36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
el nino #5926 Nagyon jó ez a torrent ,csak sehova nem lehet regelni
várhatok amíg vmi normális oldalra lehet megint regelni 1-2 év
-
macipalika #5925 Hali
érdeklődnék azután hogymiért nem sikerül regisztrálnom az endlessre kaptam két megívót is már de mindíg azt irja reg-nél hogy adjak meg érvényes mail címet!
Dehát érvényes!!
A két meghívó különböző címre jött és egyikkel se megy ugyanaz mind a kettő!
Mit csinálok rosszul?
Köszi -
#5924 amúgy NHL-ből az Isohunt-on van sok viszonylag -
#5923 ismerem de baseball-ból nagyon kevés van.... Azt hittem van valami nagyobb oldal ami ezzel foglalkozik :( -
#5922 outpost -ra :) -
#5921 5 óra 40 perc alatt 92,2 Mb-or szedett le -
#5920 ja és 2-vel töltök max.pedig mindent beállítottam zsírul :) -
#5919 az utorrenteb nem tudok tracert beálítani valami sajátot használ -
#5918 a csrss.exe nem engedi futtatni.mit tegyek? valami dr watson hiba utáni keresőt akar elindítani a tűzfalam
utálom ezt az egészet(windows)
linux alatt lehet torrentezni? -
#5917 mininova.org -
#5916 számít az hogy melyik tracer-en megy ? -
#5915 állítólag ha a torrentet visszatöltöd akkor újra indul
de nem biztos -
Monoton #5914 Üdv!
ha arra kattintok hogy feladat és adat törlése akkor az már nem tom visszaállítani mert velem ez történt :( -
#5913 www.torrentspy.com
www.torrentspy.com
ezeken nagyon sok van
írd be a keresőbe mit akarsz majd várj -
#5912 Persze, énsem arra gondoltam, hogy azert a legjobb, mert nagyon bonyolult!
Te melyikre esküszöl? -
Monoton #5911 foci mindenmennyiségben, nba!!! baseball, extreme sport -
#5910 MLB
NFL
NHL
NLL
Pikes Peak -
ati250 #5909 Megjelent az új Azureus v2.4.0.0
-
#5908 mi érdekel? -
#5907 itt nézzd meg a routerd konfigurálását: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm -
Monoton #5906 Vki nem tud olyan torrent oldalt ami csak sporttal foglalkozik?
Torrent listát néztem de ott semmi! -
gplay #5905 Hi
Sürgős segítség kellene nékem.
Az a problem, hogy hogy tudom a Demon által is felismrhetővé tenni a .B5I és .B5T kiterjesztést.
Nagggyon megköszönném. -
#5904 Ha lassuak a seederek akkor a fejed tetejére is állhatsz nem lesz gyorsabb:) -
#5903 nekem is van amikor 10-zel jön le az anyag,de azért mert nincsenek seederek elegen meg leecerek vagy mittomén.vagy (és) lehet olyantól tőltesz akinek kicsi netkapcsolata van. -
Jinx4169 #5902 minenki mondja h neki 120k körül tölt hát az mondja el nekem is h mit csinált! -
Jinx4169 #5901 gyerekek mindent megpróbáltam de a letöltésem nem ugrik max 15k fölé...:S van routerem de nem tom hol vannak a beállításai vki segítsen pls!thx -
#5900 Elvileg igen.
Megnyitod a torrent file-t vele és a letöltés helyének megadod neki a már félig leszedettet. Aztán nemtudom:) Azureus folytatta símán, Bitcometben lehet választani folytatni akarod e vagy elölről kezdeni, uTorrent folytatja automatikusan. -
#5899 fog, de ki is húzhatod a hálókábelt arra az időre vagy csökkentett mód hálózat nélkül indítod -
baca01 #5898 és ha felrakok egy új torrent klienst azzal tudom folytatni a mostani letöltésemet? -
ent #5897 mikrotorrent -
baca01 #5896 Szerintetek meik a legjobb klien?
Én azureust használok és nem rossz, sőt, csak nagyon eszi a ramot :(
Tudnátok ajánlani vmit? -
#5895 Ja és: Life is life! :) -
#5894 Csökkentet módban is futni fog a víruskeresőm és a tűzfalam meg a net? :) -
#5893 köszi a segítséget!
A vírusírtó (Nod32) és spyware kereső sem találta meg (zonealarm antispyware)!
:(
majd lesz valami -
#5892 Így értem, köszi. -
#5891 nem biztos, hogy a legbonyolultabb a legjobb, de az outpost tényleg jó...hogy a legjobb e nemtom -
#5890 a dht -nek az a lényege, hogy nem igényel központi trackert, hanem a kliensek egymás közt el tudják intézni a dolgot...ergo le tudod tölteni így is hiába a tracker szerint dead torrent -
#5889 Tegnap ota OUTPOST PRO-ot használok, hát mit mondjak nem gyenge a progi! Beallitasoknal mire rajotem, hogy normalisan fusson az uTorrent meg a dc... kemeny ... és ebbol kifolyólag lehet, hogy a legjobb? -
#5888 Ezt nem igazán értem. (Sry, de nem ástam bele magam a torrentbe ennyire.)
Készforrás van, ergo le kéne jönnie teljesen, de ugyanakkor mégsem?
Mert ha nincs esély, akkor inkább törlöm, mert a BG majdnem 6 giga, és eddig csak 400 megát töltött le (rohadt lassan)...
-
toza #5887 bocs kerdesert..biztos volt is mar..meg megodlas is..de akkor is felteszem!:D aaz mert van h kivan jelolve vmi es van 2000 seeder ,meg kb 4000% os az elorhetosege a file nak de rohattul nem toltodik megsem!?!?szenben az 2-3 seederes alig 100% os file okkal szemben..??!?!kosz. bocs..