DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parizer
na heló. bár már írtam egy másik topikba(meg még egybe fogom is), de azért mondom Nektek is: keresek egy fehér hármas golf kombit, IBA-828 rendszámmal. ha látjátok, mindenképp jelezzétek nekem, jó? nagyon fontos lenne! köszi!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
hát szépen megszednénk magunkat az biztos viszonylag rövid távon😊))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

FtranX
ja, vagy fancsika fele építeni egy kis házat, jó nagy pincével 😊, aztán sûrûn látogatni a nagymamit. 😊)

bld
mondjuk bicókertbe egy huncut kis cannabis ültetvényt locsolgatni, a házikóban meg mondjuk lehetne még egy labor<#vigyor>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

FtranX
ja! pont mostanában említettem nagyanyámnak, hogy mi lenne, ha egy kis nyugdíjkiegészítés fejében kiköltözne valahova debrecen határába valamelyik kertségbe. <#vigyor>

bld
ja fõleg ha a nagyi kertjében nyomod mintha zh-ra kéne vagy laborvizsgálatra kell😊)

FtranX
de annál kisebb a lebukás veszélye is 😊

bld
mintha azért nm kapnál ugyanúgy 10 évet😊))

FtranX
ja, csak az is benne lenne a dologban, hogy kapunk 10 év sittet 😊

akkor már inkább legyen fûtermesztés 😊

bld
és mi meg itthon ülünk és nézünk ki a fejünkbõl ahelyett h nekünk is lenne 50 milkánk.....elég a kockulásból, ideje a tettek mezejére lépni!<#eplus2>

FtranX
én csak annyit tudok, hogy a piac utcai OTP hátsóbejáratánál támadták meg a pénzszállítókat (az egyiket vállonlõtték) és elvitek 50 millkát. 😊

SLICK
Nem semmi rablás volt Debrecenben nem tudtok valamit elkapták a gyík csórókat? Nem hallottam valami túl sokat a hírrõl...

bld
azért néha jó tudni h vannak😊)

stone
Amúgy tényleg nagyon elvétve látni rendõrt😊

bld
ja az más mondjuk kisváros....

Én most Újfaluról beszéltem 😊 Bocs az offért 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

bld
hát azért ott is megfordulnak de sztem inkább a külvárosi részen járõröznek gyakrabban

Én nem értek, hozzá... lehet hogy nem a km-t nézik hanem a benzinfogyaztást, nekem is csak mesélték...de az tény hogy pénteken/szombaton mindig megyek fel és soha nem látni egy rendõrt sem, pedig elég sokat mászkálunk, meg aztán hazafelé kb 20 precet gyalogolok a fõutcán...sehol egy rendõr.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

bld
hát nekem hálistennek a pozitív tapasztalatok vannak túlsúlyban majdnem minden hónapban igazoltatnak egyszer és állandóan köröznek felénk én nyugodtan indulok haza és a körülményekhez képpest meg vagyok elégedve a közbiztonsággal, legalábbis felénk....

stone
Lol, mégis hogy lenne meg a kilóméter ha a váltóból jón ki a kilóméterspirál?<#ravasz1>

Nálunk meg állítólag a benzinkútnál járatják a motort hogy a kilométer meglegyen, õk meg alszanak...

SLICK
Nálunk a lopások akkor történnek amikor a zsernyák visszamegy a szolgálati lakásába. Ja poén: Ekkor úgy kellene (szerintem) hogy egy társat ki kellene küldeni járõrködni. De ezek annyira idióták, hogy szörnyûaz az egy rendõr van és kész... De nem is bírnának betenni még egyet.

Elmondom én nektek, hol vannak a rendõrök amikor szükség lenne rájuk: azt az új román számot (Maia vagy mi) hallgatják full hangerõn, miközben villogtatják a lámpát az éjszakában. Ennek tetejében még ki is ülnek(!) az ablakba és úgy nyomulnak. Ez nem vicc, egy haverom mesélte, aki szintén rendõr és sajnos õ is ezek közé tartozik - és ráadásul még büszke is volt rá.

Amúgy rendõrök vannak a fõutcákon, máshol nemnagyon. Volt egy esete unokatesómnak, Berettyóújfuban. A háta mögül lopták el a letámasztott biciklit, nem mesze rendõr. Még látták a tolvajt ahogy felpattan a bringára és elteker. Szóltak a zsaruknak hogy "nézze már! ott viszik a biciklimet!!!". Szerintetek érdekelte? Ugyanmár...inkább kitölt két papírt, és felveszi a jegyzõkönyvet.

SLICK
Miért zavar az téged ha Debreceni vagyok? Egyébként Nagyhegyesi vagyok 22km re debrecentõl és mi van akkor?

FtranX
itt van róla egy cikk:
http://www.haon.hu/hajdu-bihar/hajdu-bihar-123358.shtm

biztos hogy kap vagy 10 évet 😊

stone
A cigók ellen nem sokmindent lehet tenni ha sokan vannak, áramot a kerítésbe oszt hali<#idiota> Nade hagyjuk a faji elõítéleteket mert bannolnak😊
Bazz most olvasom hogy a rendõrök már jó nyomon járnak az elõzõ témában, már név szerint is tudják ki az, állítólag a köcsögrõl még fényképek is készültek (mobillal) miután agyonverte a gyereket és ott vigyorog hogy milyen faszagyerek. Remélem belé rakják a bökõt a sitten, vagy köcsög lesz<#gonosz2><#violent>

ranGer2
nah azt ne mond hogy te is debreceni vagy mer beszarok 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

SLICK
Akkor lennék kicsit pipa ha elvinnék a gépemet Úgy legyújtanám mindet hogy namég<#boxer><#boxer><#boxer><#gun><#gun><#violent><#violent><#falbav><#falbav>BÜDÖS KOHEROK

SLICK
Jaja hozzánk meg lopni jönnek cigányok nem pont hozzánk hanem ide Nagyhegyesre. Az ilyet meg méginkább gerincbe törném ráadásul a gépem a földszinten van...

stone
Olvastátok a múlt heti Debrecen ujságot?
Van benne egy "Gyilkosság a bermuda háromszögben" c. cikk, nagyon durva.
Az ujvigadó elõtt úgy megvertek egy 19 éves egyetemista srácot hogy belehalt sérüléseibe, ráadásul nem is debreceni volt aki megverte hanem valami Kazincbarcikai patkány. Durva hogy mik mennek már, állítólag még akkor is rugdosta a köcsög amikor már eszméletlen volt, a kiérkezõ mentõs doktornõ meg mikor meglátta és ránézett csak annyit mondott: jajjj. A srácot nem is tudták azonosítani csak a papírjai alapján, tiszta Brooklyn.
Az ilyen kegyetlen köcsögökkel úgy kéne elbánni mint a Manhuntba Cash a katonákkal mikor machete-je van (sorry, lehet túl sokat jáccok de egy ilyet megérdemelne az ilyen féreg<#boxer>)

SLICK
PANGÁS van
MI lesz így velünk debreceniekkel? Semmi story így meghal a topic!<#nemtudom><#nemtudom><#felkialtas><#felkialtas><#kerdes><#kerdes>

SLICK
sehol sonka?

SLICK
MIndegy de a debreceni csajok hamarabb elérhetõbbek, nem úgy mint pl.:Bp, Pécs meg f@szom vége...

FtranX
hát, szerintem meg a nõk mindenhol egyformák! 😊)

SLICK
ÁÁ köszönöm ezt a szíves fogadtatást!! Bár NAgyhegyesen lakok 22-kmre Debrecentõl de szeretek oda járni mivel nõvéremék ott laknak!
Lényeg sok a jó nõ de egy se normális TISZTELET a kivételnek ami ritka! Azért remélem nem baj?

bld
légy üdvözölve a topicban

FtranX
Üdv a klubban! 😊

SLICK
BOcs srácok most láttam meg ezt a topicot én is Debreceni vagyok!

bld
amúgy ki merre lakik és hova szeret járni kis városunkban?

bld
az lehet😊)

FtranX
ja, azt már mondtad 😊

bld
😊) mármint a városban(nm csak tanulok)

FtranX
hol? a DE-n? 😊)

bld
én itt is lakom😊

FtranX
ja, énis

Jah, a DE-n tanulok (állítólag). Miért te is?

FtranX
itt tanulsz?

bld
hát akkor itt az ideje nekiállni😊)

Nem jártam túl gyakran, de még tavasszal megvolt. Nyáron meg nem vagyok Debrecenben. Most õsszel meg még nem volt idõm bulizni Debrecenben

bld
hát akkor te se jártál oda olyan gyakran😊
szal nyomozós játék amúgy nm gyenge, enyhén szopatós😊)