DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
amúgy tényleg nm jáccásiból mondom\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
(csak szar poén)...
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Sziasztok! Szeretnék érdeklõdni, hogy olyan képek amik a Tornádóban készültek hol lehet õket megnézni????? Mert Debrecenben járok suliba és mulltkor fotóztak mikor ott voltunk!😊
A Haonon már néztem, de ott nem tudom megnézni a képeket valamiért!!!!
Elõre is köszi!

😞\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Nem is tudtam, hogy Debreceni vagy.
egy kicsit messze van ez tõlünk.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hely/idõpont javaslat?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Hi BontottCsirke

Ftranx: Tornado, Shárkány, Kikötõ stb. helyeken én is elég gyakran megfordulok.
demjénrózsi/délidõ stb-t megszégyenító módon fog viselkedni 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az a baj, hogy nincs a városban egy normális szórakozóhely. Egyedül a tornádó és sárkány ami még viszonylag bejön, de ott meg péntek, szombat este annyian vannak, hogy be sem lehet férni.
És Te hova jársz?

Petyus_, én nem ismerlek de mikor hányunk
?
Kicsit fel kéne pörgetni a topicot mert elég nagy itt a pangás. Ti hova jártok inni?

Pont ma beszéltük kolleginával az irodában hogy menni kellene Hegyaljára bebaszni meg zúzni. =))
Kinnleszünk végig.
Ha jöttök majd írok privibe contactot, aztán össze kéne találkozni 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.