36663
-
#6366 nem szpemmeltem, próbáltam kultúráltan vitatkozni de velük azt sem lehet, mert rögtön lebunkóznak h. mit képzelek, de ők azt mondhatnak amit akarnak, ez hozott ki tegnap a sodromból ennyi -
#6365 A 2006/2007-es keret és a mezszámok:
KAPUSOK: Dida, Kalac, Fiori.
VÉDŐK: Paolo Maldini; Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Simic.
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Serginho.
CSATÁROK: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
Mezszámok:
1 - Dida
2 - Cafu
3 - Maldini
4 - Kaladze
5 - Costacurta
7 - Ricardo Oliveira
8 - Gattuso
9 - Inzaghi
10 - Seedorf
11 - Gilardino
13 - Nesta
15 - Borriello
16 - Kalac
17 - Simic
18 - Jankulovski
19 - Favalli
20 - Gourcuff
21 - Pirlo
22 - Kakà
23 - Ambrosini
25 - Bonera
27 - Serginho
29 - Fiori
32 - Brocchi -
#6364 pár kép még:
-
#6363 ők se jönnek ide veszekedni akkor ti miért mentek? -
#6362 nem kell a vita gyerekek -
#6361 nem kellene szpemelni -
#6360 úgyláccik a Barca topikban nem látnak szívesen minket:D -
#6359 oké:)
-
#6358 Nézzétek meg a juve ellen a második azaz seedorf golját valami eszméletlen támadás és gyönyörű gol volt!!! -
#6357 -
#6356 Gugli Rulz -
North #6355 A google a barátunk.:) Szóval Rino, olaszul tényleg Ringhio. -
#6354 nem hát,csak valahogy így ejtik :D -
#6353 nem vok májer olaszból:P de én h-val láttam! mind1 -
#6352 ha jól tudom a Rangersnél kapta ezt a becenevet.olaszul Ringhio
bár lehet hülyeséget beszélek -
North #6351 Miért kell a h betű? Tudtommal simán Rino. Nyelvtanlag sem helyes a h, már ha olasz szóról van szó. De javítsatok ki ha tévednék. -
#6350 Szabi ez csúnya volt:D -
#6349 Rhino Generrar Ivan Gattuso
:D -
#6348 Szégyelld magad... A többiek tudják...
[apro] barca topicért -
#6347 Ilyet én még nem hallottam! -
#6346 paff...még Juve szurkoló létemre is tudom hogy Gattuso -.- -
#6345 Ki az az Rhino? -
#6344 Pirlo, Rhino, Gila,Pippo,Dida,Kaladze..stbstb, ott se voltak:) masszívak vagyunk, fúleg a kpályán bízok a csapatban ahogy eddig is, tavalyi menetelésünk is figyelemreméltó volt, Barcának a szerencse kellett;) lényeg h. sok gólt rúgjon Oliveira, akié a 7es mezt meg kell érdemelnie:)
Forza Milan! -
#6343 West Hamnél csak kölcsönbe van.1 év múlva még nyugodtan leigazolhatjátok. -
#6342 szerintem jobb,hogy nem Tevezt vettük.. -
#6341 Tevezt kellett volna megvenni egyszerűen felfoghatatlan hogy a West Ham vette meg ha a milan kidob érte egy kis pénzt tuti hogy ode jött volna!!!! Nyerni nyertük a tornát de mindenki a 2m csapatával játszott!!!!Szerintem ezzel a kerettel a blben és a bajnokságban nem sok esélyünk lesz a megnyerésére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN!!! -
#6340 akkor jó
a focihoz szerencse is kell mint tudjuk :D -
#6339 Hát én Tevezt és Oddot hiányolom..de Oliveira is jó.. -
North #6338 A játék gyönyörű volt. Gyakorlatilag a kapuhoz szegeztük a Juvét. A védelmük nem volt toppon. Sok helyzet kimaradt, de a gólokhoz azért szerencse is kellett. Az első gólvonal volt; a második egy tizenegyes, a harmadikat meg egy nagy kavar után bombázta be Seedorf az utolsó utáni percben. -
#6337 szóval ilyen gyenge kerettel is mindenkit végigvertünk LoL -
#6336 na nem ír ide senki?
tegnap este 1:0-ra vezetett a Juve Zalayeta góljával de 3:1-re fordítottunk bár a meccsen elaldutam :P így nem tudom milyen játékkal győztünk...
szép volt fiúk FORZA AC MILAN!!! -
#6335 Bottini mit puskáztt el -.- -
#6334 vezet a Juve egy ideje Zalayeta góljával... Simic megint faszául együtt élt a játékkal -.- -
#6333 a lelátón Galliani mellett Oliveira ül :) -
#6332 Inter elleni meccs:
-
#6331 na az inter kikapott tizikkel a Juvetól :D
most jön a Milan-Juve -
#6330 Ac Milan.hu fórumról:
TIM-Kupa
-Milan-Inter
--0-1: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=Milan_Vs_Inter_0_1_Cruz.zip
--1-1: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=Milan_vs_Inter_1_1_Favalli.zip
--2-1: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=Milan_Vs_Inter_2_1_Boriello.zip
(Mindet keresőbe másolni!) -
#6329 Becsavarta! -
#6328 Del Piero akkora gólt akaasztott az internek h csak lesek o.0 -
#6327 Köszike!