7642
-
#199 Azért egy picit kevésbé lenne illúzióromboló, ha nem pont bugos képeket tennének közzé... -
#198 Pár új képecske:
-
#197 Frissült a hivatalos oldal! Katt a bannerre! :) -
#196 Egy kis E3 videó -
#195 Néhány új shot a GAMERSHELL-en. Sajna csak kis felbontásúak...
Illetve Naixin jóvoltából itt egy direkt link az általam "megzenésített" movie-hoz, ha valaki nem boldogult volna a fájlfeltöltős oldallal: KATT IDE -
Gyusz #194 Én is ebben reménykedem. Amikor a 2-t megvettem, akkor rögtön végig is játszottam kétszer. -
#193 Hát biztos lesz. Most 3990 az ára, de sztem előbb utóbb - ha addig el nem fogy - leviszik 2500-ra. -
Gyusz #192 Mintha néhány mozdulatot a Splinter Cell-ből vettek volna át. Egyébként nemrég őszi megjelenésről hallottam, de legalább addig olcsóbb lehetne a Contracts, már csak az hiányzik a gyűjteményemből. -
#191 Hmm, ahogy nézegetem, inkább kissé eltúlzott torkolattűz lehet... -
#190 Na ha valaki nem akar regisztrálni a GAMESPOT-ra, illetve nem akar várakozni a szerver telítettsége miatt, akkor: KATT IDE
(adtam hozzá egy kis zenét, és feltöltöttem...) -
#189 Nekem tetszett az a darkos hangulat (meg a postprocessing...bár sajna nem volt FSAA miatta...), de jó lesz ez a kevésbé darkos is, bár lesznek azért sötétben/havazásban játszódó küldik...szépnek tűnik a háttér és szép távolinak a látóhatár a videóban, amikor mászik háztetőről-háztetőre világosban... -
Vlala #188 nem mindig esett. De tényleg borús volt a hangulata. -
#187 Az nem lenne rossz, az esőt már kurvára untam. Agyrém, hogy minden alkalommal ömlött az eső a Contracts-ban. -
#186 NEM! A Contracts kicsit "darkos" hangulata után a BloodMoney már nem olyan lesz. Legalábbis a készítők nyilatkozata szerint. Az alább belinkelt videót megtekintve, nekem inkább a Hitman 2 hangulata jut eszembe...lévén, hogy nem csak sötét-borús, hanem nappali-napsütéses pályák is lesznek...
(mindazonáltal szerintem is lámpa az ott...) -
mike369 #185 Lámpa. Ez a lépcső vezet lefelé a horror játékok világába... -
#184 nemtom eldőnteni de sztem nem. a baloldalin miért tartana a kezében egy lámpát a rendőrök ellen? -
#183 Új ingém videó: KATT IDE (majdnem 3 perces) -
#182 Két új shot...jól látom, hogy az ott egy lámpa 47-es kezében?
-
#181 Azt hiszem ez még nem volt:
-
#180 -
#179 Ha minden igaz, itt a tréler alatt hallható muzsika, teljes terjedelmében: KATT IDE
(jobb klikk, cél mentése más néven...) -
#178 Végre valahára frissült a hivatalos oldal!!! Jobbanmondva végre valahára van normális hivatalos oldal, nem csak egy képecske... :)
Hitman: Blood Money hivatalos oldal (sok flash-sel, háttérképpel, trélerrel, operaáriával, s néhány új képpel... :)
(ezenkívül végigkattingattam az online áruházak linkjeit, mondanom sem kell, mindenhol más megjelenési dátum van, áprilistól - augusztusig...és a non plus ultra: az Eidos hivatalos oldalán pedig nemes egyszerűséggel: 2005 ősz...) -
#177 Biztosat csak akkor lehet majd tudni, ha aranyra kerül...de ez majdnem minden játék esetében így van... :) -
#176 174-5=169 megvan!...szóval nem lehet tudni? -
#175 ...csupán ötöt kellett volna visszaolvasnod... -
#174 Van már hivatalos megjelenés, vagy hasonló?
Tudjátok megnéztem a Sakál c.filmet (Bruce Willis) és olyan szar kedvem lett, mert nem Happy End a vége... -
mike369 #173 király!
-
#172 Egy kis kérdezz-felelek a "Vérdíj"-ról az EUROGAMER-en.
Na Mike, lesz neked benne újraírt AI... :)) -
mike369 #171 egy biztos támpont:
tuti, hogy még a duke nukem forever (never?) előtt ki fog jönni! -
mike369 #170 jó, ez persze más kérdés, csak rossz volt nézni a lemmingjárást... -
#169 Dehogy...eredetileg júniusról volt szó...de már olvastam őszről, meg télről is...szal ki tudja...mindenesetre remélem az E3 alkalmából lesznek új képek, trélerek, na meg a hivatalos oldal is beindulhatna már lassan... -
Vlala #168 ahhoz képest egész jókat szórakozok vele, mind a mai napig. Ennyire jót talán csak a Splinter Cellel szórakoztam, imádom, hogy az ellenségtől pár centire vagyok és nem vesz észre :-)
Lámakérdés visszaolvasás nélkül: a Blood Money kijött már? -
#167 Ejj, de ebben a játékban odáig el sem szabad jutni, hogy valakit lelősz (aki nem az egyik célszemély...), és azt észre is veszik!!!
A cél, hogy minél észrevétlenebbül ténykedjél! Én még lőfegyvert sem igen használok, csak nagyon ritka esetekben, esetleg távcsövest, de csakis a célpontok észrevétlen likvidálására. -
mike369 #166 nekem alapvetően nem is a történettel vagy a játék csomagolásával volt gondom, hanem a mi-val.
akármilyen fokozaton, ha lelőttem valakit, utána addig rohantak az adott helyre ész nélkül a többiek, amíg el nem fogytak. rendületlenül törtek utat a folyamatosan emelkető tetemkupacon át... -
Sith #165 Oks oks nehogy már ezen kezdjünk el vitatkozni... :) -
#164 De hát a fejlesztők annakidején előrebocsátották, hogy a Contracts egyfajta fél játék (mint más játékok esetében a kiegészítők) lesz a "Silent Assassin" és a "Blood Money" közt...mondjuk az ára nagyon is teljes volt...de ettől függetlenül a pályák jórésze nem remake volt, illetve a remake pályák is kicsit mások voltak, mint annó az első részben. -
sorrow #163
A harmadik rész a film-noir érzést erősíti,
talán nem olyan erősen mint a Max Payne, de egy éppen haldokló bérgyilkos vízióit végigharcolni, még mindíg az egyik legnagyszerűbb játékmenet.
A Hitman egy klasszikus és EGYEDI játék, a 3. rész után pedig újra történetalapú lesz. -
Sith #162 izlések és pofonok ugye
nem mondom hogy a contract irtozatosan rosz volt... de lehetett volna jobb is sokkal jobb (vagy csak én vártam tul sokat) -
#161 Eggyik csapatnak az a feladata hogy megvédje a VIP-t másiknak hogy megölje. -
#160 Jo kis game lessz ez :DD