36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• toza #2689
    lecci gyors help kene pls
  • toza #2688
    jaaajajaja...van egy file amit szedek http://tracker.prq.to/announce rol es 72 % os de mashhonnan meg 2000 ees hogy tom ossze hozni a mar letoltott cuccot az ujjal h vegre lejojjon teljesen. mert a 72 es all..:(
  • Duddits
    Hát köszi, de szerintünk egyből bevitték egy garázsba, azt szét is kapták...

tomo: Ehez csak annyit, hogy végre kaptam egy motort, szépen megcsináltuk, és még menni se mentem vele!! Ugyanis még bekellett volna állítani az alapjáratot, meg az egyik bovdent kicserélni. Amúgy neked meg még egy kedves, vagy akár normális hozzászólásadot nem nagyon láttam, de azért köszi, hogy így örülsz. Legalább valak örül...
  • Sonajk @:o)
    Én sajnálom a dolgot, de őszintén :((. Kár érte, mert "pofás" kis gép volt. Sajnos messze lakom tőled, ezért nem tudok segíteni :( , de remélem hogy előkerül és még leled örömödet benne.
  • tomo
    legalabb 1 orult szaguldozo kisfiuval kevesebb van a veszelyes utakon.
  • Duddits
    Há' vazze! Egy 8 lakásos társasházba lakunk, elektromos kapuval, kutyával, meg mindennel, és még így is be mer jönni?! Szülinapomra kaptam, most ujítottuk fel. :-((
  • bertino
    Hát az ciki, vigyázni kéne rá
  • Duddits
    Álljál már le! Te is csak piszkálni tudsz, semmi normális hozzászólás nem volt hozzám! Menjél a dühöngőbe, vagy a gumiba, ha piszkálhatnékod van! Most nem vagyok valami jó kedvembe!

TUDOM, HOGY NEM TÉMÁBA VÁGÓ, DE KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!

FELHÍVÁS!!!! ÉRDIEK!! KÉRLEK JÁRJATOK NAGYRA NYITOTT SZEMEKKEL, FŐLEG PARKVÁROSBA!!!!! AZ ÉJJEL ELLOPTÁK A MOTOROM!! HA ÍRTOK, ADOK TÖBB INFÓT!! KÉRLEK SEGÍGSETEK!!

• tomo
    *tomo waves @ duddits*

duddits aka chakotay @ bithu
    self description : " Kék szem, kb. 175 cm magas, barna hajú "

my comment : oh God, why do ya punish us so much ?!
  • IlluminatoR
    Az hogy van, hogy elindul a letöltésem, eljut mondjuk 10%-ig, megálkl a százalék, de a letöltés megy tovább, és csökken a hátralévő idő?
  • precision
    miért ne lehetne?
  • sirdond
    bocs, 100mbit/sec akart lenni
  • sirdond
    1000mbit/sec es netet el lehet érni torrentnél? vagy ha nem mennyi a max?
    Azért csak vigyázz, mert előbb a szabályok, aztán meg te
  • haxoror
  • haxoror
    bitcomet
  • Met
    régi Azureus (2.2.0.2) vagy BitComet
  • Duddits
    Ami neked szimpatikus.
  • nenad
    hali, melyik kliensel erdemes probalkozni mostanaban?
  • grebber
    Most ez alapján itélsz meg?
    Sajnálom csak egy kérdést tettem fel. (Nem szegtem meg egy szabályt sem)
  • Yossarian
    osztogassátok csak vadidegeneknek, aztán egy nap mikor belépnél, majd egy aranyos szöveg vár, hogy az asva bezáratta az oldalt, a logokat meg elvitte a rendőrség és lehet izgulni, hogy éppen benne vagy-e!
  • Yossarian
    nagy duma :DDDD
  • maozedong
    fél topikot kéne kigyomlálni :c
  • Met
    azthittem, hogy értelmesebb vagy
  • Met
    téged is felkellene
  • Yossarian
    éretlen hozzáállás...
  • Duddits
    Jaja!
  • NuCLEARScoRp
    A szabályok azért vannak, hogy felrúgjuk őket!!
  • precision
    Már kiírtad :)

Amúgy miért osztogatod? Nem potyára van az a szabály, hogy csak ismerősnek küldj meghívót szerintem (mármint ha a bith -ről beszélünk, mert nem derül ki hogy melyik oldalra van meghívód). De végülis a te meghívóddal azt csinálsz amit akarsz, csak vedd figyelembe, hogy 1 meghívón is múlhat az oldal sorsa. (illetéktelen személynek küldesz egyet pl, aki másnak adja ki magát)

Amúgy szerintem ez sem túl szerencsés dolog, mármint h meghívót reklámozol. Legközelebb az ilyen üzeneteket is törölni fogom.

Végezetül had idézzek a bith szabályzatából:

Azonnali kizárás jár az alábbiakért:

* Meghívó küldése pénz ellenében.
    * Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).
    * Feltöltők zaklatásáért.

Szerintem ezt is vedd figyelembe.
  • grebber
    "A meghívot kérők üzenetét töröljük".

Ha nekem van meghivom és itt kiirom hogy priviben megkapja valaki azt is moderálják?
  • Duddits
    Tudom hát! :-)
    Már megbocsáss, de te nagyon félreértettél itt valamit. Nem látod hogy "smájli"-t írt :)))))) és nem pedig "szmájli"-t. Meg nem is smile-t. Na érted már. Szóval a hiba, az Ön készülékében van :DD
    Lehet, hogy jobban jár, ha egyszerűen csak azt írja, hogy mosoly. Bár tudja Ő, mi az, hogy mosoly? @:o)
  • Yossarian
    tehát ha a felmenő ági nőrokonaid szexuális kalandozásait emlegetem a család háziállataival egy szmájlival a végén, akkor jót mulatsz rajta? :)
    mert hát mégis csak szmájli van a végén...
  • precision
    rotfl
  • Duddits
    Lehet, hogy kérdezek, de nem így szólnak hozzám utánna!
  • Duddits
    És ha észrevennétek, a "fasz" kérdésem végén volt egy smájli is... Vagyis hogy nem komolyan kérdeztem!
  • Met
    ott biztos nem kérdezel f@szságokat:)
  • Duddits
    Járok a GTA topikba, SG Team, Most Wanted, Humoros képek, sorolhatnám még! Sehol nincs baj, csak itt!
  • Duddits
    Ha észrevennéd, én csak kiváncsi voltam, a többiek keztek el fikázni!
  • Yossarian
    ja, szal vissza akarod neki adni a 700 megát? akkor nézzük csak mit is kérdezett gerinc őfogytékossága!

"átlehet szerkeszteni hogy esetleg később is az ő azonosítójával tudjak szedni?"

símán kivágnám mindenhonnan, nehogy mégis... és az ilyen becsület lovagja akart a torrent topic házigazdája lenni? a TORRENT topicé?