36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#5724 Nem hasal el, de van aki zavartalanul játszani, vagy bármi mást szeret csinálni a géppel, miközben megy a torrent.
"Mellékesen nehogy már 2006-ban sajnáljunk 20-30 mega ramot a javától meg néha néha egy kis procit. Ez komolytalan." igen ez a mai programozók hozzáállása is, ezért jönnek az optimalizálatlan bugos selejt játékok, és ezért kellenek mindíg a kvadrága új hardverek... -
logran #5723 Rossz oldalról közelíted a dolgot. Inkább az a kérdés a többi közül melyik mit nem tud az Azureushoz képest. De mindegy nem azért írtam, hogy újrakezdjem megint a vitát. ;)
Erőforráshasználatról meg csak annyit, hogy az csak legenda... Mellékesen nehogy már 2006-ban sajnáljunk 20-30 mega ramot a javától meg néha néha egy kis procit. Ez komolytalan. Akinek meg az űbervasa kihasal az Azutól, gondolkodjon el a cserén inkább. :) És semmi többet nem took eemondani. -
#5722 először 30 -
ent #5721 Ja, de moin djuk aBH nál meg legalább 4 hónapja rgelned kellett magad ahhoz, hogy meghívhass!
plus a 20Gb... -
homokhat #5720 A meghívás szabályai: minden Felhasználó, Tag, VIP és HelpDesk havi 1 meghívót küldhet. Feltöltő bármennyit. A legutolsó meghívód elküldése óta 20 GB feltöltésednek kell lenni ahhoz, hogy a következő meghívódat is használhasd.
Figyelem! A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottért, ezért CSAK olyannak küldj meghívót, akit ismersz és megbízol benne! Amennyiben az általad meghívott nem az oldal szabályainak megfelelően viselkedik, a következmények téged is érintenek!
Statisztika
Jelenleg küldhetsz meghívót.
Meghívás
Meghívott e-mail címe: -
#5719 ERRE a torrent ldalra szeretnél bejutni? Adhatok neked belépőt, ha kell! -
#5718 1-2 new site. Egyenlőre elég szerény kínálattal és taglétszámmal, de lehet hogy kialakulnak. Akinek reg problémája van a régiekkel, mindenképpen ajánlom.
http://www.politema.hu
http://cooltracker.wrz.hu
http://bpark.hu -
#5717 Mit tud amit a többi nem. Jaa fölösleges erőforráshasználatot? hú nagy előny :) -
ent #5716 -
#5715 A Webmail rendszerén kívüli oldalt néz."
vagy ezt írja
prószeld meg léci kíváncsi vagyok Neked sikerül-é
http://tracker.dchub.hu/account-confirm.php?id=0&secret=dcb0129a041597ae91c81c5d49cd277c
-
#5714 Not Found
Sorry pal :( -
#5713 így sem müxik a francba -
#5712 köszi megproszálom -
logran #5711 Azureus.
Hiába a sok ellenvélemény, a legtöbb kliens sehol nincs hozzá képest, ez ténykérdés. -
#5710 az aktivizációs linket másold ki, és a böngésző címsorába illeszd be .. -
#5709 beregeltem két torrentra és amikor meg akartam erősíteni a reget akkor azt írja "webmail rendszerén kívülre kattintottál"
ez mit jelent???
és így hogyan lehet a reget aktiválni, -
yoooooo #5708 miért van az, h a BitTornado folyamatosan lefagy? Tudna valaki mondani egy jó torrent progit, ami megbízható? -
tomo #5707 sot bithumenen csak 22k . -
tomo #5706 az endlessen 20k seed van a bithumenen meg 23 , na bumm, ez nem akkor kulonbseg. -
homokhat #5705 Hát mondjuk van egy user van neki két regje, van neki otthon is netje meg suliba vagy a meló helyen is amit letölt az egyik helyen átviszi a másikra és seedeli éjjel nappal szépen felmegy a ratioja és ha elérkezik az idő akkor utal magának egy kis energit otthonra .A melóhelyen mehet éjjel- nappal a feltöltés ha lenem buksz vele.Neheziti a dolgot , hogy általában a melóhelyen vagy suliban csak passzív tudsz lenni ha csak nem te vagy a rendszergazda.A kolikről meg egyetemekről nem is beszélve olyan sávszélük van hogy csak na. -
ent #5704 Ua a user két accontot, hogy lát el egy oldalról? Mert nekem a BHn egyet is munkás arányban tartani! -
ent #5703 Pont ez a meghívó másik oka, kevesebb account ua a usernek! Az meg, hogy 10%+, azt vitatnám (nem a számításod miatt). BHn is vagyok meg endlessen is, és tapasztalat szerint az endlessen kevesebb a seeder mint a BHn. Saját! -
#5702 Vagy mert ha kirúgják/ellopják az acc-ját az embernek legyen másik :) -
tomo #5701 az esely mindig ugyanaz egyen szintjen 50% vagy seedeli vagy nem.
viszont minel tobb az oldal letszama, abszolut ertekben annal tobb ember lesz seed. mas kerdes, hogy aranyaban, az oldlal letszamahoz kepest kevesebb seeder lesz.
de nezzunk egy sarkitott peldat, mi a jobb?
100 tagletszam 10 seeder , vagy 100000 tagletszam 100 seeder? abszolut ertekben 10x annyi embertol szedhetsz, de aranyat tekintve 10% vs 0.1% az oldalon jelenlevok atranyat tekintve a sederek szama.
szal jo az , ha minel nagyobb letszamu az oldal, de az a kivanatos, hoyg ez a nagyobb letszam es hogy minel kevesebb legyen az , akinek tobb accountja van.
-
#5700 :)
igazából nekem tényleg teljesen megfelel az endless, mert nagyrészben fentvan az a magyar cucc ami engem érdekell.
csak a kíváncsiság miatt érdekell a bithu -
ent #5699 Meghívó véd egy picit a rendőrségi dolgok miatt is!
A másik, hogy ha limitálva van a regelés (meghívóval vagy anélkül) akkor nagyobb az esély, hogy egy aktuális új pl filmet egyszerre többen seedelik vagy leecelik. De ha óriási a userek száma, akkor kevesebb az esély, hogy egy kör ua akarja szedni mint amit te... szentem, de lehet hogy ez már filozófia és nyitok egy új témát:D -
tomo #5698 jah, amse burkoltan kunyizott. hisz megemlitette , (burkoltan ) hogy neki meg nincs bithumen accountja. -
#5697 rólad példát vehetne.. -
#5696 hm? -
#5695 a faq nem muxik!
Sziasztok! Én is mint már sokan meghivot szeretnek kerni magyar oldalra esetleg az OINK-re. Adhatok a BITME torrentre és majd kesobb az ENDLESS-re, 1 het mulva kapok! elore is koszi... ja es nem leecher tipus vok! MAJOMPARADE-n es ENDLESS-en minimum 1 a ratiom! -
#5694 aha értem:) -
tomo #5693 ja, hoyg 1 embernek minek kell tobb?
hat , hogy a legbenignusabb peldat mondjam, "elraknam, hogy ha a havernak kell , odaadhassam neki" -
tomo #5692 te akarsz bejutni, nem en.
hat ezert kell a tobb reg. -
#5691 5652? -
#5690 de minek kéne több reg? -
tomo #5689 a meghivonak sztem az az ertelme, hogy a szukos eroforrasokat egyenletesebben ossza el . hisz ha szabad a reg, akar 1 nap alatt is betelhet a 20k reghely. hisz mi akadalyoz meg abban hogy 5 masodpercenkent regelj egy accountot?
meghivoval ez lassithato. es talan tobb valodi ember jut be, mint amugy.
( valodi ember = 1 ember akinek 1 accountja van ) -
#5688 a leecher mentalitású emberek is simán bejutnak a bithu-ra mert mindenkit zaklatnak, hogy hívják meg aztán egyik megunja és akkor bejut.
én is beírhattam volna ide, hogy vki hívjon meg, de nekem megfelel az endless is.
egyszer majd biztos bejutok én is oda :) -
Jimbo #5687 Teljesen egyetértek Veled. Nem igazán értem mi értelme van a meghívós mókának, akik nem teljesítenek úgy, ahogy elvárható tölük, azokat ki kell rugdosni és jöhetnek helyettük újak. Ha az a célja a meghívóknak, h csak olyan ember jöjjön, aki korrektül áll ehhez az egész torrent dologhoz, az úgysem fog sikerülni....
Ha meg nem ez akkor meg vki magyarázza el, h mi a cél ezzel. -
tomo #5686 teny , en abbol indultam ki, hogy allandoan tele az oldal, es nehez bejutni. persze, ha a meghivo nem jar max letszam novelesevel, akkor nem valtozik semmi.
ha viszont a max letszamot nyitott rendszerben novelnek, akkor hamarabb betelne az oldal, hisz biztos raktaroznek en is par accountot. ebbol a szempontbol jobb a meghivo+ max noveles. hisz igy talan egyenletesebben telik be az oldal. -
#5685 hát nemtom.
vegyük az én példámat
Elkezdtem torrentezni.Nem tudtam semmi jó oldalt, csak hírből a bithu-t.Mivel senkit nem ismerek aki meghívott volna ezért nagyobb keresős torrent oldalakon kezdtem.Aztán rátaláltam az endlessre és kb 20 perc kattingatással sikeült regelnem.
Ha az endless is meghívós lesz akkor sehova nem lehetne bejutni.
én így látom :)