36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
nbj #5845 azuerust vagy mit próbáltam ki és azzal megy, köszi, asszem ennél a kliensnél maradok -
#5844 próbálj egy másik kliens programot.ha azzal megy akkor javaslom a vagy annak a használatát vagy egy reinstallt a proginak.ha meg más kliensel sem megy akkor írd meg. -
nbj #5843 hellosztok!
csak mostanában kezdtem el torrentel tölteni, és eddig semmi gond sem volt, de mostanában akármilyen torrentet akarok megnyitni elkezd hozzá csatlakozni de nem csatlakozik, bitcomet 0.60 klienst használok.
remélem tudtok segíteni -
tomo #5842 eh bocs, ez mar be van zarva. de biztos mond neked majd valaki jo kis reges torrentoldalt. vagy keress a torrent listaban. -
tomo #5841 sajan elofordul az ilyesmi, nem art korultekintobbnek lenni.
esetleg regisztralj egy privat trackerre. mondjuk torrentleech, asszem az meg nyitva van. es akkor nem fordul ilyesmi elo.
http://www.torrentleech.org/ -
#5840 eleve nemtudod kicsomagolni -
kisvirágom #5839 és mi van akkor, ha kicsomagolom így, hogy csak 1.05 jött le a 07-ből? VLC-vel elvileg meg lehet nézni, az átugorja a kimaradt részeket, nem? -
kisvirágom #5838 hát akkor jól gondoltam, csak nem találok jót. beadtam 5-öt, a libitina URL-jét viszont nem találom az oldalukon. az 5 közül egyik sem volt használható. -
#5837 ha keresel egy másik trackert amin ugyan az megvan csak seeder is van, akkor tudod folytatni és nem kell megint leszenvedni az egészet -
kisvirágom #5836 próbáltam megkeresni azt a torrentet, végül is 1.07 gigásat (ami az enyém) nem találtam. ez 1.06 és CAM-os(az enyém is) szerintem ez az: Big.Mommas.House.2.CAM-PRiDEVCD.torrent. és a mininován tényleg azt látom, hogy seed 0.:( ezért elkezdtem egy másikat, az legalább nem CAM.de akkor is a guta üt meg. arra gondoltam, hogy felmegyek a libitina.net-re, a torrent ugyanis onnan származik (mivel azt írják a torrent neve után, hogy www.libitina.net) és beadom a filmnek ezt a trackert. de azon az oldalon nem találtam címet. szerinted ezzel előrébb jutnék? -
Jimbo #5835 Szeretek párat, csak kérdés h azok fenn vannak-e a Sky-n mondjuk, mert a 128k-s uploadom már valszeg nem lesz elég arra h 2 logint is fenntartsak vele, anélkül h kivágnának -
#5834 bitgate sorozatokra van specializálódva
ha szereted a sorozatokat, akkor megéri regelni -
Jimbo #5833 Megéri a regelést? Van vmi olyan, ami mondjuk a Sky-n nincs fenn? -
tomo #5832 muti a torrentet, ha nyilvanos az oldal, megnezzuk nekunk van e seeder.
vagy nalad van a problema. -
#5831 "ki van csukva"
egyrészt te mondod, hogy látod nincs seed, másrészt előfordul az ilyen...
suxx -
#5830 pedig van ilyen. -
kisvirágom #5829 az ki van csukva, hogy a seed 0(0) egy friss filmnél, amit több százan töltenek! egy nemzetközi oldalon... bár mondom, sokat nem értek hozzá, de lehetetlennek tartom. -
#5828 ha senki nem seedeli, akkor könnyen lehet hogy azért bámuljátok egymást 97%-on. amíg nem jön egy seeder...sztem a kliens nem hibáztatható ilyenért, hogy szakadozik.
különben az utolsó mondatoddal saját magadnak válaszoltál is. -
kisvirágom #5827 komolyan, nem értem mi történik néha a töltésekkel. egyik nap pár óráig mint a szél, 40-50 között jön az összes letöltés és a feltöltések is úgy alakulnak ahogy alakítom, másik nap meg leáll minden. csak néhány döcög. egy filmem most ácsorog 97.4 %-on, pedig tuti hogy sokan töltik mert friss - és egy darab seeder sincs, amit szintén nem értek. a feltöltéseket sem tudom szabályozni, az is nulla.azt sem tudom, a DHT-t jó ha engedélyezem vagy sem. bele szoktam nézni a többi peer adataiba, nagytöbbségben BitCometet, Azut használ mki a tengeren túlon. nekem eddig nem volt bajom az u-mmal, de nem tudom hogy ezekért a bénázásokért,leállásokért a kliens hibáztatható-e. de nem értem hogy mért áll egy letöltés meg 97-nél, mikor új a film és furcsa, hogy senki sem seedeli?? -
#5826 Hy! Gyertek lehet regelni a BITGATE -re! -
#5825 Ezt elcsesztem :( -
#5824 banner? -
#5823 hasznalj cfos-t. tutter rendberak. -
#5821 korlátozd le a fel és letöltést, mert megeszi a torrent a teljes sávszéledet, illetve használj cfos-t. A topic fele erről szól, szal olvass vissza, vagy használd a keresőt ott alul. -
#5820 másik kliens használata? -
Prof William #5819 A még új vagyok torrentügyileg, de lenne egy kérdésem.
Amikor a Bitlord megy valami hihetetlen módon leterheli a netemet. Minden döglassú. Lassan jönnek be a honlapok. Szinte már a régi modemes hőskort idézi a dolog.
Lehet ezellen valamit tenni? -
#5818 ezzel a tipussal én is szenvedtem de végül nero-val ki tudtam írni dvd-nek -
A tumi #5817 Köszi mindenkinek!!! -
#5816 igen, cometben alap magyar nyelv, np -
#5815 Nero Burning Rom->fájl->nyitás->fájltípus (CD-kép fájlok, .nrg, .cue, .iso)->kijelöl->megnyit->írás
Alcohol 120%-ot is használhatsz. -
#5814 Van egy par, de a legjobb sokak szerint (sztem is!) az uTorrent és itt a Magyarítás hozzá! A két fájlt (.exe és .txt) egy mappába másolod és .exe indításával magyarul indul a progi! -
#5813 bitcometben van -
Tmac #5812 Hanyas deamont használsz mert a régiek nem kezelték az nrg-t próbáld meg a 4.0-val. -
A tumi #5811 Hello
Tudna valaki magyar nyelvű torrentkészítő progit??? -
jojorepo #5810 bemountoltam a deamonnal megcsinálta a cd ikont de megnyitni nemtom azt, mert nem érzékeli hogy cd(virtuális):mintha nem lenne cd a meghajtóban -
#5809 Ez egy képfájl a deamonnal bemountolod és kész
-
#5808 Írd ki lemezre. -
jojorepo #5807 Sziasztok!
Letöltöttem egy filmet és nrg kiterjesztésű. Meg vagyok lőve mert nem tudom,hogy kell használni ill. mit kell vele tenni,hogy nézhetővé váljon.Próbáltam különböző nrgtoiso burnerekkel de nem ment.Most találkoztam elösször ilyen kiterjesztéssel úhyhogy lehet,bénáztam.SEGÍTSETEK!!! -
norbisz #5806 Eszembe jutott, hogy talán cFos, de nem... Ha ki van lőve, akkor is ugyanezt csinálja. Ha meg megy az uTorrent, de nem töltök vele semmit, akkor meg minden stimm, nem lassul be a gép... :( Már nagyon idegesít, miért lehet ez. Mindjárt kidobom a gépet a 4-ről :D Nyomi BitComet 0.61-et meg nem engedi ki az Outpost :( -
norbisz #5805 Hali!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy az uTorrent 1.4-es kb 50-60másodpercenként megfogja a gépet mint állat? Kb 5-6másodpercre, és olyankor meg sem mozdul. Csak pár napja csinálja, azelőtt ment mindig rendesen, gyorsan... Felraktam Operat (8.51-et) és azóta így szenved. Bár nem tom, hogy attól van-e... Ha valakinek van ötlete, segítsen légyszi. (Az uTorrent minden részletét kitöröltem már c:\doc...\user stb.), újra konfig, minden, és mégis ezt csinálja).