36663
  • Nuno88
    acmilan.hu fórum a Mecsnézés élőben c. topicban levan írva h kell nézni

amúgy rosszul mondtam a Juve-Inter lesz most asszem
  • Szabi 22
    Linket tedd már be légyszi!
  • Nuno88
    Milan kövi ellenfele a Juve

bátyám hozta be vhogy neten nézzük
  • Szabi 22
    Kivel játszik? Hol nézed?
  • Nuno88
    de a Juve meccs nem akar kezdődni :S

nagyon sok a reklám :D
  • Szabi 22
    KIRÁLY!!! Köszi a hirt Cartmen!
  • Nuno88
    Lunati nevű fiatal játékosunk lesérült sajna :(
  • Nuno88
    Tim-Kupán megvertük az intert Favalli és Boriello góljával 2:1 lett Boriello szép gól rúgott Favalliét nem láttam... az inter gólját Crúz szerezte
  • Szabi 22
    hát ja!
  • fernando torres
    hát..elég ratyiak a keret..mi lesz veletek így?
  • LasCar16
    háááát egyedül a kpályával vagyok megelégedve
  • Nuno88
    MILAN-INTER, TROFEO TIM: LE FORMAZIONI UFFICIALI
    31/08/2006
    MILANO - Queste le formazioni ufficiali di Milan e Inter che si preparano a scendere in campo per la prima sfida del Trofeo Tim:

MILAN: Kalac, Bonera, Simic, Costacurta, Maldini, Kakà, Brocchi, Seedorf, Favalli, Lunati, Borriello

INTER: Julio Cesar, Maxwell, Cordoba, Materazzi, Zanetti, Solari, Maicon, Dacourt, Recoba, Crespo, Cruz
  • Nuno88
    Nemzetisport cikk
  • Nuno88
  • Nuno88
    úgy legyen
  • Szabi 22
    Nagyon jol jött ez az igazolás!!!! Szerintem az olasz bajnokságban sok golt fog lőni hisz nagyon gyors és jol is cselez!!!!!!!
  • hunbasser
    majd kb 2-3 év múlva lehet próbálkozni
  • zsilike
    oliveira már bizti!rendben lesz majd meglátjuk!
  • zsilike
    nem tudtam,eddig,de az igaz h otthon is nézelödni kéne,persze örülnék ronaldinhonak,csakhát nem árarányos
  • Nuno88
    Grosso most ment az Interbe őt onnan tuti ki nem robbantja már senki
  • zsilike
    grossot is szivesen kátnám kaladze helyén!v mellette.serie a ban is körül kéne nézni,nem bizti h brazilok kellenek
  • Nuno88

az új szerzemény
  • Palinko
    yuhhééé
    végre yo hírek
  • Nuno88
    Ac Milan.hu fórumról ismét:

A következő híreket lehet olvasni.

Kölcsönvennénk Oddot egy évre 1.7millió fontért+ opció hogy év végén leigazolhatjuk
    Kölcsönbe adjuk Foggiát, aki a sérült Behramit helyettesíti a Lazionál

Iaquintáról sem mondtunk le, 10m fontot ajánlunk érte, de az Udinses nem nagyon akarja eladni
  • Nuno88
    A.C.MILAN COMUNICATO UFFICIALE
    31/08/2006
    L'A.C.Milan comunica:
    A) di aver acquisito dal Betis Siviglia le prestazioni sportive del calciatore Ricardo Oliveira, che ha sottoscritto un contratto che lo lega alla società rossonera fino al 30 giugno 2011;
    B) di aver ceduto a titolo definitivo al Betis Siviglia il calciatore Johann Vogel;
    C) di aver risolto consensualmente il rapporto con il calciatore Marcio Amoroso.

Oliveira amiénk, Vogel ment, és felbontottuk Amoroso szerződését.

Ac Milan.hu fórumról másoltam
  • fsgh
    :DDDD Jönnek a hírek az utolsó napokon:DDD Ti leigaoljátok Ronaldót tutira de közben mi is elcseréljük Adrianor:DDD ilyenkor sok a kacsa nem kell komolyan venni...
  • Nuno88
    téék
  • Palinko
    JAJJAJ
    ha igaz akkor LoL >Inkább röhögjünk,mint sírjunk<
    vagy nem elég gyors,megbízható,mindenegyhelyen az információ forrásunk
  • Nuno88
    mindenki próbál még igazolni a végén csak ki nem na ki nem hát persze h mi :\\\
  • Nuno88
    nyugi jó lesz ő relax :D
  • Palinko
    sajnos még nem ismerem,így névről nem is tudtam,hogy ki visszaolvastam és az utolsó commentje elég moderátor szagú volt.gondolom olyan vaskalapos rendrezavaró.és én ezt nem szeretem,Sheva nagyon laza volt meg minden.Remélem North is lesz olyan jó,vagy mégjobb.

külömben biztos sokakról nem tom,hogy moderátor,mert jópofa,nem akadékoskodó,ha van iylen annak csak grat mehet.
  • Nuno88
    North tökéletes lesz a feladatra!
  • Palinko
    jaja,pedig én téged választottalak volna,mert szerintem North nem elég aktív ebben a témában.emléxek mikor Sheva aktív volt akkor mindég szolgáltatott híreket és saját véleményt...
  • Nuno88
    nem is láttam h North a házigazda :D
  • Nuno88
    Foggiat ne... :(((
  • Palinko
    meg jön Ronaldinho is!!!

LoL :D:D:D:D:D
  • LasCar16
    North ajánlom neked az Inter topikját! kiírták a köv meccseket javallom neked is!
  • LasCar16
    Foggiát Ladtuk a Lazionak, tehát Oddo érkezése is lehetséges a holnapi nap folyamán
  • LasCar16
    pár helyen elég érdekes hírre bukkantam, állítólag Ronaldinho holnap este 21kor írja alá a szerződését a Milannal???????????, Gallianiék is vmi bombaigazolást ígértek...ÁÁÁÁÁ ez egy hatalmas kacsa...
  • fsgh
    nincs mit^^