36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Met
    szempontokat !!!
  • Serpa
    "... szempontokat! :)"

szmájlit ki kéne venni.
    még viccnek értik 1esek.
  • Met
    a figyelmeztetéseknek nem lehetne adni valami mozgást? villogás, csillogás stb.?
    hogy amíg pötyögi be a gyökér a rinyáját és felpislog, hogy mi mozog ott:)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Vagy csak elég lesz egy szimpla "Torrent Lista" felirat is? :)

• Amse
    jóak!
    esetleg egy külön csík képet csinálhatál amin a torrent lista felirat van vmi szebb formában mint most és akkor az alá rakunk hivatkozást a bittorrent.lap.hu-ra
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nekiugrottam egy bannernak, ha gondoljátok belehet rakni :) Vagy szóljatok, hogy esetleg mit javítsak rajta :P

• Pharaoh
    Itt néz körül.
  • Jimbo
    Google sztem biztos megnyitja...
  • Shortstop
    .flac kiterjesztésű file-t mivel lehet megnyitni?
  • precision
    kiírtam, de azért vki csinálhatna egy szép bannert :)
  • precision
    hát ha senki sem vállalja akkor beírom
  • Max7
    html kodba tedd ki alá hogy uppot sem kéregetünk
  • precision
    Felhívás! :)
    Valaki nem készítene egy normális banner -t? :) Én nem igazán értek hozzá. Ha van vki akinek van rá ideje meg ért is hozzá megcsinálhatná, ezzel a "ne kunyizz uppért" szöveggel kiegészítve. Ha kell vkinek a mostani banner .psd file -ja azt is oda tudom adni :)
  • Dying Soul
    It iz.
  • jointeer
    támogatom, ték :>
  • precision
    ejj most kiírjam azt is a bannerba hogy uploadért se kunyizz? :D
    szánalom...
  • forever68
    ja kb 18 lech van tehát töltenék, azért annyira nem vagyok láma, de azért köszi az ötletet
  • Yossarian
    nem kell a torrentezést erőltetni. vannak olyan megoldások, ahol nem kell feltöltened ha nem akarsz...
  • Met
    ez van, ha nem tetszik mehetsz smswebre vagy dc++-ra
  • StephenKing
    Képzeld nekem is ennyi a feltöltési sebeséggem és mégis sikerült egy hónap alatt felnyomni 10gigát de ha már neked küldenek akkor küldjenek nekem is sőt akinek sok pénze van az küldjön már nekem is egy keveset. Abszurd!
  • kRockA
    oké de baromi lessú ha legalább 40 lenne az up már heppi lennék de az 1mbites tconos adslemnek a feltöltése 15kbps ami nagyon lassú így is amikor tudok seedelek
  • Met
    akkor addig ne kezdj új letöltésbe amíg az előző letöltés legalább felét nem töltötted vissza
  • kRockA
    hidd el amikor tudok seedelek
  • Met
    talán nem csak akkor kellene mennie a seednek amikor lefelé is töltesz és miután letöltötted seedeld tovább amíg van rá igény

nem hittem volna, hogy lesz olyan aki UP-ért fog nyavajogni...
  • kRockA
    lol nézem 560 fel és 120 le....:(:) csak pár:P
  • kRockA
    a seec csak akkor megy ha van leech, szóval sztem az a gond hogy nincs aki tölti le
  • kRockA
    naaaaaaaaaaa..........:::::)))))))))) uristen nekem ilyen még "egy ideig" nem lesz
  • forever68
    lenne egy fontos kérdésem. Már rég óta torrentezem, azut használok annak is a legujjabb változatát. Namost rendszeresen töltök fel torrenteket de mostanában olyanokat csinál az azum ami nem tetszik. Régebben nyugodtan töltöttem fel és le közben neteztem rádiót hallgattam, a c-fos mindenre vigyázott és minden flottul működött. De kb egy hete ha fel akarok tölteni egy torrentet alig akar elindúlni pedig ha felfelé nyomom a cuccot akkor mindíg csak azt az egy torrentet futtatom, a többit leállítom. Most is nyomnám fölfelé de hol megindúl hol megáll aztán megy felfelé vagy 30kb-tal aztán meg 0-ával. Egyszerűen nem értem miért nem tölti folyamatosan fölfelé. Pedig már mindent kipróbáltam ki be kapcsoltam a dht-t a központosítatlan követést, megpróbáltam szuper készforrás módban és annélkül stb... Már nem tudom milyen variációt próbáljak ki. Azon gondolkozom ha leszedem az azut és újra visszarakom akkor felismeri a torrenteket amiket seedelnék vagy újra kell indítaní őket, vagy egyáltalán érdemes-e leszedni?
  • nxfn
    nekem van fél terrám de senkineknemadok :-@
    [menőzik]
  • kRockA
    joh megértem ténleg láma vok de nem tudok feltölteni nagyon eddig 3 hét alatt felment 2,5 gb...
  • nxfn
    szép komment :|
  • nyami
  • kRockA
    sziasztok, elkezdtem torrentelni, és ugye a jobb oldalakon seedelni kell, de nekem sajna a feltöltésem csak 15kbps, és a gép sem nagyon mehet amikor suliban vok vagy alszok, szal vki, akinek sok van, nem tudna küldeni pár gb-t nekem a(z) www.el-sl.net oldalon? nevem katasztRockA
  • nxfn
    szánalmas vagy
  • ivjoe
    Hmm, ez már fejlődés. Legalább nem privi, de ha feleannyit foglalkoznál a problémával, mint a privik küldözgetésével, már rég meglenne.

Quest of Glory
  • danióra
    Tudtok olyan Warez oldalt ahonnan letudnám tölteni a King's quest 3-at és a Quest of Gloryt?
  • KM
    Orvos látott már?
  • Max7
    fent le van irva hogy a meghívók hozzászólásait deletélik :) amúgy 2 napja regelt tuti valami kitiltott kicsirigo
  • Yossarian
    olvasni tudsz?
  • Max7
    nemtudok én is ki lettem vágva egy félreértés miatt