36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• spider9
    #2706 ?
  • tomo
    azureusnal meg a magasabb prioritasu file darabkait ( piece ) keri inkabb a tobbiektol
  • precision
    elsőbbség, vagyis amelyik torrent(ek)nek nagyobb az elsőbbségük azokra nagyobb sávszélt fordít a program
  • lee86
    gondolom ha sokat töltesz egyszerre, akkor megmondhatod neki, hogy melyiket töltse gyorsabban.
  • grebber
    Most néztem a Bitcometben be lehet állítani valami priority-t.
    Ez mi?
  • precision
    van dc topik is, keresd meg a keresővel, ott biztos tudják
  • gercse
    ez jo ötlet volt,el is felejtettem hogy ilyennel is lehet tölteni
    az mmitöl van hogy néha kiirja h szétkapcsolva és ha rá megyek h grant extra slot megy tovább?
  • gercse
    ok
  • lee86
    használj DC-t! décé
  • gercse
    én értek hozzá, csak nem találom sehol halálos iramban-t,(most már érdekel warez,+sms web is) csak írjon már valaki egy helyet [szomorú, mert nem találja sehol]
  • Elar
    Köszi srácok.
    Megnézem
  • precision
    hát igen, adhatnál egy linket is...
  • Met
    ha már segíteni akarsz csináld rendesen, ezzel az erővel azt is mondhattad volna, hogy regisztrálj egy olyan oldalra ahol bárki feltölthet
  • tomo
    na es mijaza majom?
  • Duddits
    Hát figyelj! Mondjuk regisztrálj a Majomra, és olvasd el a GYIK-ot, meg a FAQ-ot is. És ha ezután se tudod, csak szólj!
  • Elar
    Huhh.

Nekem totál sötétség ez a Torrent dolog. A BCDC megy gond nélkül, de ezzel nem jutok zöldágra.

Lennének olyan cuccaim amit mások kérnek is, de addig nem jutok el, h megosszam őket. :)
  • gercse
    hi, tudtok valami oldalt amelyikről letölthetném a fast and furious-t magyarúl? vagy legalább feliratosan?
  • Laky
    nekem 0
    pár hónapos reg, de még mindig meg van :)
  • grebber
    Filemp3-on sokasával dobálják a nem seedelő embereket hál istennek 0.2 ugy néz ki elég nekik mertmár vagy 3 hete annyi az arányom és nem dobnak ki.
  • Duddits
    A francba! Elöszőr sikerült, de aztán hibát írt ki a nevemre, aztán átírtam a nevem, akkor valami másik hibát, most meg már nem tudtam a limit miatt!
  • Laky

???
  • Duddits
    Home Login / Signup FileMP3.org
    Sorry
    The current user account limit (130,000) has been reached.
  • Laky
    nemtom
    Signup, aztán beírtam a kért adatokat, és küldte is emilkémre :)
  • spider9
    Szervusztok!

Kifejezetten "soundtrack" ekre kiélezett oldalt tud valaki esetlegesen?
  • Duddits
    Ne má! HOgy? Nekem nem engedett.
  • wudy86
    Sziasztok!

Tudna mondani valaki 1 olyan torrent oldalt, ahonnan régebbi magyar előadók albumait tudom letölteni? Gondolok itt ilyenekre, hogy Edda, Bikini, Ákos, Republic stb. Előre is köszi
  • Fboy
    a filelist nekemis megy csak a filemp3 nem, azt írja h nincs jogosultsága a lap megtekintéséhez (http 403 - tiltott)
  • Laky
    én tegnap este regeltem mégegy accot a biztonság kedvéért :))
  • Duddits
    Jó, már aki regisztrálva van... Jelent pillanatba én nem tudok regizni.
  • grebber
    Filelist és a Filemp3 is tökéletesen megy.
  • Duddits
    Nem, csakugyan mint a Filelist.
  • Fboy
    filemp3 megy nektek?
  • toza #2697
    na..ezzel probalkoztam de semmikep nem volt hajlando abba a mappa mentodni..de most mar mindegy..azert koszi..majd probalkozom..
  • Duddits
    Nah szóval. Vegyünk egy példát. Elkezdem leszedni a Big.Mutha.Truckers.2-RELOADED-et mondjuk a D:\Torrent\Big.Mutha.Truckers.2-RELOADED könyvtárba, de mivel elég lassú, keresek egy gyorsabbat. A kliensből (nem tudom melyiket használod, azt is leírhatnád) kitörlöd az elkezdett cuccost (vinyóról ne). Felmész egy oldalral, keresel egy azonos fájlokkal rendelkező torrent-et, és elkezded letölteni a D:\Torrent\Big.mutha.Truckers.2-RELOADED könyvtárba. Álltalába maguktól létrehoznak egy könyvtárat, tehát kísérletetni kell. Ha nem hozz létre, vagy másmilyen nevüt hozz létre, akkor az elkezdetett írd át olyan nevűre, mint az újé.
  • toza #2695
    geprol nem ..de ujra kijeloltem es csak feladatokbol..de masik linket meg oda kezdtem tolteni ahonnan elozzo fileket nem toroltem..de 0 % on van ugyhogy nyilvan buktam is.de ez mostmar mindegy..viszont akkor annyit mongyon meg vki h jonnek a fileok es van x peer meg stb..szoval ha mas neven talalok ugyanojan file okat aktiv "szalakkal" akkor hogy lehet hozza adni meglevo toltodo cucchoz?
  • toza #2694
    kosz..megattam mappat,de ugy csinaltbenne egy masikat es ujra elkezdte szedni..szoval nem hozza aododott hanem uj kulon mappaba toltest kezdett..

Mafia G ezt a ramentest hogy erted?csak mert ez a baj h ezt nem tudom hogy kene:D
  • Duddits
    A gépedről is kitörölted, vagy csak a kliensből?

Hát van. Keresel egy torrent keresőt, és oda beírod mi kell.
  • toza #2692
    mosmar mindegy mer kitorotem vhogy ugyesen..de van erre megoldas?ojasmi mint dc++ ban a a serach for alternates vagy hasonlo?helpet koszi
  • Duddits
    Szedj le egy ugyan olyan cuccost máshonnét és mentsd rá a 72%-osra. De ha esetleg adsz linket, hoz hogy mit szedsz, keresek neked.
  • precision
    szerintem nyisd meg a torrent filet (az újat) és add meg neki hogy oda töltsön ahol a régi van...sztem igy mennie kéne