3221
  • ugot2know
    Ték :D
  • SLICK
    az :(
    nálad mizu van?
    Én lebetegedtem :( legalább lázam nincs aminek örülök...
    csajt még mindig nem szereztem
    a suli megy
    a discmanemet elcseszte a szomszéd srác akit meg fogok verni
    más semmi nincs velem
  • ugot2know
    parizer még ebbena hónapban nem is volt!szörnyűűű!
  • SLICK
    hi all!
    mizu?
  • ugot2know
    Ma senki nem fut be?
  • ugot2know
    mindjárt elelszok,dőlök jobbra!
  • SLICK
    hi all!
    mizu van?
  • ugot2know
    Akkor épp rádiós volt,mert valami partyhangoló zene ment...meg a mellette a boxmeccs
  • bld
    milyen zenét szoktak rakni vagy rádiós?
  • ugot2know
    van bent egy nagy plazmatévé a falon,háttérben zene szól,kénylemes és pl. 3 deci őszilötty 240 HuF
    Azt hiszem ez a neve...egyébként,megesküdni csak nem mernék rá!
  • bld
    hm nm vágom.. miylen hely amúgy? ilyen pronyós?
    a kokába régebben egy-két éve jártam de nm adta annyira pedig közel is van, ott ittam először absinth-ot csak egyedül én nm emlékeztem rá:))
  • ugot2know
    OTP sarkánál a Kossuth téren...
  • FtranX
    a Conca D'Oroba nem szoktatok járni? Én szombaton ott voltam. :D
  • bld
    sapphire az hol van miylen hely?
  • ugot2know
    Jó a lábad :P
  • ugot2know
    Voltam bliárdozni és kijöttem a gyakorlatból...ja és Sapphire-ban tök jó csajok voltak szombat este!
    De amúgy kúráltam az elmúlt héten szerzett stressz-sérüléseimet!
  • parizer
    mindegy, túlélem! korán lefekszem, és későn kelek! ihi!
  • SLICK
    az nem jó... :(
  • parizer
    sámli... fáj a fejem!
  • SLICK
    És felétek mi a helyzet?
  • parizer
    átállítottam málnára a fórumhátteret! szép szép!
  • SLICK
    :) azt én is fogok márciusban, mivel akkor veszek korit
  • SLICK
    hi all!!

Nagyon jól sikerült a hétvége :)
    PEti (itteni Dj) Megengedte hogya közönség előtt mixelhessek :)5 számot mixeltem és mind jól sikerült eleinte féltem hogy nem lesz jó...
    De bnőt még mindig nem fogtam :( sebaj türelmes vagyok.
  • parizer
    voltam korizni!!
  • ugot2know
    Mi történt a hétvégén?
  • bld
    pedózni 17(16.5) éves vagy:))) egyébként pedig a személyiségnek( a csajok személyiségének) nm elsődleges szempontja a koruk, amíből nyilván adódik passzívan élettapszatalat tehát valszeg egy 17 éves csaj érettebb lehet de nm a mennyiség hanem a minőség dominál sztem szal nm mindegy h azt a 14-15-16-17 évet milyen körülmények között éli le valaki ez nagyrészben személyes tapasztalatom is, szóval nézz körül előítéletek nélkül:))
  • SLICK
    van minden korosztályból csak kevés a szép csaj meg a normális pedozni meg nem akarok :P
  • ugot2know
    hány évesek?
  • SLICK
    Kata nem hegyesi volt
    de kevés a velem kb egyidős csaj azért nem innen válogatok.
  • ugot2know
    a Kata...ő hegyesi volt?
    Akkor ha 3ezres a lélekszám,akkora választék nem lehet,kb. 200 főre saccolom,aki szóba jöhet...
  • SLICK
    ja persze vannak kivételek
  • SLICK
    hát ahogy kinéznek azzal nincs gond mert úgy egy egy körre bejön mind
    hanem pontosan agyilag zoknik kicsit azt hiszik ők jobbak mint bámelyik csaj állandóan ott kavarnak a fiúknál mindenhéten más ágyasa van a csajoknak
  • ugot2know
    Annyira szörnyüek a hegyesi csajok?És agyilag milyen szinten vannak?
  • SLICK
    az hiányzik még!!!!!
    monnyuk szüleim azt mondták nekem hogy mindegy kivel és hányszor ... csak ygereket ne csináljak ehh
  • ugot2know
    majd 9 hónap múltán csak-csak jelentekznek :P
  • SLICK
    a multkori csajok nem hegyesiek voltak... nem tom azóta se hogy mi van velük
  • SLICK
    hát mondhatnám hogy mivel hegyesen kb 3000 fő él
    a csajok azt hitték hogy majd minden srác majd velük fog járni meg minden szall kéynesek... pl haverom Soltész (irgalmatlan hülye gyerek :DDDD) szobira jár suliba oda jár még néhány hegyesi csaj és látták hogy Soltész szoboszlai csajokkal beszélget (de tudni kell azokról a csajokról hogy jól néznek ki) és hát a hegyesi csajszikból előjött a féltékenység... pedig soltész elég gyérül néz ki :D
  • ugot2know
    Van akit már közelebbről is...lásd a múlt hetet!Ők hogy viselik a történteket,vagy nekik is teljes a flash és csak a fejfájás maradt meg?Ha mindet ismered,akkor annyira rossz kislányok?:P
  • SLICK
    hát jah végülis...
    itt hegyesen mikor miylen buli van most csak sima hagyományos (mármint nem szülinap vagy vmi ünnep) buli lesz. Sztem jó bulik szoktak lenni.
    És igen pont igazad van ugyanazok az arcok :(((( éppen ezért nem hegyesi bnőt akarok :((( mert mindet ismerem mint a tenyerem (félreneértsd) :P
  • ugot2know
    Azt hittem Debrecenben ütöd a népet :) A hétvégén is ott voltál?Jók a bulik?De mindig uazok az arcok vannak,nem?