36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
spider9 #2730 #2706 ? -
tomo #2729 azureusnal meg a magasabb prioritasu file darabkait ( piece ) keri inkabb a tobbiektol -
#2728 elsőbbség, vagyis amelyik torrent(ek)nek nagyobb az elsőbbségük azokra nagyobb sávszélt fordít a program -
#2727 gondolom ha sokat töltesz egyszerre, akkor megmondhatod neki, hogy melyiket töltse gyorsabban. -
#2726 Most néztem a Bitcometben be lehet állítani valami priority-t.
Ez mi? -
#2725 van dc topik is, keresd meg a keresővel, ott biztos tudják -
#2724 ez jo ötlet volt,el is felejtettem hogy ilyennel is lehet tölteni
az mmitöl van hogy néha kiirja h szétkapcsolva és ha rá megyek h grant extra slot megy tovább? -
#2723 ok -
#2722 használj DC-t! décé -
#2721 én értek hozzá, csak nem találom sehol halálos iramban-t,(most már érdekel warez,+sms web is) csak írjon már valaki egy helyet [szomorú, mert nem találja sehol] -
Elar #2720 Köszi srácok.
Megnézem -
#2719 hát igen, adhatnál egy linket is... -
#2718 ha már segíteni akarsz csináld rendesen, ezzel az erővel azt is mondhattad volna, hogy regisztrálj egy olyan oldalra ahol bárki feltölthet -
tomo #2716 na es mijaza majom? -
#2715 Hát figyelj! Mondjuk regisztrálj a Majomra, és olvasd el a GYIK-ot, meg a FAQ-ot is. És ha ezután se tudod, csak szólj! -
Elar #2714 Huhh.
Nekem totál sötétség ez a Torrent dolog. A BCDC megy gond nélkül, de ezzel nem jutok zöldágra.
Lennének olyan cuccaim amit mások kérnek is, de addig nem jutok el, h megosszam őket. :) -
#2713 hi, tudtok valami oldalt amelyikről letölthetném a fast and furious-t magyarúl? vagy legalább feliratosan? -
#2712 nekem 0
pár hónapos reg, de még mindig meg van :) -
#2711 Filemp3-on sokasával dobálják a nem seedelő embereket hál istennek 0.2 ugy néz ki elég nekik mertmár vagy 3 hete annyi az arányom és nem dobnak ki. -
#2710 A francba! Elöszőr sikerült, de aztán hibát írt ki a nevemre, aztán átírtam a nevem, akkor valami másik hibát, most meg már nem tudtam a limit miatt! -
??? -
#2708 Home Login / Signup FileMP3.org
Sorry
The current user account limit (130,000) has been reached. -
#2707 nemtom
Signup, aztán beírtam a kért adatokat, és küldte is emilkémre :) -
spider9 #2706 Szervusztok!
Kifejezetten "soundtrack" ekre kiélezett oldalt tud valaki esetlegesen? -
#2705 Ne má! HOgy? Nekem nem engedett. -
#2704 Sziasztok!
Tudna mondani valaki 1 olyan torrent oldalt, ahonnan régebbi magyar előadók albumait tudom letölteni? Gondolok itt ilyenekre, hogy Edda, Bikini, Ákos, Republic stb. Előre is köszi -
Fboy #2703 a filelist nekemis megy csak a filemp3 nem, azt írja h nincs jogosultsága a lap megtekintéséhez (http 403 - tiltott) -
#2702 én tegnap este regeltem mégegy accot a biztonság kedvéért :)) -
#2701 Jó, már aki regisztrálva van... Jelent pillanatba én nem tudok regizni. -
#2700 Filelist és a Filemp3 is tökéletesen megy. -
#2699 Nem, csakugyan mint a Filelist. -
Fboy #2698 filemp3 megy nektek? -
toza #2697 na..ezzel probalkoztam de semmikep nem volt hajlando abba a mappa mentodni..de most mar mindegy..azert koszi..majd probalkozom.. -
#2696 Nah szóval. Vegyünk egy példát. Elkezdem leszedni a Big.Mutha.Truckers.2-RELOADED-et mondjuk a D:\Torrent\Big.Mutha.Truckers.2-RELOADED könyvtárba, de mivel elég lassú, keresek egy gyorsabbat. A kliensből (nem tudom melyiket használod, azt is leírhatnád) kitörlöd az elkezdett cuccost (vinyóról ne). Felmész egy oldalral, keresel egy azonos fájlokkal rendelkező torrent-et, és elkezded letölteni a D:\Torrent\Big.mutha.Truckers.2-RELOADED könyvtárba. Álltalába maguktól létrehoznak egy könyvtárat, tehát kísérletetni kell. Ha nem hozz létre, vagy másmilyen nevüt hozz létre, akkor az elkezdetett írd át olyan nevűre, mint az újé. -
toza #2695 geprol nem ..de ujra kijeloltem es csak feladatokbol..de masik linket meg oda kezdtem tolteni ahonnan elozzo fileket nem toroltem..de 0 % on van ugyhogy nyilvan buktam is.de ez mostmar mindegy..viszont akkor annyit mongyon meg vki h jonnek a fileok es van x peer meg stb..szoval ha mas neven talalok ugyanojan file okat aktiv "szalakkal" akkor hogy lehet hozza adni meglevo toltodo cucchoz?
-
toza #2694 kosz..megattam mappat,de ugy csinaltbenne egy masikat es ujra elkezdte szedni..szoval nem hozza aododott hanem uj kulon mappaba toltest kezdett..
Mafia G ezt a ramentest hogy erted?csak mert ez a baj h ezt nem tudom hogy kene:D
-
#2693 A gépedről is kitörölted, vagy csak a kliensből?
Hát van. Keresel egy torrent keresőt, és oda beírod mi kell. -
toza #2692 mosmar mindegy mer kitorotem vhogy ugyesen..de van erre megoldas?ojasmi mint dc++ ban a a serach for alternates vagy hasonlo?helpet koszi -
#2691 Szedj le egy ugyan olyan cuccost máshonnét és mentsd rá a 72%-osra. De ha esetleg adsz linket, hoz hogy mit szedsz, keresek neked. -
#2690 szerintem nyisd meg a torrent filet (az újat) és add meg neki hogy oda töltsön ahol a régi van...sztem igy mennie kéne