36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#5804 thx -
#5803 ne -
#5802 kérdezném hogy egyszerre két klienset is lehet használni
mondjuk azerus-bitcomet -
ati250 #5801 Nem kell fikázni egyik klienst sem.
Mindenki döntse el maga, hogy melyik klienst használja.
Nekem ez a véleményem.
Azért figyeljetek oda hogy tiltott kliens ne használjatok mert repültök a reges oldalakról.
-
#5800 Mert mindent grafikusan akarsz felfogni. :D
"vmi piros T betűs ikonja volt"
tekk -
#5799 ezaz -
#5798 ??? -
tomo #5797 mar tenyleg szanalmas ahogy erolkodsz.
miert nem irogatsz mashova? miert pont itt kell rontanod a levegot?
tok jol megvoltunk nelkuled es a fikazasod nelkul. -
homokhat #5796 Ezzel én is pont így vagyok , -
logran #5795 Ezúttal én kérek elnézést minden távolmaradótól, akik inkább bezárják a böngészőablakot, mint hogy részt vegyenek egy ilyen szánalmas színvonalú fórumban. -
#5794 nálam is ez van :( -
#5793 bitcomet-em van
elindítottam-ám feltöltést de azt írja a státusznál hogy csatlakozás alatt
úgy kb 1 órája -
#5792 az üzeneteket moderálják (bár mostanában nem) nem a kéregetőket:)
privát üzenetről nem hallottatok? -
#5791 mit ír?? -
#5790 de kellene csak itt azt írták a kérőket kizárják -
#5789 ha fel akarok tölteni (momentán a gigatorremt-r) de egyfolytában azt írja csatlakozás alatt akkor mi a hiba?
ezen a téren elég kezdő vagyok úgyhogy ha tudtok segíteni akkor érthetően egy kezdő számára
thx -
#5788 hát nekem piros T-s csak a torrent matrix van -
#5787 egyik sem :)
vmi piros T betűs ikonja volt (winreinstall miatt elveszett)
de jó lesz vmilyik ezekből is.
thx -
#5786 erre gondolsz?
btsites
-
#5785 erre gondolsz? -
#5784 melyik az a site ahol több nagyobb keresős torrent oldalon lehet keresni?
pirate bay, torrentspy stb.. -
#5783 jól érzed a húzz a picsába dolgot, amit magadnak harcoltál ki:)
De nem a véleményed miatt!
Azért mert ahogy kétségbeesetten próbálod bizonyítani, hogy az uTorrent szar és az Azu a legjobb. Természetesen ezeket nem lehet összehasonlítani és igazából "bizonyítékod" sincs rá, maximum olyan lehet, hogy Neked az U nem jött be de az Azu igen. De ezt sem kell több hozzászóláson keresztül bizonygatni.
Neked az tetszik neki meg más, ez van.
Én most átálltam az Azura melóhelyen mert router mögött vagyok és valamiért uTorren-el passzív voltam, a portokkal kellett szarakodni és aktívvá váltam, de ezt minden indításkor el kellett játszani. Az Azuval nincs ilyen gondom. De itthon továbbra is az U-t használom. -
logran #5782 Csak ne éreznék benne egy olyat, hogy "akinek más a véleménye, az húzzon innen a picsába"... Ez színvonaltalan. És mit lehetne rá mondani? -
#5781 Nemhinném, hogy a "szint"-el lenne baj.
2 dolog van ami felkorbácsolja itt a kedéjeket. Első a meghívó kérés, azthiszem elég egyértelműen ki van írva, hogy nem kellene itt koldulni. Ennek ellenére néha bejön egy két idióta és bepróbálkozik.
A másik dolog meg a torrent kliensek fikázása érvek nélkül, mert a "csomó fontos dolog" nem érv. Ez kb. olyan értelmetlen sárdobálás mint az Intel vs. AMD, Radeon vs. Nvidia.
A házigazda meg visszajöhetne a nyaralásról és kitörölhetné a sok szemetet. -
logran #5780
Azért megnyugtató, hogy újra és újra tudjátok hozni a megszokott színvonalat.
Nem baj, maradjatok csak a magadok szintjén...
Ha más nem, úgyis lesz majd mindig egy-két újonc, aki betéved ide, aztán le lehet ugatni, hajrá.
További jellemzések alább olvashatók az elmúlt időszakból. -
tomo #5779 meddig rontod meg itt a levegot? nem vagyunk kiavncsiak a fikazasodra (amit te velemenynek titulalsz )
huzz a francba a gumiba. -
logran #5778 Csomó dolog az, amit tudnia kéne, de úgy néz ki, hogy nem tud, csak letölteni. Ezt már egy beta operába beépített kliens is tudta. Ha meg én fel tudnám sorolni konkrétan a csomó dolgot, akkor írnék nektek egy normális klienset. De mivel ez csak egy általánosító megállapítás volt, nem szó szerint kéne érteni. Persze, ha valakinek semmi más célja nincs ebben a topicban, csak azt lesi, hogy mit ragadjon ki, amire lecsaphat, akkor most megfogott, ezért most veregesse meg a saját vállát gyorsan.
uTorrent attól még gyengusz marad. Saját vélemény, de ha valakinek úgy tetszik, akkor fikázás... -
#5777 "csomó fontos dologra nincs, nem is lehet és nem is tud tekintettel lenni"
szerintem ez mindenképpen fikázás, ha nem sorolod fel azt a csomó dolgot :) -
#5776 azért akad, mert a gépeddel van vmi gáz:D -
tomo #5775 #5750 mi ez ha nem fikazas? -
#5774 Kori akkor nem kell? szivesen adom, de ha nem, akkor nem! -
logran #5773 Nekem nem áll feljebb és nem fikázok.
DE csinálhatnánk itt egy barátságosabb fórumot is akár. -
#5772 Hát az hogy hogy tudsz böngészni a letöltés mellett annak köze sincs a klienshez, max annyi hogy amelyik mellett nem tudsz böngészni jobban kihasználja a sávszéledet. De ilyen gondra ott a sebességkorlátozás, vagy cfos. Én cfost használok több mint 1 éve, és több dolgot seedelve és letölve is simán lehet böngészni, sőt netes rádió is megy szakadozás nélkül, mivel a cfos-ban a fájlcserélők vannak a legkisebb sávszélprioritáson, így ha más programnak kell sávszél, kap. -
tomo #5771 hehh, fikazol egy sort, aztan meg neked all feljebb?
na szep. -
logran #5770 Tévedsz, ebben a topicban egész más a nyilvánvaló. Mi lenne, ha abból meg mi nem kérnénk?
Ide írogathatunk bármit, akkor is lehetetlen egyeseknek megfelelni vele. Milyen topicot szeretnétek, miről legyen szó benne? Csak mert valahogy mindig ez a vége... -
#5769 akad is, mint a picsa :| -
tomo #5768 nyilvanvalo, hogy fikazni jottel. koszi abbol nem kerunk . csao. -
#5767 96 kilobájtos FPS -
#5766 linkt -
#5765 sztem hiba valaminek a minőségét a mérete alapján megítélni. én láttam már 90KB-os 3D-s FPS-t meghökkentő grafikával.