36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6902 bithuhoz okés, de az el-sl hez nem. ahhoz hogy csináljam? -
#6901 Amelyik nem jön ott van seeder? -
#6900 És az nem lehet, hogy én csesztem el valamit?
Mert most próbáltam legalább 10 máisk fájlt és egyik sem akar jönni mind1ik áll 0-ál, bezzeg a feltöltésem meg 30...amőgy BitComet-et használok. -
#6899 köszi -
#6898 Itt egy egyszerű megoldás -
#6897 Hogy lehet olyan Avatart csinálni ami mutatja hogy mennyi a feltölésem, letöltésem, lakhelyem, nevem stb de felette egy kép is legyen?
Légyszi segítsen valaki
üdv -
Monoton #6896 lehet! -
#6895 Nagyon szépen köszönöm.
Lehet, hogy soha többé nem jön vissza? -
#6894 ezen nem tudnunk segíteni, várj míg visszajön a seeder,
nem, nem tudjuk mikor jön visza -
#6893 Légyszíves egítsetek !
Egy bizonyos fájlt töltöttem torrentről, és óriási nagy, szerencsére 256kb/s-el szépen jött le, de a 98,4%-ál megállt. Egyszerűen nem tölti tovább már csak 22mega maradt, de mivel, az egész egy zip. ezért semmit nem tudok vele kezdeni. Eddig 2 fájlt töltöttem torrentről és mind a kettő pont ugyanezt csinálta, peig 2 különböző fájlról van szó...
Légyszíves aki tud segítsen!
Előre is hállásan köszönöm! -
#6892 jaja nem müxik az E-Tracker! -
#6891 végtelen trackere oflájn, másnál? -
#6890 igen arra gondoltam ;) FF kicsit furcsa de szeretem :D -
tomo #6889 nagyon sok dologtol fugg, hoyg valaki mennyivel tolt. igy pont azt feltetelezni, hogy a mikrotorrent manipulal, meglehetosen gyenge labakon allo elmélet.
programozastechinkailag megoldhato a dolog. de ketlem , hogy ilyen aljassagot tettek volna bele. -
laca70 #6888 µtorrentet használok. Töltöttem egy anyagot, a seeder szintén µtorrentet használt. Úgy vettem észre, hogy engem előnyben részesített, míg mások, akik nem ezt a programot használták lassabban töltöttek. Lehet ilyen beépítés a µtorrentben ? -
#6887 legtöbb helyen sütinek hívják :) -
#6886 Lehet cach-nél a sütikre gondolt. (ki találta ki, hogy FF-nél a Cookie-t sütinek fordításk? -
#6885 -
#6884 Az ugyanaz. :D -
#6883 aki a gt-re nem tud bejelentkezni mert nem jön be az oldal az törölje a gyorsítótárat meg a cachét! -
#6882 Rar file-ba nem tudsz belenézni.
DVD-t lejátsza a Win Media Player is. De lehet még Power DVD-t is használni erre. -
#6881 A torrent felépítése miatt tudtommal nem lehet belenézni, mivel nem elejétöl a végéig, hanem össze-vissza szedi le a file-t. ellentétben pl a DC-vel. bár rar-t lehet azal se lehet.
Én PowerDVD-t használok -
Schwarzenegger #6880 T Pharaoh! Köszönöm.Még annyit kérdeznék hogy ha töltök az Azureussal egy 1,5 GB-os cuccot rar kiterjesztésü film ,akkor amig le nem töltöttem hogy lehet belenézni?Állitólag van valami előnézet.Mert ha nem is angolul van hanem spanyol vagy francia akkor elment egy csomo idő,a torrent fájlnál meg nem láttam milyen nyelven van.Ha DVD-t töltök le akkor nem elég a RealPlayer meg a Windows MediaPlayer amim van most,ugye?Nincs DVD lejátszóm,de ha lenne akkor is kéne még valami progi?Mit ajánlasz?ÜDV:Laci -
#6879 Ha látja, hogy hibás, akkor le kéne neki megint tölteni. Nyomj valaki rechek-et vagy hasonlót. -
#6878 a bittorrent.lap.hu elég sok van . amugy még probáld meg a torrentspy.com -on,és torrentz.com -on mindkettő elég jó kis kereső -
azer689 #6877 Oldalcimeket nem tudsz adni az isohount.com-on nincs -
Schwarzenegger #6876 Sziasztok!
Mit csináljak ha letöltöttem a cuuccot,de a részleteknél ha megnézem kiir 3 hibás szeletet.ÜDV -
#6875 Asszem csak regisztrációhoz kötött magyar oldalak vannak ,ugyhogy nem biztos hogy be tudsz majd lépni,szerintem nézd meg isohunton(www.isohunt.com)
-
azer689 #6874 valaki tudna nekem olyan magyar oldalt mondani ahol fenn van a children of the niel. -
#6873 Egyszerre 13 trackerről szedem(egyenlőre)az Obliviont:D -
#6872 Itt máshogy van de megcsináltam -
#6871 Nem tom ott hogy van, de Azureusban, jobb klikk a tracker címére, edit tracker url és add new tarcker. Valami hasonló lehet ott is. -
#6870 A bitcometben 1 torrenthez hozzálehet adni több trackert,és ha igen hogy?? előre is thx -
#6869 Nem kell a több száz oldalt átnézned, az isohunt és a mininova egy gyűjtő oldal, ami összegyűjti neked a torrenteket.
Ha az isohunton keresel, lehet azért nem tudsz annyihoz kapscolódni, mint amit ő ír, mert ha több trackeren is megtalálja ugyan azt, akkor összeadja a töltök számát, de te csak egy trackerhez tudsz egyszerre csatlakozni.[IMG][/IMG] -
#6868 mininovát válaszd
ne kapcsold ki a tűzfalat
fölösleges
sebességen nem nagyon tudsz változtatni, és az 5/10-es se jobb
-
Schwarzenegger #6867 Sziasztok!
Ha egy adott filmet keresek akkor a többszáz torrentes oldalt egyenként nézzem meg,hogy hol mit talál?Pl. a Rambo Full Collection 1.76GB megvan a Mininova-n,Isohunton is,tovább nem volt türelmem nézni.Az egyiken 38/151 a másikon 36/156 a Se/Lee.Mindegy melyiket választom ez esetben? De ha találok egy torrent oldalt ahol pl. 5/10 van,és ezt választom, akkor nem talál meg minden gépet amin rajta van a film?Tehát lassabb lesz a letöltés mint ha a Mininova-t választom?Ha a Windows XP tüzfalat kikapcsolom akkor többtől van esély tölteni vagy veszélyes?Kábelnetem van ,de csak 10-15 el megy le és föl.Tisztelettel aki segit. -
#6866 Azon vagyok, vedd elő a router manulatjat és nézd meg milynen ip-n lehet elérni. (pl 192.168.2.1) Ha megvan, akkor a lejebb leírt módon tudsz aktív lenni. -
#6865 :)
segítenél aktív módba tenni az utorrentet?
-
#6864 Hogy van neted, ha nincs a router beállítva? -
#6863 "keress olyan menüt a routerben..."
fogalmam sincs hol a router "menÜ"