36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#2775 Láttátok már? Fájlcserélők egyben.
» FastTrack
• Kazaa Lite Resurrection
• K-Lite
• Kazaa Lite K++
» BitTorrent
• ABC
• Azureus
• BitComet
• BitTornado
• BitTorrent
• BT++
• G3 Torrent
• Morpheus
• Shareaza
» eDonkey2000
• eDonkey
• eMule
• Morpheus
• Shareaza
» Gnutella (G1&G2)
• BearShare
• Gnucleus
• KCeasy
• LimeWire
• Morpheus
• Shareaza
» Ares
• Ares
• KCeasy
• Warez P2P
» OpenFT
• KCeasy -
haxoror #2774 Már kiadták... 2002-ben :D
Ezért nehéz hozzá torrentet találni de már ennél régebbi cuccokhoz is találtam de ez nagyon kéne :) -
#2773 Kiadták már? Én nem hallottam róla, és a még a TorrentReactor.net-en se találtam. -
#2772 Skyline-on fönt az Azureus beállításai. -
haxoror #2771 Hali!
A Chariots of War nevű játékot keresem, megpróbáltam az általam ismert keresőoldalakat (isohunt, torrentspy) de semmi, tudnátok linkelni még pár keresőt vagy esetleg magához a játékhoz torrentet? -
#2770 Majomparádén van egy Bitcomet tutorial ha érdekelne valakit. Elvileg lesz majd Azureushoz is. -
#2769 Nem fog emelkedni a feltöltés duplázáskor, ha a t-ken múlik, max emelik egy légypöcsnyit a feltöltést, csak a látszat kedvéért, mondjuk +32 kbit-et -
#2768 hát, nem csak saját torrent feltöltéssel tudsz ratiot javítani...amiket töltesz tessék sokáig seedelni...nem kunyizni itt a megákat... -
#2767 ja, csak az a baj, hogy miként töltsek fel 700 megát, ugyanis 0.3 alatt vok, és nem tok feltölteni torrentet.. azért mondom nem akar vki megszánni pár megával ? -
#2766 700 megát 20k/seccel feltölteni kb 9-9,5 órába telik, és "elszállnak a gondjaid" -
#2765 annyi baj legyen, értem azt, és ugyanúgy nem segít a helyzetemen :D
vki nem akar megszánni tömény 600-700 megával, mert akkor elszállnának a gondjaim, és töltenék fel saját torrentet..
+++
októberben vagy hogy duplázni akarnak a t-online-nál újra, mer megint vásár történt jobbra balra... ez nem 100%-osan megerősített hír, de ha így van, akkor a szar feltöltésem 20kb/sec-ről esetleg feljebb kúszna-e szerintetek, vagy marad ez?
+decembertől lesz egy 2megabites net, ami így hát már fél megával jönne... főleg ha be is dupláznak, akkor már 1 mega
kérdés: feltöltés akármikor is feljebb menne-e, vagy sem? -
#2764 hm, rosszul írtam a "képletet" :)
szóval az arány = összes feltöltés / összes letöltés
:) -
#2763 arány = összes letöltés / összes feltöltés
Szóval ne az adott torrent arányát nézd, hanem az eddigi összes le és feltöltésedet. 20k-val tudom hogy nehéz rendes arányt csinálni, de nem lehetetlen. Csak jó sokáig seedeld még a dolgokat letöltés után is. -
#2762 arány növelési tanácsokat szeretnék kérni.. mint láthatod, most értem haza, addig ment a seedelésem, és egy pár letöltés, de az nem nagyon fogta le, és hát 1 ezredeket ment fel az arányom... kb 4 óra alatt, pontosabban 3 ezredet... 20kb/sec a feltöltési sebességem, lehet itt a gond -
hufnagel #2761 Jól tetted, tulajdonképpen meg is bántam és kérni akartam a törlést. -
#2760 takarítottam egy picit ha nem gond
offolást továbbra is törölni fogom -
#2759 jó van má dikk.
én csak azokat néztem ahol sok a seeder.
dik -
hufnagel #2753 Na mégis van benne ez a feature, de csak annyit lehet megtudni, hogy a "port" vagy OK vagy "LowID". Nekem OK-t ír. De nemtom mennyire megbízható ez egyáltalán, a bitcometbe nézve 10 kliensből 9 valamelyik Bc, de a tracker ezeket következetesen BitTorrent/3.4.2 -ként azonosítja.... -
hufnagel #2752 Ez egy Iván féle tracker, ezt a featuret kihagyták belőle. Van amúgy kiírás, ahol összesen egy seedert ír ki (nicsak ez is magyar), de a bitcomet 9-hez van csatlakozva, szal ebből nem lettem okosabb.
Kicsit amúgyis bolondok, errefelé a 10 gigás torrent az még átlagosnak számít, de már láttam náluk 40 gigásat is. De a franc se bánja, gyakran van olyan zene (főleg DVd) ami érdekel és seedelnek is böcsülettel, úgyhogy én is igyexem azért legalább normális 0,5-0,7 ratiot tartani, kisebb fájloknál meg többet.
Közben kaptam infót emailben, ugyanaz a config, mint nálam, Edimax router. Szal azt írják, hogy az Azureus akkor mondja a NAT tesztre, hogy OK, ha a port type "both"-on van hagyva, tehát TCP+UDP jelenik meg az alsó sorban. Nekem meg úgy van, tehát aktív kéne legyek, de majd azért egy másik trackeren megprószálom ellenőrizni. -
#2751 akkor ezekszerint privát tracker-en keresztülk töltesz. akkor viszont ki lehet deríteni, hogy aktiv vagy-e: menj az oldaon belül a letöltött torrent "menüjébe",és nyisdmeg a seed/peer-ek listáját. azon elvileg Neked is rajta kell lenned, és ha minden igaz (bár ez attól függ, hogy melyik torrent-oldalt használod) akkor az egyik oszlopban kijelzi, hogy passziv, vagy aktiv vagy-e. -
hufnagel #2750 Hát asszem jó lesz, közben belekezdtem egy másik méretesebb cuccba, az összes fellelhető peer közül perpill 1 maradt a vonal alatt, a letöltés 80-120 között van, ami a 128 kilobites DSL up-hoz képest nem rossz, majd megint seedelhetek vagy 2 napot, hogy ne bannoljanak ki a leromlott ratio miatt. :( -
#2749 mi a probléma? -
#2748 sztem akkor ez igy körülbelül stimmelhet is.
megállapítani pedig azt, hogy aktív vagy-e. hát nemtom hogy lehetne kideríteni. talán veszel egy torrentet, és hogyha sok mindenkire rá tudsz csatlakozni, akkor valszeg aktiv vagy. nemtom.. ez elég jozanparaszt modszer. biztos van más megoldás is. -
#2747 tudnak nekem vki segíteni? endless-ről lenne szó.. -
hufnagel #2746 Nekem Edimax routerem van, abban van olyan rész, hogy /NAT/portforwarding. A saját gépem belső IP-je 192.168.2.100, úgyhogy ide beírtam ezeket:
Private IP Type Port Range Comment
192.168.2.100 TCP+UDP portszáma bitcomet
Csak azt nem tudom, hogy csináltam-e ezzel valamit, mert a bitcomet azelőtt is müxött, hogy ezeket ide beírtam....
Bocsánat a lámaságért, de ma láttam routert először közelről, mindenki volt kezdő. :(
Van olyan rész is, hogy "virtual server", hogy egy recorddal több van, "public port".
Szal eddig mit csináltam rosszul? (Azureusom nincs, azzal nem tudom megnézni, egyébként is ragaszkodom a bitcomethez).
Köszi az eddigi segítséget. -
#2745 Nézzél már körül, dikk!
Ez hány MB is?
Team America World Police OST SLACKERS Music-Soundtracks 69.3 M 16 2 1 -
#2744 jaja. router setupjába (192.168.1.1 -nálam legalábbis) lépj be, és a port forwarding (nálam, Micronet routerrel ez a Virtual Servers rész) nyiss meg egy portot. Ezt a portot használt majd torrentezéshez. -
#2743 Azt éppen nem tudom hol jelzi ki a Comet azt hogy aktív vagy e, Azuresuban a szines placsnikkal.
Preferencesnél a ListenPortnak add meg azt a PORTot amit a tűrfalon/ routeren beállítottál port forwardra.
A routeren portforward -> a te géped IP je a PORT , UDP
-> a te géped IP je a PORT , TCP
és ezután aktív vagy. -
#2742 routerrel még sosem torrenteztem, de asszem port forwardingot kell beállítani, hogy aktív légy -
#2741 de ez mind 700 mega felett van, azt hittem sound track-ek csak pár mega -
spider9 #2740 Köszöntem, pirate bay t használom. -
hufnagel #2739 Helló,
aki tudja, hogyan tudom megállapítani Bitcomet-nél, hogy aktív vagyok-e az segítsen legyen szíves. (Routerrel küzdök éppen és nem tiszta a dolog....)
Köszi előre is. -
#2738 Hát nem tudom mit írtál be, de nekem többet is talált. Tessék, válogass csak. -
#2737 a torrentspy.com-on beirtam de csak ilyen nagy dolgok jöttek ki nem pedig zene -
#2736 ez nem film? -
#2735 utánna nézek -
spider9 #2734 Talán most már, eljön a te időd, hogy lánc visszavonult. :-)
Igazság szerint, konkrétan ezt keresem : Team America: World Police (Soundtrack)
Bármilyen megoldás érdekel, ahol nem kérnek kártya ill. számlaszámot. -
#2733 nekem is ezt mondták
a siker meglesz -
spider9 #2732 Jan, te tanulj meg beleállni abba a kva hegybe:-) , és sok sikert jövőre!
Egyébiránt ez torrent topic, nem tudom, hogy merül fel itt a direct connect. -
#2731 dc