7642

• akyyy
    nemáá..április 11??:C

13-án szülinapom, 14 horrora akadva 4... meghlaok

• hykao #518
    Nekem egyedül a rongybaba fizika tűnik kicsit túlzottnak, egy pisztolylövéstől olyat repül a madár, mintha egy komolyabb robbanás történt volna a közelében...vagy mintha rá jóval kisebb gravitáció hatna...
    Mondjuk ez engem nemigazán fog zavarni, mert nemigen használok lőfegyvereket a Hitman játékokban...
  • Sil3nt
    igen persze, nem azért mondtam csak ha joltudom hitman 2 óta alakítják a motort ami már elég régen volt [a játékiparban aztán főleg]
    jo a trailer is, már várom.
  • hykao #516
    Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy jócskán átdolgozzák a grafikus motort...de magad is meggyőződhetsz az eredményről, a képek magukért beszélnek szerintem... :)
    Nekem eddig sem volt bajom a grafikával, a képek alapján teljesen elégedett vagyok a graffal.
  • Sil3nt
    ebben már uj motor fog sercegni? vagy még mindig "csak" felujítják? [contrats]
  • hykao #514
    Hát az eddigiek alapján valami olyasmi...
    A játék oldalán olvashatsz az Albínóról is pár sort.
  • neménvoltam
    huh április 11... örülnék ha nem kéne májusig várni, mer az húzós egy hónap. szépen el leszünk látva játékokkal a közeljövőben :D
    Kíváncsi leszek hogy milyen szerepe lesz az Albinonak. Netán konkurencia? :D
  • hykao #512
    Na én arra gondoltam, hogy ami letölthető az oldalról annál nagyobb felbontású...(eddig mindkét előző tréler esetén sikerült nagyobb felbontásút találni)
    Egyébként a képarányt jól elbaszkurálták, mert 4:3-ra erőltették a valójában 16:9-es anyagot...egyszóval aki letöltötte, érdemes a lejátszón 16:9-re állítani a képarányt, és akkor nem lesz nyújtott az egész...

Nos a másik dolog, hogy az új tréler végén is a "2006 Tavasz" felirat jelenik meg, s az Eidos oldalán látható kép is ezt erősíti:

Úgyhogy kezdek reménykedni, hogy mégse lesz több csúszás!!! (ilyen dolgokban szeretek tévedni...mármint, hogy nemrég azt jósoltam, csúszni fog...)

Más: a trailer szövegét már sikerült megszerezni...(merthogy hallás után én ki nem hallom pontosan az angol dumákat soha lol...:D)
  • neménvoltam
    jó 5let, a honlapon ha a letöltésre kattintasz, az a nagyfelbontásút tölti le
  • hykao #510
    Ja, átalakult-frissült a játék honlapja is (katt a bannerképre).

Ha sikerül megszerezni az új trailert nagyobb felbontásban, akkor rányomok majd magyar feliratot erre is, mint a múltkorira.
  • sturrock
    Kegyetlenül jó ez az új trailer! :)
  • neménvoltam
    karaaaj!! ráadásul úgy tűnik elkészült a végleges honlap is
  • Csoder
    új trailer, ha még nme láttátok
  • hykao #506
    Leírtam, hogy szerintem legalább milyet ÉRDEMES...de természetesen mindenki a saját pénztárcájához mérten dönt...(proci ügybe nem mennék bele, de mindenesetre általában a videokártya a szűk keresztmetszet játékok esetén...hallottam már érdekes játékra szánt gépekről, pl: AMD64 3400+ Gef4MX-szel lol, s a madár csodálkozott, hogy minden olyan szarul fut...)
  • sturrock
    kösz a segítséget
    akkor hamarosan új videókártyát kell majd vennem...
  • sturrock
    egyik haveromtól majd kölcsönkérem a Splinter Cell: Chaos Theory-t,aztán majd meglátom mennyire fog az menni a gépemen.
  • akyyy
    most akkor milyet? meg milyen procit?
  • hykao #502
    Hát a választól függetlenül (amit nem tudok, mert hisz még nem volt alkalmam játszani a játékkal) azt javaslom, hogy mindenképp cseréld le azt a kártyát alkalomadtán, hisz az még a régi 9500-as kártyáknál is gyengébb ha jól tudom.
    (Hasonló húzás volt ez az ATI-tól, mint amikor az Nvidia Gef4MX megtévesztő néven dobott piacra Gef2 szintű kártyát...)
    Szerintem ha 2006-ban élvezhető megjelenítés és sebesség mellett akarsz játszani, akkor 6600GT alá ne add. (...vagy hasonló szintű ATI kártya alá, ill. esetleg ha végre itthon is kapni lehet majd, és szokásosan olcsó lesz, akkor az új S3-as kártya alá...)
  • sturrock
    ja, akkor nektek van igazatok, Las Vegasban tényleg egy arab stílusú szállodában kell majd tevékenykednünk.

tudom, hogy ez most még elég hülye kérdés, de szerintetek az én Ati Radeon 9550 videókártyámmal el fogja e vinni rendesen ezt a játékot a gépem ?
    (a Contracts max grafikán kissé beszagatott, ezért a Post Filtert mindig lekapcsolom)
  • hykao #500
    Pár új kép (sajna csak kisfelbontásúak)

• hykao #499
    Akkor jól emlékeztem ezek szerint! :)
  • spR
    Ja, Las Vegas- szallodaban kell kinyirni egy arab sejket
  • hykao #497
    Hmm, nekem egyiptomi (vagy arab) hangulatú las vegasi szálloda rémlik, de lehet, hogy tévedek.
  • sturrock
    a GameStarban azt írták, hogy egy dél-afrikai politikust kell majd likvidálni egy egyiptomi szállodában
  • hykao #495
    Én úgy emlékszem arról volt szó, hogy a BM főként amerikában fog játszódni. Így lehet, hogy a párizsi lesz az egyetlen nem amerikai küldetés, az is szerintem még "Contracts örökség".
    Miből gondolod ezt az Egyiptom dolgot?
  • sturrock

hát az tényleg jó lenne! de szerintem sajnos nem lesz több magyar pálya :(
  • sturrock
    A küldetés leírásának megjelenítése egyre rosszabb lett a 2-ben meg a 3-ban (a Contracts-ben már videót sem lehetett megnézni a célpontról :(

Ehhez képest az első részben nemcsak videót lehetett megtekinteni a célszemélyről, de az életrajzát is meg lehetett nézni :)
  • neménvoltam
    jó lenne ha ezúttal is lenne magyar pálya, csak éppen mondjuk magyar közéleti szereplőt kéne eltenni láb alól :D
  • sturrock
    Szerintetek még milyen helyszínek lesznek benne?
    (Az eddigi helyszínek: Párizs, Las Vegas, Sziklás-hg., Mississippi)
    Egyiptomban is lesz egy küldetés ? Ugyanis 47 az eddigi részekben még egyáltalán nem volt az afrikai kontinensen.

(az amerikai kontinensen már volt :) --- de persze csak Dél-Amerikában, a kolumbiai esőerdőben, az első részben, a Hitman: Codename 47-ben

Remélem a küldetés eligazítás a Blood Moneyban is ugyanolyan megjelenítésű lesz, mint az első részben... Megjelenik az International Contract Agency logója (az a koronás koponya), majd kiíródnak 47 laptopján a küldetés részletei...
  • bodesz
    kezd elfajulni ez a dolog...
    minden részben egyre rondább lesz a főszereplőnk szemöldöke...
    ennek nagyon csúnya vége lesz :D
  • Thanatos
    jó akkor 80% :) de érdemes megérteni hogy ami infokat kiböfögnek az mind marketing és mivel együkünk se tagja a fejlesztőbrigádnak ezért nem lehet tudni, és sajnos a elgtöbb gamen amit csusztattak nem nagyon látszott meg az extra idő, tisztelet a kivételnek :)
  • hykao #488
    Én is annak örülnék, ha nem csúszna...de ugye jobb félni, mint megijedni! :)
    ...de mint mondottam, ne legyen igazam, és jöjjön ki legkésőbb Május végén! (itthon is)

@Thanatos: előfordul ilyen is valóban, de azért nem 90%-ban...
  • Thanatos
    amennyiben..., csak sajnos a csuszások 90% csak üzletpolitika és semmi köze a játék minőségének javitásához :(
  • sturrock
    már rég frissíteniük kellett volna a hivatalos oldalt! kb. egy negyed éve volt az utolsó frissítés

remélem a következő trailer végén már fel lesz tüntetve a megjelenés pontos ideje. Szerintem az sem lenne olyan valószínűtlen, hogy ha május 26-án jelenne meg. Elég sok információ kiszivárgott róla, és reményeim szerint a napokban felkerül az oldalra a harmadik trailer is!
  • spR
    Azert en remelem, hogy nem fog csuszni
  • hykao #484
    Hát mert ha májusban jönne, már nagyobb lenne a hájp... :) Kész lenne a hivatalos oldal, és több videó, hír, stb keringene...
    Ne legyen igazam, de sztem csúszni fog. (ami nem baj, amennyiben a játék javára válik)
  • Thanatos
    hogyhogy?
  • hykao #482
    Hát tartok tőle, hogy még májusban sem fog megjelenni...
  • neménvoltam
    majdnem: megnéztem az amazonon az előrendelésnél, ott május 26.-át írnak:(
  • hykao #480
    Hát tömeg nemigen volt, és civilek csak a kordonok mögött álldogáltak, mivel az egész területet lezárták a zsaruk. Csupán egy civil hulla volt még a zsarukon kívül az egyik motelszobában, pár fecskendő és egy magnó társaságában (amiből a Faf Larage "Le souteneur" című száma bömbölt) valamint egy rohammentős, akinek az öltözete nekem inkább valamiféle tűzoltósruhának tűnt...kár, hogy Fournier likvidálása után nem lehetett semmit kezdeni a hangosbeszélővel, azon kívül, hogy magunkhoz vehettük...

Node a lényegre visszatérve: mivel az már biztos, hogy a Blood Money egyik pályája a Párizsi Operaházban fog játszódni, és a Contracts-ből végülis pont ez a rész maradt ki (jobbanmondva az operaházas buli után kapcsolódunk be a cselekménybe...), így nagy valószínűséggel ezzel a pályával fog kezdődni a BM (...és ki kell nyírnunk a Contracts utolsó pályáján elvégzett feladatként feltűntetett Tenort...), majd jön egy intró vagy valahogy ugrunk tovább arra a részre, amikor már amerikában vagyunk (ahová a Contracts végén a repülőn utazunk)...legalábbis így lenne logikus...
    Elképzelhető, hogy az operaházas bulit már a Contracts-ben meg akarták valósítani, de aztán valami oknál fogva kimaradt, és a BM-re tolódott...de persze az is lehet, hogy a BM-ben már más okból érkezünk az operaházba - csak nem túl valószínű (főleg a hivatalos oldal operaházas részét olvasgatva...), szóval szerintem előbbi lesz...

Egyébként erős a gyanúm, hogy ismét csúszni fog sajnos...