7642

• spR
    Meg lennék lepve...
  • Farishta
    Hú de bírom az ilyeneket. Hitmanforum is tele van hasonló postokkal.
    12 éves kissrác azt mondja neki megvan a demó, csak spanyol nyelvű. Tesz fel képeket.
    Azóta se látta senki :))))))

Azt mondják a Mardi Gras pályán nem is a politikust kell megölni, hanem meg kell védeni a bérgyilkosok elől, akik a tömegben rejtőznek.
  • hykao #597
    Na ne mondd... :)))
  • Thanatos
    k
  • urbijoe
    ez a játk ps2-ön 1 éve kint van
  • sturrock
    Most látom hogy 47-es feltrancsírozott MP9-esével egy szerencsétlen madárt
  • sturrock
    arra a képre gondolok, melyen 47 befogja annak a csirkeruhás idiótának a száját. Ott pont egy MP9-es van nála. a madárember meg valami Deagle-t szorongat :)
  • sturrock
    hmm... úgy látszik ebben is lesz MP9 SMG
  • Glpetyus
    Váá,de utáltam azt benne
  • hykao #590
    Ja. Lol az a karakter engem erősen emlékeztet a Max Payne 2-ben lévő hasonlóan beöltöztetett madárra...
  • Glpetyus
    :DDD
  • hykao #588
    Szép, új képek: KATT (amúgy ha minden igaz, Európában előbb fog kijönni pár nappal - Ápr.11. -, mint az USA-ban - Máj.2.)

• Szega87
    Én most kezdtem el jáccani a Silent Assasinnel az első rész meg már rég megvolt , remélem eza blood money is jó lesz
  • akyyy
    hát azt nemtom, megjelenik amcsiban, egyből teszik nforcra onnan meg nem sok mire egy magyar letöltő oldalra felkerüljön:D na de no warez éljen a legalitás!!!
  • sturrock
    de ugye hazánkban is április 11-én fog megjelenni ?
  • akyyy
    percre pontosan 1 hónap múlva
  • newc22
    Mikor jelenik meg a game????
  • sturrock
    ja, és szerintetek hol fog felbukkani az Albino a BM-ban ?
  • sturrock
    a helyszínek változatossága terén szerintem a contracts sokkal jobb mint az 1 meg a 2. a contracts változatossága valamennyire azért tudta ellensúlyozni a rövidségét.

remélem a BM nem lesz annyira rövid mint a contracts. a helyszínek szerintem jók lesznek, főleg Las Vegas és San Diego. A 3. trailerben és az 1. trailerben is láttam egy trikót viselő fickót (az 1. trélerben 47 éppen leszedte ezt az embert mesterlövészpuskával, amikor az éppen a medencéje előtt mászkált. A 3. trailerben pedig ott hevert holtan a medencevízben. Ki lehet ő ? Egy újabb San Diego-i karakter, vagy csak egy civil ?
  • sturrock
    egyetértek. A 2. rész valamivel hosszabb volt mint a contracts (ha a legelső pályát, a gontranno sanctuary-t is beszámítjuk, 21 pálya volt az egész játék)Történetének felépítése is inkább az 1. rész történetfelépítésére hasonlít, hiszen az 1-ben meg a 2-ben is a játék végén összefutnak a szálak.

• hykao #579
    Én csak azt bánom, hogy most a helyszínek nem lesznek olyan változatosak, mármint országok tekintetében. Ha minden igaz az egy szem francia pályán kívül az összes többi amerikában lesz...bár igaz, hogy amerikán belül sokféle helyszín várható, de én mégis jobban csípném a jólmegszokott változatos földrajzi helyszíneket.
  • Csuhai G
    Már én is nagyon várom ezt a játékot!! Amúgy szerintem az eddigi Hitman részek közül a 2. volt a legjobb!
  • sturrock
    Ja, az NPC-felhozatal már az első részben is változatosabb volt, mint a Contractsban

Erre itt egy példa:
    A Contractsban csak egyféle férfi civil és egyféle női civil van a gellért szállós küldetésben, zsaruból is csak egy típus van.
    Míg az 1. részben háromféle zsaru volt a gellért szállós pályán: egy néger zsaru, egy fekete hajú fehér zsaru, meg még egy europid zsaru típus is volt.
    A férfi civilekből is három típus volt: vörös hajú, fekete hajú, meg egy öregember típus
    A női civilekből is három fajta létezett: sárga, vörös és őszhajú

A contracts gellért szállós küldetésében mellesleg nem volt virágárus, dagadt úszómesternő, titkárnő, pedig az első részben jelen voltak mindezek.
    A hitman 1-ben a recepciós meg a csapos teljesen máshogy nézett ki, nem úgy mint a contractsban...

Na mindegy, csak azért írtam le ezeket az észrevételeimet, mert én úgy érzem, hogy a contracts remake pályái sokkal kevésbé változatosak, mint ezen pályák eredetijei az egyben.

Azért voltak persze ötletes változtatások is a contractsban, például, az, hogy a második rotterdami pályán Boris hajóját megtámadták a SWAT memberek, ez meg ugye az első részben nem volt benne...

A Contracts hongkongos remake pályái nagyon jók viszont, sokkal élethűbbek, mint a hitman 1-es eredeti változatuk.

A contractsos teljesen új pályákkal pedig teljesen meg vagyok elégedve, a legjobb az angliai beldingfordos küldetés, meg az első rotterdami küldetés, melyben Rutgert van Leuvent, a motoros bandavezért kell likvidálni...

A Blood Money az eddig látottak alapján sokkal változatosabbnak ígérkezik mint a Contracts, az NPC felhozatal terén (aminek nagyon örülök)
  • hykao #576
    Azért szerencsére nem csak remake pályák voltak a Contracts-ben, és a remake pályák is mintha máshogy lettek volna megoldhatók, mint az első részben.
    Az tetszik nagyon a Hitman pályákban, hogy egytől-egyig nagyon autentikusnak tűnnek, noha eléggé eltérnek egymástól a helyszínek!
    Angol, holland, francia pályák mind-mind nagyon tetszettek, no meg, hogy az NPC-k minden pályán a saját anyanyelvükön beszéltek!
    Mondjuk a remake pályák is jók voltak sztem, főleg, amikor a budapesti pályán magyar volt a vaker... :)
  • hykao #575
    Hát a második az nekem sincs már meg külön, rásütöttem a videóra, felnyomtam a putfile-ra, aztán a külön feliratot töröltem. (miért nem jó a rásütött verzió?)
  • dronkZero
    Jaja. Én eléggé megsértődtem a Contracts-on, olyan érzésem lett tőle, hogy kifogytak az ötletekből... Szép új motorral, újramodellezve kiadták az első részt. Nagyjából becsukott szemmel végig tudtam csinálni.
  • akyyy
    azt csináltam, de nincs meg mind:) a második trailernke a feliratát már törölre arapshid, és csak égetett videóba leltem, nekem meg nem ugy kellet volna...
  • hykao #572
    Ez az első részben volt ugye? Mert a Contractsből nem rémlik női öltöző meg 120 kilós buksza... :)
  • hykao #571
    legörgetsz, alul kereső, beírod: "felirat", s már meg is vannak...
  • Farishta
    Az óriáskerék videó valószínűleg a kiképzőpáéya előzménye.
    A vidámpark az óriáskerék üzemhibája miatt lett lezárva. Az üzemhibáért nyilván a célpont, az egykori igazgató "Swing King" a felelős. Őt az óriáskeréken ülő egyik gyerek apja akarja megöletni (meg kell mutatni neki a srác fotóját).
    Na szóval mielőtt 47 lefejelné Swing Kinget, az azt mondja: "Talán nem tudja mennyi szenvedésért vagyok felelős? Tudom mennyi szenvedést okoztam, nem is tudok aludni miatta!"
    Tehát nyilván van felelőssége az óriáskeréken meghalt 36 ember miatt.
  • dronkZero
    Hehe, ja, amikor az utolsó emberig lemészároltam a Gellért szállót, akkor kaptam az üzenetet, hogy az ügynökségnek nem tetszenek a módszereim, egy takarító egy órán belül meglátogat... :)))

Milyen durva volt... Elkezdtem szépen megfojtogatni a rendőröket, aztán az egyiknél véletlenül a garrott helyett valami pisztolyt kaptam elő... Qrvanagy riadó, rohangálás. A vége az lett, hogy egyetlen fegyveres sem maradt a szállóban rajtam kívül. De a vendégek megnyugodtak egy idő után. Aztán meglepődhettek, amikor egy boxeralsós, kopasz arc a lila tangás spanját kergette végig a hallon, be az étterembe, néhány seggbelövéssel noszogatva... :)))
    Vagy amikor felvonszoltam a lépcsőn a 120 kilós bukszát, aki a női öltözőre vigyázott... :)

Ehh, elkapott a nosztalgia. Nagyon jó volt az első rész...
  • akyyy
    híako, nincs kedved összegyűjteni az eddigi videókat, vagy legalább is, a feliratjait?
  • akyyy
    de amugy dúúrva
  • hykao #566
    Miért? 47-est te irányítod, így rajtad áll, hogy mit csinálsz. A lehetőség eddig is adott volt a civilek mészárlására is, te döntötted el, hogy hogyan cselekedtél...
    Gondolom itt sem lesz kötelező az óriáskeret szétbarmolni - amennyiben egyáltalán 47-es műve a videóban látott végeredmény...
  • leslieboy
    Ugye azt a balesetet nem 47es csinálta?! Mert az nagyon ellentmondana a Hitman játékok elvével!
  • Farishta
    Én is nagyon remélem, hogy lesz élsimítás. Úgy rémlik, mintha egy interjúban olvastam volna, hogy lesz.

És néhány új kisvideó az IGN.com-on. Letesztelték az XBox verziót. Az egyiken láthatjuk amint 47 megruházza a Swing King nevű célpontot, egy másik videón pedig egy óriáskerék esik szét üzemhibától.
    Új BM videók
  • hykao #563
    Hmm viszont a képek némelyike meg mintha élsimítással készült volna...vagy csak a nagyobb méretről történt lekicsinyítés "okozott" volna némi élsimítást!?
  • hykao #562
    Én csak egy dolgot hiányolok a videóból...az élsimítást...remélem a BM-ben megoldható lesz valahogy, mert nekem a Contracts-re sehogyan sem sikerült ráerőltetnem.
  • Farishta
    Néhány új kép 47bá'val a főszerepben:
    http://www.gamespot.com/pc/action/hitman4/screenindex.html?sid=6145694&page=1

Az egyiken nincs rajta zakó, de a nyakkendő és az ing ugyan az. Nemtom ez mit jelenthet. ???
    A civilek is elég különbözőek, nem csak kétféle civil modelt használnak,mint anno az előző játékokban. :)
  • Farishta
    Ha Magyarországon később jelenik meg, mint a hivatalos dátum, akkor nincs más hátra, mint warez. Aztán majd ha kijön megveszem. Valszeg nem bírnám ki egy napig sem abban a tudatban, hogy megjelent és én nem tolom :)