7642
-
sturrock #559 ahogy elnézem elég nagy a különbség a contracts és a BM között...
A BM-ben lévő karakterek sokkal jobban kidolgozottak, tökéletes felépítésűek, és sokkalta élethűbb a mozgásuk. -
sturrock #558 nagyon jó ez a training videó! Sokkal több dolgot tud majd csinálni fótiszevön(47) mint az eddigi részekben :) -
sturrock #557 szerintetek hazánkba is ki fog jönni a BM április 11-e körül ?
remélem nem május végén vagy a nyár elején kerül csak a hazai boltokba.
és remélem cdgalaxison már megrendelhető lesz ápr. 11 után nem sokkal
Iszonyúan várom ezt a játékot, úgyhogy jöjjön ki minél hamarabb ! -
#556 Jason Walker, az Eidosos srác azt mondja még a megjelenés előtt lesz demó.
Remélem lehet benne bízni. :) -
Csoder #555 Sztem is fura kicsit. De amúgy nem zavar. -
#554 Lehet az is, hogy demó csak a megjelenés után lesz, nem? -
#553 A vérrel kapcsolatban erre a képre gondoltam (nem műxik az imagevenue csak imageshack):
Nekem furán néz ki, bár lehet, hogy csak az én fejemben van a hiba :)
Nemtom, a lőfegyverekkel úgy vagyok, hogy először úgy viszem végig ahogy tudom, megpróbálok SA-ra törekedni, de azért jól jön egy hardballer a háznál.
Megjelenés: Elvileg Április 11 és Május 15 között mozog. A demó talán már e hónapban kinn lesz. -
Rusy #552 Április 11-edikén jelenik meg? -
Rusy #551 Bocs nem én mondtam, engem mint írtam nem zavar, ha nincs akkor sem, én csak válaszoltam az észrevételre, ja engem is érdekel olyan kép amin gagyi -
A vér már a 2-ben is tök jól nézett ki sztem. -
bgabor #549 Hát, én azért szeretném már kezembe kaparintani újra a jó öreg
.45-ös AMT Hardballereket. -
#548 Most így nem rémlik, hogy a vér milyen. Nyomass pár olyan képet, amin szted gagyi, hadd lám! :)
Amúgy a lőfegyverek engem teljesen hidegen hagynak ezzel a játékkal kapcsolatban.
@Rusy: olvass vissza, nem kéne sokat... -
Rusy #547 Hi bocs már biztos kérdezte valaki, jelenleg mi a megjelenési dátum?
Egyébként, szerintem mindegy hogy milyen lesz grafikára annyira nem lehet rossz mostanság, ha pl mondjuk hangokba zenékbe, de legfőképpen hangulatra tudja hozni az előző részeket, akkor jó lesz, mert pl ha emlékeztek az elsőt hogy lehúzták a mozgásanimációk miatt ugye a hulla vonszolása, stb hát engem egyáltalán nem zavart legfeljebb néha idegesített, de a hangulat pótolta...
Amúgy a vér szvsz nem olyan fontos egy ilyen játékba, jó az élethűség miatt hozzátartozik, bár aban igazad van ha ilyen gagyiul néz ki akkor inkább ne legyen semmilyen... -
#546 Igen, a WA2000 elég durván néz ki a 3. trailerben.
Más is úgy gondolja, hogy a vér elég furán néz ki néhány képen, vagy csak én?
Nekem úgy tűnik, mintha elég halovány lenne. Meg úgy alapvetően nem néz ki vérnek. Bár lehet, hogy csak azért mert korai verziókból vannak a képek.
Ha már itt vagyok, néhány kép.:
-
Sith #545 Azért annyira nem durvák azok a fegyverek :)
a WA2000 sokkal durvább szvsz
-
#544 Hmm. Magyaítás? Mondjuk nincs benne annyi szöveg, mint pl egy Morrowindban, de ha lehetséges én is be tudnék szállni (legalábbis szeretnék:))
Bár lehet, hogy kicsit korai még erről beszélni. -
#543 Ha nem leszek úgy "behavazva" a való élet dolgaival, mint mostanság, akkor mehet! No meg ha lesz egyáltalán feliratozás...mert a videóban mintha nem lenne...remélem csak nem lett bekapcsolva... -
#542 Hmm, ez alapján a videó alapján jó kis játék lesz ez.
Hykao mit szólnál leendő magyarítás témában egy közös "munkához" majdan? -
#541 -
#540 Pár új kép:
Lehet látni a 1911 SB-n és az M16-on a modifikációkat. Kicsit sci-fis :) -
#539 Köszi! Jó kis videó! :) -
#538 Innen lehet letölteni a videót.
Ha ez bejön, akkor "Continue to Megaupload" (jobb felső sarok), majd pedig a reklámot (Megaupload Links) be kell zárni, ugyanis az takarja el a letöltés gombot.
Azt mondják ez még a Béta verzióból lett készítve, azért olyan gáz pl. a vér, stb. Mindegy, azért baromi jó videó, egy csomó új dolgot lehet benne látni. -
#537 Hát ilyet kérdezni sem kell itt!!! Persze, hogy kíváncsiak vagyunk arra a videóra! :)
Thumbnailes képfeltöltésre inkább a http://imagevenue.com/-ot használd, ImageShack már feketelistára tette az SG-t...(a békákra kattintva azért "előjönnek" a nagyképek) -
#536 Ja, még valami a Hitman Forumra szokott néha felnézni egy bizonyos Jason Walker, aki az Eidosnál dolgozik és ő azt mondja, hogy Április 11 környékén szállítják a boltokba a játékot. Tehát a demo is nemsokára esedékes.
Igen és ha valaki kíváncsi lenne a videóra a training pályáról akkor szóljon itt.
Remélem tudtam új infót mondani. -
#535 Helló mindenkinek! Már én is nagyon várom a Blood Money-t. Nagyjából a Hitman sorozat az egyetlen játék amit nem tudok megunni.
Van itt pár kép a Training pályáról, nemtom láttátok-e már:
(remélem működnek a thimbnailek)
-
#534 Hmm, akkor töltsd le pl. a Gamestarról vagy a Hardwiredről. -
Rusy #533 az előzetest aminek a feliratát csináltad... -
#532 Néhány korábbi kép, nagyobb felbontásban a Hardwireden. -
#531 Mármint mit nem tudsz letölteni? -
Rusy #530 Hi
Valaki segítsen nem tudom letölteni... -
#529 -
#528 Jobb klikk a képen -> Video Frame -> Override Aspect Ratio -> 16:9 -
#527 öö, media player classicban ezt hogy lehet ? -
bongo1 #526 Hello skacok ! Ugy érzem a game elég komoly lessz! Alázni fogja a többi Hitman-t ! -
neménvoltam #525 Köszi szépen! Érdekes lesz ez a "legenda lelepleződik" dolog, egyre jobban várom :) -
#524 Nos nagyobb felbontású változatot a 3. trélerből ugyan nem találtam, de azért csináltam feliratfájlt hozzá: KATT
(legörget, "free"-re nyom, majd beírja a kért karaktereket, letölt, kicsomagol, videót indít...:D)
Amennyiben a lejátszó képes rá, tessék átméretezni a videót 16/9 formátumúra!!! (BSPlayer esetében: Shift + 2 gombok lenyomása)
Nem szószerinti a fordítás, ahogy az összes eddigi bármilyen fordításom sem volt az... -
#523 Yeah!!! -
sturrock #522 nem, mégsem. tényleg nagyot ugrott a lövéstől az az ember. de nem baj. ez a rongybaba fizika legalább látványos :) ---- (egyébként én se nagyon szoktam hentelni a hitmanekben) -
sturrock #521 na jó nem rohannak le azok az öltönyös fickók a lépcsőről, de az egyiket a lépcsősor közepéről lövi le a 47-es -
sturrock #520 ja igen... arra a jelenetre gondolsz (mármint ebben az új trailerben), amikor a párizsi operaházban rohan le néhány ember a lépcsőről, 47 pedig lelövi az egyiket. hát szerintem lehet hogy azért tűnt az nagy repülésnek, mert amikor a fickó találatot kapott, lezuhant a lépcsőkről :)
Bár én már megszoktam a hitmanekben ezt a rongybaba-fizikát :) -- szerintem a hitman 2-be volt a legszembetűnőbb, amikor a két ballerssal belelőttél az egyik szicíliai mafia bodyguardba, az elrepült vagy 30 méternyire :)
ebben az új trailerben nagyon tetszik az a rész, amikor az operaházban 47 lefejeli az egyik zsarut ---- szenzációs!