36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• NuCLEARScoRp
    Átmenetileg ugy néz ki igen...
  • tigeroo
    torrentspy behalt?:S
  •  castor
    hát igen. gondoltam, hogy ez egy megoldhatatlan rejtély, de azért köszi
  • precision
    nemtom mi lehet a gond, ahogy leírtad úgy mennie kéne...
  • bertino
    huuu, nekem is szemet szurt ez a bitcomet 1.0.1, nálam is van ilyen klienses seeder :D
  •  castor
    Hi!

Kb. egy hete leszedtem egy albumot torrentről, lejött, visszatöltöm, np. Idő közben újra kellett tennem a windowsom és így új a kliens és minden. Látom, hogy az albumra 2 leecher is akad, viszont 0 seeder, le is szedtem a torrent fájlt, megkerestem azt a mappát, ahova letöltöttem, hashelés....100%...0%.. 'nyád. AZ lenne a problémám, hogy sehogy sem tudom 100%-ra beállítani a már régebben letöltött (azóta hozzá nem nyúlt) albumot. Úgy haygtam makulátlanul, ahogy az lejött, tehát nem ebben keresendő a hiba, de akkor miben? Esetleg rosszul csinálom? A kliensem BitComet 0.59

plz help me
  • Yossarian
    én most nézegetem. Nem is tudom. Van olyan torrent, amihez talált új peereket. az gyorsult is. ami maxszal jön, vagy nem találja máshol, azon természetesen nincs változás.
  • NuCLEARScoRp
    Én igen, de annyit ért mint xarnak a pofon..
  • NuCLEARScoRp
    A válasz egyszerű, bár számomra kicsit furcsa... A BitComet hibásan ismeri fel a
    BitLord nevü, egy-két extrával kibővített(pl Torrent kereső) BitComet-re épülő kliens...

Tehát az a kliens a BitLord és nem a BitComet...
  • Yossarian
    ezt a bitcomet acceleratort próbálta már vki?
  • Vucli
    Sziasztok! Gondoltam megosztom saját tapasztalataimat hátha valakit érdekel, vagy nem , nem igazán értek a hálozati dolgokhoz, lehet néha hülyeséget is mondok akkor bocsi:) talán a reakcióitokból én is tanulok valamit:)
    0.59 es bitcometet használok 512/128 (kábeles)as (64/16 kbyte/sec) mivel amit általában letöltök kis seeder és peerel számú kezdetbe azt hittem azért töltök lassan (eleinte 7-13 kbyte-al töltöttem) ,de láttam hogy van aki 100 kB/sec el tölt tehát nem ez az igazi gond, ezért elkezdtem utána járni a témának és mára kb. 40-45 kB/secel töltök, 1.ami szerintem a legfontosabb ha valaki lassú uploaddal rendelkezik (mint én) az tartsa kordában, ne ossz meg külön semmit (ne seedelj) én levettem a szálankénti uploadot is 6 KB/secre (ezek szinte mindig igy is maxon 6 on járnak) , ha eléri a max uploadodat (nálam 15-16 kB/sec) ez nagyon megfolytja a letöltéseket 2.ha több dolgot töltesz le egyszerre és mondjuk az egyik 20-25 kB/secel tölt a másik 7kb/s vel akkor ezt a másodikat nyugodtan szünteltesd hogy a másik kapjon "levegőt" (elég sávszélességet stb.) nekem ilyenkor az első rendszeresen felugrik 40 kb/s-ra
    3. a beállításokat próbálgattam a bitcometbe egyedül ami fontos talán hogy mások tanácsával ellentétben én a "kapcsolatok fenntartása feladatonként" magas (200) helyett viszonylag alacsony számra állítottam 40re, de lehet ennek nincs szerepe, figyelt portnak én a 6881 et állítottam be (ennek se tudodom mennyire fontos a szerepe)
    4.türelmesnek kell lenni idővel begyorsul a dolog, bár hogy miért az számomra néha rejtély:)

Sokkan tanácsolják router esetén a port forward beállítását, na ez az ami nekem esélytelen volt:) de ahogy most nézzem a sebességemet erre nincs is szükségem:)Annyit még hogy beállításaim nyilván egy viszonylag lassú szélessávú kapcsolathoz állitottam be egy 10/1 MB/s hez nyilván más beállitások a jók:)
  • precision
    0.59 a legfrissebb bitcomet, szal valszeg vmi más klienst használ és/vagy a tracker rosszul ismeri fel a kliensét
  • Laky
    he??? BitComet 1.01??? ehh

• Duddits
    Köszi, remélem segítenek.
  • Laky
    nem nagyon értek a cFos-hoz, de itt biztos segítenek :)
  • Duddits
    Nah, nem tud valaki segíteni? Marha szar, hogy ilyen lassan jönnek a cuccok.
  • Cicero
    hátőizé...
  • Yossarian
    amúgy mi is a kérdés?
  • Duddits
    HÁt nekem volna kérdésem. Valamiért nem tudom belőni a cfosspeed-et, és ezért a sávszélességem felével se tudok tölteni. Kéne valami segítség.
  • Zsoltika 007
    Tőcsetek!!
    Na most jó?
  • asdefge
    Mi ez a punnyadás emberek? Sehol egy kérdés, sehol egy új ötlet?
  • Zozo76
    Mafia G: Tenyleg egyertelmu. Ezert nem talaltam :). En is nullara raktam es mar megy is... :)
  • Duddits
    Meg leginkább csak akkor gyors a letöltésem, ha mást is töltök! Tök mind1 honnét, mivel, csak töltsek...
  • Duddits
    Hát eléggé. Ez lehet a baj? Mostána tök lassan töltök.

Mit kéne állítanom?
  • bertino
    ha meg nem, NETlimiter
  • tomo
    és? kellőképpen lassuak a letolteseid?
  • Duddits
  • Duddits
    Én mindent korlátlanra tettem.
  • tomo
    nem, a varosorban van. sztem eleg egyertelmu
  • Zozo76
    Itt lenne a lenyeg?

• Duddits
    Láttátok az új Operát? Van benne torrent kliens.

És ha már így Operánál tartunk volna egy kérdésem.

Nem tudjátok, hogy az Opera hova menti el a beírt jelszavakat?
  • Duddits
    A Beállításokba van egy olyan, hogy Max. egyidejű letöltések. Azt állítsd át!
  • precision
    Nem ismerem az azureus -t de biztos hogy van benne olyan beállítás, hogy max. egyidejű letöltések száma...v. vmi hasonló. Azt állítsd át tetszőleges értékre.
  • Zozo76
    Sziasztok!

Most kezdtem el a torrentel foglalkozni. Az Azureus nevu klienst hasznalom, megy is rendesen csak van egy olyan bibi vele, hogy egyszerre csak egy letoltest enged. Tehat mar 2 napja fut el letoltes, de hiaba adok hozza egy ujabbat, nem kezdi el addig mig a regebbit le nem allitom. Miert van ez? Rosz lenne valami beallitas?
  • Laky
    ?
  • csal
    Megtaláltam.
  • csal
    Milyen prg-mal lehet zenei albumból automatikusan NFO-t készitene?
  • Laky
    nekem is ^^
  • [Jakuza]
    Nekem mukodik.
  • Breki33
    mi történt a bithumennel?