36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#2856 Szerintem egyáltalán nem vált nyílvánvalóvá! De most miért kötsz belém?
Meg azért volt fogalmam róla, hogy játékot keress. Meg hát nem mind1 tudom-e mit keress vagy sem? Azért van a kereső, hogy megtaláljam amit keresek. -
#2855 del duddits. -
tomo #2854 az , hogy fogalmad sincs mit keresett az illeto, nyilvanvalova valt a hozzaszolasodbol is. -
#2853 Jah, akkor ok. Nem ismerem a játékot... -
tomo #2852 azert nem talalja , mert tul uj. nem azert , mert regi. -
#2851 Amúgy én két helyem is kerestem, nem találtam neked. -
#2850 Az a BH! Azért mert híres, meg jó, nem biztos, hogy minden régiséget megtalálsz. -
#2849 nem találtam még a B**********portalon sem -
tomo #2848 lusta vagy keresni vazze? -
#2847 Blood Rayne 2 Torrent plizz E-mail -
#2846 Én azt nemtom, nemhasználok ZA-t. Engedd ki a tűzfalon a szükséges portokat. -
sirdond #2845 és azt hogy kell? :D -
Mit csesztem volna el? Egyszerűen beraktam letöltésre, minden megy jól, szaggatt rendesen, eléri a 100%, örülök, aztán meg azt látom, hogy 4x%-ra visszaugrott! -
#2843 Jah hogy esetleg te csesztél el vmit, az eszedbe sem jut. Nembaj. ;) -
#2842 De ratyi ez a BitComet! Fölraktam, mert az egyik oldaltól nem enged suedni Azureussal, ELVILEG már rég lejött a játék, mert már letöltöm azt a 990 MB-t amiből állt a játék, de most meg a 100% után visszaugrott valami 43%ra! És még tölteni se akarja tovább! -
laca70 #2841 Azureusban hol lehet beállítabni, hogy a Windows indításakor automatikusan elinduljon ? -
#2840 Hát állítsd be akkor normálisan, ez a másik megoldás :D -
sirdond #2839 de már tökre megszerettem a za-t
máshogy nem lehetne megoldani? -
#2838 Aha, csak néhány hozzá nem értő terjeszti, hogy nem jó semmire, nagyonis jó, minden tűzfal ugyanazt csinálja, lezárja a nem használt portokat, és bizonyos portokat engedélyez, nincs nagy különbség. Ráadásul minden netezni akaró programra rákérdez, hogy engedheti e netezni, és így minden gond nélkül megy, összesen ennyit kell configolni benne. Én 1 éve azt használom (ennyi ideje lett újrarakva a win, persze előtte is xp tűzfalat használtam), és eddig 0 vírus, 0 spyware jött be, persze mellette van egy NOD32-is, és jártam pár oldalon, ahol hemzsegnek az ilyen kártékony cuccok. :) -
sirdond #2837 jah, és windows tűzfallal netezzek? -
#2836 Töröld le a zone alarmot, tegyél fel sp2-t, és kapcsold be a tűzfalát, azzal megy aktívba, mert a bitcomet felismeri, és configolja. De lehet hogy sp1 tűzfallal is megy. -
sirdond #2835 hol lehet ilyen netre előfizetni? :D
win xp sp1 tűzfal kikapcsolva, bitcomet 0.57, zone alarm pro 5.5
mit csináljak hogy aktív legyek?
előre is kösz -
#2834 ha sikerül, akkor még tovább is oszthatod jó pénzért :D -
#2833 hajrá -
#2832 fókuszálj rá, nézd erősen :o -
tomo #2831 a hazunk elott ugy a szobamtol 8 meterre megy el a hbone 1 gigabites optikai kabele, azt lenne jo valahogy megcsapolni. -
#2830 Tudom, hogy értetted. -
#2829 uhh. akkor úgy fogalmazok, hogy ne tudj belekötni: nekem most a korlátlan, 1 Mbites "kábelnet otthon" ennyibe kerül.
Jó lesz így? -
#2828 Márahol... -
#2827 szerintem úgy érti, hogy miért adják ilyen olcsón? a 4Mbitért gondolkodás nélkül fizetném a 12e-t. (most az 1Mbit kerül ennyibe) -
#2826 úgy hogy egy sima UTP kábelt bevezetnek valami switchbe ami az optikai gerinchálóra csatlakozik pl. És ezér csak ott érhető el, mert a túl hosszú UTP kábel már nemnagyon érné meg nekik, úgyhogy csak közel a gerinchálóhoz. -
#2825 7.5 ropiért adnak 4 mbitet lefelé :)
10ért pedig 10 mbitet! ami FIX IP címes
12ért pedig 100at! hol itt az pénz/sebesség arány ??? Hogy éri ez nekik meg ?
-
#2824 Király a logó!
Hát tényleg nem lehet kifejezni! -
#2823 ezt a "jó"-val nem lehet kifejezni -
#2822 nemtom, de jó lenne :) -
#2821 nem akarnak terjeszkedni? -
#2820 westend, nyugati is XIII. kerület -
asdefge #2819 Pesten :-)
Angyalföld
Nincs messze tőle a Vidámpark és intézményei... -
#2818 Hol is van a XIII kerület? Vagy mi a neve? Mert számok szerint nem nagyon vágom melyik az. -
#2817 annyi...abban az utcában megy végig a gerinc...szóval hasít is :)