3221
-
#780 nekm az tetzsik benne h az alatt az 5 perc alatt minden létező emberi érzés kijön a fickóból: ))) -
ugot2know #779 Tobbszori megnezes utan elfogott a szanalom a figura irant...tenylegesen eloszor rohejes,de utana... -
#778 ha eza mi folyik gyöngyösönös dolog akkor már megvan egy ideje
kb naponta meg kel néznem: ))))
-
ugot2know #777 Vot valami tuzijatek,vagy mifene! -
Nadi #776 Jaja, én éjfélkor értem haza....
Tényleg nagy buli volt!!! -
#775 Láttam tegnap este. Tényleg nagy party volt. -
Nadi #774 Minél többen a főtérre!!! -
#773 milyen tombolás? -
Tüske #772 Iszonyat tombolás lesz szombaton a városban ???
Kíváncsi leszek !!! -
ugot2know #771 Okes,milyen kigyoid vannak?:D
ezt nezd meg! -
#770 az izgalamsabb lenne: )) -
ugot2know #769 beszélhetünk Bódi Sylviről is,miért fél a kígyóktól...vagy milyen kígyókkal bánt már el :) -
#768 foci foci foci.... -
Nadi #767 Reménykedjünk:P -
ugot2know #766 Most látom,ha a Győr lesz a második,akkor csak vidéki csapatok indulnak a nemzetközi kupákban :) -
ugot2know #765 Csak ezzel az edzővel seholse lesznek nemzetközi színtéren... -
Nadi #764 Sztem a Pécs elleni meccsen igazi ünnep lessz, és sokan maradnak a stadionon kívűl is(sajna)
Én ott leszek az 99,9%! -
#763 amúgy kíváncsi lennék, hogy most hogy bajnok a csapatunk, azért kimentek a maradék meccsekre? mert mi nem tudtunk legutóbb elmenni, pedig nagyon szerettünk volna, úgyhogy lehet csak a következőn üvöltözünk a bé középben, és remélem hogy a hangulat marad a régi! -
#762 A Loki-ra igencsak ráfért már ez a bajnoki cím! :D -
#761 jó8 -
#760 jóccakát -
#759 hát nm tom engem a foci nm hoz lázba sőt inkább unalmasnak tartom....
mondjuk ott voltunk a pálya mellett szal hallottunk néhány örjöngést de azt se tom h mennyi lett az eredmény -
Nadi #758 Nagyon, nagyon jó hangulat volt!!!!!
Mi lessz jövő héten????!!!! -
#757 Komolyan?? Zsír
-
Nadi #756 Bajnokok vagyunk!!!!!!!!!!!!!
Kúrva jó volt a hangulat!!!!!!!!!!!!! -
#755 Hát most hogy mondod, nekem is kéne vmit kajálnom, eddig codoztam :)
-
#754 Hát nem lepődnék meg...
Na megyek kaját csinálni meg ebédelni. Kérsz te is? -
#753 Nem hiszem hogy idegbeteg, inkább egy szemét balfasz, az idegbeteg az a gyurcsányi, de mindegy, úgy is ki lesz törölve ez az üzenet... -
#752 -
#751 Bocs...
Én is felbasztam az agyam. -
#750 Hát sajnos így van, a polgármester meg már tizenéve ugyanaz, csak a sok hülye nép nem jön rá, hogy ez így tűrhetetlen ami a városban van, dehát olyan helyes mosolya van demszkinek, úgyhogy szépen válasszuk meg újra! Belem kijön, és már megint qrvára felidegesítettem magam :( -
#749 Igen de Debrecennek a város méreteihez viszonyítva sokkal több olyan helye van, ahol szívesen mászkál az ember, és nem hányja el magát a kibaszott nagy mocsoktól meg a hobósoktól. Bazz ma láttam a Kálvinon hogy ágyuk van(!!!) ott az aluljáróban. És ez nem pirít senkit azok közül akik tehetnének az ellen hogy ezek a szerencsétlenek ne a közlekedési csomópontokban éljenek. Meg a telefonfülkék is tele vannak velük.
Amúgy nem lenne csúnya, sőt kifejezetten szép lenne ha nem lenne tiszta kosz az egész. Minden ház mocskos, és nem csak a fos firkákra gondolok amiket nem lehet graffitinek nevezni, hanem a porra, piszokra. És ez nem is fog megváltozni sajnos mivel mindenki szarik rá magasról hogy hogy néz ki az otthonuk. Itt a belvárosban legalábbis ezt látom minden nap. -
#748 Meg Budapestnek is van jó része, szal azért nem lehet általánosítani -
#747 Én nem élek Debrecenben, de annak van nagyon lepra része -
#746 Sajnos tényleg ez csak egy a sok közül. Ez a város csak este szép jó messziről, amikor csak a fények látszanak. Szerencsére nekem módom van 8 emelet magasságból nézni a belvárost. Úgy tényleg szép este, mivel ott a házak 6 emeletesek, és olyan mintha az ember lába előtt heverne az egész. De a felszínen nem láttam még olyat ami megfogott volna. Kurvára örüljetek hogy Debrecenben éltek! -
#745 Sok undorító dolog van Budapesten sajnos, ez még semmi -
#744 Nem hiszitek el mit láttam ma ebben a retek városban(Bp)!! Egy plakát amire ráírva: "Virágkarnevál Margitsziget"! Undorító hogy nem bírja ki a "főváros kulturális vezetése" (ha ilyen létezik) hogy ne legyen pesten valami, ami máshol van és bejött az embereknek.
De jó lenne már hazamenni... -
#743 Viszont -
#742 Jó reggelt -
#741 Az is igaz, de a one way az jobb