3221
-
ugot2know #740 végülis akad olyan,akit zsákba tesznek... -
#739 jaja zsákucca -
#738 A one way az tényleg jobb -
#737 A Dead end az simán csak zsákutca nem? -
#736 bocsi elkúrtam. itt a kép az előzőhöz:
-
#735 Olyan meg nincs hogy egyszer be aztán meg ki
-
#734 Egyszer mindenki ott végzi...
-
ugot2know #733 Gondolod aki oda megy,akkor mar elugrik a temetobe is vagy forditva?Engem szombaton kicsit zavart,hogy egy legyott miatt kellett lelepnem az erdo egyik padjatol... -
#732 majdnem? :) -
#731 ajjaj egészen a temetőig vannak a nénik: ))) -
#730 de énis to egyet nekd olcsón
egy tuningolt aggr.korit
rocsesz -
#729 inkább rendelj szegedről ha jót akarsz ha csak gurulni kell akkor mondjuk jó.. -
#728 Hi all!!!
mizu??? -
#727 u2k -
ugot2know #726 parizer!:) -
jó reggelt -
#724 halihó -
#723 Jaja, meg a Nagyerdőn is meg egy csomó helyen szerencsére!!!44 -
Nadi #722 Én is lenni debreceni(majdnem) -
ugot2know #721 ...vagy az egyetemi részen,ottt s gyülekeznek,ha jó az idő!De mikor lesz már jó? -
#720 kicsi a világ :) -
#719 Hát amikor én voltam, én is találkoztam egy másik pesti osztállyal, véletelen a volt áltsulis osztályommal, megmaradt benne kb 5 gyerek, abból is 4csaj, hát nem volt semmi őket négy év után újra látni. Éppen haverral beszélek, amikor meredten elkezd nézni hátra, és beszól, hogy hu bazmeg.. Mondom mivan, én is hátranézek, elképedt pofát vágok a látványtol, erre beszól a 4 csaj, hogy helo -név-, és akkor esett le, hogy ezeket ismerem. Poén volt nagyon :D -
#718 azt hiszem félreértettél. :) tényleg sok jó nő van debrecenben, csak pont az én osztályom volt tele nyomikkal. :)) -
#717 Debrecen tele van gyönyörű csajokkal!! Nem tudom mi a problémád
Mennj ki a Kossuth-térre egy fél órára és nézz szét -
#716 :))
én meg ma a villamoson egy itt kiránduló pesti(?) osztállyal utaztam. hát ha az én osztályomba jártak volna ilyen csajok.... :)) -
#715 Ha minden igaz akkor most szombaton mek Debrecenbe :)
Veszek görkorit a Keszolban -
#714 Dehogynem, nem azért írtam, csak többet voltunk lent, mert néztük haverral a forma1et. Az emeletin is nagyon jók voltak, meg volt két qrva jó orosz csaj is, nem semmi volt... De aztán amikor mentünk vissza az állomásra az a sok cigány nagyon lehangoló volt -
ugot2know #713 Igen ,ott van egy ilyen uzlet a bejaratnal.Emeleti reszen mar nem voltak olyan jok? -
#712 Kis pólókban meg szűk gatyákban, nagyon zsír volt. Amikor a plázába bementünk forma egyet nézni az egyik háztartási gép boltba, a fiatal eladó csávó is össze vissza füttyögött, amikor egy jó bula bejött, mert ez ott volt a bejárat mellett -
ugot2know #711 ...kar,hogy a Nagyerdo HAdhazi uti reszet kigytatok,ott meg milyen lanyok vannak... -
ugot2know #710 Milyen ruhaban voltak? -
#709 Voltam hétvégén Debrecenben osztálykirándulni, hát hogy ott milyen csajok vannak az nem semmi. Főleg a pláza környékén. => teccett a város :) -
#708 na ezt most nm értem:)
de komoylan
-
ugot2know #707 Jajj,most nem akarok kettőtök közé állni,de sztem:JA!(feltéve,ha az az asszonyod,akire én gondolok) -
ugot2know #706 Sebaj ,tedd be őt is! -
#705 ja bocs nm tőled kérdeztem, hanem ugot2know-tól -
#704 nem :PPP -
#703 asszony jár az sg re? -
#702 hát ez már csak így szokott lenni: ))
-
#701 hát ki kell h ábrándítsalak... a nővére nem annyira tetszetős mint a húga :P