36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
XRV #2569 bithu sokat hallottam felole, de merre van? -
#2568 oké.. műxik, nincsgáz! :) -
#2567 nálatok műxik a BH? ez a "go home" felirat nem tul biztato... -
#2566 Én is, mikor BH-ra szereztem accountot, még nem voltam olyan jártas. Egyből leszedtem az Millió Dolláros Bébit DVD-n, de vissza meg nem töltöttem. Aztán utánna még egy csomó mindent, és az arányom valami 2.5 körül lehetett. mostmár 4.85 ADSL-lel! Nagy szenvedés volt. -
#2565 én nem mellőzöm a DC-t. Ha lehet, akkor inkább onnan szerzem be ami érdekel. és az arány miatt manapság nem ugrok neki minden DVD-nek amit kidobnak. Ha másra nem, akkor önmérsékletre tanít a torrent. Ennek igazán örülhet a RIAA :) -
haxoror #2564 Nekem is ADSL van szal nem is töröm magam az 1.0 aránnyal :P -
#2563 hát ADSL-el az 1.000-át elérni tényleg kínszenvedés. Egész napos seed-elés, és a többi letöltőprogram (dc) teljes mellőzése kell hozzá :( -
#2562 nem dobtak ki, de az 1-es arányt azóta sem sikerült elérnem. -
#2561 velem is amugy hasonló volt, voltam 0.050-ben, mer csak ocska szarokat töltöttem, aztán elkezdtem PB-ről, meg torrentspy-ról letölteni az ilyen full 0-day filmeket, játékokat, és továbbseedeltem a bithu-n. Így a BH-n nem romlott egy pöppet sem az arányom, hanem szépen lassan kuszott fölfelé.:) -
#2560 és ki lettél dobva? -
#2559 én a bithun azzal csszstem el az indulást, hogy leszedtem egy csomó régi DVD-t és képtelen voltam visszaosztani, mert a kutyának sem kellett. -
tomo #2558 tegy egy probat azureusszal. nekem az bevalt a filelist.org on.
belepsz a webre, elkezdesz tolteni, majd amikor eleg peer osszgyult, akkor kikapcs, es ip cimet valtasz, es ujra bekapcs azu, de a webre mar nem lepsz fel. igy lehet onnet tolteni. -
#2557 NETlimiter rulez -
haxoror #2556 Nekem bitcomet van, megjegyzi a címlistát de nem enged kapcsolódni, a trackers résznél azt írja hogy error plz visit fileorg.mittudomén ilyesmit.
Gondolom ahhoz lehet az egésznek köze hogy csak így tudják követni a ratiomat -
#2555 jóhogy! nem azért regisztráltam oda, hogy bőkezűen adakozzak, ahhoz itt vannak a magyar oldalak, ott rendesen probálom követni a szabályokat.
nehogymá én váltsam meg a sok megabites külföldi adatforgalmát! :D
meghát amikor regeltem akkor még annyira nem voltam jártas a témában, és ész nélkül töltöttem, miközben a visszaosztás elmaradt, mer minek. de azota megjavultam, és bh-n szorgoskodom. :) -
#2554 Igaz ha innen nézzük. -
tomo #2553 bla bla bla. a kulfoldiektol sajnaljuk a szukos feltoltesunket :)
nekik ugyis van dogivel. -
#2552 Ha csak szedni akarsz de adni nem a dc++ a neked való... -
#2551 hát akor a qrva anyjukat! :D pedig jo hely volt. :) 8 -
tomo #2550 hat , sztem jo esellyel kitisztitottak a rendszerbol. nem, egyszeruen toroltek.
sztem egy zart oldalon , siman kigyomlaljak, a nem megfelelo arannyal rendelkezoket. ertsd piocakat.
-
#2549 jahátigen: a slusszpoén meg az, hogy már a bejelentkezni se tudok, "Rossz jelszó, vagy felhasználónév" alapon visszautasítja a dolgot.
Nemtom, hogy akkor most ki lettem e bannolva, merthát valami 0.190-es rációm volt, ami tudom, hogy nem valami büszkélkednivaló arány, de egy ban-t nemhiszem, hogy érdemel. :( -
tomo #2548 amit irsz erdekes, mert ha mar egyszer toltottel egy bolyban, akkor az azureus ( csak ezzel van tapasztalatom ) megjegyzi a peerek ip cimlistajat. es a kovetkezo kapcsolodaskor, meg ha nem is latja a trackert, kepes kapcsolodni, a mar egyszer megismert peerekhez.
igaz irkal mindenfelet, hoyg nem erheto el a tracker, meg hoyg jelentkezz be stb. de egyebkent kepes tolteni. -
#2547 Fölösleges mindenféle torrent oldalon szenvedni...
A Torrentspy.com és a Mininova.org bőven elegendő azokon mindent megtaláltok.....
A magyarok közül meg ott a majomparade.com és az Endless.... -
haxoror #2546 Nekem pl. a fileorg-os torrentet csak akkor engedi folytatni ha előtte bejelentkezek a fileorg oldalán, sztem ezért nem engedi neked se (vagy csak időlegesen szarakszik ) -
#2545 LOL bocsi vegyétek ugy nem kérdeztem semmit :( -
#2544 Valaki nemtudja véletlenül a SkyLine torrentes oldal cimét?? -
#2543 Hali!
Remélem Ti ki tudtok segíteni, mert komolyan nem tudom, hogy mit ronthattam el:
na szoval 1 hétig nem voltam itthon, és ma, mikor hazaérkeztem gyorsan lecsekkolgattam a torrent oldalakat, hogy volt-e időközben vmi friss release. Viszont az egyik oldalnál ( www.pisexy.org - nemtom mennyire ismertétek, olyasmi, mint a TorrentBytes, vagy az itthoni oldalak) nem engedett még bejelentkezni sem.
Szerencsére volt egy már letöltött torrent fájlom az ottani trackertől, de nem volt hajlandó semmit se tölteni, helyette a Tracker Státusz résznél ezt az üzenetet irja ki: (Azureust használok)
Hiba (Error 001 - http://www.pisexy.org - Banned Torrent key)
Akkor ez az üzenet most mit jelenthet szerintetek? Találkoztatok már ilyesmivel egyáltalán?
Köszönöm előre is a segítséget! -
#2542 Jójó, nem úgy értem. Nekem a 145 a tökéletes. Az a max.
Endless-ről, hiszed vagy sem,60 körül is jött most cucc. Sőt! Most elkezdtem a Torrentspy-ról tölteni, és még a 10-et sem éri el! Szóval én most örülök az Endless-nek. :-) -
#2541 Különben is, a hazai net sebessége messze van még a majdnem tökéletestől :D -
#2540 igen, tényleg vannak olyan torrentek, ahol jó a S/L arány, de az Endlessen általában átlagos nettel rendelkező emberek töltenek fel. Ha a jó kis 15-20KB-os uploaddal nyomja neked pár ember, akkor nem_nem_is_lehet gyors. Erre nem cáfolat, hogy neked jött már onnan valami "majdnem tökéletes sebeségel"
Szal torrentenként változó, de általában igenis lassú. -
#2539 Nem igaz, mert most is onnnét töltöttem filmet, és majdnem tökéletes sebeségel jött!
De mondom! Tök mind1, hogy honnét töltök/töltöttem, akkor is ugyan olyan lassú volt!! Mostmár kicsit javúlt, mert már 30-40 körül stabilan jött, de a feltöltésem nincs 10 fölött, pedig cFosSpeed max-ot (16-17) mutat.... :-( -
#2538 akkor azért volt lassú, mert az endlessről töltöttél. Kicsi a feltöltők sebessége. -
#2537 Nah, kezd beindulni a letöltésem. Igaz, eddig leginkább Endless-ről szedtem. De majd kipróbálok valami külföldit. -
Cicero #2536 ISOHuntot találtam 128kb/sec-eset, 1 nap alatt lejött -
#2535 valaki megtud dobni egy (GYORS+!!!) Psychonauts torrentel?:S -
Cicero #2534 -
#2533 Hát figyelj! 145 körül van a max letöltésem. Fel meg 16-17. Végülis most tök mind1 hány seeder/leecher-es cuccot töltök, mert ugyan olyan kib@szott lassan jön... -
Vucli #2532 Nézzd ha te tudsz 130(kbyettal)-al letölteni akkor neked nyilván sokkal gyorsabb a netkapcsolatod mint nekem (nekem max. 64) ahhoz nyilván más beállítások a jók, nyilván az uploadod is nagyobb , igy bőven hagyhatod hogy töltsenek rólad(mondjuk a maxod 80% ig), nagyon fontos hogy mit töltesz nyilván magas seeder/peeres cuccokat sokkal könnyebb letölteni -
#2531 Aztaqurva csavo ellopta a magyaritasomat lol amit a Bitcometes faszinak kuldtem.
A hetmeganyolcszazat nekije. :P -
#2530 Nem tudom ehez mit szóljak. Azt írod ha többet töltök, állítsam le az egyiket. Nálam éppen akkor gyorsabb a letöltés, ha többet töltök egyszerre. Mondjuk ez nem mindig igaz, még mindig nem tudom 60 fölé vinni a letöltésem (Néha[!!!] szokot jönni 20-30-al valami), de hogy miért, azt nem tudom. Pedig régen 130-al is jjöttek cuccok.