3221
-
#540 hi all!
ti aztán írtatok :)
Ok Parizer én 20 éves leszek építkezni fogok ez 100%... akkor ha még itt leszel szólok :)))) -
#539 megtettem, jaj meg! -
ugot2know #538 Ma elnézem,ha egykézen állsz de most! -
#537 bocsánat a kistéért, figyelmetlenség volt! -
ugot2know #536 ammeg a másik!!!! -
ugot2know #535 Jó,értettük...bár nálunk most nemigen lesz betonozás,igy is már sok a beton...a fű hive vagyok,ha nem nekem kell nyirnom! -
#534 te amúgysem kedves ismerős vagy, hanem kedvetlen hihi -
ugot2know #533 Akkor az nem én lennék! -
#532 hehe... na de most komolyan... ha erről van szó, bármikor szavesen segítek! -
#531 hehe géniusz: bogyós pasik, és "na milyenkocsidvan?, mennyipénzedvan?, jóáronmegdughatsz" lánykák járnak... természetesen tisztelet a kivételnek!! -
#530 van egy "kedves" ismerősöm kb 170 cm magas kb mennyibe jönnek ki egy bebetonozás(elég a nyakáig)?:)) -
#529 betongyár... családi vállalkozás!
tényleg, ha BÁRKI építkezik, betonozik stb, akkor szóljon NEKEM! a városban jobb minőségű, és olcsóbb (köszönhetően, hogy még fiatal cég) betont nem lehet kapni!! de komolyan! szóljatok nekem!! még a telefonszámomat is megadom, ha erről van szó!! -
#528 a genius szmélyszerint nekm nagyon nm kedvencem az odajáró társaságok miatt, ilyen elit helynek van titulálva
a havanna a halközben van és ott nm igen találkozol kiskölykökkel inkább valamivel idősebb korosztály, szal neked is bátran tudom ajánlani -
#527 munkamániás? mit dolgozik? -
ugot2know #526 pnzt sokat keress,azt adja ide és elmegyünk mulatni :) -
ugot2know #525 Legfőképp a keret...elverni egy 5-öst egy este és mi lesz belőle ?Amnézia és másnap rosszullét?Hát ja!
A szórakozóhelynevek nem mondanak sokat,egyszer voltama Géniuszban,de sok volt ott a gyerek...oszt ennyi! -
#524 se energia! drága Barátom munkamániás... mégilyet?! -
#523 Hát ja az meg a másik h soxor se idő se keret nincs rá.. -
#522 milyen neveket?:) -
#521 mondom, elég ritkán megyünk mi is... bár ennek sok más oka is van! -
ugot2know #520 No,nekem ezek a nevek nem sokat mondanak...de a korral előrehaladván valóban nincs kedve az embernek a nyüzsihez! -
#519 nekm pl bejön a havanna, főleg hétköznapokon. Jó kis nyugis hely, lightos zene konszolidált árak.
Amúgy már énse tolerálok pár dolgot amit régebben csináltam:) kicsit "beleöregszik" a pörgésbe az ember, én speciel ezeket a nagyszabású partykat nem kultiválom -
#518 még úgy három éve igen gyakori látogatója voltam a fácánnak...
most már nem tudom tolerálni! a Barátommal ha megyünk valahova, az inkább a géniusz vagy az ibiza... esetleg a dzsoj. néha pedig bekukkantok fél órára(nem többre, és tényleg csak néha) a havannába.
de igazságszerint mostanában, ha kéthavonta el tudunk menni valahova... -
ugot2know #517 Hát nem birom az italt,most lebuktam...de látom más se :)Még mindig nem derült ki,akkor milyen helyekre is jársz/jártál! -
#516 tényleg?? hát ki mihez van szokva. én mindenesetre egy pár éve, már csak nagyon csínján, ünnepekkor iszok pár korty lágy italt! -
ugot2know #515 mondtam én ennek az ellenkezőjét?CSak nekem 2 4-1es meg se kottyant,mig egy palackozott bor 4 decije fejbevert! -
#514 Nyílván mindenkinek mást jelent az h jól érzi magát:) -
#513 micsinálnom? szesz nélkül is jól tudom magam érezni -
#512 a szamuráj inkáb nagyobbszabású, alpáribb bulik utáni férészeg aznapos reggeleken tudja visszazökkenteni az embert az előző esti állapotba:))) -
ugot2know #511 Olyat még nem ittam :)Igaz tavaly voltam utoljára ott!De gondolom neked sem sikerült berúgnod :) -
#510 nem mondtam, hogy sok! irónia, IRÓNIA!
szamuráj? négy deci fehérbor egy deci szprájt -
ugot2know #509 4 deci bor 1 deci kóla 160-ért soook????mi az a szamuráj? -
#508 hehe... annak is felvitték az árát? emlékszem amikor még százhúszért ittuk a szamurájt! -
ugot2know #507 A fácánban a 4-1-es 160 ft,de az olyan is :) -
#506 hát engem biztos nem! nem én írtam!
amúgy én a legritkább esetben adok ki pénzt szórakozóhelyeken... és most félreértések elkerülése végett, ez nem azért van, mert állandóan meghívatom magam és lógok az emberek nyakán, csak vagyok annyira kis szűkmarkú, hogy sokalljam... -
ugot2know #505 szia,welcome!
Szórakozóhelyeken ennyibe kerül...kocsmában persze feleannyi!
Engem meghivtak kérem,csak nem verhettek át! -
#504 240?????
sztem átbasztak mint sz*rt a palánkon -
#503 csak én sokallok 240 forintot háromdeci ősziért?? ennyiből már kétlitert is megtudsz venni! -
#502 a francba nem is figyeltem :D ne mbaj -
ugot2know #501 Ma rá akartak venni,hogy csináljak bundáskenyeret...nem sikerült...a bejárónő most nincs odahaza,csak estére lesz otthon :D