DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tetszik 😊

A montázs megszûnt?

parizer: hát én is meglepõdtem, hogy téges megvertek...vannak emberek.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

kiserik
A haverokkal játszunk egy játékot. Mondunk olyan személyeket, amelyeket csak az egyikünk ismer, és minél több dolgot ki kell deríteni róla. NEkem ez a feladat. Ez a Hunor nevû tag, de nem tudok róla csak anyit, hogy Debrecen környéki, 32 éves, 8 évig volt menyasszonya, most meg kb 1 hónapja van új barátnõje. Feladat még a csaj is, de õt már megtaláltam, szal már csak a srác kell. Ja, és kikötés, hogy nem lehet egyenesbe rákérdezni, hogy: szasz! mongyá mán valamit magadról! Meg közeli hozzátartozót sem lehet faggatni.

bld
csaj létedre fényes nappal megvertek????

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
amúgy a montázs már régen megszûnt talán valamikor a nyáron mert a tulaj betegeskedik a lánya meg nm tudja vinni a boltot az egyetem mellett....kár, jó hely volt..
amúgy mostanság a havannába a royal-ba meg a sirályba(tóci) járogatunk kultúrált helyek nincs üvöltõ zene szal mindenkinek tudom ajánlani aki nm ilyen pörgõs fetrengõs fajta
Amúgy én ismerek látásból egy 30 év körüli csávót a kövéregérben láttam és õt szólította valaki hunornak ilyen magyarországos póló hosszú haj és bajusz asszem szakáll is lehet h az akire te is gondolsz. Amúgy miért keresed azt a csávót?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kiserik
Ja... De azért köszi 😊

kiserik
Ha biztos, hogy fiatalabb, mint 32, akkor az nem az, akit én keresek 😞

Esetleg másvalaki?

FtranX
látásból ismerek egy Hunor nevû égimeszelõ srácot, de õ biztos hogy 32-nél jóval fiatalabb.

kiserik
Nem tudom, de lehet. Mét ismered?

FtranX
Nem egy nagy magas (>195cm) srác?

kiserik
Boccs, hogy csak így betörök ide nem Debreceni lévén, és elég blõdségnek fog hangzani, amit kérdezni akarok, de nem ismertek egy Hunor nevû tagot Debrecenben? 32 éves, ha jól tudom. Többet nem tudok róla, de hátha.

parizer
nem jó koncertre mentem...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

FtranX
amúgy a 7végén megfordultunk a Tornádóban és az Ibolyában, végül pedig a Joy-ban kötöttünk ki. Sikerült pont "jó" állapotba kerülni, de akkor jöttek a "Ivás alapján találd ki, hogy milyen Martinit iszol!"-csajok...

FtranX
miért??

parizer
ja, és édes kopasz bácsik engem is vertek már meg, a bem tér közelében, fényes nappal...

parizer
a montázs az jó! régebben én is gyakorta megfordultam a fácánban, néha a jazzben, de azt hiszem már egyik sem az én esetem. nincs a megszokott társaság. most hétvégéna géniuszba mentünk, aztán meg az ibizába. kellemes csalódás volt!

FtranX
akkor gondolom már melyik lehet az, csak a neve nem ugrott be. Majd valamikor megnézem.

A Montázs az valahol a Bem tér környékén van. Ahogy jösz a Nagyállomás felõl a vilivel, leszálsz a Bem térnél, aztán jobbra indulsz el asszem a Nyíl utcán, a következõ nagyobb keresztezõdésnél kell balra fordulni, és kb 20 méter után ott lesz a sarkon. Van csocsó, fotelek, kellemes (nem üvöltõs) zene, lehet nyugodtan beszélgetni. Jó hely. Azt hiszem az árak sem olyan vészesek.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

FtranX
jó kis történet. 😊 egyszer (15 évesen) belénk haverommal a buszmegálóban kötött bele három köcsög 18 körüli gyerek. Nem nagyon bántottak, csak a haverom kapott egy pofont az én fejem mellett meg rúgdosták a buszmegálló plexi-üvegét. Akkor be voltunk szarva rendesen.
Most nem úsznák meg orrtörés nélkül...

FtranX
a Montázs az hol van?

Szaisztok!
Nekem is van egy "jó" sztorim. Azthiszem a Hangfogóból jöttünk ki (csak lenéztünk hogy mi az), én már eléggé iluminált állapotban voltam, énekletem az utcán (Junkies-t). Erre kijött utánunk 3 kemény gyerek (tudjátok: rövidhaj, izomagy, bõrdzseki meg hasonló "én vagyok a kemény legény" szerelés) aztán jól belénkötöttek mert énekeltem. Bár pont engem nem ütöttek meg, de végülis sikerült nagyob balhé nélkül lelépni.Ez már kb 4 éve volt.

Mostanában nem gyakran járok fel, régebben az Ibolyát látogattuk nagynéha, azelõtt a Fácánt (ez is egy érdekes hely), esetleg napközben a Petõfi. De a legjobb nyugis hely szerintem a Montázs.

bld
ja ja ismerõs a szitu de egyáltalán nm mondanám h gyakori😊 hál istennek de ez mondjuk tényleg nm volt semmi..... nekem a telómat húzták be végülis választhattam h szétvernek-e érte vagy simán odaadom így megalázóbb volt de jóval ésszerûbb😊 máskor meg mi voltunk többen😊)

FtranX
hát éppen elég, ha a fejét verték. Igazából nem ismerjük a körülményeket. Ilyen "keménylegények" pedig kötöttek már belé(nk)m ok nélkül és mondvacsinált dolog miatt is ("te szemeztél a csajommal!??").

bld
figyelj akik látták a holttestet azt mondták h semmi egyéb sérülés nem található rajta csak a fejét verték de azt nagyon bár nyílváb a boncolásból más is kiderülhet....
Szal valakit nagyon kihozott a sodrából vagy valakiket...

FtranX
a haonon azt írják, hogy részeg volt és sokaknak beszólt. bár ez mentség egy ilyen verésre...

bld
az a legjobb ha nm emléxel rá
Amúgy tényleg gázos a sztori ott voltam amikor bevitték boncolni a kenézybe hálistennek nm láttam de az egyik ott dolgozó ismerõsöm mesélte h látta hogy szét volt verve a gyerek feje és ráadásul ismerõseim vannak a jogon vele egykorúak bár közvetlenül nm ismerték...
amúgy sztem csak okkal vernek meg ennyire embert.....

FtranX
hátazért itt is elõfordul...
http://www.haon.hu/hajdu-bihar/hajdu-bihar-123358.shtm

a mosquitos-ban egyszer már voltam, de nem nagyon emlékszem, hogy milyen volt 😊))

bld
mi a humor tárgya?

ranGer2
😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

bld
hááát azért jóval kevesebben mint pesten.......
Ha táncolni akarsz sztem menj a mosquitos-ba én mondjuk már nem vagyok egy táncolós-bulizós inkább a lazulósabb helyeket részesítem elõnyben

FtranX
régebben én is nagyon sokat jártam a Sárkányba meg a Tornádóba. mára már csak ritkábban, mert annyian vannak, hogy 7végén csak a lépcsõfordulóig lehet feljutni. 😊
Az a bajom debrecenel, hogy már nincs egy olyan táncos hely, ahova szívesen elmennék. Inkább az utcán iszogatunk a haverokkal. meg néha az ibolyában csocsózunk 😊

bunkók pedig itt is vannak, csak lehet szerencséd volt. 😊

bld
ya a biliárdszalonos boxos hely a royal, egyik legkedveltebb helyem mert az árak is elfogadhatóak és nincsen mindig tele, biliárdozni pedig kíváló és nm is kerül sokba a múltkor kilenctõl kb 4ig voltunk valami ezerhatszáz forintért most ha azt szétdobjuk négy felé és kellemes a hely légköre
a rockkocsma az sztem a jazz volt
a lányokról pedig megegyezik a véleményünk😊)

ja tenyleg elfelejtettem emliteni hogy a helybeli lanyok/nok igencsak
=)

anti hero

eh eleggge meg vagyok fogva =)
sarkany es ?tornado (ami alatta van)
meg egy biliardszalon+boxos dumalgatos hely (boxok is voltak😊 a palyaudvarnal
meg hmmm vmi rockkocsma a fazekas gimitol nemmessze, azt is turheto hely volt (bar a 13-16eves korosztaly nem az en generaciom), pesten jopar helyen ugy erezheti az ember hogy barmelyik percben kinyirhatjak (gyk koltoi tulzas), aze pozitiv volt, hogy nekemjon a 2meteres 120 kilos kigyurt kopasz es elnezest ker etc regen pest is jo hely volt, par hely meg most is jo, csak az emberek lettek sznobok v balf*szok nem tudom 😊
hehe kb ennyire emlekszem
ti debreceniek v vmi lokalpatriotak vagytok?😊 felhoztuk a topicot semmi perc alatt..

anti hero

bld
ibolya? amúgy pest sokkal drágább mint debrecen pesten egy gyengébb helyen is 300 körül van egy ászok míg itt 300 körül iszol egy barna kaiser-t a rövid italokról nem is beszélve...

FtranX
pontosan milyen helye(ke)n voltál?

olcso a hely es jok az arcok
^^

anti hero

bld
az jó dolog😊
amúgy mi volt meglepõ

mert pesti vagyok es inkabb itt bulizom?😊
a csaj akivel (miatt😊 voltam meg sz*rik a fejemre
egyebkent kellemes meglepetes volt :>

anti hero

bld
"(eloszor es utoljara)" miért??

nesztek porges:mult 7vegen voltam debrecenbe eccaka (eloszor es utoljara)
jejeje

anti hero

bld
ismét pörög a topic.......

bld
én néha egy üvegnek is tudok örülni😊)

parizer
öö... gimnázium? vagy ezek szerint inkább általános....

FtranX
szerintem sokam még egy láda sörnek is örülnének 😊 (mint pl. én 😊 )

bld
természetesen iszonyat sok pénzt kocsit meg házat meg nyaralást😊))

bld
Balázska(sztem tudod melyik most nm írom ide mert szégyellõs vagyok) vagyok és elsõtõl a negyedik osztályig voltunk oszt. társak ha jól emlékszem

FtranX
és mit ajánljunk fel nyereménynek? 😊

parizer
hát Te meg ki vagy?

bld
vagy rakjunk bele pucérnõs képeket

bld
reklámozni kéne vagy nyereményjátékkkal népszerûsíteni