7642
-
#359 Loll 3 mp volt lementeni..betölteni 15 :D -
#358 Egy baziméretű artwork -
#357 Hehehe, a Hitmanforum-on is épp így vélekedtek a madarak... :))) -
#356 :) Ő jobb volna mint vin diesel -
#355 Fizetett reklámember...ha úgy tetszik modell... :)))
Sztem a kép a mostani lipcsei GC-n készült. -
#354 Eszki -
#353 Kopasz Bácsi :) -
#352 Csak 3-at kellett volna visszaolvasnia. -
#351 Még a demó sem jeent meg! -
#350 nem tudja senki? -
#349 sziasztok
valaki tudja honnan lehet leszedni a játékot a dc++- on kívül
legalább a demoját -
#348 Honnan az infó? -
spR #347 2006 február vége -
#346 Bizonytalan. Lehet, hogy csak jövőre. -
#345 mikor jön a játék kb? -
#344 Segítsek?
August 4th 2005
Welcome back to the Official Hitman: Blood Money Website!
This time we have added another of the character's you will find within the game, plus the second part of the Guide to being a Hitman and another news story hot of the press. We will be back again soon with more exclusive news and info! -
Az utobbi az fasza -
#342 Milyen szövegen kívül?
(amúgy: "characters", "notoriety" és "guide to being a hitman" szekciók...amint a főoldalon is írják...) -
#341 és mit frissült a szövegen kívül?:) -
#340 Frissült a hivatalos oldal! (katt a bannerre) -
#339 Jah... :) -
#338 [betévedt a fórumozok képtára topicba] -
#337 Hmm? -
#336 mennyj el játszani Hitmant, htx.... -
#335 még ezis sokkal jobb mnt diesel,bár nemtom,na mind1! -
#334 sztem se!nem is hasonlit naon rá! -
#333 -
#332 Jáj, ne má' ...végül ő fogja játszani? :))) -
#331 -
Thanatos #330 hm, igaz bár fiatal szemszögböl akár... :D elég sorozatgyilkos felye van, bár lehet nem :D -
#329 Ehh, kissé gyorsan váltogatod a nézeteidet... :) -
#328 Na és vajon a "Hannibál tanár úr"-at, hogy játszaná el??? :)))
-
#327 visszavonom amit mondtma, vin diesel egy köcsög nigger, 47-es meg egy barnulásmentes fehér bőrű -
#326 sztem nem lesz elrontva! -
#325 mindgyik. Hitmantól nem is várok sokat, filmként. az is elég, ha nekem bejön, ugyis lessz anniyra felfujt, hogy bemutassák Mo-on, nem ugy mitn a nemezist -
Kaslerka #324 Inkább Jason Stratham kellene a szerepre. Kopaszon illene a szerep hozzá, de végülis teljesen mindegy ki játsza el, úgy is elrontják a filmet... -
Thanatos #323 pedig sorozatgyilkososnak jobb lenne, pl fiatal korát megelevenitve vagy hasonlo :D -
#322 Ööö...ezek közül melyik jó film??? :)))
(na jó, esetleg a Ryan közlegény...de ott nem sok vizet zavart...:D)
Amúgy van ezeknél jobb filmje is, ami nem ennyire giccses hollywood-i szar...bár igaz abban sem ő a főszereplő... :)))
Ja, és előbb még kíváncsi leszek a jövőre érkező Hannibal alakítására (a történelmi figura, nem a sorozatgyilkos...) -
Thanatos #321 de kár ezen vitatkozni, tomb raider után a játékokból vett ötletek mozifilmben való elbaszása már divat lessz lassna, nem sokat lehet ellene tenni :/ -
Thanatos #320 jólvan akkor csinálj Swarciból manót, ehh :D (tudom azt is meg eleht filmtrükkel csak éppen értelme nincs egy ismert szinésznél, mivel nagyon jól tudod mekkora valójában :P)