36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Duddits
    Szerintem egyáltalán nem vált nyílvánvalóvá! De most miért kötsz belém?
    Meg azért volt fogalmam róla, hogy játékot keress. Meg hát nem mind1 tudom-e mit keress vagy sem? Azért van a kereső, hogy megtaláljam amit keresek.
  • maozedong
    del duddits.
  • tomo
    az , hogy fogalmad sincs mit keresett az illeto, nyilvanvalova valt a hozzaszolasodbol is.
  • Duddits
    Jah, akkor ok. Nem ismerem a játékot...
  • tomo
    azert nem talalja , mert tul uj. nem azert , mert regi.
  • Duddits
    Amúgy én két helyem is kerestem, nem találtam neked.
  • Duddits
    Az a BH! Azért mert híres, meg jó, nem biztos, hogy minden régiséget megtalálsz.
  • Zacsy
    nem találtam még a B**********portalon sem
  • tomo
    lusta vagy keresni vazze?
  • Zacsy
    Blood Rayne 2 Torrent plizz E-mail
  • Sanyix
    Én azt nemtom, nemhasználok ZA-t. Engedd ki a tűzfalon a szükséges portokat.
  • sirdond
    és azt hogy kell? :D
  • Duddits

Mit csesztem volna el? Egyszerűen beraktam letöltésre, minden megy jól, szaggatt rendesen, eléri a 100%, örülök, aztán meg azt látom, hogy 4x%-ra visszaugrott!
  • Harder
    Jah hogy esetleg te csesztél el vmit, az eszedbe sem jut. Nembaj. ;)
  • Duddits
    De ratyi ez a BitComet! Fölraktam, mert az egyik oldaltól nem enged suedni Azureussal, ELVILEG már rég lejött a játék, mert már letöltöm azt a 990 MB-t amiből állt a játék, de most meg a 100% után visszaugrott valami 43%ra! És még tölteni se akarja tovább!
  • laca70
    Azureusban hol lehet beállítabni, hogy a Windows indításakor automatikusan elinduljon ?
  • Sanyix
    Hát állítsd be akkor normálisan, ez a másik megoldás :D
  • sirdond
    de már tökre megszerettem a za-t
    máshogy nem lehetne megoldani?
  • Sanyix
    Aha, csak néhány hozzá nem értő terjeszti, hogy nem jó semmire, nagyonis jó, minden tűzfal ugyanazt csinálja, lezárja a nem használt portokat, és bizonyos portokat engedélyez, nincs nagy különbség. Ráadásul minden netezni akaró programra rákérdez, hogy engedheti e netezni, és így minden gond nélkül megy, összesen ennyit kell configolni benne. Én 1 éve azt használom (ennyi ideje lett újrarakva a win, persze előtte is xp tűzfalat használtam), és eddig 0 vírus, 0 spyware jött be, persze mellette van egy NOD32-is, és jártam pár oldalon, ahol hemzsegnek az ilyen kártékony cuccok. :)
  • sirdond
    jah, és windows tűzfallal netezzek?
  • Sanyix
    Töröld le a zone alarmot, tegyél fel sp2-t, és kapcsold be a tűzfalát, azzal megy aktívba, mert a bitcomet felismeri, és configolja. De lehet hogy sp1 tűzfallal is megy.
  • sirdond
    hol lehet ilyen netre előfizetni? :D

win xp sp1 tűzfal kikapcsolva, bitcomet 0.57, zone alarm pro 5.5
    mit csináljak hogy aktív legyek?
    előre is kösz
  • Yossarian
    ha sikerül, akkor még tovább is oszthatod jó pénzért :D
  • bertino
    hajrá
  • maozedong
    fókuszálj rá, nézd erősen :o
  • tomo
    a hazunk elott ugy a szobamtol 8 meterre megy el a hbone 1 gigabites optikai kabele, azt lenne jo valahogy megcsapolni.
  • Duddits
    Tudom, hogy értetted.
  • Yossarian
    uhh. akkor úgy fogalmazok, hogy ne tudj belekötni: nekem most a korlátlan, 1 Mbites "kábelnet otthon" ennyibe kerül.
    Jó lesz így?
  • Duddits
    Márahol...
  • Yossarian
    szerintem úgy érti, hogy miért adják ilyen olcsón? a 4Mbitért gondolkodás nélkül fizetném a 12e-t. (most az 1Mbit kerül ennyibe)
  • Sanyix
    úgy hogy egy sima UTP kábelt bevezetnek valami switchbe ami az optikai gerinchálóra csatlakozik pl. És ezér csak ott érhető el, mert a túl hosszú UTP kábel már nemnagyon érné meg nekik, úgyhogy csak közel a gerinchálóhoz.
  • bertino
    7.5 ropiért adnak 4 mbitet lefelé :)
    10ért pedig 10 mbitet! ami FIX IP címes
    12ért pedig 100at! hol itt az pénz/sebesség arány ??? Hogy éri ez nekik meg ?
  • Duddits
    Király a logó!

Hát tényleg nem lehet kifejezni!
  • Laky
    ezt a "jó"-val nem lehet kifejezni
  • precision
    nemtom, de jó lenne :)
  • Serpa
    nem akarnak terjeszkedni?
  • precision
    westend, nyugati is XIII. kerület
  • asdefge
    Pesten :-)
    Angyalföld
    Nincs messze tőle a Vidámpark és intézményei...
  • Duddits
    Hol is van a XIII kerület? Vagy mi a neve? Mert számok szerint nem nagyon vágom melyik az.
  • precision
    annyi...abban az utcában megy végig a gerinc...szóval hasít is :)