7642

• Duddits
    Hehe! Te mondod? Asszem neked is volt pár doldog... Szóval a helyedbe nem dumálnék. Ez a legegyszerübb valakit leszánalomozni...
  • Thanatos
    szánalom powa..., kár hogy az ilyen iqbajnokok hozzászólásait nem lehet ki adblockolni egy az egybe és akkor elgalább nem fárasztana a hülyesége... :///
  • Duddits
    Epilepsziát?? Mi okoz ebbe epilepsziát? amúgy ne engem izéljetek, nem én találtam ki a logót.
    Nah, majd megnézetem a kutyámmal, úgy is epilepsziás.
  • Thanatos
    ezért mondom hogy adblock(firefoxban, gondolom msáhol is vannak hasonlo megodlások...)..., és akkor többet nem látod , ennyi...
    volt egy másik iylen villogos logojú az is adblock, és még ahányat látok iylet mind az lesz, ennyi :)
  • hykao #235
    Nem idegeskednék, ha nem fájdítaná a fejemet, ahogy ránézek...pedig nem vagyok különösebben érzékeny...
    Egyébként meg epilepsziásoknál rohamot okozhat ez a logó...
  • Thanatos
    mit kell ezen idegeskedni? adblock és kész..., ugyan akkor nem fogod tudni ki irta azt az üzit mert máshol nem ltászik a neve de akinek iylen a logoja annyit ér az egész ember is, ennyi... :)
  • hykao #233
    De nem ilyen idegesítően és zavaróan...nem érted bazz, nem azért idegesítő és zavaró, mert villog, hanem ahogy villog...
  • Duddits
    Nem tudom miért zavar egyeseket egy villogó logó... Másoké is villog...
  • hykao #231
    Hé ember, nagyon-nagyon zavaró és idegesítő a logód!!! Megfájdul az ember feje tőle!!! Minek ilyen logó???
  • Duddits
    Hát ha ez a Blood Money-s topik, akkor valószínűleg a Contracts (bocsi, soha nem tudtam leírnia nevét ) topikban beszélnek róla.
  • Paul Rosetti

Szerintem ez az egyik legjobb kép
  • Paul Rosetti
    Ja, már látom! nagyon teccenek nekem ezek a Blood Moneys képek!Egyébként bocs, hogy ide pofátlankodtam a Meat Kinggel meg a többi Contractsos cuccal,de melyik topikban folyik mostanában beszélgetés a Contractsról ? ha megmondod nagyon szépen megköszönném.
    De jó lesz majd a Blood Money! asszem okt. 1.-én fog megjelenni. Ti is így tudjátok ? Mihelyst megjelenik én biztos hogy nem sokkal megjelenés után fogom megvenni. Nagyon teccik a trailere a Blood Money-nak!
  • hykao #227
    Blood Money ügyben pedig ha kicsit visszaolvasgatsz, visszalapozol ebben a topikban, akkor az összes eddig fellelhető képet, videót, trélert meg fogod találni...(békákkal ne törődj, csak kattints rájuk, s megjelennek a kívánt képecskék...:D)
  • hykao #226
    Ja, de ha oda nyomattad volna be, ugyanúgy beszélgethetnénk a témárol ott - a megfelelő helyén - is...
  • Paul Rosetti

Bocs, hogy megint idelöktem egy Contractsos cuccot, de kinek teccet a Contractsból a Meat King ? Ő az én kedvencem a targetek közül. Olyan jó rész az, amikor felszolgálom neki a csirkét!
  • Paul Rosetti
  • Paul Rosetti
    Jó lesz majd ez a karácsonyi parti a Blood Moneyban.
    http://www.paxgamers.com/images/hitmanbloodmoney2.jpg
  • grizzly21
    hát én meg hitman és ugy általában bérgyilkos fan vagyok:D
    minden filmet láttam amit felsoroltál, szerintem mindegyik jó. a stallonesban az nem tetszik, hogy kicsit akciós, mivel van egy másik bérgyilkos de talán közelebb van a valósághoz. Viszont kit érdekel h ha hangulatilag a Sakál (Willis) szerintem nagyon ott van. Lehet benne hibákat keresni stb de nagyon ott van. lehet h elfgoult vagyok Bruce miatt is meg a téma miatt is de mindegy. Szerintem Vin Diesel arckaraktere nem jó erre a posztra, neki életvidám poénos akcióhős fazonja van, nem hidegvérű bérgyilkos bár ha asszondják hogy Bruce W. játsza el a Sakált lehet h arra is azt mondom h nem képes rá, de ő nagyon nagy színész azért.
    Na szóval akármilyen film lesz annak örülnék de jobb lenne egy no name de tökéletes arcformájú színész.
    vagy arra nem gondoltatok hogy lerenderelni az egészet mint amilyenek az introk? bár jobb lenne hús vér szereplő. na mind1meglátjuk
  • hykao #221
    Oké, oké, de miért ide??? Ez nem a Contracts topikja!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Ez nem is néz így ki...mármint a Contracts-ban...
  • Paul Rosetti
  • Paul Rosetti
    De ez a kép is elég teccetős!
  • Paul Rosetti
    Ja bocs, itt van a kép:
  • Paul Rosetti
    Nagyon tetszik nekem ez a kép a Hitman:Contracts-ból. Olyan jól néz ki, ahogy 47 le akarja lőni az oszlop mögül a medencében lévő Fuchsot
  • Duddits
    Jaja!
  • akyyy
    nem kéne leírni a filmet, lehet hogy faca lesz,
  • sorrow

De azért nem kell egy klisés filmtől (genetikai módosításokkal előállított szupergyilkológép aki öntudatára ébred ) filmből valami nagyot várni.

Én Hitman fan vagyok, de megszállottan. De roppant nehéz ebből a történetből drámai értékeket előcsalni.

Nem úgy a klasszikus Leon a Profiból.

A Sakál Bruce Willis-sel agy kaméleon bérgyilkos volt.
    Míg Sylvester Stallone A Bérgyilkosokban állt a legközelebb a Hitman Kemény acélos szűkszavú kliséjéhez.
  • Vlala #212
    Már a Hitman tesztjében is leírták, hogy ha lene Hitman film, valszleg ő alakítaná.
    Én nem írnám le a filmet, amíg nem láttam.
  • grizzly21
    hm ennek nem örülök, mint a doom film ugy lesz ez is elkúrva jól látod hyako mester.
    Kész, és erre mennyiszer gondoltam h film kellene belőlle mert annyira jó és meg lehetne simán csinálni de Diesel nem erre való. Nem tud hideg bérgyilkost játszani, mert akcióhős Riddicknek jó volt hitmannek nem lesz jó. Szeretem mert nagy szinész, de nem igaz h nem lehetett találni egy nem ismert de a szerepre tökéletes szinészt...
  • hykao #210
    Áh...már látom, hogy ez a film is el lesz szarva...
  • grebber
    Na erre a filmre is kiváncsi leszek.
  • a.carkey
    Vin Diesel a 47-es Hitman szerepében

"... Vin Diesel alakítja a Hitman játékok főhősét: a kopasz 47-es klón bérgyilkost. Az IO Interactive által megalkotott videojáték több, mint 10 milliós példányszámban talált gazdára, s ugyan a legutóbbi eresztés nem mondható rózsásnak, a franchise vezéregyénisége továbbra is erős karakternek tekinthető. A 20th Century Fox kapva kapott az alkalmon és lecsapott a megfilmesítés jogaira. A produceri teendőket Charles Gordon, a Die Hard korábbi producere és az iparban még csak nyújtózó Adrian Askarieh végzi. Vin Diesel executive produceri színekben tündököl."
  • forza milan
    hahahha!énis!
  • Herold
    Az Ügynökségnek is az az érdeke, hogy könnyítse a "végrehajtó" munkáját, nem? Szerintem reális lenne a bevezetése. Nyilván nem 2 km-ről fogom elkábítani távcsöves kápítópuskával az áldozatot, de egy 10 méter (pisztollyal) azért elfogadható lenne.
  • hykao #205
    Az már úgy túlontúl nagy könnyítés lenne!
  • Herold
    Én meg kábítópisztolyt a fecskendő helyett, hogy messziről is lehessen altatni.
  • Herold
    Ahogy elnézem, már megint virít a vonalkód tetkó a tarkóján. A Contractsban szerencsére nem volt annyira feltűnő, sokal halványabb volt mint a 2. részben.
  • hykao #202
    LOL! :)
  • [Walaki]D`Lair
    Én Teszkó gazdaságos nejlonzacsit akarok a fojtózsineg helyére....:DDDDDDDDDDDD
  • hykao #200
    Hát úgy tűnik a belelógások maradnak... :)