3221
-
#700 ték :) -
ugot2know #699 Nekem is sorba kellett kapcsolni 4 monitort és az olvasószemüvegemet kellett feltennem!
[az asszonyt errefele még sose láttam,lehet nem is tud ennek a topikról a létéről]
Ha van nővére,akkor azt a fotót is tedd fel Slick!:)
-
#698 amúgy jó nagy képet sikerült felrakni: )
nekem ki se fért a moncsimra pedig annyira nm pici:)) -
#697 nagyon csinos barátnőd vna (asszony te ezt nm olvashatod el ha mégis akkor az már innenstől nm az én dolgom) és nm gázos kicst h miskolci?
és amúgy h ismerted meg? -
#696 azt ismered nm hogy wife= w.i.f.e.= Washing Ironing Fucking Etc
: ))))
-
ugot2know #695 Hmmm,elképesztő!
Nem akar Debrecenbe költözni?Vagy jobb a hegyi levegő? -
#694 én nem fogom iylenekre kényszríteni :PPP én is eltom végezni ezeket :) -
ugot2know #693 süt,főz,mos,takarit?:D -
#692 nah a galériámban van egy kép róla... rózsaszín felsőben van meg olyan a fülbevalója is -
#691 nah hát akkor....
annyi a baj ebben a kapcsolatban hogy ő Miskolcon lakik :(((((
de midnenesetre nagyon nagyon rendes leányzó!!! mind2en szeretjük egymást nyáron talizunk is... a neten ismerkedtünk meg van kép is róla azt minnyá be is linkelem nektek :) -
ugot2know #690 Húúú,akkor ez nagyon ütős anyag lehetett! -
#689 no no ki az?! mesélj! zaftos részleteket akarunk!! -
#688 ha esetleg a buszosra gondolnátok akkor tévedés :) -
#687 az jó :)
felém egyre jobban zajlik az élet hamarosan próba érettségi töriből :S
meg holnap is írunk 1 témazárót meg egy sima érettségi tételt :(
de legalább boldogabb vagyok mert van barátnőm :) -
#686 Kéne, de kurvára nincs kedvem hozzá. Rohadt tompa vagyok. Tegnap este óta démonok meg ördögök vannak bennem : ) -
#685 most értem haza zen szemináriumon voltam pesten: )))
elég jól sikerült: ) -
#684 naggyon zsér voolt
tanulsz amúgy? -
#683 Hi all!!
mi ujság erre?? -
#682 Höhöhö
Tényleg jól sikerült a ZEN - szeminárium! Nyáron továbbképzésre megyünk a buddhistákhoz -
#681 ha a söröket el is felejtetted akkor télleg nagyon jól sikerült az este:9
-
#680 most csak a saját szerveimmel foglalkozok:) -
ugot2know #679 akkor mennyiért adod a cigi kartonját?és el kell-e mennem a belvárosi piacra ezért vagy házhoz szállitod? -
#678 nem, mi? csak viszkit tudtál hozni... -
#677 áááá én nm bukok le:))) nm szarral gurít az öREG:) -
ugot2know #676 Kérdeztem Nórit,hogy hol a fenébe tekeregsz!Azt hittem már szervkereskedelem miatt kapcsoltak le! -
#675 no megjöttem
figyelmesebbek észlelhették h az életjeleim megszűntek egy időre
nos ez azért volt mert elutaztam világot látni és sikerült egyben hazajönni, j újra itthon -
#674 hi all
mi a helyzet? -
#673 Hy -
ugot2know #672 Áh -
#671 oké ;) -
#670 hát kell de sajna van itthon alapanyag :S
pedig hátha vele dis talizhattam volna annak örültem is volna ;)
de majd látom mi lesz.. kérdezősködöm hátha kell a segítséged :) -
ugot2know #669 Erről jut eszembe egy kép,amely egy frissen épült házat láthatunk erkéllyel,csak semmi nyilászáró nincs ami odavinne... -
ugot2know #668 Erről jut eszembe egy kép,amely egy frissen épült házat láthatunk erkéllyel,csak semmi nyilászáró nincs ami odavinne... -
#667 az erkélyhez nem kő betony? -
#666 hi all!!
mi most fogjuk kipofozni a házunkat igaz csak meszelünk meg csinálunk egy erkélyt... -
#665 ja, hát igen... mindegy. azért ha tudsz valakit aki házat épít, vagy garázsbejárót, vagy bármit, szólj, hogy ismersz valakit, aki megbízhatóan tud segíteni e téren! hehe de szépen mondtam! -
ugot2know #664 a Tudom,kicsit félresikerült a mondatom értelme,nem rátok értettem.Arra értettem,ha vki ennyit foglalkozna a melóval,mint a KFT,akkor nem lennének ekkora lyukak...no! -
#663 hát a városvezetéshez nekünk konkrétan nem sok közünk van! -
ugot2know #662 Igen,ezt már mondtad.Bár az utak állapotáért tenne ennyit a városvezetés,tele van lyukakkal mindfele... -
#661 azt mondtam már, hogy EURO-BETON KFT... mármint ha betonozni akartok, akkor szóljatok nekem a város egyik legjobb minőségű és legolcsóbb betonjáért!