3221
  • bld
    ja kcsit pang ez a topic lehetne vmi téma:)
  • FtranX
    pangás van
  • lackax
    Na csaö mindenkinek!Mizu?
  • FtranX
    hehe
    inkább a por, mint a hó meg a hideg.
  • joe014
  • ugot2know
    A hétvégére ez nem mondható el.Vki beirt a Naplóba,hogy a polgármester csináljon vmit a Füredi úton,mert nagy a por...hátha az eső elveri!
  • FtranX
    már vagy három hete, hál' istennek
  • ugot2know
    Hozzászólások növekedése miatt:Süt a napocska!
  • bld
    á ne zavarjuk össze a fiatalokat:)
  • ugot2know
    és a fal is adhatná a másikat,úgy is abba kötbe bele,aki utoljára adott neki!
  • bld
    az a lényeg h tanulságosan elég erőteljes legyen az adott pofon:)
  • ugot2know
    (megoldás a pofáncsapás,másnap úgy sem fog emléklezni rá ki adta)
  • bld
    meg ezek a műlaza szövegek amikor elkérik tőlük a személyit:)
  • TZoli
    Ne is mondd!

Az a legröhejesebb amikor odaálnak a pulthoz, és a csapos meg se látja őket
  • bld
    az a legkeményebb amikor a két sörtől lerészegedett hetedikes gyerek jön oda hozzád arcoskodni, még csak nm is zavartatják magukat..:) meg is érdemlik h az "öregek" helyrerakják őket: )))
  • SLICK
    hát ez már szinte mindenhol így van. általános suli után mintha nagy vagányok lennének és hót részegen mulatoznak
  • FtranX
    a 16 évesek még haggyán. De az utóbbi időben mintha a 14 évesek is rászoktak volna a bulizásra. (vagy csak én öregszem)
  • bld
    na ez a másik amitől falramászok, a kis tizenhatéves jasszerek, gyakorlatilag tele van velük minden hely, pedig levioleg ki se szolgálnák őket... nm baj lagalább tízre haza kell menniük: )))
  • SLICK
    amúgy hi kendish weekend!!!

Mizu?
  • SLICK
    Te szemét!
    [ő is azt csinálja]
  • ugot2know
    Jut eszembe:
    TÉK!
  • ugot2know
    A múltkor pár sínhead kicsit terrorizálta a hangulatot...arról ne is szólva,hogy péntek esténként a kivagyokén 16 éves lányok-fiúk nyomják a vakert a fülembe!
  • bld
    ja, énis, engem irritál az a hely ha nagyon muszáj max akor teszem be oda a lábam de akkor sem szívesen..
  • ugot2know
    Őt tuti nem ismerem,Ibolyakerülő vagyok!
  • parizer
    na és Lajos a fácánból(bár úgy tudom újabban inkább az ibolyában nyomul). ismertebb nevén dzsekszon?! leáll a padok közt táncolni, és úgy rázza a lábait, mint egy igazi jampi!
  • FtranX
    hehe, jók ezek a figurák :)

Van egy olyan fószer (nem jut eszembe a neve), aki azt állítja magáról, hogy ezredes volt a honvédségnél. Kitüntetésekkel teletűzdelt egyenruhában szokott kocsmába járni. A múltkor leállt velünk "beszélgetni". Mi persze csak röhögtünk a hülye szövegén. :)
    Erre ő: "Ugye maguk nem rajtam röhögnek, ugye nem néznek hülyének??"

"ÁÁ dehogy!"
  • bld
    még van egy másik csávó is akin nagyon szétzuhant az agyunk a múltkor, az a jellegzetessége, h ilyen undorító rikítószínű overall-okban mászkál és mérsékelten értelemi fogyatékos is, de ő nm túl beszédes inkább a passzivitása romboló hatású:))
  • ugot2know
    Akkor azt lehet ismerem,ritka egy rövid haja van néha...de sztem az én emberemet nem übereli...aki 2-3 bazi nagy erős szatyorralj ár és a kukákat bújja,meg néha nekem beint!
  • bld
    ja asszem vörös szakálla van, az öltönye az sztenderd: )
  • parizer
    nem ilyen vörös szakállas figura?
  • ugot2know
    Lol!
  • bld
    helyes;)
  • SLICK
    megpróbálom ;)
  • bld
    óvatosan azért megkörnyékezehtnéd, mondjuk szemezgetés ilyesmi, hátha ő is félős és az is lehet h tetszel neki:)
  • bld
    volt oszt társakhoz hölgyismerősökhöz de avégén úgyis az lesz mint mindíg....:)))
  • SLICK
    Mármint a tavaszi szünet kezdődött meg szal még mennem kell 2 és fél hónapot kb...
    Hát nem vagyok az a rámenős típus, eltaláltad. mert lehet ha nagyon az lennék akkor elijjeszteném szal...
  • ugot2know
    Én leginkább a kertbe!Locsolkodjanak a fijatalok,meg akik szeretik (általában a részeges alkatok fordulnak meg nálunk ezen apropóból,mert ők nem egészen a húsvétot szeretik,hanem az alkoholt).
    Vége a sulinak?Akkor idén már nem is mész?
    Még mindig semm ia buszos csajjal?Nem vagy egy rámenős tipus :P
  • SLICK
    velem nincs semmi különlegetes... :(
    amúgy Hi Kendish Weekend!!!
    még mindig nincs hölgy bár szemeltem ki, a buszos leányzót...
    Végre vége a sulinak...
    Hova mentek locsolkodni??? :P
  • ugot2know
    És az év nagy fogása...
  • bld
    jól csinálta
    ő most az év üzletembere:)))