DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parizer
ilyen könnyen? nem írom le a sztorit, de 40000 ezerbõl megúsztuk az új kocsi dolgot.
amúgy jól vagyok, köszönöm. nehéz az iskola, de szeretem. az itt lévõ emberek egy részét már kevésbé, de azért tûrhetõ!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
hát akiknek ilyen könnyen megy......<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
régen láttalak anita mi van veled mostanság?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
nem sok. vettünk új verdát hehe... na de... mindegy!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

SLICK
MI ujság az autóval? Szombaton voltam apámmal Nyíregyházán a piacon de én se jutottam többre... hm 😞((

SLICK
LOL 😊

bld
[azt gondolja h lehetne kicsit aktívabb is<#idiota>]

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
hm... na mindegy, nem szól közbe, csak hallgat és figyel!

bld
én pár évvel idõsebb vok nálad de nekem is a mostani az elsõ olyan maira azt mondom h komoly és kifejezetten hosszútávra gondolkodom vele

SLICK
MIndegy 16 vok ráérek az ilyenekkel

SLICK
amit mondanak

SLICK
NEm nem a hozzá állással van baj mert eljárok bulizni de nem jön össze pedig minden jó tippet kihasználok

bld
van ez a szöveg h mindíg magadat add, nagyon régi tudom de eddig az élet ezt igazolja

bld
énis megvoltam magamnak csak aztán adódott egy kihagyhatatlan lehetõség és mostmár úgy érzem több értelme van az életemnek

FtranX
a dologhoz úgy kell hozzáállni, hogy "Nem értem, miért szalasztják el mindig az óriási lehetõséget?!"

Már nekem sincs régóta csajom, de még nem kaparom a falat. 😊)

rossz hozzaallas

anti hero

SLICK
nekem sose sikerül a csajozás nem is volt sztem nem is lesz nem tom mit nem szeretnek bennem<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya><#rinya>

SLICK
LOL én meg nõ nélkül itthon dekkolok amellett suliba járok és kész

bld
megvagyunk megvagyunk én spec tanulok mellette meg a barátnõmmel boldogítjuk egymást

SLICK
Amúgy mi a helyzet parizer ügyén kívül?

SLICK
én minden hétvégén faterommal szoktam menni Nyíregyre a piacra mert neki mindig kell autó alkatrész (ne félj nem személyautó)
a szülinapot meg szívesen máskor is

micsoda fenyegetes haha

anti hero

parizer
nem debrecenben.
és köszönöm mindkettõtöknek a szülinapot.
a piacot meg külön köszönöm!

bld
maffia?😊 debrecenben olyan nincs😊 de nm árt ha széleskörben terjed az ilyen hír amúgy boldog szülinapot!

SLICK
JA SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

<#wave><#wave><#wave><#wave>

SLICK
wow ha ezt hamarabb mondod hogy tíz éves kocsi akkor könnyebb dolgom lenne Igaz Nyíregy kicsit messze van de nem baj fater úgy is szokott arra menni akkor a piacon körülnézek Rendi??

parizer
nem az. ezek sunyi kis pincetolvajok. az autót teljesen véletlenül találták meg, nem az volt a fõ cél!
és üzenem azoknak akik elvitték, és esetleg olvassák ezt, hogy nem lesz könnyû dolguk, ugyanis (nem vicc!) kisebb maffia, alvilág, feketekör van rájuk állítva!!

bld
szervezett

bld
ez már szerezett bûnözés!grrr

parizer
nyíregy környékére vitték, ez szinte biztos. a rendszámot lecserélték , ipg... vagy valami ilyesmire. azt figyeljétek, hogy ez egy tíz éves autó, és egy vadiúj rendszámot tettek rá, uniósat!

FtranX
hát igen... biztos hogy nem járnak vele a városban.

SLICK
sajna 😞

SLICK
amit én láttam a rendszáma : NGF- 538

stone
Ja már írtad: Fehér 3-as kombi golf😊

SLICK
Én láttam egy GOLF-ot de az viszont nem ez volt a rendszáma 😞(((
de majd szólok haveroméknak hátha tudnak "esetleg" segíteni

SLICK
ÁÁÁ teljes erõ vel keressük a kocsit Amúgy mi a helyzet SRÁCOK (esetleg lányok)?

stone
Durva😞 Véletlenül nem Hörmann garázskaputok van?
Ja meg írj márkát/tipust ha publikus mert rendszám alapján nehéz kiszúrni így.

sztem mar ukrajnaban figyel ;>

anti hero

parizer
múlt csütörtökön, hanalban. zárt garázsból vitték el.

Láma!
úúú,az gáz!!
mikor történt?

parizer
el, igen. és most nem kedzek el anyázni.

Láma!
😄D

bld
no az ellen nm véd az biztos!

Láma!
nám!!
nekem itt is joak!😛

bld
tünés vissza téktopikba!<#ejnye1><#idiota>

Láma!
khm, nemtom...

bld
hát te h keveredtél ide?😄
oksa amúgy majd szólok, amúgy ellopták, vagy mi lett vele, h ennyire keresed?

stone
Jóvannna', azt hittem ilyen kizsbutavagy 😛

Láma!
ok, majd szolok!<#eljen>

parizer
naggyon vicces. azt hiszem, ezesetben nem díjazom a humort.

stone
Miért, bejön a sofõr?😊