DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
jah.

eddig is olyan pörgõs volt 😊

bld
jó kis pörgõs topik lett ez.......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
ja nm azért írtam csak h milyen "kicsi" a világ

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ranGer2
gondolom.. amugy nagy cucc... 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

bld
igenamúgy tényleg nm jáccásiból mondom

ranGer2
parizer volt osztálytársad? höhhe.... 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
höööö nemmondom meg mert idejössz kunyeráli! 😄DDDD
(csak szar poén)...

bld
😊 azon belül

FtranX
én Debrecenben 😛

bld
az😊 amúgy ki merre lakik?

FtranX
üdv!

kicsi a világ 😊

bld
énis debreceni vagyok sõt mondok jobbat parizer volt oszt.társam😊

ranGer2
debreceni vagyok.. 😊 ééés? 😄DD

ALCATELGOD
SZABOLCSIAK RULEZ!!! HAjduiak.... Nemtom ÕK IS RULEZ

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

FtranX
pontosan melyik nap készültek a képek? a haonon legtöbbször én sem tudom megnézni a képeket alapból, de olyankor a forrásból ki lehet szedni az url-eket.

Sziasztok! Szeretnék érdeklõdni, hogy olyan képek amik a Tornádóban készültek hol lehet õket megnézni????? Mert Debrecenben járok suliba és mulltkor fotóztak mikor ott voltunk!😊
A Haonon már néztem, de ott nem tudom megnézni a képeket valamiért!!!!
Elõre is köszi!
Ejnye! 😞

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

parizer
én meg tõszgyökeresvagyok... bár ha minden igaz, nem kell sok idõ, és elhagyom a várost ahol élek...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Carlos
Én csak félig vagyok Debreceni!

Þór vígi þessi rúnar

Hi! Jó hely a Makk 7-es(vagy 10-es?) amikor még arra jártam 20 ft volt a csocsó, és még beszélt is, nem tudom azóta változtak-e az árak...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

FtranX
hát az tényleg jó messze van.

LittleL
Vas megye.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

FtranX
Hi LittleL 😊
Te hol is lax?

LittleL
Hi Ftranx.
Nem is tudtam, hogy Debreceni vagy.
egy kicsit messze van ez tõlünk.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

FtranX
valamikor a nyáron? 😊

Petyus_
A kérdés adott. =)

Hely/idõpont javaslat?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

BontottCsirke
sazl mikor megyünk összköznépi ivászatra?

törpe és rohadék

M. Tibor
A vigado egy kaki. 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

parizer
hú de ismétlem a szót...

parizer
hû... vigadóban utoljára egy fürge koncerten voltam... jó pár éve már annak! persze denszelni sosem voltam ott(ja, de egyszer elcipeltek... hát nem volt egy nagy élmény), de azért néhány kellemes koncert volt ott. már az se!

FtranX
kb. 4 éve volt.

stone
Az elég régen lehetett mert mostanában elég kevesen voltak és semmi mûsor nem volt de nom volt olyan rossz hely.
Hi BontottCsirke

FtranX
Hát a vigadó tényleg nagyon szar. Pedig régen mennyit jártam oda! 😄

FtranX
A Sakáltanyában eddig egyszer voltam. Volt sztriptíz is! 😊

FtranX
Üdv!

Petyus_
Persze, mûködik a Vigadó, bár túl sok köszönet nincs a mûködésében. =)

Ftranx: Tornado, Shárkány, Kikötõ stb. helyeken én is elég gyakran megfordulok.

Petyus_
Nemá, nemis!

BontottCsirke
+1 fõ

törpe és rohadék

stone
Tényleg nincs egy jó szórakozóhely, mi is csak kocsmázni járunk néhanapján de már egyre ritkábban. Álltalában Obsitos meg régebben Sakáltanya, ilyen szolidabb helyek ahol dumcsizni is lehet és nem késdobáló. A Discofelhozatal meg tiszta szégyen, nem is voltam már vagy 3-4éve, inkább Egerbe szoktunk menni 1-2* egy évben. A Vigadó mûködik még?

The Garrett
Izé petyussal vigyázzatok mer rájön a nagymulatós feeling és akkor... 😄
demjénrózsi/délidõ stb-t megszégyenító módon fog viselkedni 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
Mi a haverokkal leginkább a Sárkányba és a Tornádóba járunk. Elõtte be szoktunk ülni az Ibolyába sörözni meg csocsózni. De ez az egész már valahogy kezd unalmassá válni.
Az a baj, hogy nincs a városban egy normális szórakozóhely. Egyedül a tornádó és sárkány ami még viszonylag bejön, de ott meg péntek, szombat este annyian vannak, hogy be sem lehet férni.

És Te hova jársz?

stone
parizer sry
Petyus_, én nem ismerlek de mikor hányunk?
Kicsit fel kéne pörgetni a topicot mert elég nagy itt a pangás. Ti hova jártok inni?

FtranX
pontosan!

Petyus_
Szánalmas, mert a miskolci arcok elmennek együtt bulizni meg verekedni, mi meg csak itt verjük a nyálunkat.

Petyus_
Good idea!

Pont ma beszéltük kolleginával az irodában hogy menni kellene Hegyaljára bebaszni meg zúzni. =))

DMZ
Jelen!

The Garrett
Petyuskáám hát hegyalja!
Kinnleszünk végig.
Ha jöttök majd írok privibe contactot, aztán össze kéne találkozni 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

parizer
rosszul emlékszel!

Match
najo, mindegy...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

FtranX
-?