7642

• Csoder
    Olvass vissza(nem is kell sokat), senkisem fog helyetted sz*rni!
  • Bugz
    Ez mind jo és szép.:D:D
    De mikor fog kijönni?
    kössz
  • sturrock
    Mikor fogják már frissíteni a hivatalos oldalt?

Jók az oktatóvideók a hivatalos oldalon
    a W2000-es kivétele az aktatáskából, a késelés, a hullák/elkábított NPC-k beledobása a kukába, a ruha felvétele, és az erkélyről kilökés, mind-mind nagyon jók lesznek majd! 47-es sokkal élethűbben fogja megkéselni áldozatait (Bár már a Contractsban is háromféle hátulról késelési mozdulat volt)

A 2. trailer is szenzációs, szerintem nagyon jó karakter lesz az az Albino nevű. Kíváncsi vagyok, vajon mi lesz a szerepe annak a Corky bohócnak :)
  • akyyy
    igen, emlékszem. ott ül a repcsin. az volt aküldetés, hogy jussunk el areptérig, ( az más kérdés, hogy semi reptér nem volt ott, hanem csa iylen tömeg asszem).
    szal párizsból utazik, és kap egy új megbízást...
    én nem hiszem hogy azt fogja folytatni.
    Sztem lesz egy intro, hogy megbizzák a párizsi küldetéssel, ahol valaki besúgta. majd mutatja ahogy menekül.
  • leslieboy
    Párizsból utazott! Nézd csak meg, mit ír az utolsó küldinél brifeing!!
  • bgabor
    Ha a Contracts végén lévő videóban éppen Párizsba utazott a repülőgépen 47, akkor hogy lehetne a Contracts színhelyéül szolgáló ominózus motel Párizsban?

Egyébként nagyon szerettem a Contractot, minden pályát megcsináltam Silent Assasinra. Már nagyon jöhetne a Blood Money.
  • Bugz
    Csá!
    Mikor jön ki a Blood money?
    kössz
  • hykao
    Hát emlékeim szerint erről nem kapunk bővebb infót a Contracts-ben...hmm most az sem ugrik be, hogy milyen nyelven beszélt...hmm talán franciául... (...azt a pár szót amit mond az átvezető videók alatt...)
  • akyyy
    amugy az a doki kicsoda?:S
  • hykao
    Igen. Operaházas buli után - ahol valamiféle árulás folytán rosszul sültek el a dolgok - 47-esünk súlyos sérülésekkel még elvánszorog az ominózus párizsi motelbe, ahol eszméletét veszti, és élet-halál közt lebegve egyfajta lázálomban lepereg előtte az élete...és itt kezdődik a Contracts...majd a legutolsó küldetésre magához tér (a doktor bácsi hathatós közreműködésével), és onnantól már a valóságban és a jelenben vagyunk...

Egyszóval valószínű, hogy az operaházas küldetés lesz az első a Blood Money-ban, egyfajta előzményként vagy bevezetésként.
  • sturrock
    nagyon várom már, remélem márciusra már ki fog jönni!

biztosan a párizsi operaházas küldetés lesz az első küldetés, mert az a Contracts alaptörténetének az előzménye, ugye ?
    Akkor azt a két fickót kell majd az operaházban likvidálni, akik a Contracts intrójában lettek kinyírva ?
  • Sith
    szerintem csak arról van szó aminek már egyszer örültem, hogy több ember lesz a pályákon... tehát nem csak a világtól elzárt mapek lesznek pld a mafia fönök hegyek közti villája hanem az utca, +tömegben- végre nem csak a célpont és az örök lesznek a pályán :)
  • neménvoltam
    sry, rosszul fogalmaztam, fáradt vok: nem kommunikáció, inkább nyilvánosság.
    Pl: az uccsó trailerben (meg a képekben) nem egyszer volt olyan rész, hogy megragad egy célpontot, a sok sok ember közt, ami eddig nem volt jellemző. Bár most hogy így végiggondolom, ez talán csak egy kis túlzás a készítők részéről.
  • hykao
    Nem értem. Mire gondolsz pontosan?
  • neménvoltam
    amúgy a képek és a trailerek alapján észrevettem vmi furcsát, de lehet hogy hülyeség: mintha nagyobb szerepet kapna benne a kommunikáció és nem csak az észrevétlenül működő bérgyilkosunkról lenne szó. Ti hogy látjátok?
  • hykao
    Még nem voltak, köszi.
  • Csoder
    kevésbé új képeket már láttátok?
  • hykao
    Akkor május utolsó napjáig ha kijön, nem csúszik...
  • neménvoltam
    2006 tavasz :D
  • hykao
    Miért, van már konkrét megjelenési dátum? :)
  • neménvoltam
    :D de azért remélem nem fog csúszni a konkrét megjelenés
  • hykao
    Természetesen nem tölthető még le a magyarítás a Gamehunterről...elnézted...
  • Sith
    Hmm hol is vna ott a magyarítás?
  • misirulez
    agmehunter.hu = gamehunter.hu
  • misirulez
    Ha nem jött még ki a játék akkor a agmehunter.hu-n miért tölthető le a magyarítás hozzá :)
  • Herold
    Mikor jön már???
  • Atika :o)
    johetne mar a game :)
  • hykao
    Ja, csak kérdés, milyen gyors lesz ezzel az emberáradattal...bár elképzelhetőnek tartom, hogy a végleges, publikus változatban kisebb tömeg lesz ott...illetve elég sok az ugyanolyan figura a tömegben...
    Nade úgy vélem a játék egyre szebb és szebb...és ha nem fog tovább késni, akkor már nincs is olyan messze a megjelenés.
  • Sith
    Tetszik ez a tömeg.... végre nem csak kihalt pályákon mászkálunk ahol az őrökön kivül egy két takaritó porszívózik :)
  • hykao
    Ezzel így nincs baj, ha ingyenes, és témába vágó!
  • Thanatos
    reklám rulez... :)
  • Heno
    Szevasztok! Hát, már nincs olyan messze, néhány hónap. Egyébként megnyílt a Hitman4 hungary, ahol friss hírek, érdekes cikkek, sok kép, és az összes letöltés megtalálható. Nézzetek be:

http://www.hitman4.hu

• leslieboy
    Jó kis game lesz ez,csak kicsit még messze a megjelenés!
  • [Walaki]D`Lair
    LOÁL pont ezt akartam mondani :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Thanatos
    látszik ők is karácsonyi hangulatban vannak :DDD (mármint a fejlesztők :P)
  • hykao
    Még pár új nagyfelbontású kép (katt a kisképekre az eredeti mérethez):

Kiváncsi leszek, hogy a gépek mennyire fogják "komálni" azt a hömpölygő emberáradatot, ha tényleg ennyien lesznek egyszerre az utcán...
  • akyyy
    az utsó az naon állat!
  • grebber
    Tapló télapót báncsák
  • hykao
    Ismét frissült a hivatalos oldal!

Valamint pár új kép a 3DGamers-ről:

• Glpetyus

Király lesz.