18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1439 Mondjuk az sajnos tény, hogy a háttér nem fog ki jönni jól alacsony felbontásba. Szóval egy nagyobb 22' monitor, 1650X1080 körüli felbontásban az ideális. Másnak csak feketének tűnhet az egész :( -
#1438 az lesz -
#1437 Na cdgalaxisnál már át van írva az érkezés dátuma 9-10re. -
#1436 Nagyon vakítana :) De toljál jobb képet, és berakom! -
#1435 vörös színbe ha kérhetném :d -
#1434 „kúrd be közéjük azt a baszom nagy holokausztot, azt’ csá” - lol -
#1433 Háttér? Marad? Vélemény? -
mnorbi #1432 kérdés az , hogy ami steam-en lesz az multe language verzió lesz ? mert akkor nem kell várni .... -
#1431 az a vicc az egsézben,ahogyan hozzááltak... és mégis megnyerték azokkal szemben akik vérkomolyan vették:) -
#1430 Hát nálam is az lesz. Én dobozosat veszek szal nekem még távolabb van a megjelenés -.- -
#1429 igazán előre hozhatnák a megjelenést steamen ha már egyes boltokban kapni lehet meg a warez verzió is a küszöbön van:P
tuti nem fogok 5 napot ölbe tett kézzel várni amíg a steam szíveskedik aktiválni a példányomat:P
szerintem pétekig végigtolom a másik 5 origint a demó verzióval:S -
#1428 -
Kimi23 #1427 Mindig is bírtam Hancu stílusát, egy újabb kis gyöngyszem tőle.
Akik Steamen vették meg esetleg hozzám hasonlóan a játékot, holnap meg nem nevezett időpontban indul a pre-load. -
#1426 Csak a boxos van kint nem? -
#1425 Menj már a békáddal.
Egyébként: GYÖNYÖRŰ!!!!!!!! -
#1424 PC verziót is kézhez kapták már páran:P -
#1423 Kint a warez*. 6.5GB a mérete, nem is nagy. Legalábbis a Force Unleashed -hez képest, topikban megy is a dráma :D
BOX-ra* -
vzajcev #1422 "így az image kedvéért még megiszunk egy csomó sört" -
#1421 Lehet, hogy már leírtam vagy 2X...vagy 3X is ...:D...de akárhányszor elbóklászok képeket és videókat nézegetni, mindig rácsodálkozok, hogy mennyire jobb, szebb és játszhatóbbnak tűnik izometrikus nézetbe, mint ebbe a "használhatatlan" TPS, "nézdahátam" stb. ;) Na, ezért én a konzolosok helyébe indítanám a petíciót :) -
Probatbicol #1420 Nagyon jól ír ez a srác, élvezet volt olvasni -
GodBadka #1419 Mert Magyarország kis piac. És ha nem tudják legyártani a szükséges mennyiséget, akkor a kis piacokat szopatják meg. Ha tényleg ilyesmi a probléma, akkor nem csak nálunk lesz késés, hanem más, hasonló helyzetben levő országokban is, csak hogy a fő célországokban ne legyen (vagy kisebb legyen) a hiány. -
#1418 uhh nem is figyeltem ez ilyen hosszú lesz:P -
#1417 "FÁKLYA":D:D -
Murmur #1416 Ha sokat jatszol (uj jatekokkal), akkor 2-3 evente amugy is cserelni kell.
Tavaly en azert vettem ketmagosat, mert nem lattam ertelmet annyival tobbet kiadni a negymagosra. Nem figyelem mostansag az arakat, lehet kisebb mar a kulonbseg. -
#1415 walloftext áá. Link jobb lett volna :D -
#1414 blackravens.net-ről loptam!,de ide is elfér szerintem
Félig-meddig offtopik, és megrázóan hosszú post jön egy játékról, ami nem WoW, nem is MMO, és ami miatt pár napig Londonban rontottam a levegőt a héten, a címe Dragon Age, és nagyjából a Baldurs Gate nem hivatalos folytatásának tekinthető, szóval fantasy is, RPG is, és emiatt érdekelhet titeket, még ha tök offline is. Szóval meghívtak a Wardens Quest nevű bulira, mint Index és mint FS, és ez most nem vicc, mármint az „és FS” rész, aminek annyira megörültem, hogy folytattam is némi aknamunkát Old Republic ügyben, ha már EA-s és Bioware-es figurák között voltam, és lesz majd bétakulcsunk bónusz Halálcsillaggal, meg minden.
A Wardens Quest egy Dragon Age verseny volt, amit – és most jól elspoilerezem az egészet – a magyar csapattal mindenki, de főleg a magunk legnagyobb meglepetésére megnyertünk, aztán a díjat, ami 50 ezer dollár volt, felajánlottuk jótékony célra, hogy rendben legyen a karmánk. Meg mert muszáj volt, hiszen a sajtóetikával ellenkezik, hogy ilyen korrupciógyanús dolgot fogadjunk el. És az egész elején ezt alá is iratták velünk a biztonság kedvéért.
A többi a klikk mögött, nem ígérem, hogy rövid lesz, vizuálisabb típusoknak videók itt, pár középszar telefonos fotó meg itt.
Kedden megyünk, csütörtökön jövünk, szerdán letudjuk ezt a hepajt gyorsban, aztán miénk a világ, Aston úgyis most költözött ki Londonba, majd vele sörözünk meg ilyenek – na ez volt az első terv, amikor még nem tudtam, hogy a verseny konkrétan 24 órás lesz, reggel kilenctől másnap reggel kilencig. Ettől a sörözést még megoldottuk, ha valaki esetleg aggódna Astonért, azokat megnyugtatom, talált tök jó melót, kicsit kevésbé tök jó albérletet, és vigyorog, mint akinek bejött az élet. De az esze nem jött meg, képes volt egy steakhouse-ban rántott húst enni, és Stellát inni, amikor a Guinness is ugyanannyiba került, és különben is az EA fizetett.
Na vissza a versenyre, kicsiny csapatunk úgy nézett ki, hogy:
Tatcom, a drága jó team handlerünk a magyar EA-től, ami annyit tesz, hogy ő szevezte össze az egész csapatot, meg hogy a magyarok egyáltalán kinn lehessenek, aztán mindenhol mindent ő fizetett, ha probléma volt vadul intézkedett, és közben szórakoztató elméleteket adott elő arról, hogy a WTC-tornyokat a gyíklények robbantották fel. Ráadásul ez utóbbi nem is szerepelt a munkaköri leírásában. Tatcomot mindezekért annyira szeretjük, amennyire ez csak hímnemű heterók között a jóízlés határain belül lehetséges.
Chris a PC Gurutól, ex-kolléga, aki anno Xain néven BR alapító tag is volt, és anno még a Warsongon a server first Thunderfuryjával együtt lenyomtam duelben Orgrimmar előtt, aztán azóta nem is dueleztem, mert ugye a csúcson kell abbahagyni. Róla még annyit, hogy úgy 90 százalékban miatta nyertünk, és a verseny után képes volt ülve, sörrel a kezében elaludni a kocsmában, de akárhányszor lefényképezhettem volna, mindig felébredt, beleivott a sörbe és belemozdult a fotóba.
BZ a Gamestartól, aki meglepően jó fej (mármint ahhoz képest hogy gamestaros, hahaha), néha kicsit túl harsány, viszont pusztítóan szar szóviccei vannak, de komolyan, le a kalappal, csak a harmadik nap vége felé kezdtem úgy érezni, hogy összességében talán lenyomtam ebben.
Dávid az rpg.hu-tól, aki eleinte nem nagyon szólalt meg, de aztán pár sör után felpörgött, és onnantól aztán be nem állt a szája.
Meg én.
Az első tervünk az volt, hogy gyorsan kiesünk aztán szevasz, amit később arra módosítottunk, hogy azért a franciákat csak meg kéne verni, később egy interjúban meg is kérdezték, hogy miért utáljuk ennyire szegény franciákat, de zseniális diplomáciai csavarral kivágtuk magunkat, hogy Rómában mint a rómaiak, most meg ugye Angliában vagyunk, hát ki mást utáljunk. Ja igen, rajtunk kívül volt még francia, brit, lengyel, amerikai, kanadai, spanyol, közös holland-belga, és szintén közös cseh-szlovák csapat, meg a nemzetközi Bioware Community Team, amit a Bioware fórumainak legaktívabb tagjaiból verbuváltak össze. Úgy általában mind borzasztó komolyan vették a versenyt, mondjuk ha tényleg 50 ezer dodó múlt volna rajta, mi is komolyan vesszük. De mivel részünkről nem volt annyira tét, leginkább azzal foglalkoztunk, hogy hülyeségeket beszéljünk a kamerába, amikor megkérdeznek valamiről (ez BZ-nek ment a legjobban, mert ő civilben metálénekes, meg pár évig a tengerentúlon élt, ergo nem szarja össze magát a kamerától mint egy rendes ember, és különösebb nyökögés nélkül el is tudja mondani angolul, ami az eszébe jut), és kihasználjuk az ingyen sör lehetőségét a büfében. Én nem értem hogyan, de az első pár óra után már mindenki a Beer Team néven hivatkozott ránk.
Maga a verseny úgy ment, hogy nekiindultunk a játéknak, és hol 1-1, hol 2-2 órás váltásokban nyomtuk: egy ember játszott, a többi próbált segíteni, vagy kimenekült a teremből, ahol egy idő után elég súlyos emberszag lett úrrá. A Movieum nevű múzeumban volt a buli, egy régi bírósági tárgyalóteremben berendezett arénában, se szellőzés, se légkondi, de voltak hungarocell koponyák, műanyag balták, bazi nagy kivetítők, meg fáklyák, utóbbiakról hamar megtanultuk, hogy nem szabad magyarul hivatkozni rájuk, mert a bennszülöttek hajlamosak félreérteni.
Négyóránként jött az elimination, vagyis a kiszavazóshow, amikor mindenki leállt, a rendezők megnézték a karakterlapokon, hogy állunk, aztán az xp-nkből, a killek számából meg pár hasonló adatból kibűvészkedtek egy végső mérőszámot minden csapatnak. Jött egy kis RP-rész, egy páncélos figura ítéletet mondott a csapatok felett, és a legrosszabbul álló négynek a játék xboxos verziójában kellett megküzdeni a kiesés elkerüléséért. Namost mi boxon nem voltunk annyira jók, meg előző nap, amikor kicsit gyakorolni lehetett volna, inkább Astonnal söröztünk, szóval baromi nagy égés lett volna, ha oda kell állni valamelyikünknek, ami azért adott egy kis motivációt, hogy a mezőny első felében legyünk. Én voltam az egyik Xboxra kijelölt tag, és hát elég sűrűn reménykedtem, hogy a másik, vagyis Chris kiszavazóshow-jánál szólítanak először, és várhatóan egyben utoljára is a konzolokhoz. És ez az egész elő streamben ment a neten, nem tudom mennyien nézték, de sokan, és folyton kameráztak, meg interjúkat csináltak a versenyzőkkel, igen tréfás volt, amikor hajnal kettő-három körül, amikor először sikerült volna aludnom valahol egy eldugott sarokban, rám rontanak kamerával-reflektorral, hogy kedves Beer Team, nyilatkozzál már, első kérdés: álmos vagy?
Az első etapban, valamikor még délelőtt nem volt túl bonyolult dolgom, aránylag a játék elején voltunk, még csak egy karakterünk volt, Béla a törpe dps-warror (lehetett volna még humán vagy elf, sikerült kilobbizni a csapat nem-hordás lelkületű tagjainál, hogy a legkevésbé kínosat válasszuk). Volt egy csomó beszélgetés meg cutscene, amit nem volt szabad elnyomni, mert az a streamben hülyén néz ki, hát bóklásztam a vadonban ide-oda, megpofoztam a rám törő banditákat, felvettem questeket a faluban, meg beszerveztem a partiba valami rusnya kutyámajomszörny petet, és zutty, már jött is az első kiszavazóshow. Team Hungary, you are safe, mondta a páncélos fazon, a csehek estek ki, aztán kiderült, hogy a harmadik helyen vagyunk, mi a fene, ennyire jók vagyunk, vagy ennyire rosszak a többiek?
Másodszor este hétkor került rám a sor, kilencig nyomtam, eddigre kiestek az amerikaiak (csupa csajból álló csapat volt), és volt egy olyan vicces intermezzo is, amikor bejöttek fejenként négy és fél négyzetcentiméternyi bőrcuccba öltözött csajok, hogy most hard mód van, és a démoni hatalmak distractingolják a hősöket, komolyan, még a csöcsparádét is RP-sen adták elő. Nálunk éppen Chris volt soron, amikor egyszer csak zutty, jobbról bejön két sokkoló méretű mell, balról egy segg, középről meg egy kamera, és mind olyan három centire állt meg az arcától, hát felejthetetlen pillanat volt. Mit mondjak, töredék másodpercek múlva ütött be a wipe. Aztán az egyik csaj még rá is tett egy lapáttal, és egy „hihihi, nem szeretnék arra kerülni, nem baj, ha átmászok itt rajtad?” manőverrel vonult át a szomszédunkban játszó spanyolokat kínozni. A spanyolok voltak egyébként a legjobb arcok, miután kiestek végig nekünk drukkoltak, a végén elsőnek jöttek gratulálni meg közösfénykép puszi-puszi (volt egy női csapattaguk is, róla beszélek, na), és tök jó bemutatkozó dumájuk volt, hogyaszondja: „Azért jöttünk, hogy rágózzunk, és szétrúgjunk pár segget. *phu, kiköpi a rágót, bele a Temzébe* És most fogyott el a rágónk.”.
Szóval második menet, itt megint egyedül volt Béla, mert a többiek lelkét csapdába ejtette a Sloth Demon, és egy varázslótoronyban, meg mindenféle rémálom-létsíkokon kavartam, hogy visszaszerezzem őket. Itt alakváltó képességeket lehetett összeszedni, bemehettem egérformába (stealth + pici helyeken átfér), tűzformába (nem sebez a tűz + király aoe), szellemformába (bizonyos portálokon csak ebben lehet átmenni + jó kis aoe fagyasztás), és gólemformába (sok HP, durva melee + ajtókat tud szétverni). Jól el is ment a két órám, mire az összes csapattagot megmentettem, aztán a végén levertem a démont, durva csata volt, izzadtam vele mint a ló.
Kiszavazóshow, néger csaj áll előttem bőrpáncélban, ha az utolsó négy hely egyikén állunk, kapok tőle egy műanyag koponyát, aztán mehetek beégetni magam Xboxon. Vigyorog rám a páncélos faszi egy darabig, aztán azt mondja, Team Hungary, you’re falling behind – na, ha az előbb úgy izzadtam mint egy ló, miost hirtelen úgy kezdek izzadni, mint egy egész ménes – …you’re in the second place now. You’re safe, but you have to try harder or drink some more of your magical potion. Ja igen, mert délután fura módon az első helyre ugrottunk, amiről most visszaestünk a másodikra, a Bioware Community csapat mögé. Kiesnek szegény spanyolok, aztán a franciák is, de ha már így belejöttünk, maradunk végig, és megnyerjük, dönti el a kupaktanács.
A harmadik menetem hajnak negyed négy és negyed hat közé esik, ami pont olyan hülye időpont mint amilyennek hangzik, ráadásul elkövettem azt a hibát, hogy nem mentem el előtte aludni, pedig a hajnal egyes kiszavazóshow után lett volna vagy három órám, de valahogy elszuttyogtam az időt. Itt már full partim volt, Béla mellett egy tank, egy healer meg egy mage, ment is a tank’n’spank ezerrel. Itt van egy kb. egy órás rész, amire egyáltalán nem emlékszem, aztán volt egy olyan quest, amiben valami urnát kellett megszerezni, mert azzal tudunk meggyógyítani egy fontos NPC-t, itt egy barlangban bóklásztam, aztán mindenféle próbának vetettek alá, találós kérdések, logikai feladványok, hát hajnal fél ötkor, 19 óra játék után mire is vágyna jobban az ember mint hogy ilyeneken törje a fejét. Aztán jött egy mirror match, a saját csapatunk klónja ellen, urna megvan, quest lead, xp dől, aztán bemegyünk egy sárkányhoz látogatóba, amit rögtön ki is teszik az összes nagy kivetítőre, de csúnyán wipe-olunk vagy négyet. Kiszavazóshow, kezd gázos lenni a helyzet, már csak hatan vagyunk, az első két hely egyikén kell lennünk, különben xboxolás van, ott meg a kanadaiak mindenkit levernek, nekik ez a taktikájuk, pécén bénák, de a kieséses deathmatch-ben mindenkit aláznak. Ráadásul most az utolsó négyből kettő esik ki, bár az nekünk tökmindegy. Ééés You’re back in the lead, mondja emberünk, hát most kurvajó vagyok, vagy kurvajó vagyok, teszem fel a költői kérdést, pedig valójában Chris érdeme a dolog, aki végig instruálta a keményebb csatákat. Ráadásul egyszer a pánikszerű „öcsém, rohadt sokan jönnek, most mi a vért csináljak?” kérdésemre a következő szavakkal ajánlott egy jól pozicionált tűzmágiát: „kúrd be közéjük azt a baszom nagy holokausztot, azt’ csá”, elnézést az illetlen szavak miatt, de ezen aztán annyira röhögtünk, hogy mindenkit felébresztettünk a teremben, nem kis taktikai előnyt kovácsolva magunknak az ellenfelek pihenésének megzavarásával.
Benn maradunk mi, a nyomunkban a Bioware Community csapat (egyébként náluk is volt egy magyar), az xboxbajnok kanadaiak, meg a lengyelek, mindenki més megy a levesbe. Most jön az igazán ciki rész, a következő kiszavazóshow-nál csak a listavezető van biztonságban, hárman boxolnak, és abból kettő kiesik. Az egyik szervező bizalmasan elárulja, hogy két kill az előnyünk, köszi, megnyugtattál. Most már mindenképpen meg kell nyernünk a cuccot, különben totál lúzernek fogjuk érezni magunkat, hogy reggelig szívtunk itt a semmiért, míg ha nyerünk, legalább vehetünk egy lélegeztetőgépet a rákos kisgyerekeknek, vagy valami hasonló. Dávid jön, aki az én menetem alatt aludt egy sort, zuhanyozott, elszívott egy cigit, betolt egy energiaitalt, és szerintem vagy fél kiló speedet is, mert elképesztő módon pörög, új jár a keze mintha diablózna, nézni is rossz. Aztán Chris veszi át, ő nem aludt egy percet se, és gyakorlatilag 22 órán át vagy játszott, vagy segített annak, aki éppen a gép előtt ült. Mondanám, hogy zombiszerű, de akkor nem maradna jelzőm arra, ahogy a verseny után nézett ki, amikor egy-két órát még bóklásztunk a városban. Mindenesetre valahogy megoldja spiritből, tök lapos EEG-vel is megy neki a játék.
És jön a kiszavazóshow. Eddig mindig velünk kezdték az eredményhirdetést, de most direkt túráztatják az agyunkat, és a túloldalon kezdik, a kanadaiakkal, akiknek már névre szóló koponyájuk van, az egyik vicces kedvű bioware-es rajzolt rá egy juharlevelet, a végén haza is vitték emlékbe. Poland, you have fallen behind, oké, haladjunk, már régóta a Bioware Community meg mi vagyunk az élen, az a kérdés, hogy most ki ússza meg a boxolást. Bioware Community, szólítja az ellenséget a szpíker, jó hosszú hatásszünetet tart, aztán azt mondja, will deal you in a moment, hát anyáddal szórakozzál, öreg, megtört emberek vagyunk, megér nekünk egy lélegeztetőgép ennyi izgalmat? Hungary, folytatja, és konkrétan vagy két perc hatásszünetet tart a szemétparaszt, de aztán, you are safe, ezt mondja az a drága aranyos ember. Hajrá Kanada, a döntőben csak a pécés pontszám számít, abban meg akkor sem értek utol, ha kikapcsoljuk a gépet, és inkább alszunk. Sínen vagyunk.
Hisszük ezt hosszú percekig, de az xboxos menetben a communitys srác péppé veri a kanadait meg a lengyelt, és az utolsó két órás etapban ketten maradunk velük. Akkor még nem tudtuk, hogy 200 pont az előnyünk, ami tulajdonképpen behozhatatlan. Az utolsó menetre szabadon választott embert ültethetünk oda a géphez, Dávidot küldjük, ő van a leginkább ébren, és ő a legmotiváltabb, mert időközben kiderült, hogy ő nem számít újságírónak, így a nyeremény rá eső részét megtarthatja. Több se kell neki, az utolsó két órában az előnyünket 500 pontra tornássza fel, ami konkrét fizikai képtelenség, de megcsinálja, mi persze ezt akkor még szintén nem tudjuk, ezért izgulunk, amennyire még tudunk. Az ellenfél láthatóan fáradtabb mint mi, mondjuk ő amerikai, így még az időeltolódás is ott van neki, mindenesetre wipe-ol minden második bokorban, így még az is belefér, hogy Tatcom segítsen kicsit nekik az egyik különösen szivatós harcnál, amin mi nagyjából 10 perccel vagyunk túl akkor, csak hogy ne merülhessen fel a gyanú, hogy nekünk segít. És vége is van. Tulajdonképpen tök egyértelmű hogy nyertünk, mindenki gratulál már jó előre, de azért a végeredmény kihirdetése előtt majd bevizelünk az izgalomtól. És tényleg nyerünk, BZ a We are the Championst énekli a riporter random kérdésére a mikrofonba, aztán még bedobjuk az infót, hogy jótékony célra megy a zseton nagy része, hát mit mondjak, népszerűek vagyunk.
A továbbiakról kicsit töredékesek az emlékeim, meg már így is ijesztő méretű ez a wall of text, szóval innentől csak címszavakban.
Az eredményhirdetés után mindenki a Beer Teammel akar fotózkodni, így az image kedvéért még megiszunk egy csomó sört, ami a kialvatlansággal együtt végképp lenullázza a maradák agykapacitásunkat is.
Kiderül, hogy a hotelből rögvest ki kell csekkolnunk, így továbbra sem alhatunk, pár óra beszívott zombi típusú városnézés következik.
Hirtelen felindulásból megveszem a Scrubs 26 dvd-s gyűjteményes kiadását, aztán egy pubban könnyfakasztóan jó Scrumpy Jack cidert kapunk, majd egy „Hogy hívják a vemhes harci kutyát? Nagywardogasszony” (kiejtve jobb) improvizációval megnyerem a három napja zajló szóviccpárbajt BZ ellenében.
Tatcom poénból elejti az egyik rendezőnek, hogy azokból a bazi nagy fekete alvópárnákból (értsd 140*180 centi, pici hungarocell-darabkákkal töltve) is szívesen elvinnénk párat, mire az EA-s arc halál komolyan azt mondja, oké, mondd mennyi kell. Elviszünk fejenként egyet, amit mind bezsúfolunk a taxinkba, aztán végighurcoljuk őket a két repülőtéren, simán hullazsáknak néznek ki, csodálatos látvány lehet az öt zombi ilyenekkel a hátán.
Chris kap egy pajzsot valami különdíj gyanánt, aztán beparázik, hogy hogy fogja ezt felvinni a repülőre, és egy időre a „Disz iz not a sild, disz iz a trofi” mondatra szűkül a szókincse.
Kapunk ajándékba egy-egy Digital Deluxe Edition kódot, amivel letölthetjük ingyért a játékot, de ezt inkább majd bedobom nyereménynek a következő fotosoppéntekre, mert ezek után ebből a cuccból nekem a dobozos CE kell, bocs, sznob vagyok.
42 óra ébrenlét után végre hazaérek, aztán egészen szürreális módon nem tudok elaludni még úgy hajnal egyig, amikor végre beüt a kóma. Hétkor pedig hopp, frissen-üdén-fiatalosan be a gyárba, hogy ezt mind megírjam, aztán megírjam még egyszer, ide is.
Hát ennyit tudok elmondani a vietnami háborúról
-
gregtom6 #1413 Jó, de ha procit vennék a lapra, akkor már 4 magosat vennék, nem 2 magosat, mert az érné meg jobban, nem?
A proci meg nehezen romlik el, és akkor pár év múlva meg dobom ki a 2magos árát az ablakon... -
Murmur #1412 A negymagos procikat par jatek tamogatja csak, es azoknal se letszukseglet. :) -
gregtom6 #1411 Pedig nem a kedvencem az rpg, na de itt Dungeon Siege/Baldur's Gate/NwN stílusú játékmenet, Bioware féle jellemalakulás és történet, itt most túl sokminden van együtt, h ezt az rpg-t is kihagyjam:D -
gregtom6 #1410 Én meg azon izélek, hogy a gépem 2gb ddr2 ram, Sapphire hd4670 512 ddr3 kari, a proci meg azért gyengus, mert nem akartam új gépet venni, csak a kari meg az alaplap most szaródott el nemrég.
Ezért használtan tudtam lapot venni memóriával és procival...2magos 2ghz-es Intel Celeron...
De remélem, hogy 1280x1024-es felbontáson azért dx9-ben szépen menne win7 alatt a DA:O, procit csak azért nem akarok venni, mert erre az alaplapra menne 4 magos is, de az még most drága, meg ugye most volt iskolakezdés is...
Fene...:D -
#1409 Nálam is ez lesz, amíg nem jelenik meg, addig tolom a warezt, de amint kijön rendelem is a CE-t. -
#1408 Bassza meg ez nem igaz, pedig már nagyon ráizgultam, hogy jövő héten tolom. -
#1407 "míg mások már végigjátszák és beszámolókat írank róla"
hova sietsz? a BG kb 10 éve játszogatom... -
Deathstorm676 #1406 Sztem már most is elég okosak vagyunk -
#1405 Állitolag hétfön okosabbak leszünk. -
Deathstorm676 #1404 Az EA-nál már az alap játékokban benne van a magyar nyelv nem csak a magyarországi verziókban. Szal tényleg valami baj lehet a gyrátásnál és csak a bolti verziók késnek de azt nem értem mért csak magyarországon (vagy egész európában késik?) -
#1403 Nekem most jött visszaigazolás a Game.co.uk-től, hogy csekkolják a creditemet aztán megjelenés napján a kezemben lesz a cucc (igen hamarabb postázzák). -
#1402 Senki sem tud semmi biztosat csak a szókásos szófosás megy. -
#1401 steamen tuti november 6 a megjelenés és steames verzióban benne van a magyar nyelv -
Prof William #1400 Grrr akaromakaromakarom...
Meg fogom venni játékot mint ahogy a Witchert is de tuti leszedem azért előtte mert érdekel hogy milyen!
akkor nem a lokaizáció miatt késik? Tehát pl az amcsi verzióban is lesz választható magyar nyelv? Csak valamit elcsesztek vele?