36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Met
    a dyn es cím nem megy
  • nyami
    haveromnak se jön be, nekem meg igen :o

elég érdekes :o
  • tomo
    biztos nem megy?
    http://www.el-sl.net/
  • fifi
    nekem se...
  • Monoton
    nekem se
  • Jimbo
    Hát nem tudom, Nekem nem jön be az oldal
  • forever68
    nem szart be megy
  • forever68
    ha van rá lehetőségetek bontsátok fel a szerződést és hagyjátok ott őket, inkább fizetnék egy picivel többet ha van más szolgáltató mint egy ilyen tetü cégnek akár egy fillért is. Mindíg felidegesít az ilyesmi, vagy be kéne őket jól perelni, csak senkinek sincs vér a pucájában, sajna.
  • KM
    Valóban!
  • KM
    Nem csak ott van ilyen gond...
  • Yossarian
    kb én is így gondoltam...

OFF

Egyébként ez egy hódmezővásárhelyi cég és kritikán aluli a hozzáállásuk a micro terén. Valamiért a T-online elnézi a stiklijeiket, pedig én is tettem panaszt ellenük a szolgáltatás minősége miatt... Tetszett, hogy a honlapjukról leszedték a fórumot, mert ott beszéltük meg, hogy kinek milyen rosszul megy a micro. Amikor megkérdeztem, hogy mi az oka, akkor azt válaszolták, hogy nem kell összeesküvéselméletet gyártani, nem a panaszáradat miatt szűnt meg a fórum, hanem éppen átírják a fórum motort. Kb másfél éve írják :D

OFF off
  • precision
    ez durva, ilyet még nem hallottam
    természetesen nincs joga
  • KM
    Nincs!
  • fifi
    "kérdésem az lenne a tapasztaltabbak felé, hogy van-e joga egy szolgáltatónak önkényesen eldönteni, hogy torrentezhet-e vagy sem?"

nincs...
  • Yossarian
    Képzeljétek! Húgomnak axelerós micronetje van. Egy Delfin nevű cég szolgáltat a T-online alvállalkozójaként. A napokban lehalt minden a böngészésen és a HTTP downloadon kívül. Nem megy a DC, a torrent, a neptun, az ftp-k, de még csak a NOD se frissít. Újratelepítettük a gépet, mert először azt hittük, hogy meghalt a vindóz. Aztán kijött egy szerelő. mismásolt egy darabig, de úgy veszem ki a hozzáállásából, hogy sutyiban ők korlátoznak. Azt mondta, hogy ezeknek nem is kell mennie, mert ez warezolás és azt nekik hivatalból tiltani kell. Mondtam, hogy Linux distribeket szoktam torrenttel leszedni, erre azt válaszolta, hogy az sem indokolja a torrentet, szedjem le http-ről. :-o Arra, hogy DC-n csetelni szoktunk, meg hogy azért a neptunnak mindenképpen mennie kéne, már nem tudott értelmeset kinyögni. Szal hosszú lett, de a kérdésem az lenne a tapasztaltabbak felé, hogy van-e joga egy szolgáltatónak önkényesen eldönteni, hogy torrentezhet-e vagy sem?
  • Jimbo
    Sky megint beszart?
  • kisvirágom
    mindig elfelejtem megkérdezni: néha a film címe melletti letöltési, kék háromszög-ikonban megjelenik egy "behajtani tilos" ikon. ettől még megy tovább a töltés, nem értem ez mit jelent.megmondanátok?
  • kisvirágom
    akkor végülis elégedett lehetek, valóban ki van használva a letöltési sávszélességem. akkor csak jobb mint a dc. szóval melyiket: cfos v cfosspeed?
  • öregharcsa
    szia

oszd el a 384-et 8-al és megkapod a kbyte értékét.....az 48kByte.,..ennyi a max letöltési sebességed..
  • kisvirágom
    még egy kérdés: ajánlották a cfosspeedet, ami valamit lendítene a problémámon.telepítettem is, de jobb nem lett , úgy vettem észre, töröltem is. most megint megpróbálkoznék vele. viszont olvastam azt is, hogy lehet hogy a cfos kéne nekem. most azt olvasom, hogy a cfos-t adsl és isdn netezőknek ajánlják.így van? akkor nekem valóban a speedet kell telepítenem? és telepítés után, amikor lent látom a tálcán a jobb sarokban "dolgozni", akkor nem kell vele semmit csinálnom, magától tudja a dolgát?
  • fifi
    a mikrotorrent kiloBÁJT/szekundumban mutatja a sebességet, és a DC is.
    ehhez viszonyíts.
    384kb/384kb az 45-48kB/sec maximum...
  • Newfronter
    40 Kbyte-al jön a cucc(tehát majdnem kihasználja a neted kapacitását), a neted meg 384 kbit-es sebességű.
    Ha 40kbit-el jönne a cucc nálad akkor rosszabb lenne mint egy betárcsázós modem.
    De hidd el nekem az byte amit a mikrotorrent mutat!

Nekem 2Mbit/192Kbit-es a netem, és ez byte-ban kb 270 Kbyte/25Kbyte.
    Remélem érted.
  • kisvirágom
    igen, én is úgy gondoltam, hogy eleve nincs túl jó netem, de többen mondták máshol is, hogy ezzel a sebességemmel azért tölthetnék jobban is 3-nál...márpedig ez az átlag. a dc-n olyan usereket választottam, akiknek cable kapcsolatuk van, mégsem jön gyorsabban. tőlük is ha 10-zel jön, már elégedett lehetek.
    nem tudom kire célzol bit és bájt keverés ügyében, lehet hogy rám. mint írtam, sokat nem értek a számtechhez, keverhetem nyugodtan. most is úgy gondolom, a cucc 40 kbittel jön és nem bájttal.
  • fifi
    "wireless kapcsolatom van,384/384"

az éppen 45-48KiloBájt/!/ tehát ha 40-el jön az majdnem padló! Ne keverjük már a kilobitet, és a kilobájtot...
  • fifi
    milyen mikrós net az?
    odaköltözök... :)
  • logran
    Nézd, 384/384-gyel nem is fogsz 100-zal tölteni. Az kB/s-ban elméletileg 48/48, a valóságban meg 1-2-vel kevesebb. Tehát a letöltést nem kell korlátoznod, azt megteszi a szolgáltatód. Legfeljebb a feltöltést korlátozhatod a visszaigazolások miatt 80 %-ra, tehát 38-ra, ha nincs letöltés, akkor korlátlan vagy esetleg 48-46, hogy ne kelljen a szolg. rendszerének mindig vissza-visszanyomnia azt is.

Gipsz75, azt a portot nyittasd meg, amit a kliensed használ, tehát 213.253.xxx.xxx:port és azt kell forwardolni a 192.168.x.x:port-ra. Most én is ezen vagyok, hogy ezt megcsináltassam.
    Az uTorrent portcheckerén is ellenőrizheted: http://www.utorrent.com/testport.php?port=xxxxx
    xxxxx->az általad használt port
  • Zsoldos
    Udv!

Hasznal valaki BitSpiritet? Jo letolto lenne, csak kicsit szabadon ertelmezi az upload limitet.. Nincs ra valami megoldas? Eddig azureusoztam, de ez baratibbnak latszik. Harmad/feleannyi memoriat cpuidot fogyaszt kb.
  • kisvirágom
    állítottam rajta, semmi érdemleges nem történt.max 40, de az is ritkán. nagyon ingadozó, 39 után nagyon hamar lemegy 25-re, aztán fel egy kicsit.. de a 40-et szigorúan elkerüli.hát, ...ez van.
    nem értettem félre semmit, semmi gáz sincs, csak úgy magamtól szőkéztem.:)
    mindenkinek köszönöm a segítséget!
  • Gipsz75
    nem:)

tudom hogy 8bit=1Byte...

szóval, most is az érkezett levelek nagysága 4.5MB->ez lejött cc. 15 sec alatt:D
  • Yossarian
    bocs, ha úgy jött le, hogy szőkének nézlek, nem állt szándékomban.
  • Serpa
    sztem az upload túl sok.
    állítsd 10re.

ha megindul a down, akkor emeld meg az upot addig, amig nem esik vissza a down.

a 150 nyugodtan lehet 200-300 is.
    a maximum number of connected peers per torrent pedig akár 200.

nálam erre van beállítva, és minden klappol. (utorrent 1.4)
  • snt
    Doky nem ingyenesen van/volt..

Azért vanank, mert minden láma nekiáll oldalt csinálni, mindenféle hozzáértés nélkül.. Ingyenes tárhelyen csak a hülyék csinálnak torrent oldalt..
  • takraj
    Nincs! A Válasz kielégítő(nek hangzik)! :D

Namármost, ki mondta, hogy én csinálni alkarok? És itt a hangsúly az ÉN-en van! ;) Csak most láttam egy torrent oldalt (DokyTorrents) amit úgy láttam, hogy ingyenes szerverre van felpakolva, és érdekelt volna, hogy jól látom-e vagy sem. Másrészt: Érdekelt, hogy miért nyílnak egyre másra a torrent oldalak...
  • kisvirágom
    pedig nincs korlát, ennyire szőke nem lehetek, hogy rosszul értelmezem.mikrotorrent 1.4, options,network options: global maximum upload rate:35global maximum download rate: 100 kB/s.- torrent options: 150,10,2,10,10 lefelé ezeket adtam meg.utorrent vagy mi a szösz. a dc-n a mininova oldalt adták meg, pár napja próbálgatom. azt hittem jobb lesz mint a dc de csak egy kicsit lett jobb.
  • Yossarian
    olyan mintha letöltési korlát lenne beállítva
  • Serpa
    melyik klienst használod?
  • kisvirágom
    hát nem tudom mit csinálok rosszul, a barlangot és a doomot töltöm, mindkettőt sokan töltik, mégis a kettő össz letöltési sebessége max 42.kész. a többi letöltést le is állítottam, hogy ezek gyorsabban jöjjenek, mert gondolom az is befolyásol, hány töltés jön le egyszerre. amikor 6-ot, 8-at töltök, akkor sem megy az össz 40 kbit fölé, pedig beállítottam ezt a mezőt 100-ra.
  • fifi
    "785 kbyte/sec / 456 kbyte"

kilo BIT ugye?
  • Met
    azt a portot kell megnyittatni amit a kliens használ
  • Gipsz75
    kisvirágomhoz hasonlóan nekem is mikrós netem van, nem igazán kell sebességet állítani, mikor egyedül voltam fenn a rendszerünkön a köv. sebességet értem el:
    785 kbyte/sec / 456 kbyte/sec fel/le sebesség...

nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy ugye a mikrós net router-t használ, amit az üzemeltető állított be... Mire kellene megkérnem, hogy sikerüljön elérni, hogy aktív legyek? Ha minden igaz portot kellene nyittatnom vele, de nem egészen tiszta a dolog...Hogy is van ez?
    Kívűlről ez az ip cím: 213.253.xxx.xxx

a belső meg 192.168.x.x
    Mit állítassak be? Halottam a DMZ-ről, és a portforward-ról is...

Előre is köszönöm...