36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• precision
    psx az a playstation 1
  • balcsi70
    Találtam egy oldalt ott PS X-et ir.Az melyik lenne? Ha valaki tud ebben valamit mondani köszi.
  • balcsi70
    Sziasztok.Tudna valaki olyan oldalt adni ahol PS1-es játékokat találok? Köszi elöre is
  • precision
    Igen ezt én is észrevettem, ha lekorlátozod az uploadot akkor felmegy a letöltési sebesség. Bár, ha én 2-3 kb-al csökkentem a maxhoz képest az uploadomat akkor is felmászik maxra a letöltés. Persze attól is függ, hogy honnan tölt az ember.
  • Harder
    érdekességképpen csináltam egy kis videót (6MB), ami illusztrálja hogy nálam hogy változik a letöltési sebesség. :)
    szitu: a kapcsolatom 370-380 kb/sec (dl), 44-45 kb/sec (ul), bitcomet 0.59-es verziója fut.
    Éjjelre beállítottam, hogy feltöltési sebesség max 40kb legyen. options/connection alatt a "maximum connections per task: 100". A többi beállítás default maradt.
    A bitcomet adatai alapján az átlag letöltés 42kb/sec volt, a feltöltés 34kb/sec.
    A videóban látszódik, hogy változtatja meg a letöltési sebességet (elég drasztikusan minden szempontból) egyetlen beállítás úgy, hogy közben minden más beállítás a fentiek szerint, változatlanul megmaradt.
    http://www.tutorial.hu/temp/bitcomet.avi
  • precision
    ja, hülyevagyok
    csak kis betüvel van írva alul a signup
  • precision
    azt írja nemrég indultak, és hogy nemsokára lehet majd rá regelni
  • maozedong
    http://www.bthideout.me.uk/ mennyire használhastó oldal ez?
    ugye meghívós, és meghívó után kajtatni kéne.
  • precision
    nálam megy
  • gercse
    van valahol olyan torrentes oldal ahol régebbi játékok vannak? személyszerint engem a cycling manager 3 érdekelne
  • Laky
    csak nálam nem jó a bithu?
  • Duddits
    http://endless.4242.hu/chat.php
  • alph4
    Valaki megtudná adni az Endless torrent Chat eléréseit? kösz.
  • Caponee
    Erre van már egy program.Ez belövi a sebességet.Szerintem.
  • haxoror
    Gondoltam neki is ADSL lehet, ott nekem optimális a ~15 :)
    A bannolás sztem nem hülyeség mert talán(!) később tölt nekem (nem privátokról szedek szal semmi garancia hogy seedelni fogja ha kész) de ha banolom akkor begyorsulnak azok akik már most is töltenek meg én is nekik, legalább is én így vettem észre és nekem működik :)
  • maozedong
    mindenkinek ki kell tapasztalnia. máshol én is ezt a 75-80% ot olvastam viszont úgy nálam rohattul belassul, szal kb negyed részén van a feltöltés így éri el a letöltés maxot. ( ja az érdekes, hogy ha felveszem a feltöltést akkor belassul ugye a letöltésem, viszont ha mellette ftp ről töltök az még simán csurog le .. 0.o
  • Yossarian
    a bannolás meg azért hülyeség, mert később még tölthet neked.
  • Yossarian
    a feltöltést nem program szerint kell korlátozni, hanem a netkapcsolat alapján. kbv a max feltöltés 80%-ra kell belőni a korlátot.
  • haxoror
    Nekem is comet van, én 13k-ra raktam a feltöltést.
    A peers résznél bannolj ki mindenkit aki csak letölt tőled de nem tölt vissza, ezzel elég nagy gyorsulást lehet elérni (tapasztalat, amúgy nem értek hozzá de nekem ez működik :)
  • zsuzsi001
    Ez lehet lama lesz, de már tényleg nagyon kivan a fejem. Szóval alig van adatforgalmam. minden ilyen 5, max 10 K val jön. igaz a legtöbb torrent torrenspy-rol, vagy piratebay-röl van,. de van seeder rendesen, leecher is, szal nemértem. Lehet a sok virustól, vagy h rég volt format? Én nemértem. Comet 0.57-et használok. Vki vmi vélemény. A feltöltés max 15K ra van állitva. Mi lehet még probléma.
  • Serpa
    azt viszont tartja.
    sőt, még az alá megy.
  • lee86
    megfogadtam, miután 20 percenként bontotta a netkapcsolatot. ezfos.
  • Duddits
    Honnét tudod? Amúgy tényleg anya szült.
  • Duddits
    Jézusom, megszülletél?

Mit kötsz már belém?
  • Duddits
    Köfi!
  • Met
    képzeld, Őt is anya szülte:)
  • tomo
    jezusom, olyan is van neki ? :D
  • Yossarian
    boldog szülinapot Duddits! :)

• Yossarian
    nekem tartja a beállítottat.
  • tomo
    ja leveszed 14 re
  • Serpa
    beállítom, hogy max 16k val menjen az up, erre rendszeresen 17/18 k val megy.
    bitcomet 0.59

ezellen lehet tenni vmit?
  • lee86
    bazz ennyire szar a 2.3.0.4, hogy az egyetlen megoldás a problémákra a visszatérés az előző verziókra?!
  • tomo
    azureus osszes verzio ( jo , az 1.0 nincs kotuk )
  • tomo
    az osszes azureus letoltheto a sourceforge.net oldalrol.
  • lee86
    hát már elkezdtem keresgélni a neten a 0.2-es verzió után, amikor hirtelen beindultak a feltöltések. de akkor is: nehogymá el kelljen telnie fél óráknak ahhoz, hogy belekezdjen egy le/feltöltésbe. valami biztos nem stimmel.
  • Met
    rakd vissza a régit
  • lee86
    Hellosztok!
    Épp egy fél orája telepítettem fel a legujabb x0.4-es Azureus-t, de jelenleg ugy állok vele, hogy már bánom, és inkább downgrade-elnék x0.2-esre. Ugyanis szépen működött (töltötte föl a készforrásokat) mindaddig, amíg valamiért bontotta a netkapcsolatot (vélhetően a program, mert más nem futott és router-en keresztül netezek.)
    Azóta a 4 seed-emből mindegyiknél 0 a feltöltés sebessége, és egy picit tanácstalanul maradtam. Szoval légyszives segítsetek ki egy picit, mert ezt leszámítva elég érdekesnek tűnik ez az uj verzió a korábban használthoz képest.
    thx!
  • Caponee
    Egyszer ha eszméletvesztésig leiszom magam meghívlak vazz addig nem.A mostani állapotom még nincs abban a stádiumban ahoz még kéne egy két pohárral :)
  • lee86
    vagy akik még a kezdetekben regisztráltak rá...
  • bertino
    csak meghívottaknak üzemel...