3221
-
#620 ja kcsit pang ez a topic lehetne vmi téma:) -
#619 pangás van -
lackax #618 Na csaö mindenkinek!Mizu? -
#617 hehe
inkább a por, mint a hó meg a hideg. -
joe014 #616 -
ugot2know #615 A hétvégére ez nem mondható el.Vki beirt a Naplóba,hogy a polgármester csináljon vmit a Füredi úton,mert nagy a por...hátha az eső elveri! -
#614 már vagy három hete, hál' istennek -
ugot2know #613 Hozzászólások növekedése miatt:Süt a napocska! -
#612 á ne zavarjuk össze a fiatalokat:) -
ugot2know #611 és a fal is adhatná a másikat,úgy is abba kötbe bele,aki utoljára adott neki! -
#610 az a lényeg h tanulságosan elég erőteljes legyen az adott pofon:) -
ugot2know #609 (megoldás a pofáncsapás,másnap úgy sem fog emléklezni rá ki adta) -
#608 meg ezek a műlaza szövegek amikor elkérik tőlük a személyit:) -
TZoli #607 Ne is mondd!
Az a legröhejesebb amikor odaálnak a pulthoz, és a csapos meg se látja őket -
#606 az a legkeményebb amikor a két sörtől lerészegedett hetedikes gyerek jön oda hozzád arcoskodni, még csak nm is zavartatják magukat..:) meg is érdemlik h az "öregek" helyrerakják őket: ))) -
#605 hát ez már szinte mindenhol így van. általános suli után mintha nagy vagányok lennének és hót részegen mulatoznak -
#604 a 16 évesek még haggyán. De az utóbbi időben mintha a 14 évesek is rászoktak volna a bulizásra. (vagy csak én öregszem) -
#603 na ez a másik amitől falramászok, a kis tizenhatéves jasszerek, gyakorlatilag tele van velük minden hely, pedig levioleg ki se szolgálnák őket... nm baj lagalább tízre haza kell menniük: ))) -
#602 amúgy hi kendish weekend!!!
Mizu? -
#601 Te szemét!
[ő is azt csinálja] -
ugot2know #600 Jut eszembe:
TÉK! -
ugot2know #599 A múltkor pár sínhead kicsit terrorizálta a hangulatot...arról ne is szólva,hogy péntek esténként a kivagyokén 16 éves lányok-fiúk nyomják a vakert a fülembe! -
#598 ja, énis, engem irritál az a hely ha nagyon muszáj max akor teszem be oda a lábam de akkor sem szívesen.. -
ugot2know #597 Őt tuti nem ismerem,Ibolyakerülő vagyok! -
#596 na és Lajos a fácánból(bár úgy tudom újabban inkább az ibolyában nyomul). ismertebb nevén dzsekszon?! leáll a padok közt táncolni, és úgy rázza a lábait, mint egy igazi jampi! -
#595 hehe, jók ezek a figurák :)
Van egy olyan fószer (nem jut eszembe a neve), aki azt állítja magáról, hogy ezredes volt a honvédségnél. Kitüntetésekkel teletűzdelt egyenruhában szokott kocsmába járni. A múltkor leállt velünk "beszélgetni". Mi persze csak röhögtünk a hülye szövegén. :)
Erre ő: "Ugye maguk nem rajtam röhögnek, ugye nem néznek hülyének??"
"ÁÁ dehogy!" -
#594 még van egy másik csávó is akin nagyon szétzuhant az agyunk a múltkor, az a jellegzetessége, h ilyen undorító rikítószínű overall-okban mászkál és mérsékelten értelemi fogyatékos is, de ő nm túl beszédes inkább a passzivitása romboló hatású:)) -
ugot2know #593 Akkor azt lehet ismerem,ritka egy rövid haja van néha...de sztem az én emberemet nem übereli...aki 2-3 bazi nagy erős szatyorralj ár és a kukákat bújja,meg néha nekem beint! -
#592 ja asszem vörös szakálla van, az öltönye az sztenderd: )
-
#591 nem ilyen vörös szakállas figura? -
ugot2know #590 Lol! -
#589 helyes;) -
#588 megpróbálom ;) -
#587 óvatosan azért megkörnyékezehtnéd, mondjuk szemezgetés ilyesmi, hátha ő is félős és az is lehet h tetszel neki:) -
#586 volt oszt társakhoz hölgyismerősökhöz de avégén úgyis az lesz mint mindíg....:))) -
#585 Mármint a tavaszi szünet kezdődött meg szal még mennem kell 2 és fél hónapot kb...
Hát nem vagyok az a rámenős típus, eltaláltad. mert lehet ha nagyon az lennék akkor elijjeszteném szal... -
ugot2know #584 Én leginkább a kertbe!Locsolkodjanak a fijatalok,meg akik szeretik (általában a részeges alkatok fordulnak meg nálunk ezen apropóból,mert ők nem egészen a húsvétot szeretik,hanem az alkoholt).
Vége a sulinak?Akkor idén már nem is mész?
Még mindig semm ia buszos csajjal?Nem vagy egy rámenős tipus :P -
#583 velem nincs semmi különlegetes... :(
amúgy Hi Kendish Weekend!!!
még mindig nincs hölgy bár szemeltem ki, a buszos leányzót...
Végre vége a sulinak...
Hova mentek locsolkodni??? :P -
ugot2know #582 És az év nagy fogása... -
#581 jól csinálta
ő most az év üzletembere:)))