3221
-
#660 Hi all!
Mizujs?
-
ugot2know #659 Holnap este Bikini koncert...az esőben! -
ugot2know #658 Jah,oké! -
#657 ja nm arra a tequilára gondoltam hanem arra h sztem ez egy tequila bár lehet ha ilyen a neve:) -
ugot2know #656 Tequila nem lehet,az azért kultúráltabb és a maffia helye! -
#655 most vmi sierra van ott asszem, sztem vmi tequila bár vagy ilyesmi lehet nm voltam még lent -
ugot2know #654 ...várd meg mig a szteroidok elviszik igazságos Izom Tibit...
Ami a Tesco mellett van,az micsoda most?Régen sakáltanya nébven futott,egyszer voltam ott is,de a sok tini úgy nyomta a cigit,hogy tiszta Kikötő feeling lett a vége! -
#653 hi all!
Hát ami itt van disco az egy Sláger disco szal ami rádióban megy zene az megy itt is. Persze itt is vannak olyan számok mint a Flashben vagy akárhol...
Mi inkább a Techno, house meg funk zenéket mixelgetünk haverommal azok a jók :)
WÁÁÁÁÁÁH ma tudtam meg hogy a buszos csajszinak van egy barátja aki elég nagy termetű (izomra) szal inkább nem kezdek -
#652 ÓÓÓ nem voltatok még akkor a Rock wellben..na az egy förtelem. Szerintem direkt a 14 év alattiaknak lett kitalálva...volt ott egy tök jó hely régen, vmi Propeller.
NA de ha a Kikötőbe tömeg van, akkor ott valóságos tömegynyomor... a szó-szoros értelmében NEM lehet megmozdulni. -
ugot2know #651 Nem beszélve arról,hogy a fütsöt meg vághatod ezerrel...bejutni meg lökdösődések után lehet,főleg az egyszemélyes átjáró tetszik... -
#650 Nekem a Kikötővel az a bajom, hogy akárhányszor odamegyek, alig lehet bemenni az ajtón, annyian vannak. -
#649 ezért kell keresni olyan helyeket ahol ezek nm fordulnak elő, vagy nm tudnak ilyesmit csinálni, van egy két olyan hely ami inkább az "idősebb" korosztálynak kedvez:) ilyen kultúráltabb café-k a royal a havanna, még a panic is néha -
#648 Üdvözletem!
Nohát..ilyen topic is van?
Csak mert én is debreceni vagyok.
A műmájer dumákról a pultnál meg annyit hogy én egyszer pár évvel ezelőtt beadtam egy olyat hogy: "Személyi? Mér nem nézek ki 18-nak?...Hát bocsi most kinn hagytam a verdámba, de ha gondolod kimehetek érte..."--> A vicces hogy a pultos bácsi elhitte...amúgy én is szoktam a Kikőtőbe mozogni, de télleg nagyon lehangoló...nekem nemis cask az életkorral van bajom, mert lehet vki normális attól hogy fiatal...de akik oda járnak...jáááj...visítozós gumirokker népség.Ott fogócskáznak meg tarhálnak, a padok közt. -
#647 miylen zenét raktok?
-
#646 Akkor nem jött :(!
amúgy hi all!
Mizujs? nincs semmi különlegetes?
A tegnapi disco jó volt! Volt annyi nő hogy namég, de nem értem rá mert én meg haverom mixeltünk ...
Sztem tök jól sikerült :) -
#645 ilyesmire gondoltam:) -
ugot2know #644 disznóvágásra pl. echte fütyülőset ajánlatos :) -
ugot2know #643 A petesejtre gondolsz?Azt a csajtól kellene megkérdezni...szted? -
ugot2know #642 Frankó,itt egy újabb politikuspalánta.Szavazunk Rád,mert még csak 16 éve vagyunk naivak! -
#641 köztelnök? okéka!!
szavazzatok rám! jólétet hozok a népnek, adómentes államot(nem lesz adó, emrt másképp hívjuk majd), és egyszerre minden probléma(a betegségeket is beleértve)megoldódik! szavazzatok és még ingyen kitűzőt is kaptok! -
#640 na mi a helyzet? alakul a molekula?:) -
#639 mi a jófajta magyaros kultúrát: (vörös)bor + pálinka(barack) ritkán persze megesnek ettől eltérő szellemiségű és hangulatú összejövetelek is :) ettől merőben eltérő céllal ugye:) -
#638 ááááááááá holnap délbe jövök meglátom :P -
ugot2know #637 Jó van már,de buszos csajjal mi van máááááááááááááá? -
#636 hi all!
mizu?
Nah már csag 2 hónap ebből a szemét suliból! -
ugot2know #635 Csak ne feledjük:különböző kultúrák vannak!Ti is a Galapagos szigetekbeli kultúrát űzitek? -
#634 hát szokott ő ilyeneket mondani:) szétesés nm volt csak kultúrált italfogyasztás -
ugot2know #633 Nóri pedig azt mondta,hogy ő nem is iszik...de nem volt szétesés ugye? -
#632 amit vettünk? viccelsz?:)) nm szarral gurítunk:) jó volt egyébként a hétvége -
ugot2know #631 ...ha vkit meg akarsz dobni kenyérrel...harmadnap.
..és mind megittátok? -
#630 jó is az:)
nm amúgy egyetlen kiskorú sem volt velünk -
ugot2know #629 Annak a róka a logója,nem?Bandába verődve vesztek piát a kiskorúaknak?A múltkoriban vettem a TEscoban forró kenyeret,az tök jólesett este a káposztához,viszont másnap estére már erősen kezdett száraz lenni,harmadnapra meg keménykedett már.Tesco gazdaságos izű kenyér... -
#628 a múlkor a tescoban láttam egy mosóport a következő felirattal: tomi+róka na ez nagyon szétcsapott, pont piát venni voltunk asszonnyal meg pár ismerőssel:))) -
ugot2know #627 Nem láttam,de a legközelebbi adásban szerepelhetne parizer.Tegnap este pedig Tomi itt volt...meg a tévében is?Ezt hogy csinálhatta? -
#626 úgy lesz, majd kell szerezni marketineseket sminkeseket fotóst meg iyleneket mint tegnap este a frei műsorban, szal sokba lesz de megéri -
ugot2know #625 parizer igaz fideszes városban él,de majd csak nem vétózzák meg,elvégre a fővárosba fog majd járni...sőt több országba is utazhat!mi majd fizetjük! -
#624 jól hangzik: )
elnököt a népnek!!!! -
ugot2know #623 parizer legyen a köztársasági elnök! -
#622 micsoda ötlet! :) -
#621 legyen a téma debrecen... hehehe