnie egy szökést a 20. km-től? Nekem 5 kilométer hiányzott hozzá, bakker... 8-an meglógtunk, de a végén sajna kipukkadtunk.
  • maptel
    A stage editról tud vki vmit?
  • Gbr
    MSN!
    pls...
  • szanics
    #102, read back pls! :D
  • zolee90
    talán megy...1. szakaszon a tour de france-on Bodrogival 2. lettem :) Amstrong mögött. viszont adjatok létszi egy működő linket ahol a yoo database van. thx
  • zolee90
    elindult...viszont:
    ahogy kiválasztom a csapatomat, beállítom kinek mi lesz a szerepe a csapatban, és utána ahogy betölti a játékot egyszerűen újraindul a gépem
    ez mitől van?
  • zolee90
    mostmár nem azt írja ki elindításnál h 1 vagy több lemezt talált a meghajtóban, hanem:
    -rendesen azt csináltam ami le volt írva, SFN progival letiltottam amit kell
    -berakom bárhova az mdf fájlt
    -mostmár azt írja ki h checking disc, és utána h rakjam át másik meghajtóba
    ezzel mit csináljak?
  • szanics
    bemountoltad az image file-t?
  • yozsee
    BIOS-ban is tiltsd le.
  • zolee90
    hiába húztam ki, így sem megy: ( ez van
  • szanics
    jaja :D
  • zolee90
    még mielőtt rosszat húzok ki...az adatkábel az a szürke igaz?
  • szanics
    Tyű bakker, amúgy nem gondoltam, hogy van még nagyobb összeszedettséget és koncentrációt kívánó játék ebben a műfajban, mint a Football Manager! Teljes a kattanás... :DD
  • szanics
    És az "nem fogy az erő de mégis" probléma [a végén mindig húszan lehagynak maxos csíkokkal is] a szezon eleji forma miatt van vagy azért, mert lúzerek a bringásaim, esetleg én vagyok a béna? :D
  • Etelkozi Vata
    A zöld villogó cucc azt jelenti, hogy a kerékpáros abban a pillanatban kiváló erőben érzi magát, és lelkileg is nagyon erős. :)
    Komolyra fordítva tényleg valami ilyesmit jelent. Az angolok úgy mondják, hogy good momentum.
    Amikor zölden villog, érdemes pl. támadni, ha jó a hely, mert tovább bírja a támadást, lassabban megy le a fehér csík, illetve gyorsabban töltődik fel. A piros ennek az ellentéte.
  • szanics
    Akkor talán tudsz segíteni a problémámon. #116 pls.
  • zolee90
    én a 4-el játszottam eléggé sokat, de aztán abbahagytam és mostanában gondoltam arra h érdekes, nem is hallottam az új részről . De akkor ezek szerint ezaz. THX
  • szanics
    aha.
    nagy spíler vagy a korábbi részekben?
  • zolee90
    ez a Rad Sport Manager Pro 2005 - Legends lenne az?
  • zolee90
    vki prviben legyen szíves írjon egy oldalt ahonnan le lehet...izé meg lehet venni a CM5-öt :) lehet fizetős is
  • Raulicio
    CyM4-hez készült realname adatbázis??? és ha igen akkor honnan lehet leszedni?? Nem season update kellene hanem csak rendes nevek és csapatok. THX!
  • Raulicio
    Lehet, hogy közutálatnak leszek kitéve ezen a fórumon de nekem ez az új cycling manager egyáltalán nem tetszik!
    PL nem tudom miért de max. detailen is egyszínű feket mindenhol az út vagy sztem tök szar az is, hogy amelyik versenyző felett van az egér az "highlighted" lesz. Valahogy a versenyzők mozgása sem jön be nekem. A 4-ben sztem jobb volt.
    És a játékmenetről: Gyakorlatilag a legjobb hegyimenőkkel sem lehet a hegyeken megszökni pedig azért előfordul, hogy nem a lejobbak nyernek 1-1 hegyi szakaszt. A sprint is nevetséges. mert kb 2 másodperc alatt eltűnik a sprintet jelző piros csík utána meg csak imitálják a sprintet.
    Aztán nem tudom minek ez a vadiúj kifulladás effektus, amikor már ez korábban is megoldott volt a frissítőkkel. Ha neadj isten előre megyek egy hegyimenővel akkor az tuti a hegy 1/3-ánál kifullad, ami oké lenne de akkor a többiek(az ellenfelek) miért bírják annyira a hegyeket???
    Carrier módban szinte lehetetlen nevesebb kerékpárost igazolni mert senkit sem enged a csapata, akiknek meg nincs csapatuk egy első osztályú csapatban még vízhordónak is gyengék lennének. A scoutokat is ha kiküldöm az legalább 1-2 hónap, addigra meg már a felkészülés közepén lesz a csapat, szval az sem jó.

Pesze az is lehet, hogy csak én vagyok nagyon-nagyon balfasz de akkor is van sok dolog amit nem így csináltam volna...
  • yozsee
    Nálam is hasonló a helyzet, de szerintem ez betudható év eleji formának. Gondolom sokat kéne edzeni őket, edzőtáborba vinni és akkor talán jobb lesz.
  • szanics
    Továbbra is akadnak gondjaim...
    A T-Mobile csapattal kezdtem, és az év első versenyeire regisztráltattam magam, majd elindítottam egy elég buta csapatot [gyakorlás céljából].
    A szakaszok általában úgy zajlanak, hogy a csapatot be tudom hozni a 20. helyek környékére, de több egyelőre nem megy.
    A dolog általában úgy fest, hogy egy darabig megyünk a pelotonnal, majd mikor páran elszöknek, és elkezd hatalmas lenni a különbség, akkor előremegyek a csapattal váltva, hogy diktáljuk a tempót (ezek a hülyék nem mennek, én meg fosok, hogy hazaérnek a szökők).
    A végén megpróbálok kontraszökni egy-két jó sprinterrel és küzdővel, de általában nem jön össze, mert a végére összeesnek a fiúk.
    A hajrában meg hiába mondom, hogy menjünk előre, hogy kedvező helyzetből mehessen a sprint, valahogy ez nem jön össze. Taktikai javaslat?

Más: mi a fiúk paneljének jobb szélén a néha zölden villogó cucc? Az, hogy max. erőn vannak?

Előre is thx
  • szanics

Thanx, Master! Nincs valahol a neten egy kimerítő angol nyelvű leírás/teszt a játékról? Még nem találtam ilyet...
  • Etelkozi Vata
    Mikor kontratámadsz, ki kell jelölnöd a saját embered, hogy kivel, majd ezt követően átváltani (például a kurzor gombokkal, jobb- vagy bal), hogy kit akarsz ellentámadni. Csak akkor működik, ha az, akit ellentámadni akarsz, az támad is, nem csak teker.
  • szanics
    Nekem nem megy valamiért a kontratámadás gomb, tud valaki segíteni?
  • szanics
    Na, tényleg írtam pár hülyeséget, de már utánanéztem...
  • szanics
    Hopp, egy hasznos magyar oldal - lehet, ha írunk bele sokan
  • szanics
    ezt is marha könnyű elindítani, szerintem megéri leszedni.
    Ld. #77
    Szerintem nem divat, hogy régi játékhoz kiadjanak új igazolásokat, mert akkor a kutya se veszi meg az új gammát.
  • Gbr
    Üdv

Nekem a 4 van meg azt annakidején könyebb volt elinditami.
    Ahhoz nincs pacth az uj igazolások?
  • szanics
    Egy kérdés: mi mit jelent a kis táblázatban és az alsó utasítógomboknál?
    Amivel - azt hiszem - tisztában vagyok:
    Zöld csík: erő
    Fehér csík: elhúzási képesség, frissesség
    Piros csík: lúzermérték (mennyire van ki szegény, ezt már tapasztaltam, ha teljesen felmegy, csak tolja a bringát :DD)
    Hogy a jobb oldalon a néha zölden, néha pirosan villogó állított téglalap mi a szösz, azt nem tudom.

Alsó utasító cuccok:
    Első: maradj a mezőnnyel
    Második: saját tempó
    Harmadik: kicsit maradj le
    NEgyedik: jobban maradj le
    Alsó sor első: szökés
    Második: csatlakozz a szökőkhöz
    Negyedik: sprint
    Ötödik: fingom sincs...

Csúszka: max. pulzusszámhoz képest mennyivel tekerjen

Nyugodtan linkeljetek, ha valahol ez mind le van írva, de én még ilyet nem találtam. Köszi! :D