3221
-
#460 Hát nem tom hogy megint 5 csaj lesz e de nekem már csak egy kell aki télleg olyan aki pont jó.
Itt Nagyhegyesen a fácánban szokott lenni dizsi -
ugot2know #459 És megint uaz lesz,mint múlt héten...Nekem hétvégén nem lesz buli,sztem.Szerinted?Melyik dizsiben fox nyomulni? -
#458 és feléd mi a helyzet?
jah meg discoba azért nem iszok inkább mert fogok kicsit Djskedni Peti (az itteni Dj) bemutat a közönségnek :P Na jó ők már ismernek -
#457 hát nálam ennyi kb...
holnap pangunk a haverokkal
szombaton meg Iszunk Hányunk Belefexünk party vagy csak simán iszok pár kortyot utánna nőt kellene találni... -
ugot2know #456 Jön a hétvége,milyen programmok várhatóak? -
#455 hi :)
hát nem igazán látok én se témát... :( -
ugot2know #454 Mára nincs téma? :( -
ugot2know #453 Legfeljebb ha legközelebb megy IHB buliba és ilyenbe keveredik,akkor én is megyek kamerával,legalább amatőrfilmes életét beinditjuk :D -
#452 igazad van:D -
ugot2know #451 Myomhattál volna neki valami alkoholszondát...Nekem semmi ilyen észrevételt nem mondtak,mikor nadrág volt rajtam :D
De hátha én is egyszer megjelenek egy IHB bulin :)
De most nem is sztorizok tovább,mert akkor ki olvasná el a memoárjaimat? -
#450 :D lol
pár hónappal ezelőtt odajött hozzám egy csajszi és kérdezte:
Figyu hány éves vagy?
én megmondtam neki erre ő:
bocsi ez kicsit fura lesz, hát öö... ö.. öm.. NAh... egyszerűen jó segged van jársz velem?
Én ledöbbentem mondtam neki hogy bocsi de van bnőm (akkor még Katával voltam)
ő erre:
hát jó bocsi nem zavarlak tovább (én elfodrultam osztálytársamék röhögnek erre én is elkezdtem)
azután a csajszi pár hétig nézett engem hátha lesz belőle vmi...
de nem lett mert nekem nem jött be picit csúnyácsak volt... -
#449 hi all! :)
mizu? -
#448 igazad van, nem sajnos, mert amilyen jól nézett ki, olyan nagyra tartotta magát, és olyan tapló is volt! és hát amúgyis, a mostani Szerelmem mindenben különb a műanyag srácnál -
ugot2know #447 Sajnos????:-) -
#446 hehehe... amúgy nem. volt egy csávó akivel randiztam párszor(testépítő, nagyon hiú stb - amúgy tényleg baromira ki volt gyúrva meg minden!!), aztán kiderült, hogy tangát hord. ez engem sajnos nem hoz lázba! -
ugot2know #445 NO,a Chip and Dale fiuk nem hoznak lazba?:) -
#444 igaz! 12-13 évesen még csodáltam a nagymenő bőgatyás laza vagány srácokat, és aztán ez gyorsan el is múlt. a Kedvesem pl a sportosan elegáns kategóriába tartozik, és szerintem ez a legjobb!! ugyanis a legtöbb pasi nagyon szekszis öltönyben, ingben... huhh... szabad itt ilyet mondani? bár! tény és való, hogy egy jó farmer mindennél többet ér néha(az a jó, amelyknek az ülepe nem a térdednél van, hanem normális egyenes fazonú, nem agyonkoptatott trendi izé, hanem csak egyszerűen jó - és jól mutatja a popsit - a lányok is szeretik ám a fiúk fenekét nézegetni!!), úgyhogy kombináljátok a kettőt kedves fiúkák!! -
ugot2know #443 Ez igy van!Ez egy bankos orszag,a nep penzet a feneketeln Postabank es tarsaiba kell belenyomizni,meg kulonbozo kepviseloi nyertes tenderekre kell kolteni!Sajnos az oktatas szinvonala csokken,mint az egeszsegugy allapota,s oda jutunk,hogy mehetunk delebbre es azt mondjak:Ez itt a Balkan! -
#442 elég gáz, főleg azt tartom visszataszítónak h a képzés/oktatás olyan fontos része sztem egy országnak amely támogatottsága alapján valamilyen szinten képviseli, tükrözi az ország helyzetét,minősíti a vezetést....én komolyan nm tudom elképzelni h hogyan lehet ilyen dolgokon spórolni és ugyanilyen nonszensz állapot van az egészségügyben is, pedig talán ez a két dolog a legfontosabbak között van minimum a top5 -
ugot2know #441 En ugy hallottan,hogy mult het szerdan derult ki,hogy ennyi embert kell elbocsajtani,es szinte azonnal!Masfelol azt mondtak,hogy olyan emberektol valnak meg,akik mar nyugdijkorhatart elertek,illetve a fizikai reszlegen is valtoztatnak! -
#440 már én is hallottam róla. az ok egyszerű: a pénz. -
#439 még nm hallottam róla, amúgy milyen okból? ráadásul egyik napról a másikra csak úgy nm lehet senkit lapátra tenni legjobb tudomásosm szerint -
ugot2know #438 Mit szoltok az egyetemi elbocsajtasokhoz?500 embert tesznek marol-holnapra lapatra... -
ugot2know #437 Most mar ertem miert szeretnek a bankba menni a lanyok... -
#436 hmm. már te vagy a harmadik lány, aki ezt mondja. Egy barátom (lány) most mondta el, hogy anno a gimiben mindig várták az ünnepségeket, mert nagyon bejöttek nekik az öltönyös pasik. -
#435 na jó, nem osztogatok itt tanácsokat, mert minden lány mást szeret, aztán le lesz harapva a fejem! -
#434 mondjuk az is igaz, hogy ha nem szimpatizálok valakivel, akkor teljesen mindegy mit mond, úgyis kosár, míg ha tetszik, akkor csak az a fontos, hogy ne essen ki a kapanyél a szájából! -
#433 ugyanmár, nálam bejön ez a szöveg! persze sok múlik azon, hogy milyen előadói képeségei vannak... -
ugot2know #432 ha igy próbálkozol,nem utal be a sebészetre vagy az intenzivre!!! -
#431 ok megpróbálom
köszi :)
na bye -
#430 na jó fiúk lányok...
én mek majd holnap jelentem a helyzetet a fronton :P
továábi jó időtöltést... -
#429 hehe... sok jó szöveg van! pl...
heló, nem Te vagy xy?
nem
igaz... Te szebb vagy!
de vigyázz, nem minden csaj szereti a puncsolást!
és én vagyok. ki más lenne? -
#428 jah majd utánna kapjak tőle egy nyakast mi?vicces -
ugot2know #427 Igyál egy kicsit és szólitsd le :D De semmi több!!! -
#426 ok én amúgy se szoktam nagyképű lenni :) megfogadom a tanácsaidat :)
-
#425 na jó...
amikor délben jövök haza busszal akkor legtöbbször jön egy jó csaj...
szal haverom mondta nemhogy leszólítanám!
szted mit monnyak nekije?? -
ugot2know #424 Nekem 20-ként is bejössz :D -
ugot2know #423 húúú,ha ez te vagy,akkor tényleg jó nőci vagy! -
#422 az jó. lehet vele dicsekedni(de csak visszafogottan, a nagyképűség... blöáááá) -
#421 nyugi, valójában, egy 15-16 éves lányhoz nem vagy fiatal, de konkrétan én már a második ikszemet töltöm idén! amúgy ha érdekel a véleményem, úgy érzem a mai lányok sokkal jobban szeretik az elegáns fiúkat, mint a menő lazákat... (most konkrétan öltözködésre gondolok, bár tény és való, hogy ezer meg ezer a kivétel)