Cycling Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mibõl kell mdft?alapbol mdf
hehe,legutobbi probálkozáskor csak kihuztam ugy tényleg nem indul el,hat lehet megprobálom megegyszer:)a kov védelem kikerülésénél remélem már a hangkartyát is kikell majd huzni esa netet is megszakitani:DD
csak egy kérdés: Honnan szeditek le a gamet??:)
(DC-n senkinek sincs meg)
(DC-n senkinek sincs meg)
Segítene vki, hogy ha letöltöttem akkor utána, hogy tudok abbol mdf filet csinálni!!
Danke
Danke
sirály, én meg szedhetem le még egyszer...
Van valahol valami leírás vagy akármi, hogy mi mit jelent a játékban (jó angol is)?
Mert tutorialnak semmi nyoma, én meg annyira nem vagyok zsír még.
Van valahol valami leírás vagy akármi, hogy mi mit jelent a játékban (jó angol is)?
Mert tutorialnak semmi nyoma, én meg annyira nem vagyok zsír még.
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Nah ha kihúzom + biosba is letiltom akkor elindul
:D ezt gondoltam,de amilyen dolgokra képes vagyok,sztem maradandó károkat okoznék...
Na mind1 majd megpróbálom
Na mind1 majd megpróbálom
Én is kihúztam mind2-bõl és két mini-image-el is próbáltam de egyikkel se akarja elindítani :(
Üdv!
Egyébként elég jó a game, már letöltöttem hozzá Custom Stage-eket, és hát fantasztikus, egyébként a Cyanide forumába olvastam hogy lesznek Himalája szakaszok is csinálva a játékhoz, hát mit mondjak az elég érdekes lesz :)
http://downloads.dbll.nl/pafiledb.php -> itt találtok mindent ami kell a játékhoz.
Egyébként elég jó a game, már letöltöttem hozzá Custom Stage-eket, és hát fantasztikus, egyébként a Cyanide forumába olvastam hogy lesznek Himalája szakaszok is csinálva a játékhoz, hát mit mondjak az elég érdekes lesz :)
http://downloads.dbll.nl/pafiledb.php -> itt találtok mindent ami kell a játékhoz.
igen.szerintem
És ha Jasper lehúzza az adatkábelt akkor mûködik neki is,juhhéj!!
Köszi.!!!
Köszi.!!!
Üdv!
Amit leírtál, úgy csináltam én is de nem indult, ezért azt csináltam hogy kihúztam az adatkábelt a CD-ROM-ról és így elindult simán, remélem tudtam segíteni :)
Amit leírtál, úgy csináltam én is de nem indult, ezért azt csináltam hogy kihúztam az adatkábelt a CD-ROM-ról és így elindult simán, remélem tudtam segíteni :)
Akinek esetleg a patch kellene,innen is le lehet tölteni:
http://games.kemedia.com/story.asp?SiteTextID=1343&Language=3
http://games.kemedia.com/story.asp?SiteTextID=1343&Language=3
Most próbáltam és nekem se jött be sajna. :-((
nekem igyse megy,pedig kikapcsoltam az usbt,a cdt,mindent
amugy ez a link(mert nem latszik a tieden):
http://rapidshare.de/files/2774869/Rad.Sport.Manager.Pro.05.06.PROPER.WORKiNG.NOUSB.MiCLONE-VOLKSWAGEN.rar.html
ez mar SFN-el egyutt van
amugy ez a link(mert nem latszik a tieden):
http://rapidshare.de/files/2774869/Rad.Sport.Manager.Pro.05.06.PROPER.WORKiNG.NOUSB.MiCLONE-VOLKSWAGEN.rar.html
ez mar SFN-el egyutt van
Ezt én még nem próbáltam csak ide másoltam egy másik forumból,jó próbálgatást.
No, megy ez a játék, csak egy kicsit macerás a telepítése, és persze nem minden gépnél garantált a siker a StarForce lemezvédelem miatt. Ide leírom, h nekem hogyan sikerült. Miután letöltötted innen a játékot:
1. Installáld fel (természetesen úgy, h pl.: Daemon-T-vel beolvasod a kapott mdf file-t).
2. Installáld fel a patchet a játékhoz (1.2b verzió) - itt megtalálod:
ftp://ftp.cyanide-studio.com/pcm/patches/...M_Patch_12B.exe - kb 30 MB
3.Töltsd le a mini-image file-t, ez ugyancsak egy mdf file (pár kB az egész) - itt találod:
http://rapidshare.de/files/2944908/Rad.Spo....05.06.rar.html
4. Le kell töltened a Starforce Nightmare (SFN) nevû apró progit (ez is 250 kB lehet) - ehhez nincs linkem, de a google-ba beírva könnyen rá lehet találni.
5. Ezek után Daemon-T-vel olvasd be a mini-image mdf file-t, majd inditsd el a SFN-t. Ezzel az alkalmazással kilehet kapcsolni egy csomó mindent, DE csak a Disable CD és a Disable node gombokra kattints (így nem lesz CD-ROM-od, erre figyelj).
6. El lehet indítani a játékot!
UI: Ha így sem megy, akkor meg lehet próbálni elõbb a Biosban kikapcsolni a CD-ROM-ot, vagy manuálisan kihúzni és úgy próbálkozni.
EZ A MÓDSZER NEM 100 %-os, DE EDDIG CSAK ÍGY MÛKÖDÖTT!!!
No, megy ez a játék, csak egy kicsit macerás a telepítése, és persze nem minden gépnél garantált a siker a StarForce lemezvédelem miatt. Ide leírom, h nekem hogyan sikerült. Miután letöltötted innen a játékot:
1. Installáld fel (természetesen úgy, h pl.: Daemon-T-vel beolvasod a kapott mdf file-t).
2. Installáld fel a patchet a játékhoz (1.2b verzió) - itt megtalálod:
ftp://ftp.cyanide-studio.com/pcm/patches/...M_Patch_12B.exe - kb 30 MB
3.Töltsd le a mini-image file-t, ez ugyancsak egy mdf file (pár kB az egész) - itt találod:
http://rapidshare.de/files/2944908/Rad.Spo....05.06.rar.html
4. Le kell töltened a Starforce Nightmare (SFN) nevû apró progit (ez is 250 kB lehet) - ehhez nincs linkem, de a google-ba beírva könnyen rá lehet találni.
5. Ezek után Daemon-T-vel olvasd be a mini-image mdf file-t, majd inditsd el a SFN-t. Ezzel az alkalmazással kilehet kapcsolni egy csomó mindent, DE csak a Disable CD és a Disable node gombokra kattints (így nem lesz CD-ROM-od, erre figyelj).
6. El lehet indítani a játékot!
UI: Ha így sem megy, akkor meg lehet próbálni elõbb a Biosban kikapcsolni a CD-ROM-ot, vagy manuálisan kihúzni és úgy próbálkozni.
EZ A MÓDSZER NEM 100 %-os, DE EDDIG CSAK ÍGY MÛKÖDÖTT!!!
SEGÍTSÉG!!!!!!!
Elkezdtem játszani a 4-gyel - úgy raktam fel a bonyolult módszerrel, ahogy korábban valaki írta -, de mikor versenyre kerül a sor, csak a csapatot tudom kijelölni, aztán pedig nem enged játszani, csak szimulálni. Miért?
Elkezdtem játszani a 4-gyel - úgy raktam fel a bonyolult módszerrel, ahogy korábban valaki írta -, de mikor versenyre kerül a sor, csak a csapatot tudom kijelölni, aztán pedig nem enged játszani, csak szimulálni. Miért?
Mivel az 5 nem megy, a 4-gyel kezdtem el játszani (illetve kezdek most).
Adatbázis frissítés van valahol? Mert gáz a T-Lekom meg Ullrech és ilyenek.
Adatbázis frissítés van valahol? Mert gáz a T-Lekom meg Ullrech és ilyenek.
Azzal se nem fog menni ám sajna
Nem is fog valószínû mûködni :(((
Ugyanaz a verziójú védelem van rajta mint a Splinter Cell 3-on, és ha azt eddig nem tudták feltölrni akkor ezt se fogják...
Ugyanaz a verziójú védelem van rajta mint a Splinter Cell 3-on, és ha azt eddig nem tudták feltölrni akkor ezt se fogják...
asszem wandoo fórumjában olvastam ezekrõl a starforce kiirtó szarságokról de senkinek nem mûködött sajnos...
don't give a fuck
melyik kettöre gondoltál? leirnád részletesebben hogy próbáltad? thx
hihetetlen, hogy ennyire nincsenek megoldva az ilyen és hasonló dolgok...
aztán persze akkor pofáznak ha warez van, de nincs is más választása az embernek, gyakorlatilag rákényszerítik...
aztán persze akkor pofáznak ha warez van, de nincs is más választása az embernek, gyakorlatilag rákényszerítik...
don't give a fuck
CD GALAXISban kérdeztem, mailben válaszoltak, miszerint nincs magyarországi forgalmazó :(
kipróbáltam, és utána észrevettem, hogy már jópáran próbálkoztak ugyanezzel, és ahogy nekik sem úgy nekem sem sikerült elindítanom a játékot
szal várhatunk arra, hogy feltörjék valahogy, de nem valsz h mostanában sikerülni fog
szal nem tudja valaki, hogy mikortól lesz kapható magyarországon, és nagyjából milyen árban? :D
szal várhatunk arra, hogy feltörjék valahogy, de nem valsz h mostanában sikerülni fog
szal nem tudja valaki, hogy mikortól lesz kapható magyarországon, és nagyjából milyen árban? :D
don't give a fuck
elméletileg két program segítségével el lehet indítani, elõször kipróbálom és ha mûködik akkor jelzem :)
(sok esélyt nem látok rá, hogy elinduljon sajnos)
(sok esélyt nem látok rá, hogy elinduljon sajnos)
don't give a fuck
az mit jelent ha kiírom akkor menni fog?
ugykell mint kb a cossacks-t, nekem soha nem indult a cossacks akármit szorakoztam a sf nightmare-val, kiis irtam, ugyhogy sztem nekem ez sem fog menni :(
egyorát szaroztam vele,de nem megy:(mondjuk kiirni nem akarom az tuti
tehat akinek van kedve szorakozni,elvileg kikell kapcsolni a cd/dvdt ugy mountolni kozbe valami starforce nightmare nevu csoda is nyomkodni vagy akarmit:)
tehat akinek van kedve szorakozni,elvileg kikell kapcsolni a cd/dvdt ugy mountolni kozbe valami starforce nightmare nevu csoda is nyomkodni vagy akarmit:)
Amint valaki tud valamit az elindításáról(crack,csel)vagy valami kérem tegye közkincsé!
Köszönöm
Köszönöm
ok nem értek hozzá,ti cm 4-el milyen patchel jáccotok??valami olyan kéne amiben mennek a hegyi trikóra.én 1.4b-vel tolom de hegyre soha nem mennek!!!lécci mondjatok 1 jó patcht
Hiába installálnád fel, nincs feltörve.
www.nforce.nl és amint lehet látni nukeolva van....gondolkozzatok egy kicsit...
letöltöttem az összes fájlt!most mit kell velük csinálni ha rámegyek akkor kijön h kiválasztom e a listából,meg megkeresem a programot?most mit csináljak meg van az egész de ezt h insatllálom?
jasper neked mi nem sikerült benne?
Rad Sport Manager Pro 2005-Legends
elkeztenm ezt tölteni ez a pro cycling manager???1-esével töltöm utána ti tudjátok mit kell csinálni?
elkeztenm ezt tölteni ez a pro cycling manager???1-esével töltöm utána ti tudjátok mit kell csinálni?
ha ezt 1 nap alatt letöltöm akkor elég 1 napra fizetni vagy h van ez?
Már lehet tõlteni,de nincs törve sehogy sem,vagy csak én vagyok a bénaitten van e
mármint pcm demóhoz lécci sewgítsetek minél elöbb!
ok,köszi az meg van,kell a patchez a videókártyám legújabb frissítésének letöltése,hol nézem meg milyen videokártyám van?
eddig egy cym részt sem tudtak maradéktalanul feltörni...
DirectX 9.0c a legfrisebb, ennél nincs újabb tudtommal.
DirectX 9.0c a legfrisebb, ennél nincs újabb tudtommal.
Szerintetek mikor lehet a teljes PCM verziót letölteni a netrõl??
hy!valaki pls adjon 1 linket honnan lehet letölteni a legújabb direct x-et(ha az nem a 9.0-ás),és hol nézem meg h melyik a videókártyámhoz tartozó legfrissebb letöltés?