18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • yesname #1399
    Ezennel sry EA, de ha valóban 1-2 napnál tovább késik, akkor warezolni fogom. Pedig két helyen is előrendeltem, de ezt (is) elk...tátok. Sry, de semmi kedvem még 3 hetet is várni, míg mások már végigjátszák és beszámolókat írank róla. Ennyi.
  • Braveheart
    Nekem az 576-ban azt mondták 2 napja hogy nov 22-én jön... (CE)
  • Kandurex
    Lehet, ...talán pont emiatt nem is játszok egyel sem...:/
  • SZEG007
    A CE amugy is késöbb érkezne:P
  • TDC Geronimo
    ööö minden MMO kb ennyibe kerül :D
  • rotator
    A CE is késik? Mivel azon semmi extra lokalizáció nem lesz, ami miatt csúsznia kéne.
  • Sith
    Hmm hát érdekes élményem volt nekem is a polus 576-ban A srác nekem 6-át mondott morcos leszek a végén..
    Mondjuk nem vagyok nagy boltba járó nézelődő típus minden esetre érdekes volt a polcon ott volt a Dragon Ages Előrendelhető matricával. mondjuk ami a vicc hogy rendes fóliázott tokok voltak.. rendes borítóval igaz rohannom kellett szal nem nézegettem meg nagyon.
  • Kandurex
    Nah, voltam megrendelni a játékot. Míg szöszmötölt az eladó, körbenéztem, láttam ilyen 60 napos prepaid wow -os kártyákat 7000,- -ért...pofám leszakad, hogy két havonta újra eladják a játékukat a Blizzard -ék...pff...
  • yesname #1391
    Akkor az olasz is késne :)
  • SZEG007
    hát nem tudom ha véletlenül az ide érkezö lemezeket véletlenül az olasz kiadás dobozaiba rakták akkor az kétlem hogy az EA hungary hibája lenne, de persze konkrétat senki se tud igy fölösleges vádaskodni.
  • MrDevil
    szomorú, de ez várható volt, hogy ezt is eltöketlenkedik! :(
  • yesname #1388
    A gyártási hiba is az Ő hibájuk. Az írás szerint csak magyaroknál késik a dolgo. Szóval ennyit erről.
  • TDC Geronimo
    édes istenem...nem akartam leszedni warezról bolti verzió előtt, de most már le fogom, mert addig nem bírom ki -.-
  • SZEG007
    szerintem nem az ö hibájuk hogyha valoban a valami gyártási hiba történt.
  • yesname #1385
    Hát ez az. Ebből warez lesz, pedig előrendeltem a CE-t, de ki most várjak még 1-2 hetet, mert magyarok megint balfaszok voltak? (Már elnézést.)
  • Davidus
    ezek mennyire bénák:D
  • SZEG007
    Ugynézem legjobb esetben akkor Nov 10-én vehetjük kezünkbe a dobozt hát ez sux, esküszöm megvenném online letölthetö verziot ha nem kéne ráfizetnem pluszba:(
  • Prof William
    HA esetleg külföldről rendelem meg a magyar felirat abban is benne lesz vagy csak a MO-n kapható példányok lesznek magyarok?
  • SZEG007
    Amugy vicces hogy fél éve várnak a PC-sek a konzol port elkészültére és végül mégis az lesz kint elöbb igaz csak itt, de akkor is vicces:P
  • MrDevil
    Ez meg az 576-ról

2009.10.30. 17:03

"Sajnálatos módon az EA most értesített minket, hogy a Dragon Age: Vérvonalak előreláthatólag November 2. hetében érkezik."
  • SZEG007
    csak a PC verziora vonatkozik ugyhogy nem kamu szövegnek tünik.
  • Jakuza001
    Rajottek , hogy release date elott veluk sem kiveteleznek ?
    Sebaj legalabb jo magyar modjara kitalaltak valami kifogast. :D
  • MrDevil
    Cdgalaxis-ról:

"Dragon Age Vérvonalak tudnivalók:

Sajnos a játék gyártása során technikai probléma merült fel, ezért a PC változatok hazai megjelenése késik.
    Az új megjelenési dátumról jelenleg még nincsen információk, várhatóan hétfői nap folyamán derül ki több erről."
  • Pretorian
    Jóféle bringák, ha paraszt lennék aszondanám megtekerném mindet rendesen.
    Bevágnám, mint betyár a bablevest
  • TVelvet
    bzeg, jobban kellene akármelyik mint a dragon age...
  • TDC Geronimo
    Tyű baszki őket miért nem mutatták azon a 24 órás versenyen? :D
  • Sir Quno Jedi
    Mivel a videókat, beszélgetéseket elnyomták, a mellékquesteknek oda sem szagoltak és ebben a felbontásban semmit sem lehett látni az értékekből,cuccokból, sőt a taktikából sem sokat, kíváncsi volnék mire számítottál?! :D Ha maga tolja az ember, akkor nagyon élvezetes lesz ez.
  • rexsimus
    Megjelenés és a boltokba való érkezés nem ugyanaz.
  • Murmur
    Koszi. Akkor marad a remenykedes.
  • Riddick21
    addig azért nyomasd csak netszerte, hogy milyen monoton
  • Bábjátékos
    Bár játszhatnák már vele :)
  • Deathstorm676
    Egy kicsit más dolog nézni a játékot és játszani a játékot. Sztem ha te fogsz vele játszani nem lesz monoton.
  • Bábjátékos
    Akármennyire is jó legyen a játék én azért elég monotonnak látom,miután néztem az élő közvetítést.
    Baromi hosszú ha tényleg csak 16%-ig jutottak le 24 óra alatt.
  • balee4
    CD Galaxistól még nem.
  • Kindred Blades
    Leszámítva azt az apróságot, hogy Európában vagyunk, és itt jövő hét végére van kitűzve a megjelenés. :)

Persze értem, a kiírás a hazai forgalmazók szerint megy.
    Egyelőre én a BioWare-nek hiszek, de ne legyen igazam, jöjjön minél előbb.
  • Murmur
    Aki CE-t regebben elorendelt a galaxisnal vagy az 576-al az kapott mar valamifele ertesitest?
  • genory
    Az tök jó hogy eredeti nyelv marad és csak a felirat lesz magyar! Köszönöm a gyors válaszokat!!
  • TDC Geronimo
  • Deathstorm676
    Semmi szó nem esett arról hogy a magyar késne szal elvileg ugyanakkor jön
  • genory
    Hi! A magyar nyelvű verzió is 3 nap 13 óra múlva jelenik meg?