36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#5886 lehet a trackeren már nincs rajta a torrent de dht -n ugyanugy jön...sztem töltsd tovább, van rá esély hogy készlegyen -
#5885 Éppen a BG-t töltöm Azureussal. A tracker-re írja: Hiba (dead torrent); ugyanakkor normálisan, folyamatosan tölt.
Ez mit jelent? Felejtsem el, és töröljem a torrentet? :o -
#5884 életkor :) -
#5883 ha nem engedi leállítani a folyamatok közül akkor csökkentett módban próbáld
majd uninstall, viruskergetés, trójai kergetés majd más torrent kliens telepítése -
#5882 start/futtatás -ba beírod hogy msconfig és ott az automatikus indítás fülön tudod szerkeszteni az automatikusan induló programok listáját
de én egy vírus/spyware ellenőrzést is futtatnék -
#5881 sziasztok!
Nagy problémám van: a bitcomet eddig zsírul működött, de most azt írja a zone alarm tűzfalam, hogy a csrss.exe nem engedi . azt olvastam ez a Microsoft Client/Server Runtime .de valahol vírusként említik.most akkor mi az igazság?
nem indul emiatt a bitcometem :(
a feladatkezelőben is elindul a windowssal. hogy lehet kiszedni? -
#5880 -
#5879 hy, tudtok mondani torrentes odalakat?
valami jót -
#5878 -
Jimbo #5877 Milyen party? -
dalackraul #5876 Üdv az lenne a kérdésem hogy partykról videót hol tudok leszedni tehát dvd re kéne -
#5875 csak mikor megnézem akkor látom a nevem mellet hogy passzív :(
ezért vagyok kicsit megzavarva -
#5874 történetesen el-slról lenne szó, ámbáron mostanában eléggé megbízhatatlan -
#5873 ha a trackeren olvasod/peerek között/, hogy aktív vagy, az semmit nem jelent, olyat nekem is szokott csinálni, holott én a büdös életben nem leszek aktív... :) -
#5872 egyépként nem baj, sőt :_c -
#5871 mondom nem biztos, hogy aktív vagyok, lehet hogy manipulálódott a tracker, vagy hasonlók -
#5870 az miért is baj ha aktív vagy? -
#5869 F-Secure és wintűzfal együttes használata engem -lehet hogy ideiglenesen, vagy csak a trackert bassza át - aktívvá tett, routerem van, MITÉVŐLEGYEK:@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -
#5868 akkor az jó elvileg -
#5867 fogalmam sincs hogy hogyan kell de mikor a tűzfal ablakában arákattintok a bitcometre akkor ki van pipálva az hogy: port feloldása -
#5866 nemtudom, de ha winfos tűzfalához azt írják, hogy nyisson portot akkor valszeg egy másik tűzfalhoz is az kell, hamár autómatikusan nem csinálja meg
de legalább egy próbát megér -
#5865 "olyannál amit én is seedelek "
gondolom igen, mert ha nincs nyitva meg sem nyikkanna... -
#5864 nyitottál portot a Kerio-ban a torrent kliensnek? -
#5863 nekem nincs routerem.....
512-es netem van... de ha ez miatt akkkor nyalják meg a bal herémet :) -
#5862 nade ez pl lehet router miatt is..
milyen neted van? -
#5861 csak mikor rákattintok a seedelőkre egy olyannál amit én is seedelek akkor kiírja zárójelben hogy passzív.... -
#5860 van windows xp topik, meg millió hasonlóval foglalkozó...ezt most törlöm sry -
#5858 szerintem, ha a kliensed forgalma engedélyezve van, akkor az otthoni tűzfalad nem gátol meg ebben...
[lehet, hogy téved] -
#5857 Srácok segítség kéne!
BH-nél szeretnék aktív lenni de Kerio tűzfalam van és nem az XP beépítettjét használom, ami az oldalon fent le van írva....
valaki segítsen nekem ezügyben.
előre is köszönöm -
#5856 a tköm teli van
nem megy a bitgate és a gigatorrent -
#5855 igen -
ent #5854 BH megy? -
#5853 Köszi! -
#5852 használd a felette lévő linket amíg az alsó nem megy...
azon is van egy tonna faq -
#5851 kattintottam de nem tudok olvasni mer nem müxik a link!
faq? -
tomo #5850 kerj uj jelszot. -
#5849 Dark-al mi van? Nem tudok belépni? -
#5848 jaja sok olyan van, ami ott nincs! -
#5847 talán elég ideig vissza kellene osztani azt amit leszedsz -
baca01 #5846 Kérdem én, ha valaki javítani akar az arányán, hogy a fenébe csinálja, ha a majomon nem tud feltölteni 0,5ös arány alatt???? pppppppppppp
Ilyen barom szabályokat....