7642

• [Walaki]D`Lair
    Tudom hogy te vagy O.J Simpson csak rejtőzködsz itt nekem!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Ki tudja, produkált már ennél durvábbat is az Eidos...:DDD (Tomb raider sorozat)
  • hykao #397
    Max szellemként, hisz a Contracts-ban végleg jobblétre szenderült...
  • [Walaki]D`Lair
    Na mivan megjelent már Fritz Fuchs? :D:D:D:D
  • grizzly21
    ehh nem erről volt szó...:)
  • hykao #394
    Új, nagyfelbontású képek: 1. 2.
  • forza milan
    KIváncsi vagyok rá,nekem a 2 nagyon elnyerte a tetszésem,a 3 kevésbé!
  • hykao #392
    Jövőre
    Mikor jön ki a Blood money?
  • Glpetyus
  • hykao #389
    Pár új nagyfelbontású képecske
  • hykao #388
    Majd meglátjuk, messze még a megjelenés! :)
  • grizzly21
    szerintem sajnos nem lesz olyan szabad a game, meg ugyis lesz pénz közel mindenre
  • hykao #386
    Úgy rémlik, hogy a pénz is komoly szerepet fog játszani a játékban, szal biztos nem lesz olcsó...illetve gondolom annál kevesebb lesz a pénzünk, minél kevésbé lesz tiszta a munkánk...
  • Csoder
    "ez utóbbira ott a "HIRHEDTSÉG" mutató...ha valaki jópár hullát hagy maga után"

Igen, ez is jó ötlet, de olvastam, hogy lehet majd takarítókat felbérelni, akik eltisztítják az utánunk maradt szennyet. Bár ha ezek a takarítók, csak írtó sok pénzért dolgoznak, akkor noproblemó
  • hykao #384
    ez utóbbira ott a "HIRHEDTSÉG" mutató...ha valaki jópár hullát hagy maga után, akkor az mindinkább hírhedt lesz, következésképp a következő helyszíneken (gondolom) éberebbek lesznek az emberkék, illetve sokkal könnyebben felismernek majd...valamint lehetséges, hogy több és jobban felfegyverzett őr lesz...
  • Csoder
    Igen, látványos és néha még élvezetes is, viszont irreális nagyon amikor browningal belelövök kettőt és elszáll néhány métert a személy, mint egy rongy baba.

Ha a blood money-t olyannnyira meg akarják nehezíteni, hogy az illető inkább a csendes stílust válassza, akkor drasztikusan le csökkentik a 47-es élet pontjait, ez szerintem már elég hatásos lenne, persze más, ötletesebb megoldások is kellenek e mellé, mert ugye az ügyes játékos sérülés nélkűl is több tucat embert ölhet meg egy adott küldetés folyamán.
  • hykao #382
    Én, ha tehettem, minél "csupaszabban" kezdtem neki a pályáknak...a pályákon úgyis megannyi lehetőség van fegyverek begyűjtésére! Ölni szigorúan csak a célpontokat öltem, sőt ahol lehetett, még csak kábítást sem alkalmaztam egyetlenegy nem célponton sem, illetve amelyik célpontot lehetett - szúró vagy folytó eszközzel likvidáltam. (kedvenceim a konyhák környékén fellelhető szúró-vágó eszközök voltak, ezek teljesen hangtalanok, és gyorsabbak, mint a folytóeszközök - csak egy gyors mozdulat hátulról, s meg is vagyunk...) Ha jól emlékszem a Contracts-ben egyedül az uccsó - párizsi - pályán kábítottam el egy nem célpontot, a tűzoltót, hogy öltözékét magamra öltsem, s magamhoz vegyem a (kissé érdekes módon...) nála lévő AMBULANCIÁS kocsi kulcsait... :)

Remélem a BLOODMONEY-t megnehezítik annyira, hogy ne lehessen csak úgy végighentelni egy-egy egész pályát...illetve a fizikán is csiszolnak annyit, hogy a lepuffantott ellen ne röpködjön úgy (és olyan sebességgel), mintha csupán valami könnyű ruhadarab volna... :)
  • akyyy
    én néha, felváltja játszottam. szép csendben, meg is kaptam a fegyvert, a köv. pályát meg azzal a fegyverrel csináltam, gyilkolásztam mindenkit lefele:D
  • Csoder
    "hisz nem mindenkit motivált az a plusz fegyver, amit egy-egy tökéletesen végrehajtott pálya után kaptunk - főleg, hogy általában a tökéletes bérgyilkosok nemigen alkalmazzák-használják a játékban a különböző fegyvereket..."

Ez így igaz, én szinte csak a hangtompítós berettát, plusz valamelyik távcsöves puskát használtam. Bár szinte minden végigjátszás alkalmával a lehető legcsendesebben próbáltam megközelíteni a célszemélyt, majd likvidálni, mert úgy elég izgi, és élvezetes, pl azon parázni, nehogy felismerjenek ,vagy megtalálják az egyik hullát :)
    De aztán van mikor rámjön az írthatnék, és dupla hangtompítós browningal végig lövöldözöm az egész pályát :)
  • hykao #379
    Nem tom, majd meglátjuk a játékban milyen szerepet fognak betölteni ezek a karakterek, én egyelőre a képek alapján bizakodó vagyok...pl. e KÉP alapján úgy tűnik lesznek teljesen világos, nappali helyszínek is, mint talán utoljára a második részben...legalábbis úgy rémlik a Contracts-ben nemigen voltak ilyenek...bár az igazat megvallva nekem annyira nem is hiányoztak...teljesen reális, ha egy bérgyilkos leginkább sötétben (vagy legalábbis minél gyérebb fénynél) próbál ténykedni...

Érdekesnek ígérkezik ez a "HÍRHEDTSÉG" mutató is...ezzel talán nagyobb lesz a kényszer a minél "csendesebb" munkavégzésre...ami a korábbi részeknél talán nem volt ennyire kihangsúlyozva, hisz nem mindenkit motivált az a plusz fegyver, amit egy-egy tökéletesen végrehajtott pálya után kaptunk - főleg, hogy általában a tökéletes bérgyilkosok nemigen alkalmazzák-használják a játékban a különböző fegyvereket...(max. a végigjátszás után mókából vagy álruhához az eleve pályán fellelhetőeket, esetleg a távcsövest hangtompítóval szigorúan a megjelölt célpont ellen...)
  • Thanatos
    hát nekem is ez teccet benne de pl bannerből kiidnulva arrol a bohocról nekem valamiért mindig a batman jut eszembe ami már rossz ómen, emg ezek a mindenféle karakterek elég érdekesek... :P előző részekkel semmi baj se volt nekem is az jött be hogy viszonylag reális...
  • hykao #377
    Mire gondolsz pontosan? Én többek között épp azt szeretem a Hitman játékokban, hogy nincsenek szörnyek, mutánsok, rovarok, egyéb hasonló unalomig csépelt faszságok...hanem emberek a szereplők, s valós földrajzi helyszíneken zajlik, stb...
    Szted mivel akarnak egyre jobban elrugaszkodni a valóságtól? Nekem az eddigi képek, videók alapján semmi ilyesmi nem jön le.
  • Thanatos
    egyetértek..., egyre jobban el akarnak rugaszkodni hitmanel a valóságtól..., kiváncsi vagyok mikör jönnek be a laser fegyverek... :(
  • akyyy
    hát, a játékhoz illik, az más kérdés hogy sztem eléggé elcseszték a desingerek! nekme nem teccik:( de nem a te műved hanem a játék "logoja"
  • hykao #374
    Ja, hétvégén hemzsegtem össze a karakterekből...nem gyó?
  • hykao #373
    Köszönjük szépen...de a hivatalos oldalon (a bannerre kattintva...) a "GALLERY" szekcióban azt hiszem megtalálható ez és még egyebek is, többféle felbontásban...
  • akyyy
    uj banner?
  • pcguru
    Egy wallpapert dobok nektek:

ITT!
  • Duddits
    Amikor visszaolvasól!
  • pcguru
    Mikor is jelenik meg???
  • hykao #368
    Ismét bővült a hivatalos oldal, katt a bannerre! (galéria háttérképekkel, új karakter, új oktatófilmecske)

• hykao #367
    Pár korábbi kép nagyobb méretben...és jobb minőségben:

http://www.pcaction.de/screenshots/original/PCG0805HitManBlutgeldVegas010.jpg
    http://www.pcaction.de/screenshots/original/PSZ0905Bloodmoney07.jpg
    http://www.pcaction.de/screenshots/original/PSZ0905Bloodmoney09.jpg
    http://www.pcaction.de/screenshots/original/PSZ0905Bloodmoney08.jpg
    http://www.pcaction.de/screenshots/original/PSZ0905Bloodmoney10.jpg
    http://www.pcaction.de/screenshots/original/XBZ0405HitmanBlood001.jpg
    http://www.pcaction.de/screenshots/original/PCG0405HitmanBlood2.jpg
  • Duddits
    Lál! Te minden játékot leakarsz tölteni még a megjelenés elött?
  • hykao #365
    Nincs elcseszve semmi, max. a nézőpont miatt tűnhet furának...
  • Herold
    Az elsőre, de mindegyiken aránytalan a teste. Nagyon elcsesztek valamit, ha ez tényleg így fog kinézni.
  • hykao #363
    Az első képre gondolsz vagy melyikre?
  • Herold
    Hogy néz már ki ez az ember? Mint egy törpe.
  • Glpetyus
  • hykao #360
    Pár képecske: