36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
balcsi70 #2409 Sziasztok.A BitCometem baszakodik amióta el lett osztva a net,routerrel.Azota már egyszer be lett álitva a routeren a port,és ment rendesen.Most megint nem megy,állandoan csak kapcsolodik ,keres keres,de semmi.Az lenne a kérdésem hogy melyik progit probáljam meg amelyik esetleg nem baszakodik igy,tehát arra gondolok hogy nem zavarja be a router vagy a tüzfal.Remélem elég érthetöen irtam.Kösszi elöre is a válaszokat. -
#2408 csak annyiból gáz, hogy ezeket a szeleteket feleslegesen szedted le. A normális kliensek az ilyen feladókat bannolják is a letöltési listáról. -
#2407 van olyan részlet ami hibásan érkezett meg hozzád, ez csak technikai adat, mint felhasználónak tök lényegtelen. Azt jelenti, hogy vagy a csomag megsérült útközben, vagy valamelyik peer akitől töltöttél rossz csomagot adott oda. Szerencsére a kliens programod ki tudja ezeket szűrni, így a végső fájl ami összeáll nálad az hibamentes. -
vernyul #2406 HY!
Mit jelent az hogy hibás szeletek 93(~93 mb) ? -
cs31 #2405 A spywaret végigfuttattam, de nem talált semmit. A Kaspersky is végigment és az sem talált semmit, de amit tomo javasolt (#2400) az talált fertőzött filet és leirtotta. Azóta működik minden! Köszönöm a segítséget! -
#2404 meg egy spyware keresés sem árt néha ;-) -
cs31 #2403 Megpróbálom , kösz a tippet! Kerestem egy online Panda vírusirtót, ahogy tomo javasolta és talált 8 fertőzött filet. Lehet, hogy ez volt a gond. Estére kipróbálom.
-
#2402 elvileg a cfos mellett ez nem jelentkezhetne. Ez csak találgatás, de sztem egy próbát megérne, hogy töröld a kapcsolat adatait a cfosban és újrakallibráld... -
cs31 #2401 Most emelték duplájára a sávszélességet. A röhej az, hogy csak a letöltést a föltöltés ugyanannyi maradt. Most, hogy belegondolok, kb azóta van ez a problémám. Van fönt cFos speed. Elvileg az függetlenné teszi a le és feltöltést nem? Megpróbálom a víruskeresést mással is . Kasperskyt használok, az nem talál semmit. Kösz a segítséget! -
tomo #2400 az "eddig nem volt semmi gond" a savszelemeles elotti idokre vonatkozik?
mert sajnos a regi upload korlat magasan lehet a megemelt letoltesi savhoz. probald jobban korlatozni az uploadot.
meg futtas viruskeresoket. tobbet is, esetleg online verziokat ( van topik valahol itt) -
cs31 #2399 Hi!
Az a problémám, hogy egy ideje Furcsán működik a gépem föltöltés közben. Bitcomet 0.57-et használok. Eddig nem volt semmi gond, ha csak fölfelé töltöttem, simán tudtam böngészni a neten, nem lassult le a szörfözés. Mostanában, ha megy a feltöltés , annyira megfogja a gépet, hogy lassúbb lesz a böngészés mint modemes internettel. Mi lehet a baj? a netem sebessége 2048K/180K. Ja és mintha a programokat is nehezen indítaná el.
-
#2398 Bocsi!
Kedvencekben egy régi címem volt ami eddig jó volt.
Ami most már nem megy. Utánanéztem tényleg jó - máshol!
Elnézést mégegyszer. -
#2397 beperelünk rémhír terjesztésért!!! -
CéZé #2396 mért szünt volna meg? megy az rendesen:) -
#2395 Endlesshez mit szóltok,mexünt megint.
Kereshetnének már valami jobb szolgáltatót.
( Bithu milyen szépen elvan. )
-
#2394 Eldobálta a hibás szeleteket és letöltötte újra. Oké lesz a fájl, nyugi! :) -
vernyul #2393 HI!
Mit jelent a letöltésnél hogy 524,7 MB (24,7 MB elvetve)
Ez adathibára utal? vagy jó még ettől a letöltés? -
#2392 vmilyen info fájl nincs mellette? -
#2391 udm vagy umd?
amúgy én átnevezném .rar vagy .zip-re, próbálnám bemountolni, stb.
első pár byte-jából is kitalálható, hogy milyen fájltípus... -
#2390 eztv. (nemtommi, org, net? próbáld végig, vagy google)
centraltracker.org -
asdefge #2389 A probléma megoldása iránt érdeklődtem volna. Mert a filext.com is elég szűkszavú volt. Hátha mi is belefutunk ilyen tda-udm csodába. Tényleg, mi lehet az? -
#2388 jaj tényleg :D
azt hittem, hogy egy új arc :D
[csak a logot nézi] -
#2387 dehat 2379-ben már megoldást javasol, akkor a problémát csak ismerte :) -
#2386 újra átolvasva is az jön le, hogy a probléma iránt érdeklődik :) -
#2385 sztem a problémát ismerte és a megoldás iránt érdeklődik :) -
#2384 #2376 -
asdefge #2383 Mesélj, mi volt az? -
busman1 #2382 Köszönöm megoldódott a probléma -
zsuzsi001 #2381 Nemtudom használjátok e, lehet reg-elni, m assszem nemlehetett.
http://www.filelist.org/ -
asdefge #2380 Helyesen: Busman
Bocsika 1000x -
asdefge #2379 Busma: www.filext.com sem mond rá semmit? Esetleg a feltöltő? -
#2378 Csak TV showkal foglalkozó torrent oldalt tudtuk mondani? Régen volt 1 nekem, de eltűnt a cím :( -
#2377 Házigazda? -
busman1 #2376 Hali
Letöltöttem ey progit, ami tda-udm nevü darabolt fileokban jött le, és nem tudok vele mit kezdeni. Egy progi sem ismeri. Tudna valaki seggiteni? Köszi -
#2375 menj a demonoid.com-ra és olfasd el fuckot!
Amúgy meg állítsd le, várj pár percet és utána indítsd újra! remélhetőleg már jó lesz... -
#2374 Hello!
Le akarok tölteni egy albumot, letöltöm a torrentet, megnytom BitTornadoval, de ezt írja ki:
ERROR (01:20 PM) -
rejected by tracker - Torrent not in pool. Go to Demonoid.com and read the FAQ.
Na ez most mit is akar jelenteni? -
#2373 ööö fene se tudja, azt tudom, hogy keményen azaz alapja -
#2372 Az is gecko motoros? -
#2371 hát ha az ujra gondolsz az is FF... -
#2370 Opera rulez.