7642

• akyyy
    hát, azért, egy kis smink és más tech csodákra képes
  • Thanatos
    alkatra mondtam :DDD
    hitmanhez kb ugy illik mint Schwarzenegger... :)
    mondom egy adott filme nem csak a szinészi képességei számitanak hanem hogy az alkata, akraktere, etc mennyire illeszkedik az adott filmbe... (főleg igy van ha már egy msáhol megalkotott karakter -t kéne a filmben alakitania amihez távolrol se hasonlit...)
  • akyyy
    nem majom az jó filemkbe jáccik:
    Ryan közlegény megmentése (1998) színész
    Pitch Black - 22 évente sötétség (2000) színész
    Halálos iramban (2001) színész
    XXX (2002) színész
    A sötétség krónikája (2004) színész
    Gorilla bácsi (2005) színész
  • Thanatos
    jaja még ő is sokkal jobb lenne hitman nek mint az a majom :DD
  • akyyy
    most néztem mega Szállítót, kicsit Hitmanos beütése van, igaz lehet csak azért mert a főhős kopasz:D és jól bánik afegyverrel... Jason Statham a szereplő
  • Thanatos
    é nem mondtam hogy nem tetszik :) de hogy 2 év mulva már akutya nem fog egyre se emlékezni az tuti, olyan erős középmezőny kat, amikor kijöttek nem volt rossz emg minden de nem egy oylan fiolm ami megmarad ember emlékezetében :) és ráadásul azokban a filmekben lévő figurákhoz tény hogy illik a manusz, hitman hez nem, ennyi :)
  • grebber
    Hát kinek mi tetszik , nekem mindegyik amiket láttam.
  • Thanatos
    de jót se :DDD
    amugy itt msot nem a szinészi képességeiről van csak szó hanem hogy illike a szerepbe vagy nem, ami szvsz nagyon nem de szeritnem ezt enm csak én gondolom igy :)
  • grebber
    Szerintem jó szinész nem láttam tőle rossz filmet.
  • akyyy
    engem nem izgat... lényeg, hogy film és nem én játszok.D
  • IlluminatoR
    Vind Diesellel :C
  • akyyy
    én a filmet várom
  • hykao #307
    Én máshol is olvastam róla, s cseppet sem lepődnék meg, ha csak valamikor 2006-ben érkezne a játék. (...és nem is bánnám, amennyiben a játék javára válna a csúszás...:D)
  • spR
    Na, megtalaltam, en voltam a hulye. De biztos, hogy megbizhato ez a hir?
    Sehol masutt nem irnak rola.
  • Glpetyus
    fasza
  • spR
    Ezt hol olvastad?
    Be tudnad linkelni kerlek, en ugyanis az 576.hu-n nem talaltam ilyen hirt.
  • IlluminatoR
    Nem baj.
  • grebber
    Az Eidos csúsztat: az eredetileg a 2005-ös ünnepi szezont (késő ősz) megcélzó Tomb Raider: Legend és Hitman: Blood Money egyaránt korocsolyát kapott a lábára, és villámgyorsan átcsúsztatják őket 2006-ra. A hivatalos indoklás: az angol kiadó így akarja "maximalizálni a bennük rejlő lehetőségeket", azaz inkább nem hajítják be őket a potenciális sikercímektől hemzsegő év végi piaci öldöklésbe.

info: 576.hu
  • IlluminatoR
    Aranyos.
  • IlluminatoR
    Beteg!!!!
  • Glpetyus
    Köszönöm ^.^
  • hykao #298
    Boldog Szülinapot! :)
  • Glpetyus
    Köszi.

Végre lehet tuningolni a fegyvereket...király.
  • akyyy
    szivesen:)
  • sorrow

Olvastam a Gamestar cikket jó lesz ez a "hírnév" - "hírheddtség" mutató .
    így mégjobban rá lesz kényszerítve a játékos , hogy tiszta csendes munkát végezzen.

No persze egy Hitman fan eddig se hentelte végig a pályákat arra ott van a Max Payne.

• hykao #294
    Köszi! :)
  • akyyy
    Amúgy sztem a Hitman 1 az nem volt rossz! Grafigailag meg egyébben tényleg már kicsit húzós, bár nekem nem számít, mivel a legujabb játékok már minimumon is aligjönnek be, (ezért istenítem is a GTA-t).

Bevallom őszintén mikor legeslegelőször játszottam a Hitman demojával, akkor nekem egyáltalán nem tetszett. az oka hogy akkor csak bizonyos játéko jöttek be a többi lepattant rólam. Hány éves is voltma akkor? 14?:D
    most meg 18 évesen azért csak tudom mik jönnek be, jobban is mennek a dolgok.
    Flynn cikke valami gyötrelmes!
  • Grusi
    sziasztok!
    Magam is a HC.Gamer táborát erősítem/gyengítem, s hadd keljek egy egészen picit Flynn kollega védelmére: valóban iszonyatosan eltúlozta a cikket, és szakmailag melléfogott azzal, hogy egy előzetest szubjektíven próbált megírni, és bár már réges-rég rájött erre, egyszerűen túl dacos és büszke, hogy bevallja, hogy ezt elbaltázta. Emberi tulajdonság, ne tessék őt ilyen keményen elítélni, lehetnek neki is rossz napjai :)
  • grebber
    "Az E3-on látható verzió részletességében, kidolgozottságában azonos szinten van a Splinter Cell:Chaos Theoryéval."
    Akkor nem lehet csúnya :D
    Júj de várom már.
  • akyyy
    Egy kis plusz
  • akyyy
    [szin=red][brutálnagy]http://akyyy.uw.hu/ftp/index.php?list=gamestar
  • sorrow

megjelenési dátum ?????

infot plíz.
  • Glpetyus
    Linket pls
    :)
  • akyyy
    ahh, nah most töltöm le, kicsit rázós, meg sorry a késésért:) de érdekes cikk :)
  • Herold
    1 oldal JPG-ben 6 MB? Vedd feljebb a tömörítést (50 % körülire), és 300 dpi bőven elég felbontásnak!
  • akyyy
    Minjdárt adok linkeket csak a srácot kel megvárni msnre, mert sajnos nem vot idő náluk feltenni tárhelyemre:( meg kicsit babráni kel aképekkel, JPG-sen egy oldal, csupán 6 mega
  • akyyy
    ok akkor megyek szkenelős haveromhoz:)
    dee előtte ezt irjátok alá sztem..:S

http://www.petitiononline.com/QX3MJ/petition.html

Nekem már annyira a fülemen cseng 47 hangja hogy szinte a fordítások alapján már magyarul hallom ahogy beszél!
  • hykao #282
    Mit írnak benne róla? (fotózd le azt is vagy szkenneld be! :D)
  • akyyy
    utolsó , ingyen gamestaromnak ugylátszik a borítoja fasza lett:P
    na hajtsunk rá egy 120 gigás vinyóra vagy Tiesto cd-re:)
  • akyyy
    Szar a kedvem meg minden, hazaérek, mi fogad a postaládába?????