3221
  • SLICK
    Hát nem tom hogy megint 5 csaj lesz e de nekem már csak egy kell aki télleg olyan aki pont jó.
    Itt Nagyhegyesen a fácánban szokott lenni dizsi
  • ugot2know
    És megint uaz lesz,mint múlt héten...Nekem hétvégén nem lesz buli,sztem.Szerinted?Melyik dizsiben fox nyomulni?
  • SLICK
    és feléd mi a helyzet?
    jah meg discoba azért nem iszok inkább mert fogok kicsit Djskedni Peti (az itteni Dj) bemutat a közönségnek :P Na jó ők már ismernek
  • SLICK
    hát nálam ennyi kb...
    holnap pangunk a haverokkal
    szombaton meg Iszunk Hányunk Belefexünk party vagy csak simán iszok pár kortyot utánna nőt kellene találni...
  • ugot2know
    Jön a hétvége,milyen programmok várhatóak?
  • SLICK
    hi :)
    hát nem igazán látok én se témát... :(
  • ugot2know
    Mára nincs téma? :(
  • ugot2know
    Legfeljebb ha legközelebb megy IHB buliba és ilyenbe keveredik,akkor én is megyek kamerával,legalább amatőrfilmes életét beinditjuk :D
  • bld
    igazad van:D
  • ugot2know
    Myomhattál volna neki valami alkoholszondát...Nekem semmi ilyen észrevételt nem mondtak,mikor nadrág volt rajtam :D
    De hátha én is egyszer megjelenek egy IHB bulin :)
    De most nem is sztorizok tovább,mert akkor ki olvasná el a memoárjaimat?
  • SLICK
    :D lol
    pár hónappal ezelőtt odajött hozzám egy csajszi és kérdezte:
    Figyu hány éves vagy?
    én megmondtam neki erre ő:
    bocsi ez kicsit fura lesz, hát öö... ö.. öm.. NAh... egyszerűen jó segged van jársz velem?
    Én ledöbbentem mondtam neki hogy bocsi de van bnőm (akkor még Katával voltam)
    ő erre:
    hát jó bocsi nem zavarlak tovább (én elfodrultam osztálytársamék röhögnek erre én is elkezdtem)
    azután a csajszi pár hétig nézett engem hátha lesz belőle vmi...
    de nem lett mert nekem nem jött be picit csúnyácsak volt...
  • SLICK
    hi all! :)
    mizu?
  • parizer
    igazad van, nem sajnos, mert amilyen jól nézett ki, olyan nagyra tartotta magát, és olyan tapló is volt! és hát amúgyis, a mostani Szerelmem mindenben különb a műanyag srácnál
  • ugot2know
    Sajnos????:-)
  • parizer
    hehehe... amúgy nem. volt egy csávó akivel randiztam párszor(testépítő, nagyon hiú stb - amúgy tényleg baromira ki volt gyúrva meg minden!!), aztán kiderült, hogy tangát hord. ez engem sajnos nem hoz lázba!
  • ugot2know
    NO,a Chip and Dale fiuk nem hoznak lazba?:)
  • parizer
    igaz! 12-13 évesen még csodáltam a nagymenő bőgatyás laza vagány srácokat, és aztán ez gyorsan el is múlt. a Kedvesem pl a sportosan elegáns kategóriába tartozik, és szerintem ez a legjobb!! ugyanis a legtöbb pasi nagyon szekszis öltönyben, ingben... huhh... szabad itt ilyet mondani? bár! tény és való, hogy egy jó farmer mindennél többet ér néha(az a jó, amelyknek az ülepe nem a térdednél van, hanem normális egyenes fazonú, nem agyonkoptatott trendi izé, hanem csak egyszerűen jó - és jól mutatja a popsit - a lányok is szeretik ám a fiúk fenekét nézegetni!!), úgyhogy kombináljátok a kettőt kedves fiúkák!!
  • ugot2know
    Ez igy van!Ez egy bankos orszag,a nep penzet a feneketeln Postabank es tarsaiba kell belenyomizni,meg kulonbozo kepviseloi nyertes tenderekre kell kolteni!Sajnos az oktatas szinvonala csokken,mint az egeszsegugy allapota,s oda jutunk,hogy mehetunk delebbre es azt mondjak:Ez itt a Balkan!
  • bld
    elég gáz, főleg azt tartom visszataszítónak h a képzés/oktatás olyan fontos része sztem egy országnak amely támogatottsága alapján valamilyen szinten képviseli, tükrözi az ország helyzetét,minősíti a vezetést....én komolyan nm tudom elképzelni h hogyan lehet ilyen dolgokon spórolni és ugyanilyen nonszensz állapot van az egészségügyben is, pedig talán ez a két dolog a legfontosabbak között van minimum a top5
  • ugot2know
    En ugy hallottan,hogy mult het szerdan derult ki,hogy ennyi embert kell elbocsajtani,es szinte azonnal!Masfelol azt mondtak,hogy olyan emberektol valnak meg,akik mar nyugdijkorhatart elertek,illetve a fizikai reszlegen is valtoztatnak!
  • FtranX
    már én is hallottam róla. az ok egyszerű: a pénz.
  • bld
    még nm hallottam róla, amúgy milyen okból? ráadásul egyik napról a másikra csak úgy nm lehet senkit lapátra tenni legjobb tudomásosm szerint
  • ugot2know
    Mit szoltok az egyetemi elbocsajtasokhoz?500 embert tesznek marol-holnapra lapatra...
  • ugot2know
    Most mar ertem miert szeretnek a bankba menni a lanyok...
  • FtranX
    hmm. már te vagy a harmadik lány, aki ezt mondja. Egy barátom (lány) most mondta el, hogy anno a gimiben mindig várták az ünnepségeket, mert nagyon bejöttek nekik az öltönyös pasik.
  • parizer
    na jó, nem osztogatok itt tanácsokat, mert minden lány mást szeret, aztán le lesz harapva a fejem!
  • parizer
    mondjuk az is igaz, hogy ha nem szimpatizálok valakivel, akkor teljesen mindegy mit mond, úgyis kosár, míg ha tetszik, akkor csak az a fontos, hogy ne essen ki a kapanyél a szájából!
  • parizer
    ugyanmár, nálam bejön ez a szöveg! persze sok múlik azon, hogy milyen előadói képeségei vannak...
  • ugot2know
    ha igy próbálkozol,nem utal be a sebészetre vagy az intenzivre!!!
  • SLICK
    ok megpróbálom
    köszi :)
    na bye
  • SLICK
    na jó fiúk lányok...
    én mek majd holnap jelentem a helyzetet a fronton :P
    továábi jó időtöltést...
  • parizer
    hehe... sok jó szöveg van! pl...
    heló, nem Te vagy xy?
    nem
    igaz... Te szebb vagy!

de vigyázz, nem minden csaj szereti a puncsolást!
    és én vagyok. ki más lenne?
  • SLICK
    jah majd utánna kapjak tőle egy nyakast mi?vicces
  • ugot2know
    Igyál egy kicsit és szólitsd le :D De semmi több!!!
  • SLICK
    ok én amúgy se szoktam nagyképű lenni :) megfogadom a tanácsaidat :)
  • SLICK
    na jó...
    amikor délben jövök haza busszal akkor legtöbbször jön egy jó csaj...
    szal haverom mondta nemhogy leszólítanám!
    szted mit monnyak nekije??
  • ugot2know
    Nekem 20-ként is bejössz :D
  • ugot2know
    húúú,ha ez te vagy,akkor tényleg jó nőci vagy!
  • parizer
    az jó. lehet vele dicsekedni(de csak visszafogottan, a nagyképűség... blöáááá)
  • parizer
    nyugi, valójában, egy 15-16 éves lányhoz nem vagy fiatal, de konkrétan én már a második ikszemet töltöm idén! amúgy ha érdekel a véleményem, úgy érzem a mai lányok sokkal jobban szeretik az elegáns fiúkat, mint a menő lazákat... (most konkrétan öltözködésre gondolok, bár tény és való, hogy ezer meg ezer a kivétel)