36663
  • LasCar16
    minjá megnézem:D én is, amúgy Seedorf,Kaká bomba formában vannak, Rino és Pirlo háát, majd kiderül, Nesta,Maldini felépültek:) szal mindenki max formában van, hoznunk kell a meccset:)
  • DjCooll
    csáó most hogy kell az acmilan.com ról szedni képeket mert tejesen új lett az oldla és sztem marha állat..
  • forza milan
    Jó késön kezdünk,má várom a Lazio elleni meccset,kiváncsi vok a felállásra,játékra,a csapat motorja is elment...Szóval kiváncsi leszek,fleg az ujakra mit alkotnak,lásd Oliverira!:)
  • North
    Pesten a Váci utcai Adidas-boltban szokott lenni mindhárom fajtából, nem tudom az ideiek megérkeztek-e már. Igaz az ára is meg van.
  • Tom Tom
    szevasztok Milanfanok!!
    Nem tudjátok megmondani nekem hogy hol lehet a Milannak a tartalék mezét megszerezni mo-n?
    Mert csomó helyen néztem de sehol nincs és nincs annyim hogy külföldrről hozassak bár lehet hogy van ilyen olcsóbb sportáruház???
  • zsilike
    nesta hiányzos!minden csapat megérezné a hiányát!
  • LasCar16
    hát én spec néztem, mondjuk azért hiányzott egy Nesta vagy egy Materazzi , Cannavaro mellől bent a tengelyben, de a támadójáték se volt vmi eredményes, nah mind1...
  • Nuno88
    most olvastam h az olaszok kikaptak 3:1-re :((((
    sajnos nem láttam a gólyatábori kötelezetségeim miatt... de Gila betalált bár ez enyhe vigasz nagyon
  • Nuno88
    így van eddig mindig kölibe szerepelt vhol :)
  • zsilike
    na most bizonyithat!
  • North
    Eddig mindig kölcsönadtuk.
  • zsilike
    dehát eddig is ott volt!csak u18
  • LasCar16
  • Nuno88
    Marco Borriello a Milan Channelnek adott délutáni interjújában elmondta, hogy rendkívül boldog, hogy ott lehet a Milan csapatában.

„Azért jöttem ide, mert a klub hívott. Nagyszerű felkészülési szezonon vagyok túl, miután egy jó időszakot töltöttem el a Trevisonál, ami segített, hogy érettebb játékos váljon belőlem. Az edző látta ezt, és úgy döntött, hogy kellek. Most nagyon büszke vagyok. Ha egy olyan klub, mint a Milan akar, az azt jelenti, hogy hisznek benned. Megpróbálom megszolgálni a bizalmukat. Ez egy nagyszerű lehetőség a számomra.”

Forrás: acmilan.com

2006.09.05.
  • Nuno88
    Az olaszok első csoportmeccsén, a litvánok ellen elért soványka 1-1 sem befolyásolja a Milan harcos középpályásának, Gennaro Gattusonak az elszántságát a holnapi franciák elleni mérkőzést megelőzően.

"Minden egyes nap megköszönöm Istennek, hogy megnyertük a Világbajnokságot, ezt ezonban most el kell felejtenünk. Az a feladatunk, hogy futbalozzunk és a legjobb formánkat hozzuk"

"Ha netán nem tudnánk kvalifikálni magunkat az Európa-bajnokságra, akkor az sokáig szégyenfolt lenne az olasz focinak. A nyáron mutatott elszántsággal és szellemben kell játszanunk."

"Minden ellenfelünknek határozottan a szemébe nézünk és nem engedünk ki ellenük egy percre sem. Így kell a tudomásukra hoznunk, hogy erősek vagyunk és ilyen hozzáállással játszuk a meccseinket is."

A világbajnoki győzelem után hosszú napokig tartó sárdobálás zajlott a két ország közt, a találkozón történtek miatt.

"A franciák elleni meccs nem revans, hiszen ez egy egyszerű csoportmérkőzés, ahol három pontot osztanak ki." -folytatta Gattuso

"Nehéz dolog tizenegyesekkel elveszíteni egy összecsapást, ezt megértem. De annakidején, amikor franciák megvertek minket a döntőben úgy hogy csak 10 másodpercre voltunk a sikertől, egyikünk sem szólt rájuk egy szót sem."

Forrás: skysports.com
  • Nuno88
    Pár kép a felkészülési meccsünkről:

• Nuno88
    oké :)

FORZA MILAN per SEMPRE!!!
  • LasCar16
    majd addig életben tartom a topikot a többiekkel egyetemben,! Forza Milan!
  • Nuno88
    na sajnos holnaptól megy gólyatáborba és beindul a fősuli is szal nem mindig tudok itt lenni :(

ha tudok akkor írok
  • Nuno88
    tegnap Ricardo Oliveira végéjátszotta a mérkőzést
  • Nuno88
    WELCOME FILIPPO BROCCHI!
    9/5/2006
    MILAN – Crisitian Brocchi’s wife, Evelyn, gave birth to their son, Filippo, yesterday evening in a Milan hosptial. Everyone here at Milan would like to send their heart felt congratulations to the Brocchi family.
  • LasCar16
    biztos vagyok benne:D egész csapat remek formában van
  • LasCar16
    A Milan és a Fiorentina együttesének fellebbezését is elutasították, akárcsak korábban a Juventus és a Lazio esetében az olaszországi bundaüggyel kapcsolatban másodfokon is.
    A két, a következő idényt pontlevonásokkal kezdő együttes képviselői kijelentették, hogy természetesen tovább harcolnak, és az Olimpiai Bizottság elé viszik az ügyüket.

A Milannak egy mérkőzést zárt kapuk mögött kell majd játszania, és emellett 125 ezer dollárt is be kell fizetnie a szövetség kasszájába. A klub ügyvédje nyilatkozatában elmondta, hogy a pontlevonás eltörlését szerették volna elsősorban elérni, de mivel nem jártak sikerrel, így tovább folytatják harcukat.
  • Nuno88
    Kaladze hosszíbtott :)

felkészülési meccsen nyertünk 1:0-ra Seedorf góljával

remélem See átmenti ezt a formát a szezonra is :)
  • LasCar16
    megnéztem a Brazil-Argentin meccs összefoglalóját, Kaká fantasztikus gólt lőtt, Lvette Messitől a labdát, végigment a félpályán, és bevágta öröm volt nézni, de kihalt a topik
  • LasCar16
  • LasCar16
    Ricardo Oliveira: "Nem félek semmitől, főleg nem egy mezszámtól. A Betisnél és a Sao Paulónál a 12-es számot viseltem, itt is megkaphattam volna ugyanazt, de én a 7-est választottam. Nem félek az elvárásoktól: a szurkolók talán nagyobb nevet vártak, de én nem érzek magamon kényszert emiatt. A nyomás és az elvárások mindenütt jelen vannak: az Inter és a Milan között olyan mértékű a rivalizálás, mint a Barcelona és a Real között. Persze, az Inter sokat vásárolt és megerősödtek, de a Milan is erős csapat és méltó ellenfele az Internek. Az tetszik, hogy az emberek nem hallottak még rólam, de nemsokára meglátják, hogy milyen játékos vagyok. Ez előnyt jelent számomra. Kaká azt mondta nekem, hogy Milánóhoz hasonló hely nem létezik, és az eddig eltelt rövid időszakból is egyértelműen látom, hogy igaza van."

Paolo Maldini felépült négy hónapig elhúzódó sérüléséből, és készen áll a Lazio elleni mérkőzésre. Ezt a játékos maga jelentette be.

“Őszintén mondhatom, hogy készen állok a szezonnyitóra, mind fizikai mind szellemi téren.”

A Milan kapitányapár napja már játszott 45 percet a TIM Kupán az Inter ellen.

“Tény, hogy nem rendes mérkőzés volt, de jó lehetőséget biztosított arra, hogy egy roszz minőségű pályán próbára tegyem a szervezetem. Elmondhatom, hogy a térdem jól reagált, nem merült fel semmi probléma. Úgy gondolom, hogy most már nincs akadálya a visszatérésemnek”

Néhányan úgy vélték, hogy a tavalyi szezon sorozatos sérülései arra kényszerítik a 38 éves védőt, hogy visszavonuljon, de mára egyértelművé vált, hogy a klub szimbóluma teljes erőbedobással készül 23. szezonjára a Serie A-ban.

“Nem hiszem, hogy a mérkőzések sorrendje nagyban megváltoztatná a bajnokságot. Nyolc pont hátrányunk van, ezért méginkább arra kell törekednünk, hogy minden egyes meccset megnyerjünk. Mindegy hogy nevesebb vagy egy viszonylag könnyebb ellenféllel játszunk.”

“Az olasz foci nagyot változott a nyáron, természetesen a legfeltűnöbb különbség a Juventust a B ligában látni. Mint sportember, úgy érzem, hogy jogos ha valaki büntetést kap azért ha elkövetett valamit. Ugyanakkor remélem hogy a Juve jövőre már ismét a legmagasabb osztályban szerepel. Az olasz labdarúgásnak szüksége van erre a klubra, mi pedig tiszteljük őket mint nemes ellenfeleket.”

A Milan selejtezőn keresztül jutott a BL csoportkörébe ahol a H csoportban az AEK Athén, Anderlecht, Lille hármassal kell megküzdenie.

“Egyértelműen szerencsésebbek voltunk idén a sorsolással, mint a korábbi években, de ez nem jelenti azt, hogy könnyebb lesz a feladatunk.” -figyelmeztetett Maldini.

“A történelem korábban már megmutatta, hogy néha sokkal nehezebb a kisebb klubok ellen játszani, mint a nagynevű együttesek ellen. Manapság Európában minden csapatot komolyan kell venni, éppen ezért nekünk is óvatosnak kell lennünk ”
  • Nuno88
    így van
  • LasCar16
    nájsz, jó formában vannak, 7végén már a bajnokságban rúghatják a gólokat
  • Nuno88
    Kaká gólt szerzett a válogaottban és Pippo is betalált tegnap! :)
  • Nuno88
    szegény mindig lesérül :(
  • LasCar16
    Massimo Ambrosini kénytelen volt elhagyni az olasz válogatott edzőtáborát, miután megsérült a jobb combja, ami miatt elképzelhető, hogy ki kell hagynia a Serie A nyitófordulóját.

A középpályás két év után ismét egy tétmérkőzésre készült a nemzeti tizeneggyel, de az edzésen elszenvedett sérülés komolyabbnak bizonyult, mint azt gondolták. Ambro így nem lesz ott a litvánok elleni ma esti selejtezőn, és a franciák elleni szerdai összecsapáson sem.

Ez rossz hír a Milan számára is, mivel Ambrosini sérülése több vizsgálatot igényel, hogy kiderítsék, a játékos ott lehet-e a szeptember 10-ei, Lazio elleni mérkőzésen a San Siroban.
  • LasCar16
    A Milan által a 2006/2007-es Bajnokok Ligájára nevezett játékosok listája.

1 - Dida
    2 - Cafu
    3 - Maldini
    4 - Kaladze
    5 - Costacurta
    7 - Ricardo Oliveira
    8 - Gattuso
    9 - Inzaghi
    10 - Seedorf
    11 - Gilardino
    13 - Nesta
    15 - Borriello
    16 - Kalac
    17 - Simic
    18 - Jankulovski
    19 - Favalli
    20 - Gourcuff
    21 - Pirlo
    22 - Kakà
    23 - Ambrosini
    25 - Bonera
    27 - Serginho
    29 - Fiori
    32 - Brocchi
  • LasCar16
  • Nuno88
    AC Milan's Foggia: I want Lazio stay
  • Nuno88
    Ancelotti ma délután edzést tartott a csapatnak. A játékosok két csoportra lettek osztva. Cafu és Oliveira futóedzést tartottak, míg Borriello, Maldini és Serginho a homokpályán edzett. A többiek a konditeremben erősítettek.
    Az edzést lezáró játék során Ricardo Oliveira két gólt szerzett.
    A következő tréning vasárnap 16:30-kor lesz.

• Nuno88
    Miután Ricardo Oliveira egy magánrepülőgéppel leszállt Milánóban, ügynöke, Roberto Assis és Ernesto Bronzetti társaságában találkozott Adriano Gallianival és Ariedo Braidával, majd nyilatkozott a sajtónak.

„Végre megérkeztem a Milanhoz, és elmondhatom, hogy boldog vagyok. Most már csak a futballra kell koncentrálnom, és meg akarom mutatni, hogy miért kerültem ide. Készen állok a munkára, a játékra, és minden másra.”

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés Andriy Shevchenko után a 7-es számú mezt viselni, a következőket válaszolta:

„Számomra ez nem jelent problémát. Én egy csatár vagyok, aki a világ egyik legjobb klubjába került. Tudom, hogy mit várnak el tőlem, de nem aggódom emiatt.”

• Szabi 22
    Tényleg nagyon jó a logód!! Ami a lényeg FORZA MILAN!!!!
  • Nuno88
    menő a lokód
  • LasCar16
    Seedorf nyilatkozata:
    ‘Semmit sem csinálok másként, mint az előző szezonban, a 10-es mez csak egy kis különbséget jelent. Boldoggá tesz ha jól megy a játék.’
    ‘A Milan keveset változott az elmúlt években. Megpróbáljuk a legjobbat nyújtani csapatként és egyénenként is, habár a siker nem mindig csak ezeken múlik.’
    ‘Tegnap este megnyertük a TIM Kupát, ami természetesen öröm mindenki számára, hiszen jobb dolog nyerni valamit, mint üres kézzel távozni’
    ‘Papiron könnyebb idénykezdetünk lesz, mint az Internek, de a Serie A-ban sosem mehetsz biztosra és mindig jól kell teljesítened. Ők a bajnokság favoritjai, hiszen nyolcpontos előnnyel indulnak, de mi mindent megpróbálunk, hogy befogjuk őket'

Kakà nyilatkozata a TIM Kupa után:

‘Seedorffal jól megértjük egymást. Sokszor csinálunk látványos összjátékot, mint a Juve elleni gólnál is. Vele könnyű az ember dolga, hiszen nagyon inteligens játékos. Jól éreztük magunkat a Juve és az Inter elleni meccseken, főleg azután hogy mindkétszer hátrányból álltunk fel.’

Oliveiráról, akivel már játszott együtt a válogatottban: ‘Ő egy remek játékos és nagyszerű srác is egyben. Biztos vagyok benne hogy jól beilleszkedik a Milanba.’

Nesta ,aki most épült fel sérüléséből a következőket mondta a Juventus elleni meccs után:

‘Jól érzem magam. A felépülés fizikai részén túl vagyok, most már csak játékba kell lendülnöm és visszaszereznem a magabiztosságom a pályán.
    A visszatérésem kicsit elhúzódott, mert túlzottan erőltettem a játékot a Világbajnokságon és emiatt kiújult egy régi sérülésem. Úgy éreztem, hogy játszanom kell, bár, mint kiderült, ez rontott a helyzeten. Mostanra teljesen felépültem és készen állok arra, hogy sérülésmentesem lejátszam a szezont.'

'Mindent kiadunk magunkból minden egyes meccsen. Azt a játékot játszuk, amit eddig is, mert ez az amit igazán tudunk. Szeretnénk minél hamarabb ledolgozni a ponthátrányunkat és aztán megállíthatatlanul menetelni a bajnokságban. A védekezéssel voltak kisebb problémák, de ezek már megoldódtak.’