:)
  • Etelkozi Vata
    Na ide is rég írtatok már, akkor is csak warez miatt.
    Ha érdekel még valakit ez a játék, és játszik is vele:

- Hogyan szoktatok hegyi szakaszt nyerni, vagy egyáltalán jól szerepelni?

Én most 2008-ban vagyok, Wiesenhof, Simoni a kapitányom.
    Felkészítettem a Giro del Trentinora (very good fizikai állapot), ahol van két jó hegyi szakasz. Szponzori feladat volt az első ötben végezni.
    A következő történt.
    1. szakasz
    Mindjárt az elején elment vagy 20 bringás.
    Én öt segítővel a peloton élére álltam, vittem a tempót, így maximum 3 perc volt a különbség. Simoni a peloton elején utazott. Mikor jött a második hegy, a peloton 40 fősre olvadt, elől már csak Sosenka ment egydül, de majd 4 perccel. A segítőim (pl.Sella, 85 mountain) diktálták a tempot, de nem csökkent a különbség. Közben már más csapatok is dolgoztak.
    Végül támadtam Simonival, és itt jön a baj.
    Olyan gyorsan lemegy a fehér csík, hogy a támadás után azonnal frissíteni kell. Egyet a szaksz közben is kell, az már kettő. Maradt kettő. De szinte nem is tudott elszakadni a pelotontól, átlag 6-10 %-os emelkedőn. Végül harmadik lett, de majd 2 perc hátránnyal.

Ami a fő problémám, hogy hogyan kell kezelni a fehér csíkot, és hogyan kell gazdálkodni vele?

Mondanom sem kell egyébként, hogy a második szakaszon több mint 3 percet vesztettem az elsőkhöz képest, akik mountain értéke kb. 10-zel rosszabb, mint Simonié.

Hogy is van ez?