36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
liverpool123 #5969 te tudsz max??????? -
#5967 nyugi liverpool ez nem chat hogy online van mindenki! majd ha valaki tud tenni érted valamit akkor jelzi! -
#5964 tudni kel befejezni is ha már 1x elkezdtük -
#5963 kár, pedig jó kis flém volt. aszittem lesz bunyó is. -
#5962 áh hagyjuk ne offoljuk a topikot ha érdekel hogy miért gondoltam annak irj privit és elmagyarázom! nincs harag -
tomo #5961 jo ezt megertettem elsore is.
es ha nem igaz rad, akkor vegkepp nem ertem, hogy miert lenne ez a torkodnak eses. -
#5960 rám nézve nem igaz! amit kérnek hogy sheedeljek mert kevés az embert azt hagyom a többire meg jobklikk megálítás! így bent van a torent fájl de nem sheedelem! ami meg fullra meghalt mert törölték a torrent fájlt azt törlöm csak! -
tomo #5959 "igy keletkeznek azok az adsles felhasznalok, akik 30 dolgot seedelnek egyszerre 5 byte/sec sebesseggel."
ez toroknak eses? a tapasztalatok tekinteteben ez az allitas igaz. -
#5958 Nem ezt a fórumot olvasd vissza, hanem azt (az endless fórumát)
Amúgy nyugodj le
-
#5957 nem az a gondja mint nekem! kérdeztem valamit válaszoltak rá és a torkomnak estél! és igenis figyelek arra hogy egy torrent ne csak 1000bit/s -el menyjen fel! És az hogy egy topikban meddig olvasol vissza vagy ittvoltál topiknyitás elött nem jelentiheti azt hogy nagy ász vagy a torrentezés világában! nem vitetkozni jöttem ide hanem kérdezni amire megkaptam a választ! és ezt köszönöm!
Ennyi meg 1 bambi -
tomo #5956 a faszod zaklatott igy fel?
jo akkor legyen peniszed.
na igy mar jobb?
mrzed en ezt a forumot folyamatosan olvasom az 1. post ota. nincs szuksegem arra hogy visszaolvassak. -
#5955 ha visszaolvasol olyat is fogsz találni, aki 107-et seedelt egyszerre és nemtomhányszázat leechelt. (vagy 30-at seedelt és 107-et leechelt? öregszem)
Nagyon rossz DC-s örökség :)) -
#5954 bár tény hogy igazad van, de finomabban is meg lehet fogalmazni -
#5953 nyugi már tomo...ha nincs türelmed hozzá inkább ne is válaszolj... -
tomo #5952 pont ma olvastam az endless foruman, hogy volt aki azert seedelt egyszerre 30 mert ő csak jót akart, azt hitte ez olyan mint a dc, és nem esett le neki, hogy elaprozodik a savja.
tehat van realis eselye, hogy a tulzott joindulat es megfelelni akaras , egy kis tudatlansaggal/tapasztalatlansaggal parosulva 30 at seedelo adslesehez vezet.
az meg hogy hol mennyivel seedelsz engem tok hidegenhagy. ennyi erovel azt is beirhattad volna hany centis a faszod. -
#5951 ez is igaz 3 oldalon vagyok de abból 1-re sheedelek mert a töbin nincs már szükség azokat a fájlokat sheedelni no meg az arányom 1.0 fölött van! apropo majomparaden sheedelek 1000-rel -
tomo #5950 2004 nov 25. az elso postom itt.
szal mielott ketsegbe vonod a torrentes tapasztalataim korat, legalabb olvasd el a topikot. -
tomo #5949 1. kepzeld el egy kliens egyszerre kepes tobb tracker torrentjeit is tolteni. akar 38 kulonbozo tracker torrentjet is. es megis csak 1 nek latszik trackerenkent az aktiv torrent.
2. a slot korlatozast nem mindutt alkalmazzak
3."ha régebbi torentező lennél akkor tudhatod hogy egy adsl-es soha sem lesz feltöltő azaz x torentet tölthet fel és le! " legalabbis a bithumenen. de vajh nincs e élet a bithumenen kivül is?
4. es ha tudni akarod regi torrentezo vagyok. nagyon regi.
5. lehet hogy nem mindenki gondolatolvaso, és csak annyibol tud informaciot szerezni, amennyit a kedves forumtars odaböffent? -
#5948 nemis igaz mert 38 dolgot sheedelek és ha régebbi torentező lennél akkor tudhatod hogy egy adsl-es soha sem lesz feltöltő azaz x torentet tölthet fel és le! szal nem töltöm egyszerre mind a 30-at fel! és ha tudni akarod 2 megy fel jelen pillanatban (amerikai pite4) átlag 15k-val és 5k-val msn animációk! -
tomo #5947 igy keletkeznek azok az adsles felhasznalok, akik 30 dolgot seedelnek egyszerre 5 byte/sec sebesseggel. -
ent #5946 Tehát te sem tudod miért van ez!? -
#5945 Ha routered van minek kellett tűzfal? Általában a routerekben van hardveres tűzfal, ami sokmindentől megvéd :) -
#5944 [piros pont] :) -
#5943 köszi! 1.00 alatt nem sztedem ki még akkor se ha nincs rá érdeklődő! max ha törölték a torentet! -
#5942 nem folyamatosn számolja mennyit töltöttél fel ezt a készforrás arány nevű fül alatt láthatod, ha egy fölé megy akkor feltöltötte az egészet amit leszedtél. -
#5941 én úgy vettem észre, hogy beleszámolja azt is amíg letöltöd. -
#5940 igen ha letöltötte utánna jelszi hogy hány százalékos arányban ment fel? vagy 0.00-ról kezdi lent számolni? -
#5939 a letöltés alatt álló torrent feltöltési adatai érdekelnek? -
#5938 hali! azureust hasznáűlok és az a kérdésem lenne hogy ügye felül vannak a letöltéseim! vannak olyanok amik 50%-ban vannak lent nálam és viszik tőlem! azt ha letöltöttem jelzi lent hogy mennyit töltötek le tölem? mármint a készforrásaráynál? :) -
ent #5937 hi all!
Bugyuta kérdés:
Eddig ok volt minden,mikrotorrentet használok... Aktív votlam BHn (beállítva minden a kapcsolatoknál, xpsp2 tűzfalnál.
Feltettem a zone alarm tűzfalat, majd nem tetszett és uninstall.
Passzív lettem Bhn, beállítások, port minden ok...
Mitől?
Routerem is volt és van...
Mit kellene megnézni, hogy mi a pös lehet?
thx előre all -
#5936 kösz -
#5935 duplaklikk a torrentre és fájlok fül.
ott meg jobbgomb a file-nak és prioritás:nincs letöltés -
#5934 hello! Azerusban hogy tudom kiválasztani hogy a torrentből miket töltsön le? nem akarok 200megát letölteni csak kb 10-20 at de ott hol kell kiválasztani? A bitcometben tudtam, de ebben nem :( valaki segítsen ha lehet. -
#5933 ok akkor inkabb mellozom thx -
#5932 az SMSWEB a te barátod, ott nem kell semmit visszaosztani... -
#5931 akkor ne löltögessél sehonnan -
#5930 rendszeresen vannak törlések az oldalakon és utána lehet regelni -
#5929 Akkor hol marad a torrent lényege? -
tomo #5928 1 kilobytera limitalod a feltoltest peldaul. -
#5927 sziasztok egy kerdes letezik olyan torrent kliens amivel en tudok letolteni de tolem pl nem tudnak tolteni mert limitalt a kimeno adatom es ha tulepem akkor letiltanak :(