3221
  • bld
    nekm az tetzsik benne h az alatt az 5 perc alatt minden létező emberi érzés kijön a fickóból: )))
  • ugot2know
    Tobbszori megnezes utan elfogott a szanalom a figura irant...tenylegesen eloszor rohejes,de utana...
  • bld
    ha eza mi folyik gyöngyösönös dolog akkor már megvan egy ideje
    kb naponta meg kel néznem: ))))
  • ugot2know
    Vot valami tuzijatek,vagy mifene!
  • Nadi
    Jaja, én éjfélkor értem haza....
    Tényleg nagy buli volt!!!
  • FtranX
    Láttam tegnap este. Tényleg nagy party volt.
  • Nadi
    Minél többen a főtérre!!!
  • FtranX
    milyen tombolás?
  • Tüske
    Iszonyat tombolás lesz szombaton a városban ???
    Kíváncsi leszek !!!
  • ugot2know
    Okes,milyen kigyoid vannak?:D
    ezt nezd meg!
  • bld
    az izgalamsabb lenne: ))
  • ugot2know
    beszélhetünk Bódi Sylviről is,miért fél a kígyóktól...vagy milyen kígyókkal bánt már el :)
  • bld
    foci foci foci....
  • Nadi
    Reménykedjünk:P
  • ugot2know
    Most látom,ha a Győr lesz a második,akkor csak vidéki csapatok indulnak a nemzetközi kupákban :)
  • ugot2know
    Csak ezzel az edzővel seholse lesznek nemzetközi színtéren...
  • Nadi
    Sztem a Pécs elleni meccsen igazi ünnep lessz, és sokan maradnak a stadionon kívűl is(sajna)
    Én ott leszek az 99,9%!
  • parizer
    amúgy kíváncsi lennék, hogy most hogy bajnok a csapatunk, azért kimentek a maradék meccsekre? mert mi nem tudtunk legutóbb elmenni, pedig nagyon szerettünk volna, úgyhogy lehet csak a következőn üvöltözünk a bé középben, és remélem hogy a hangulat marad a régi!
  • FtranX
    A Loki-ra igencsak ráfért már ez a bajnoki cím! :D
  • FtranX
    jó8
  • Maco13
    jóccakát
  • bld
    hát nm tom engem a foci nm hoz lázba sőt inkább unalmasnak tartom....
    mondjuk ott voltunk a pálya mellett szal hallottunk néhány örjöngést de azt se tom h mennyi lett az eredmény
  • Nadi
    Nagyon, nagyon jó hangulat volt!!!!!
    Mi lessz jövő héten????!!!!
  • Maco13
    Komolyan?? Zsír

• Nadi
    Bajnokok vagyunk!!!!!!!!!!!!!
    Kúrva jó volt a hangulat!!!!!!!!!!!!!
  • Falconer
    Hát most hogy mondod, nekem is kéne vmit kajálnom, eddig codoztam :)
  • Maco13
    Hát nem lepődnék meg...
    Na megyek kaját csinálni meg ebédelni. Kérsz te is?
  • Falconer
    Nem hiszem hogy idegbeteg, inkább egy szemét balfasz, az idegbeteg az a gyurcsányi, de mindegy, úgy is ki lesz törölve ez az üzenet...
  • Maco13
  • Maco13
    Bocs...
    Én is felbasztam az agyam.
  • Falconer
    Hát sajnos így van, a polgármester meg már tizenéve ugyanaz, csak a sok hülye nép nem jön rá, hogy ez így tűrhetetlen ami a városban van, dehát olyan helyes mosolya van demszkinek, úgyhogy szépen válasszuk meg újra! Belem kijön, és már megint qrvára felidegesítettem magam :(
  • Maco13
    Igen de Debrecennek a város méreteihez viszonyítva sokkal több olyan helye van, ahol szívesen mászkál az ember, és nem hányja el magát a kibaszott nagy mocsoktól meg a hobósoktól. Bazz ma láttam a Kálvinon hogy ágyuk van(!!!) ott az aluljáróban. És ez nem pirít senkit azok közül akik tehetnének az ellen hogy ezek a szerencsétlenek ne a közlekedési csomópontokban éljenek. Meg a telefonfülkék is tele vannak velük.
    Amúgy nem lenne csúnya, sőt kifejezetten szép lenne ha nem lenne tiszta kosz az egész. Minden ház mocskos, és nem csak a fos firkákra gondolok amiket nem lehet graffitinek nevezni, hanem a porra, piszokra. És ez nem is fog megváltozni sajnos mivel mindenki szarik rá magasról hogy hogy néz ki az otthonuk. Itt a belvárosban legalábbis ezt látom minden nap.
  • Falconer
    Meg Budapestnek is van jó része, szal azért nem lehet általánosítani
  • Falconer
    Én nem élek Debrecenben, de annak van nagyon lepra része
  • Maco13
    Sajnos tényleg ez csak egy a sok közül. Ez a város csak este szép jó messziről, amikor csak a fények látszanak. Szerencsére nekem módom van 8 emelet magasságból nézni a belvárost. Úgy tényleg szép este, mivel ott a házak 6 emeletesek, és olyan mintha az ember lába előtt heverne az egész. De a felszínen nem láttam még olyat ami megfogott volna. Kurvára örüljetek hogy Debrecenben éltek!
  • Falconer
    Sok undorító dolog van Budapesten sajnos, ez még semmi
  • Maco13
    Nem hiszitek el mit láttam ma ebben a retek városban(Bp)!! Egy plakát amire ráírva: "Virágkarnevál Margitsziget"! Undorító hogy nem bírja ki a "főváros kulturális vezetése" (ha ilyen létezik) hogy ne legyen pesten valami, ami máshol van és bejött az embereknek.
    De jó lenne már hazamenni...
  • Falconer
    Viszont
  • Maco13
    Jó reggelt
  • Falconer
    Az is igaz, de a one way az jobb