36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Duddits
    Láttátok már? Fájlcserélők egyben.

» FastTrack

• Kazaa Lite Resurrection
    • K-Lite
    • Kazaa Lite K++

» BitTorrent

• ABC
    • Azureus
    • BitComet
    • BitTornado
    • BitTorrent
    • BT++
    • G3 Torrent
    • Morpheus
    • Shareaza

» eDonkey2000
    • eDonkey
    • eMule
    • Morpheus
    • Shareaza

» Gnutella (G1&G2)

• BearShare
    • Gnucleus
    • KCeasy
    • LimeWire
    • Morpheus
    • Shareaza

» Ares

• Ares
    • KCeasy
    • Warez P2P

» OpenFT

• KCeasy
  • haxoror
    Már kiadták... 2002-ben :D
    Ezért nehéz hozzá torrentet találni de már ennél régebbi cuccokhoz is találtam de ez nagyon kéne :)
  • Duddits
    Kiadták már? Én nem hallottam róla, és a még a TorrentReactor.net-en se találtam.
  • Duddits
    Skyline-on fönt az Azureus beállításai.
  • haxoror
    Hali!

A Chariots of War nevű játékot keresem, megpróbáltam az általam ismert keresőoldalakat (isohunt, torrentspy) de semmi, tudnátok linkelni még pár keresőt vagy esetleg magához a játékhoz torrentet?
  • Duddits
    Majomparádén van egy Bitcomet tutorial ha érdekelne valakit. Elvileg lesz majd Azureushoz is.
  • Sanyix
    Nem fog emelkedni a feltöltés duplázáskor, ha a t-ken múlik, max emelik egy légypöcsnyit a feltöltést, csak a látszat kedvéért, mondjuk +32 kbit-et
  • precision
    hát, nem csak saját torrent feltöltéssel tudsz ratiot javítani...amiket töltesz tessék sokáig seedelni...nem kunyizni itt a megákat...
  • fistin
    ja, csak az a baj, hogy miként töltsek fel 700 megát, ugyanis 0.3 alatt vok, és nem tok feltölteni torrentet.. azért mondom nem akar vki megszánni pár megával ?
  • precision
    700 megát 20k/seccel feltölteni kb 9-9,5 órába telik, és "elszállnak a gondjaid"
  • fistin
    annyi baj legyen, értem azt, és ugyanúgy nem segít a helyzetemen :D
    vki nem akar megszánni tömény 600-700 megával, mert akkor elszállnának a gondjaim, és töltenék fel saját torrentet..
    +++
    októberben vagy hogy duplázni akarnak a t-online-nál újra, mer megint vásár történt jobbra balra... ez nem 100%-osan megerősített hír, de ha így van, akkor a szar feltöltésem 20kb/sec-ről esetleg feljebb kúszna-e szerintetek, vagy marad ez?
    +decembertől lesz egy 2megabites net, ami így hát már fél megával jönne... főleg ha be is dupláznak, akkor már 1 mega
    kérdés: feltöltés akármikor is feljebb menne-e, vagy sem?
  • precision
    hm, rosszul írtam a "képletet" :)
    szóval az arány = összes feltöltés / összes letöltés
    :)
  • precision
    arány = összes letöltés / összes feltöltés

Szóval ne az adott torrent arányát nézd, hanem az eddigi összes le és feltöltésedet. 20k-val tudom hogy nehéz rendes arányt csinálni, de nem lehetetlen. Csak jó sokáig seedeld még a dolgokat letöltés után is.
  • fistin
    arány növelési tanácsokat szeretnék kérni.. mint láthatod, most értem haza, addig ment a seedelésem, és egy pár letöltés, de az nem nagyon fogta le, és hát 1 ezredeket ment fel az arányom... kb 4 óra alatt, pontosabban 3 ezredet... 20kb/sec a feltöltési sebességem, lehet itt a gond
  • hufnagel
    Jól tetted, tulajdonképpen meg is bántam és kérni akartam a törlést.
  • precision
    takarítottam egy picit ha nem gond
    offolást továbbra is törölni fogom
  • gercse
    jó van má dikk.
    én csak azokat néztem ahol sok a seeder.
    dik
  • hufnagel
    Na mégis van benne ez a feature, de csak annyit lehet megtudni, hogy a "port" vagy OK vagy "LowID". Nekem OK-t ír. De nemtom mennyire megbízható ez egyáltalán, a bitcometbe nézve 10 kliensből 9 valamelyik Bc, de a tracker ezeket következetesen BitTorrent/3.4.2 -ként azonosítja....
  • hufnagel
    Ez egy Iván féle tracker, ezt a featuret kihagyták belőle. Van amúgy kiírás, ahol összesen egy seedert ír ki (nicsak ez is magyar), de a bitcomet 9-hez van csatlakozva, szal ebből nem lettem okosabb.
    Kicsit amúgyis bolondok, errefelé a 10 gigás torrent az még átlagosnak számít, de már láttam náluk 40 gigásat is. De a franc se bánja, gyakran van olyan zene (főleg DVd) ami érdekel és seedelnek is böcsülettel, úgyhogy én is igyexem azért legalább normális 0,5-0,7 ratiot tartani, kisebb fájloknál meg többet.

Közben kaptam infót emailben, ugyanaz a config, mint nálam, Edimax router. Szal azt írják, hogy az Azureus akkor mondja a NAT tesztre, hogy OK, ha a port type "both"-on van hagyva, tehát TCP+UDP jelenik meg az alsó sorban. Nekem meg úgy van, tehát aktív kéne legyek, de majd azért egy másik trackeren megprószálom ellenőrizni.
  • lee86
    akkor ezekszerint privát tracker-en keresztülk töltesz. akkor viszont ki lehet deríteni, hogy aktiv vagy-e: menj az oldaon belül a letöltött torrent "menüjébe",és nyisdmeg a seed/peer-ek listáját. azon elvileg Neked is rajta kell lenned, és ha minden igaz (bár ez attól függ, hogy melyik torrent-oldalt használod) akkor az egyik oszlopban kijelzi, hogy passziv, vagy aktiv vagy-e.
  • hufnagel
    Hát asszem jó lesz, közben belekezdtem egy másik méretesebb cuccba, az összes fellelhető peer közül perpill 1 maradt a vonal alatt, a letöltés 80-120 között van, ami a 128 kilobites DSL up-hoz képest nem rossz, majd megint seedelhetek vagy 2 napot, hogy ne bannoljanak ki a leromlott ratio miatt. :(
  • lee86
    mi a probléma?
  • lee86
    sztem akkor ez igy körülbelül stimmelhet is.
    megállapítani pedig azt, hogy aktív vagy-e. hát nemtom hogy lehetne kideríteni. talán veszel egy torrentet, és hogyha sok mindenkire rá tudsz csatlakozni, akkor valszeg aktiv vagy. nemtom.. ez elég jozanparaszt modszer. biztos van más megoldás is.
  • fistin
    tudnak nekem vki segíteni? endless-ről lenne szó..
  • hufnagel
    Nekem Edimax routerem van, abban van olyan rész, hogy /NAT/portforwarding. A saját gépem belső IP-je 192.168.2.100, úgyhogy ide beírtam ezeket:
    Private IP Type Port Range Comment
    192.168.2.100 TCP+UDP portszáma bitcomet

Csak azt nem tudom, hogy csináltam-e ezzel valamit, mert a bitcomet azelőtt is müxött, hogy ezeket ide beírtam....
    Bocsánat a lámaságért, de ma láttam routert először közelről, mindenki volt kezdő. :(
    Van olyan rész is, hogy "virtual server", hogy egy recorddal több van, "public port".
    Szal eddig mit csináltam rosszul? (Azureusom nincs, azzal nem tudom megnézni, egyébként is ragaszkodom a bitcomethez).

Köszi az eddigi segítséget.
  • Duddits
    Nézzél már körül, dikk!

Ez hány MB is?

Team America World Police OST SLACKERS Music-Soundtracks 69.3 M 16 2 1
  • lee86
    jaja. router setupjába (192.168.1.1 -nálam legalábbis) lépj be, és a port forwarding (nálam, Micronet routerrel ez a Virtual Servers rész) nyiss meg egy portot. Ezt a portot használt majd torrentezéshez.
  • ncswork
    Azt éppen nem tudom hol jelzi ki a Comet azt hogy aktív vagy e, Azuresuban a szines placsnikkal.
    Preferencesnél a ListenPortnak add meg azt a PORTot amit a tűrfalon/ routeren beállítottál port forwardra.
    A routeren portforward -> a te géped IP je a PORT , UDP
    -> a te géped IP je a PORT , TCP
    és ezután aktív vagy.
  • precision
    routerrel még sosem torrenteztem, de asszem port forwardingot kell beállítani, hogy aktív légy
  • gercse
    de ez mind 700 mega felett van, azt hittem sound track-ek csak pár mega
  • spider9
    Köszöntem, pirate bay t használom.
  • hufnagel
    Helló,
    aki tudja, hogyan tudom megállapítani Bitcomet-nél, hogy aktív vagyok-e az segítsen legyen szíves. (Routerrel küzdök éppen és nem tiszta a dolog....)

Köszi előre is.
  • Duddits
    Hát nem tudom mit írtál be, de nekem többet is talált. Tessék, válogass csak.
  • gercse
    a torrentspy.com-on beirtam de csak ilyen nagy dolgok jöttek ki nem pedig zene
  • gercse
    ez nem film?
  • gercse
    utánna nézek
  • spider9
    Talán most már, eljön a te időd, hogy lánc visszavonult. :-)

Igazság szerint, konkrétan ezt keresem : Team America: World Police (Soundtrack)
    Bármilyen megoldás érdekel, ahol nem kérnek kártya ill. számlaszámot.
  • gercse
    nekem is ezt mondták
    a siker meglesz
  • spider9
    Jan, te tanulj meg beleállni abba a kva hegybe:-) , és sok sikert jövőre!
    Egyébiránt ez torrent topic, nem tudom, hogy merül fel itt a direct connect.
  • gercse
    dc