3221
  • parizer
    jaj... ezt már elég sokszor leírtam. ha tényleg érdekel elmondom újra, de ha annyira nem, akkor inkább hagyjuk, jó?
  • ugot2know
    Láthatatlan ember effektus?
  • Maco13
    Nem ismerjük 1mást, bld osztálytársa voltam, csak láttam az adatlapodon hogy Anita vagy és érdekelt h hogy lett abból Parizer.
  • parizer
    Lillától egy emberre?
    Lilla mellett Ödön ült... a másik oldalán meg az a szőke srác, akinek nem tudom a nevét. sehol máshol senki más. csak messzebb! Őket viszont nem figyeltem meg. Gergőt láttam még, de Ő oda is jött!

üvölteni, üvölteni!!

Ui.: mentség ha épp egy telefonhívást vártam?
  • bld
    ja ott ültem lillától egy emberre gondoltam megismersz: )
    te sem változtál olyan sokat h ne ismernélek meg: ))) aztán vártam h esetleg vmi..: )
    de nm jöött össze de legközelebb ha meglátlak ordítani fogok megígérem: ))
  • bld
    a szándék ami a fontos: )
  • ugot2know
    Legalább a megyét eltaláltam!Azért csak 5% esélyem volt arra!:)
  • parizer
    hát Te meg ki vagy?!
  • parizer
    hm. Lillával voltam valamelyk nap, ez kétségkívül így van. de dögöljek meg, ha láttalak! miért nem köszöntél rám? legközelebb nyugodtan tessék rámkiálltani, hogy "héj, hát heló!"!
    és gödöllőn tanulok...
  • ugot2know
    Ezt látod én sem tudom...most itt egy volt osztály nyomul és én?
  • bld
    a templom előtt, ott voltál apáti lillával aki szintén volt oszt társunk: ) de ő megismer:)), nm baj majd legközelebb
  • Maco13
    ejnye-ejnye

amúgy hogy lett az Anitából parizer???
  • ugot2know
    rosszul emlékeztem,hol tanulsz
  • parizer
    találkoztunk?? mikor (és mit keresnék én dunaújvárosban?) ?
  • ugot2know
    nem csekkoltatok le a vasart?vagy estere mar elmentek onnan az arusok,mikor gyulekeztetek?
  • bld
    kár pedig xavér csak fridivel az igazi
  • ugot2know
    azt hittem,pari cdsak Dunaujvarosban flangal...
    Talalkoztam Varnus Xaverral,waaaahh...Fridi nem volt vele :D
  • bld
    azt kéne: )
    ja amúgy találkoztam parizerrrel:) de nm ismert meg, mondjuk lehet h régen volt már egy picit.... és én változtam sokat:)
  • Maco13
    Át kell menni az arcukon oszt nem fognak tovább nyavajogni. Legközelebb rájukparkolok a Ticoval
  • bld
    ma meg vmi színjátszós taknyok mászkáltak az utcán, még a lokistáknál is idegesítőbben......ja meg a kedvencem leülnek a főtérre és akkor nyvajognak h trükközzetek má' na za ilyenek a kedvenceim: )
    mindegy mert csinálsz nekik egy bonyolultabb dolgot ők akkor is csak a látványosabbat fogják értékelni: )) szánalmas
  • ugot2know
    Frankó...a tornász EB-nek köszönhetően kicsit megnyomorodott a város közlekedése!
  • bld
    igen. (egyebet nm tok hozzáfűzni)
  • Maco13
    :DDDDD
    aha...
  • ugot2know
    Hogy igy értem a dolgot!Vagyis érthető...:D
  • Maco13
    ??? mi más?
  • ugot2know
    Jah,igy más...
  • Maco13
    6évig voltunk osztálytársak & legjobb spanok azóta is :PPP
  • ugot2know
    Ti ismeritek egymást?
  • bld
    hát nm: ))
  • Maco13
    jah nem volt gyenge :P
  • bld
    óó nagyon jól sikerült mondjuk kicsit lefáradtam másnapra, de nagyon jól éreztük magunkat, volt kis bográcsozás, sörital, a csajok hubiztak.....:) akartak de nm jött össze nekünk kellett besegíteni: )
    szal jó volt kíváló hétvégi időtöltés volt
  • ugot2know
    Lol,akkor tényleg csak gyorsulásra termett!
    Milyen volt a hétvégi kiruccanás?
  • bld
    gyorsaságit: )))
    az érdekes lenne az én kerómmal: )
    (csak egysebességes és csak egy első fék van rajta)
  • Bakutyin
    Nem erről van szó:D Annyi hogy a legtöbb az elég jó haverom...és talán hallgatnak rám:D
    -ezt most mire véljem?:)
  • Tüske
    Pankok?
    Nekem még nem szólt be 1 se.
    Bucó !
    Te ekkora király vagy a sztríten?
  • ugot2know
    Majd szólj mikor leszel kint,oszt megnézem mit tudsz!Ha gondolod egy gyorsaságit csinálhatunk!:P
  • bld
    a keróbajnokokat:) akkor sztem már engem is láttál, majdnem minden este kint vok ha megtehetem.
    Amúgya punkokat én annyira nm bírom, elég primitívek tudnak lenni (tisztelet ugye a kivételnek) rongálnak ordítoznak, beszólogatnak... amúgya templomkert nagyon jó hely lenne
  • ugot2know
    Nem szoktam hátulra járni,mert kicsit riasztó az a terület.Inkább előtte a keróbajnokokat nézem...márha eljutok odáig.
    De egyébként tényleg jó lőállás nappal a Kossuth tér :)
  • Bakutyin
    ...és meglát engem a tróger komáimmal:D
    télleg ha vkit elkezdenek inzultálni a pánkok akkor hivatkozzon Bucóra.oszt ha ottvagyok megteszek minden tőlem tellhetőt:D
  • Bakutyin
    Amúgy a szép jányokhoz visszatérve...tényleg sokat hallani hogy Debrecenbe vannak a legszebbek.Pedig szerintem BP se rossz ilyen téren...Ahol keveredés van ott jó nők lesznek.(lásd: DélAfrikaiKözt.)
    Aki meg nem db-i anak azt tanácsolom hogy ha legközelebb it jár ne csak a főteret nézze...mert pl benéz a templom mögé...