36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#2489 Van egypar kulonbseg azert.
A Bitcomet sokkal jobban detektalja a halozatot.
Foleg a tuzfal es router moguli netezesnel. -
#2488 akkor a hiba a Zön készülékében van, mert sebességben abszolút nincs különbség a kettő közt. Párszor összehasonlítottam.
Én csak azért szeretem jobban a cometet, mert reccenés nélkül lehet mellette játszani, míg az azu néha sokat zabál... -
#2487 Mert az is a legjobb. :P
Mig Azureussal alig csordogalnak az adatok, addig Bitcomettel vagy 7-8* nagyobb sebessegel szedek. -
#2486 (Azóta Világok harca lejött rendesen )
wotw.cs-1-2.ts.xvid-fytypy.avi -
#2485 kénytelen... nekem eddig az vált be a legjobban :-) -
#2484 akkor találkoztam ezzel, amikor a bitcomettel kezdtem el vmit és azuval akartam folytatni. Kénytelen voltam bitcomettel befejezni az ilyen cuccost... -
Totya000 #2483 hi!
Nekem az Azureus ezt a hibat adja ki:
Existing file length too large (túl hosszú fájlnév)
Mit tegyek?
Valaki talizott már ezzel a hibaval?
Én most először. Akit érdekel, megmondom, melyik torrentnel jelezte a hibat (magyar oldal 0day Apps 0701) -
#2482 gyere az óvodába htx. -
#2481 nem úgy volt!
MNUSZ: Más Nap, Ugyanaz a SZar :D -
#2480 igenis, nagypapi!! -
#2479 "minőségülileg"
kimondani is nehéz ...
-
#2478 LEgytek jobban! XDDD -
#2477 Mind ugyanolyan sz*r -
#2476 legyünk törzsek -
#2475 ne legyetek már gyökerek ennyire... -
Cicero #2474 -
#2473 Batman-ből melyik a legjobb minőségülileg?
Batman.Begins.TC.NTSC-DVD
Batman.Begins.2005.TS.XviD
Batman.Begins.TC.INTERNAL.DVDR-ShOwTiMe -
#2472 global maximum/minimum upload slots az? -
#2471 bitcometben a feltöltési szálak számát hol lehet állítani? -
tomo #2470 lehet , hogy tul keves az uploadod, vagy tul sok, lehet tul keves szalon toltesz fel, lehet tul sokon. ezek mind csokkenthetik a letoltesi sebesseged.
de egyertelmuen nalad a hiba. -
#2469 filelist -ről 2-3 hete nem jön maxxal, ezelőtt semmi gond nem volt.
szerintetek miért lehet?
130 - 43 (seeders - leechers) -
#2468 -
tomo #2467 minel gyorsabb a feltoltesi sebesseged, annal gyorsabban tudsz letolteni. -
#2466 bitcomet power :) -
#2465 aztakúca épp most jött le!
HipergigaszuperLOL ez vmi 60-as évekbeli film
DEL -
#2464 volt már példa, hogy moziban járt még csak a film és volt belőle jó változat, bár ebben most én sem bízom annyira -
#2463 keress nagy oldalakon, biztos van
mellesleg DVD rip jelzésből gondolhatnéd, hogy nem mozis vagy hasonló gány :) remélem nem fake :D -
#2462 sokan melletted nem ezt mondták -
#2461 nah, holnaptól Azuerust használok MERT A BITLORD szar. -
#2460 DVD rip az jó minőség általában. De amit ő szed az vagy fake, vagy mozirip, ami gagyi minőségű. :) -
#2459 én úcsinálom hogyha mittomén elérem a 80%-ot egy fájlnál akkor azokat az IP-ket letiltom, akik még 80% alatt járnak (= nekik csak uploadolnám az én cuccaimat)
persze ha nem sorba halad akkor gáz..:l -
#2458 nagy kalap sz*r az a film, tegnap néztem moziban -
#2457 ?? Honnét? Jó minőség? -
#2456 hát sokmindent nem lehet...korlátozd le pár kb/sec -el a feltöltést, hátha felgyorsul...de ez nem mindig segít -
#2455 Világok harca DVD Rip 88% lent -
balcsi70 #2454 én nem siránkozok,fére ne érts,csak azért irtam,hogy megkérdezzem hogy lehet e ilyenkor csinálni vele valamit(gyorsitani).Én ráérek,csak jobb lenne ha gyorsabban lejönne,ez gondolom mindenki igy van vele. -
#2453 Mit siránkoztok, hogy ennyivel jön...ilyen lassu...stb. Torrent az nem egy fix sebességű valami. Rohadtul sok dologtól függ, hogy mennyivel tudsz szedni...a teljesség igénye nélkül csak pár dolog: seeder és leecherek száma, seederek és leecherek aránya, seederek és leecherek upload sebessége, aktív és passzív userek száma és aránya...stb.
Akinek ez nem tetszik fizessen smswebet vagy ftp-t, ott fix sebességgel megy :) -
#2452 Mind a 2. De már lejött. Az egyik, amíg elöszőr alig akart jönni. -
#2451 észlény -
Cicero #2450 Bazzeg jó hoty mondjátok, elkéne indítani :DDD