3221
-
#820 jaj... ezt már elég sokszor leírtam. ha tényleg érdekel elmondom újra, de ha annyira nem, akkor inkább hagyjuk, jó? -
ugot2know #819 Láthatatlan ember effektus? -
#818 Nem ismerjük 1mást, bld osztálytársa voltam, csak láttam az adatlapodon hogy Anita vagy és érdekelt h hogy lett abból Parizer. -
#817 Lillától egy emberre?
Lilla mellett Ödön ült... a másik oldalán meg az a szőke srác, akinek nem tudom a nevét. sehol máshol senki más. csak messzebb! Őket viszont nem figyeltem meg. Gergőt láttam még, de Ő oda is jött!
üvölteni, üvölteni!!
Ui.: mentség ha épp egy telefonhívást vártam? -
#816 ja ott ültem lillától egy emberre gondoltam megismersz: )
te sem változtál olyan sokat h ne ismernélek meg: ))) aztán vártam h esetleg vmi..: )
de nm jöött össze de legközelebb ha meglátlak ordítani fogok megígérem: )) -
#815 a szándék ami a fontos: ) -
ugot2know #814 Legalább a megyét eltaláltam!Azért csak 5% esélyem volt arra!:) -
#813 hát Te meg ki vagy?! -
#812 hm. Lillával voltam valamelyk nap, ez kétségkívül így van. de dögöljek meg, ha láttalak! miért nem köszöntél rám? legközelebb nyugodtan tessék rámkiálltani, hogy "héj, hát heló!"!
és gödöllőn tanulok... -
ugot2know #811 Ezt látod én sem tudom...most itt egy volt osztály nyomul és én? -
#810 a templom előtt, ott voltál apáti lillával aki szintén volt oszt társunk: ) de ő megismer:)), nm baj majd legközelebb
-
#809 ejnye-ejnye
amúgy hogy lett az Anitából parizer??? -
ugot2know #808 rosszul emlékeztem,hol tanulsz -
#807 találkoztunk?? mikor (és mit keresnék én dunaújvárosban?) ? -
ugot2know #806 nem csekkoltatok le a vasart?vagy estere mar elmentek onnan az arusok,mikor gyulekeztetek? -
#805 kár pedig xavér csak fridivel az igazi -
ugot2know #804 azt hittem,pari cdsak Dunaujvarosban flangal...
Talalkoztam Varnus Xaverral,waaaahh...Fridi nem volt vele :D -
#803 azt kéne: )
ja amúgy találkoztam parizerrrel:) de nm ismert meg, mondjuk lehet h régen volt már egy picit.... és én változtam sokat:) -
#802 Át kell menni az arcukon oszt nem fognak tovább nyavajogni. Legközelebb rájukparkolok a Ticoval -
#801 ma meg vmi színjátszós taknyok mászkáltak az utcán, még a lokistáknál is idegesítőbben......ja meg a kedvencem leülnek a főtérre és akkor nyvajognak h trükközzetek má' na za ilyenek a kedvenceim: )
mindegy mert csinálsz nekik egy bonyolultabb dolgot ők akkor is csak a látványosabbat fogják értékelni: )) szánalmas -
ugot2know #800 Frankó...a tornász EB-nek köszönhetően kicsit megnyomorodott a város közlekedése! -
#799 igen. (egyebet nm tok hozzáfűzni) -
#798 :DDDDD
aha... -
ugot2know #797 Hogy igy értem a dolgot!Vagyis érthető...:D -
#796 ??? mi más? -
ugot2know #795 Jah,igy más... -
#794 6évig voltunk osztálytársak & legjobb spanok azóta is :PPP -
ugot2know #793 Ti ismeritek egymást? -
#792 hát nm: )) -
#791 jah nem volt gyenge :P -
#790 óó nagyon jól sikerült mondjuk kicsit lefáradtam másnapra, de nagyon jól éreztük magunkat, volt kis bográcsozás, sörital, a csajok hubiztak.....:) akartak de nm jött össze nekünk kellett besegíteni: )
szal jó volt kíváló hétvégi időtöltés volt -
ugot2know #789 Lol,akkor tényleg csak gyorsulásra termett!
Milyen volt a hétvégi kiruccanás?
-
#788 gyorsaságit: )))
az érdekes lenne az én kerómmal: )
(csak egysebességes és csak egy első fék van rajta)
-
#787 Nem erről van szó:D Annyi hogy a legtöbb az elég jó haverom...és talán hallgatnak rám:D
-ezt most mire véljem?:) -
Tüske #786 Pankok?
Nekem még nem szólt be 1 se.
Bucó !
Te ekkora király vagy a sztríten?
-
ugot2know #785 Majd szólj mikor leszel kint,oszt megnézem mit tudsz!Ha gondolod egy gyorsaságit csinálhatunk!:P -
#784 a keróbajnokokat:) akkor sztem már engem is láttál, majdnem minden este kint vok ha megtehetem.
Amúgya punkokat én annyira nm bírom, elég primitívek tudnak lenni (tisztelet ugye a kivételnek) rongálnak ordítoznak, beszólogatnak... amúgya templomkert nagyon jó hely lenne -
ugot2know #783 Nem szoktam hátulra járni,mert kicsit riasztó az a terület.Inkább előtte a keróbajnokokat nézem...márha eljutok odáig.
De egyébként tényleg jó lőállás nappal a Kossuth tér :) -
#782 ...és meglát engem a tróger komáimmal:D
télleg ha vkit elkezdenek inzultálni a pánkok akkor hivatkozzon Bucóra.oszt ha ottvagyok megteszek minden tőlem tellhetőt:D -
#781 Amúgy a szép jányokhoz visszatérve...tényleg sokat hallani hogy Debrecenbe vannak a legszebbek.Pedig szerintem BP se rossz ilyen téren...Ahol keveredés van ott jó nők lesznek.(lásd: DélAfrikaiKözt.)
Aki meg nem db-i anak azt tanácsolom hogy ha legközelebb it jár ne csak a főteret nézze...mert pl benéz a templom mögé...