36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#2649 :)))) -
#2648 "Mert azért akartam töröltetni, hogy a ne legyen további spam.."
Eső után köpönyeg, szokták mondani :)
Máskor gondolkodhatnál is mielőtt kérdezel... -
#2647 Ennyit rólam? :)
Te flamelsz, meg kérdezel olyanokat amivel magadat égeted.
Érdekes, veled a legtöbb értelmes topikban baj van, de biztos a többiekkel van a gond.
Ja és nyugodj meg, ezentúl törölni fogom a marhaságaidat szó nélkül. -
#2646 Aham. Kösz. -
#2645 Aham. Kösz. -
#2644 "The current user account limit (130,000) has been reached"
Egyértelmű az üzenet. Ugyanúgy mint az mp3list re, egyszerre csak x ember lehet regelve, majd a leggyengébbeket törlik, akkor regelhetsz..
-
#2643 Jah, és ti ezt élvezitek? Mert azért akartam töröltetni, hogy a ne legyen további spam.. -
#2642 Nem kizárt :D -
#2641 Én nem akartam... De megint jöttek a piszkálások. De én már befejeztem. Csak tudom, hogy jön majd még tomo, meg a többiek, aztán majd ők is belémkötnek. -
#2640 Bizonyám. Logikus :)))) -
#2639 Hát ezen elkapott a sírógörcs. "Akkor meg törölni kéne flame üziket. Vagy nem?" Tudod ez megelőzhető azzal, hogy nem flémelsz. -
#2638 Filelist-re is csak meghívóval lehet bejutni, vagy csak szünetel a reg? -
#2637 Ennyit a házigazdáról. Felvállalom, de te írtad, no flame! Akkor meg törölni kéne flame üziket. Vagy nem? -
#2636 no flame pls
(duddits: nem törlöm az üzeneteidet, te írtad őket, vállald is fel) -
#2635 Nem emlékszem, sorry. -
#2634 Pl. ott, ahol a jó múltkorába én voltam az egyetlen, aki megvédtelek. Csak gondolkodj egy kicsit. Esetleg már elfelejtetted volna. Ez szomorú :( -
#2633 Jó, akkor hol kavarok VIHART?! Csak itt, mert itt szórakoznak velem!
Nah, és a kérdésemre visszatérve! Átlehet valahogy szerkeszteni a torrent fájlt? Mert akitől kaptam, szeretném neki visszaadni azt a 700 MB amit leszedtem az ő azonosítójával.
És a múltkor találtam egy TorrentSpy féleségű oldalt. Gondoltam megosztom. -
#2632 Port nem is, mert én "viharról" beszéltem. Kissé figyelmesebben kell visszaolvasni :( -
#2631 Egyáltalán nem kavarok port, csak ti kényszerítitek ki! Mond már meg hol kavarok port? -
#2630 OK. OK. hát legyen :P -
#2629 " Az a rész már volt." ... "Én ugyanis nem nézek ilyeneket :) " hmm :))))
én egyszerűen csak hwbanratenném :9 -
#2628 Nem kell törődni vele.
Szerintem Dudditsnak különben is valami "beszóló" showban lenne a helye. Mondjuk, lehetne a beszólok Győzikének :)
Ott aztán oszthatná az észt ezerrel :D
Jut eszembe. Az a rész már volt. Nem volt benne Duddits? Én ugyanis nem nézek ilyeneket :))) -
#2627 ráis férne erősen :)()() -
#2626 LOL, szerdán lett 15
lehetek a haverod?
Amúgy megjegyzem, hogy szokott ittleni 1-2 op a bithuról, az ottani felhasználó neved is elhangzott már, valami Chattonay vagy mi. Szóval ne csodálkozzál, hogy ha egyszer csak nem tudsz belépni oda.
-
#2625 Hát mégis csak igaz a szóbeszéd rólad, miszerint is ahova belépsz ott "vihart" kavarsz. Szomorú! -
balcsi70 #2624 Ok Kösszi. -
#2623 Jah, a megnyílvánulás... Akik bunkók velem, azokkal szembe miért legyek kedves?! -
#2622 a megnyílvánulásaidból egyértelmű. -
#2621 Te már csak tudod...
szóval kuss neked! -
#2620 az értelmi szinted még bőven 14 alatt van.. -
#2619 Nah igen! Ennyire telik tőled!!
Ez ember már kiváncsi se lehet.... -
#2618 Akkor remélem, hogy a kíváncsiságod, most ki lett elégítve!!! -
#2617 :DSGSDGSDGDSGSGGSGSDGDSG
-
#2616 A 14-18-ig számodra mit jelent? És szoptad, mert szerdán lettem 15! És már megint jön a piszkálás... Thx! -
haxoror #2615 Ez kb. olyan mintha egy multis játék topicjában azt kérdeznéd hogy hogyan kell a neten csítelni, de te persze nem akarsz csak kíváncsi vagy -
#2614 14 alatt... -
#2613 Csak kiváncsiságból akarnám. Nem kell egyből így nyilatkozni. -
haxoror #2612 :D -
#2611 Csupa gerinc vagy :( -
#2610 Sikerült szereznem egy BH-s torrent fájlt. Ezt valahogy átlehet szerkeszteni hogy esetleg később is az ő azonosítójával tudjak szedni?