3221
  • SLICK
    Hi all!
    Mizujs?
  • ugot2know
    Holnap este Bikini koncert...az esőben!
  • ugot2know
    Jah,oké!
  • bld
    ja nm arra a tequilára gondoltam hanem arra h sztem ez egy tequila bár lehet ha ilyen a neve:)
  • ugot2know
    Tequila nem lehet,az azért kultúráltabb és a maffia helye!
  • bld
    most vmi sierra van ott asszem, sztem vmi tequila bár vagy ilyesmi lehet nm voltam még lent
  • ugot2know
    ...várd meg mig a szteroidok elviszik igazságos Izom Tibit...
    Ami a Tesco mellett van,az micsoda most?Régen sakáltanya nébven futott,egyszer voltam ott is,de a sok tini úgy nyomta a cigit,hogy tiszta Kikötő feeling lett a vége!
  • SLICK
    hi all!

Hát ami itt van disco az egy Sláger disco szal ami rádióban megy zene az megy itt is. Persze itt is vannak olyan számok mint a Flashben vagy akárhol...
    Mi inkább a Techno, house meg funk zenéket mixelgetünk haverommal azok a jók :)

WÁÁÁÁÁÁH ma tudtam meg hogy a buszos csajszinak van egy barátja aki elég nagy termetű (izomra) szal inkább nem kezdek
  • Bakutyin
    ÓÓÓ nem voltatok még akkor a Rock wellben..na az egy förtelem. Szerintem direkt a 14 év alattiaknak lett kitalálva...volt ott egy tök jó hely régen, vmi Propeller.
    NA de ha a Kikötőbe tömeg van, akkor ott valóságos tömegynyomor... a szó-szoros értelmében NEM lehet megmozdulni.
  • ugot2know
    Nem beszélve arról,hogy a fütsöt meg vághatod ezerrel...bejutni meg lökdösődések után lehet,főleg az egyszemélyes átjáró tetszik...
  • FtranX
    Nekem a Kikötővel az a bajom, hogy akárhányszor odamegyek, alig lehet bemenni az ajtón, annyian vannak.
  • bld
    ezért kell keresni olyan helyeket ahol ezek nm fordulnak elő, vagy nm tudnak ilyesmit csinálni, van egy két olyan hely ami inkább az "idősebb" korosztálynak kedvez:) ilyen kultúráltabb café-k a royal a havanna, még a panic is néha
  • Bakutyin
    Üdvözletem!
    Nohát..ilyen topic is van?
    Csak mert én is debreceni vagyok.
    A műmájer dumákról a pultnál meg annyit hogy én egyszer pár évvel ezelőtt beadtam egy olyat hogy: "Személyi? Mér nem nézek ki 18-nak?...Hát bocsi most kinn hagytam a verdámba, de ha gondolod kimehetek érte..."--> A vicces hogy a pultos bácsi elhitte...amúgy én is szoktam a Kikőtőbe mozogni, de télleg nagyon lehangoló...nekem nemis cask az életkorral van bajom, mert lehet vki normális attól hogy fiatal...de akik oda járnak...jáááj...visítozós gumirokker népség.Ott fogócskáznak meg tarhálnak, a padok közt.
  • bld
    miylen zenét raktok?
  • SLICK
    Akkor nem jött :(!

amúgy hi all!
    Mizujs? nincs semmi különlegetes?
    A tegnapi disco jó volt! Volt annyi nő hogy namég, de nem értem rá mert én meg haverom mixeltünk ...
    Sztem tök jól sikerült :)
  • bld
    ilyesmire gondoltam:)
  • ugot2know
    disznóvágásra pl. echte fütyülőset ajánlatos :)
  • ugot2know
    A petesejtre gondolsz?Azt a csajtól kellene megkérdezni...szted?
  • ugot2know
    Frankó,itt egy újabb politikuspalánta.Szavazunk Rád,mert még csak 16 éve vagyunk naivak!
  • parizer
    köztelnök? okéka!!

szavazzatok rám! jólétet hozok a népnek, adómentes államot(nem lesz adó, emrt másképp hívjuk majd), és egyszerre minden probléma(a betegségeket is beleértve)megoldódik! szavazzatok és még ingyen kitűzőt is kaptok!
  • bld
    na mi a helyzet? alakul a molekula?:)
  • bld
    mi a jófajta magyaros kultúrát: (vörös)bor + pálinka(barack) ritkán persze megesnek ettől eltérő szellemiségű és hangulatú összejövetelek is :) ettől merőben eltérő céllal ugye:)
  • SLICK
    ááááááááá holnap délbe jövök meglátom :P
  • ugot2know
    Jó van már,de buszos csajjal mi van máááááááááááááá?
  • SLICK
    hi all!
    mizu?
    Nah már csag 2 hónap ebből a szemét suliból!
  • ugot2know
    Csak ne feledjük:különböző kultúrák vannak!Ti is a Galapagos szigetekbeli kultúrát űzitek?
  • bld
    hát szokott ő ilyeneket mondani:) szétesés nm volt csak kultúrált italfogyasztás
  • ugot2know
    Nóri pedig azt mondta,hogy ő nem is iszik...de nem volt szétesés ugye?
  • bld
    amit vettünk? viccelsz?:)) nm szarral gurítunk:) jó volt egyébként a hétvége
  • ugot2know
    ...ha vkit meg akarsz dobni kenyérrel...harmadnap.
    ..és mind megittátok?
  • bld
    jó is az:)
    nm amúgy egyetlen kiskorú sem volt velünk
  • ugot2know
    Annak a róka a logója,nem?Bandába verődve vesztek piát a kiskorúaknak?A múltkoriban vettem a TEscoban forró kenyeret,az tök jólesett este a káposztához,viszont másnap estére már erősen kezdett száraz lenni,harmadnapra meg keménykedett már.Tesco gazdaságos izű kenyér...
  • bld
    a múlkor a tescoban láttam egy mosóport a következő felirattal: tomi+róka na ez nagyon szétcsapott, pont piát venni voltunk asszonnyal meg pár ismerőssel:)))
  • ugot2know
    Nem láttam,de a legközelebbi adásban szerepelhetne parizer.Tegnap este pedig Tomi itt volt...meg a tévében is?Ezt hogy csinálhatta?
  • bld
    úgy lesz, majd kell szerezni marketineseket sminkeseket fotóst meg iyleneket mint tegnap este a frei műsorban, szal sokba lesz de megéri
  • ugot2know
    parizer igaz fideszes városban él,de majd csak nem vétózzák meg,elvégre a fővárosba fog majd járni...sőt több országba is utazhat!mi majd fizetjük!
  • bld
    jól hangzik: )
    elnököt a népnek!!!!
  • ugot2know
    parizer legyen a köztársasági elnök!
  • FtranX
    micsoda ötlet! :)
  • parizer
    legyen a téma debrecen... hehehe