18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1479 Kész, most OK? -
#1478 Lecsekkolom, perc, csak létrehozok addig egy új átmenetit. -
#1477 (Csak szedd le a kép aljáról a fekete csíkot!) -
#1476 No de ha a background-position "center top" helyett "bottom center", akkor mindenkinek jól jelenik meg. -
#1475 jah :) hát akkor viszont sajnos ekkora marad, nagyjából 22"-19" az elterjedt monitor, ezért ennek megfelelően módosítottam a képen, szerintem a fórumozók 99% -nak jó így a háttér :)
(egész pontosan 19-22" tökéletes kell, h legyen, talán még 17" -ben is korrekt) -
#1474 27" (1920x1200) -
#1473 áááá, tényleg eszméletlen jók!!!
nekem is kapásból a Baldur's Gate 2 és az Icewind Dale csodálatosan megrajzolt helyszínei ugrottak be...
ilyenkor szorul ökölbe az ember keze, hogy baszakodnak a megjelenéssel :S -
#1472 Mekkora monitorod van? :) -
#1471 Délután még jó volt a háttér, de most van alul egy 5 centis fekete csík. :| -
#1470 Itt meg 5 videó, igaz franciák karattyolnak alatta :) -
#1469 32 új kép az Eurogamersen. Van köztük pár eszméletlen jó shot. Nekem az UI nagyon tetszik továbbra is, letisztult és gyönyörű. Nem tudom ki hogy van vele, de így ezeket az izometrikus nézetbe készített képeket elnézegetve nekem pokoli módon átjön a BG/IWD hangulat. Akarom most! :D -
#1468 Mondjuk azért hihetetlen, hogy a hivatalos fórumon nyitogatják az olyan topikokat hogy "kint van az xboxos verzió, letöltsem-e vagy várjak a PCsre" :D -
#1467 a háttér tökéletes és nagyon hangulatos, köszönet érte! -
#1466 jo ez a háttér:) -
Deathstorm676 #1465 Hát sztem rakjunk be valami másik hátteret. Nem akarom fikázni de nekem nem jön be + az oldal valamiért darabos. -
#1464 de nagy lett a csend, mindenki tanulmányozza a classokat? :) -
#1463 akkor egy kis spoiler:class leírások -
#1462 Ja, ja...tök egyértelmű. Egyébként nálam is a mágus az alap. Sőt terveim szerint, én +2 harcos és ennyi,...esetleg ha sokat bajlódok akkor jöhet a 4. -dik karakter...az is harcos, nem kell a konkurencia! :D -
Cat 02 #1461
De igazából eléggé kiszámítható =\ -
#1460 [URL=http://www.primagames.com/features/dragon-age-origins/quiz/]"Milyen karakter vagy te" kvíz[/URL] -
#1459 Hülye kérdés következik, ha volt má szó róla boccs :)
A játékban alapból lesz hungarise nyelv?
Mivel EA (és ők állt készítenek vagy készítettnek hungarise lokalizációt)ill a character generatorban is volt, gondolom igen :)
De azé' megkérdem :-D -
#1458 Nem kell, ha mar valami esik az max spriccelo vercseppek lehetnek semmi egyeb. :D -
#1457 Hát ha hétvégén jön a "demó" úgy még kibírom :D -
#1456 Na egy hét késés, még egész tűrhető. Jó lett a topik háttér. :) -
#1455 szerintem úgy kéne hogy fehér a háttér és piros a kép. mint a banner -
#1454 Havazás nyista :) -
#1453 dragon age dvd-t pakolnám én már befele -
#1452 sztem jó az alap is, nem kell csicsa -
#1451 Nah, még szavazzon ellene még egy valaki, azt a hó esést kidobom akkor. Egyéb ötlet van még a topik színesítésre? Szívesen bepakolok bármit! -
#1450 Háttér jó, de ez a hóesés nem ide való...szerintem :p -
#1449 szerintem nem kéne. -
#1448 Esik a hó? Nem mintha túl sok havunk lenne eddig, de végül is tél van,...:) Vagy ne essen? :/ -
#1447 Lehet, el se olvasta a topikot a modi, részükről nincs késés, csak pár országban csúszik a normál verzió gyártása miatt (legalábbis a németeknél csak az van veszélyben, és ha mákom van, akkor nálunk is). -
#1446 Valaki nem akar írni nekik hogy akkor most mivan? :D -
#1445 Felettébb, akkor mi ez a kamu késés nálunk? -
#1444 :O érdekes... -
#1443 Valóban jobb, csak fentebb kellene igazítani! -
#1442 utolsó hsz
most akkor mi van?-.- -
#1441 Közben jóváírták a Journeys-ben azt az itemet is, amit egy bug miatt nem kaptam meg korábban, gyűlnek a hasznos holmik. :) -
#1440 Miért vakítana? Jó ez, csak színesben kéne.
TESZT