36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#5644 torrentleech megpusztult?? -
Szmore84 #5643 Azt szeretném megkérdezni hogy linux alatt mivel és hogyan leeht torrent fájlt készíteni? -
Monoton #5642 a BG megy vkinek? -
homokhat #5641 gondolom csak frissítés volt mert már megy -
homokhat #5640 Tegnap még ment de ma már nem igaz a treker az muxik -
#5639 És annak mi értelme lenne ? -
#5638 Jajj, legalább priviben írtad volna... -
#5637 Köszi
-
#5636 Ezt írták pár napja mailben:
"Kedves felhasználó! A mai naptól csak a következõ címeinken érhetõ el az oldal : http://el-sl.net http://www.el-sl.net http://skyline-torrent.net http://www.skyline-torrent.net Endless-Skyline Staff"
Remélem segítettem. -
#5635 Endless megy valakinél? -
tomo #5634 eMule t szedd le, legyel aktiv, es keress ra. angol verziot talalhatsz. -
#5633 köszi ez jó link, sajnos nem találta:( -
#5632 piratebay
torrentleech
bitsoup
totaltorrenrs
demonoid
torrentlounge....
egyébként felül a banner alatt....katt
-
Monoton #5631 Talán ez? :D -
#5630 én ezeket ismerem:
torrentreactor
isohunt
mininova
még 5let? -
Monoton #5629 keress tovább !! én vmikor több órát keresgélek :( hiába -
Monoton #5628 honnan? -
#5627 egy hegylako 4 torrentnek nagyon örülnék.-fél orája keresem és semmi -
Downloading #5626 Van olyan, aki mostanában tud letölteni? -
Monoton #5625 nekem se jön be! de általában ez így van mostanában! vagy nagyon lassanjön be (5min)
vagy be se jön -
Tmac #5624 a Bitgate oldala csak nekem nem jön be??? -
Jimbo #5623 Biztos olvassák a topikot -
#5622 új dolgot fedeztem fel az u1.4 ben.
bannolja azt az ip t, amelyiktől hashfails -t kaptam.
na már most ezt nem akarom, hisz T3ast bannolt.
utorrent oldalán a faqban annyit találtam, hogy automatikusan bannolja 1 órára azt a peert, akitől legalább 5 hashfails érkezett.
hogy tudnám megoldani, hogy ne bannolja? -
#5621 Használjatok VLC Playert filomekhez, ott pedig az Open File-nál minden egyértelmű -
#5620 Off, de mégse keltsem rossz hírét a T-online-nak, ha nem ők tehetnek róla.
Szal nem korlátoztak le semmit, hanem a DNS szerverük működött rosszul. Ma reggel egy másik nagyon normális fazon jött ki és gyorsan rájött, hogy mi a gáz. Csak azon csodálkozok, hogy 1 hét alatt senki sem tett panaszt náluk :) -
kisvirágom #5619 mindig ugyanúgy nevezem el az srt és sub filéket, de hiába jobbklikkelek a filmre, nincs ott a listán subtitle track :( -
#5618 [gonosz] de amúgy bannert is olvashatna riicsii :) -
Szmore84 #5617 Azt szeretném megkérdezni hogy linux alatt mivel és hogyan leeht torrent fájlt készíteni? -
#5616 itt_nézz_szét -
riicsii #5615 sziaszok. tudnátok nekem mondani egy igazán jó torrent oldalt???
előre is köszi. -
Jimbo #5614 Mondjuk címet ide talán nem kellene írni.... -
tomo #5613 csak akkor van, ha ugyanaz a filenev, vagy ha bebrowsolta.
ugyanis hiaba adja hozza tiltott allapotban indul a sub. -
#5612 akkor nekem valmi régi verzió van? Mert ha a filmre jobbklikkelek, akkor nincs subtitle track kiválasztása :-o -
tomo #5611 jobb klikk az eppen jatszodo filmre , es subtitle track kivalasztasa.
( amugy a browse dolgot sem kell eljatszani, ha ugyanaz a cime a feliratfilenak, mint az avinak ) -
kisvirágom #5610 köszi, eddig eljutottam, ezek szerint jól gondoltam. de nem történik semmi. pedig két feliratom is van, tehát mégcsak azt sem mondhatom hogy a szövegfilé hibás. -
#5609 fájl->open fájl->amikor betallóztad a mozit, pipáld ki a subtitle options checkboxot. Ekkor aktív lesz a settings gomb. Klikk rá és a browse gombbal betallózod neki a feliratot is. Lehet, hogy van ennél egyszerűbb, de nem jöttem még rá.
Amúgy meg valamilyen kodek hiányzik neked, azért nem játssza le másik progi. Asszem :) -
kisvirágom #5608 próbáltam itt a fórumon megfelelő topikot találni a legújabb problémámhoz, nem találtam.
egy letöltött filmet csak VLC media playerrel tudok normálisan lejátszani, a többi lejátszó vagy egyáltalán nem, vagy hang nélkül viszi. van feliratom, de nem értek a VLC-hez, nem tudom hogy a kezelőfelületén hol kell kiválasztani a feliratfájlt. ha nem tudtok segíteni, melyik topikba írjak? köszi. -
#5607 az el-sl.tx.hu nem megy... az el-sl.net címen viszont gond nélkül :) -
#5606 válasz mindenkinek, megy,megy,megy... -
tomo #5605 en tudom, ok nem tudjak.
a hszekbol en azt olvastam ki, hogy azt hiszik, hogy maga a tracker/webszerver nem megy.
holott csak ők nem talaljak.