6774
-
#6134 sajnos az rFactorhoz sem jött ki rendes drift mod 1enlőre..
1 beta verzió van..de az nagyon gáz.hátsó kerék tapad a pályához..az első csúszkál jobbra balra..és lehetetlen vele driftelni..legalábbis nekem.pedig gtr2ben,lfs-ben szépen megy..
-
#6133 Vannak vele gondjaim.
A tartott gázon nem jó a hang, félgázon/háromnegyed gázon tatom a fordulatot, és ott van egy üzemhangja a motornak, de túl nagy a kontraszt a nyomott gázhang mellett, nem passzol vhogy össze.
Az emelkedő fordulatnak viszont sztem jó hangja van.
Az autó kezelése sem igazán tetszik nekem, kicsit súlytalan érzés betenni keresztbe az autót, a nagy ívű kanyarokban jól lehet keresztbe menni, de egyébként elég kiszámíthatlan, hajlamos csapkodni az egész verda.
AWD-ben lehet jobb lenne, de az öszkerekes drift az nem igazán érdekel.
Nekem vhogy súlyosabb autó jönne be.
De tudni kellene hogy milyen beállításokra lett írva az autó....azaz milyen kormánybeállra, hiszen van itt driftrásegítő kormánybeáll. lehetőség, amit én teljesen lehúztam nullára...nekem ne segítsen a driftben, és pl. lehet hogy az autó úgy van megírva hogy kell.
Vagy milyen diffizáráson érdemes használni (kb.),...de a legfontosabb hogy maga az autó milyen baállokra lett írva.
Mert én is alap hogy kikapcsolok mindent. -
#6132 G25-re nincs (de nem nagy gáz, mert nem tapasztalom hátrányát).
Egy rövidet mentem, a hangja jó.
Minden máshoz több idő kell, mert be kell állítani a kormányt, és custom hajtáson a diffi zárását.
Holnapra már bővebben írok majd :) -
#6131 Kár érte, hogy kormánnyal nem valami élvezetes a játék, egyszer szívesen kipróbálnám... Habár a játék tartalmaz preseteket néhány játékvezérlőhöz, de kitudja, h ott is megvannak-e ezek a problémák.
És úgy összességében milyen lett az autó? Modellek, texturák, hangok, stb? -
[Walaki]D`Lair #6130 Mondom....Initial D modot LFS alá!! :):) -
#6129 Ja ez program gyiksag;( Kar erte;( Nem tudom miert nem javitjak?! Nekem is csak ezek miatt nincs fent, pedig fent lehetne ez is ugyanugy mint az Insane... -
#6128 Kipróbáltam, sajnos ez még mindig magától kormányozgat, és elég durva sebességfűggő kormyányszög is van benne: tökig tekerem a kormányt 100-nál és ahogy fékezek egyre inkább még ráteker a kormányra :((((( -
#6127 én felteszem, majd írok is.. -
Gibor #6126 Én meg készítem a pályát a modhoz és NEMOTM kipróbálni mert nemindul el... áá, pedig nem a géppel avn a problem... -
SomebodyEra #6125 Én szívesen kipróbálnám, de valamilyen oknál fogva akadozik a játék és játszhatatlan -
Ez egy publikus fizika tesztelő változat, csak egy autót tartalmaz a d-ból!
Miután kipróbáltad, számítunk a kritikádra, véleményedre, kérünk írd meg a fórumonkun (http://slm.ingyen.org).
A futtatáshoz CRC2005 v1.2.4 (build 907) verzió szükséges! Javaslom, olvasd el a readme-t!
DOWNLOAD HERE! -
Gibor #6123 Nekem rögtön megjött... -
#6122 ...és vársz pár napot mire hozzáférést kapsz a játéhoz...
Nekem a játék nem jön be, a kezdetleges Level-R még tetszett, amíg nem voltak csomagolva a fájljai... XD Viccet félretéve az első level-r változatok isteniek voltak. -
Gibor #6121 dehogynem... beregelsz azt megis van... -
SomebodyEra #6120 :( Esély sincs arra, hogy "külsős", pl én kipróbálja? -
Gibor #6119 Igen...
b type free: ,nickem Gibor amugy a phonebuson tolom mindig és a race forever lobbyba van tipikus HUN SLM szeró néven futó hostom :D -
SomebodyEra #6118 Jól tudom, hogy Project Torque-nál Closed Beta folyik? -
#6117 párat már én is,...bár nemrég kezdtem 130-s odds és D-II-n tartok, mikor szoktál fent lenni és milyen nick-n?
(csak mert rengeteg a hülye néha...már elnézést a szóért) -
Gibor #6116 Hmm, veled még nem találkoztam... pedig már ismerek ott kb 30 magyart :P -
#6115 b-type
:)
-
Gibor #6114 off: és ott mi a neved? :P
Amugy lesz értelme újratelepíteni, nagyon jó lesz a mód...
És épp gondolkodom egykét dolgom ami még élvezetesebbé tenné... -
#6113 Akkor újra feltelepítem majd, jelenleg is egy CRC utánérzésű játékkal hülyülök, a project torque-l, tök sok pályaszakasz ismerős, meg jó látni a CRC és Invictus táblákat :) -
Gibor #6112 Azt nemtudom, de ismerem az egész engine-t, ugyhogy merem állítrani hogy nem az autó tartalmazza, hanem egy kis segéd van beépítve ugymond a játékba :D -
#6111 Tartalmazza az automata ellenkormanyzast es a sebessegfuggo kormanyszog allitast is?!:) -
Gibor #6110 Az autó alapból tartalmazza az irányításhoz tartozó dolgokat, ezért van hogy minden autónak más az irányítása... -
#6109 Akkor gondolom, az engine-be is belenyultok, mert azzal van a gond;))
#6105: ki van kacsolva minden, de meg ugy is alapbol hasznal segitsegeket;( -
Gibor #6108 Majdnem tanusíthatom hogy télleg jó lesz... -
#6107 jól hangzik :)
Kiváncsi vagyok rá, mert az irányítással voltak nekem is problémáim, bár nagyon élveztem a játékot.
-
#6106 Az alap CRC-s autókkal az a baj, h pontatlan a "tapadásuk". Azazhogy hiába mész egy hátsókerekes autóval, az kanyarban nem fog megindulni hanem gyakran alulkormányzott majd hirtelen megcsúszik és kipördül. Szerencsére a saját autóink készítésénél ki tudjuk javítani ezt a hibát (valósághűbb presetekkel) és így gázadással, szépen csúsztatva be lehet venni a kanyarokat (persze kormánnyal). A gond az, hogy az eddigi addon car készítők lusták voltak és szar munkát végeztek, ezért egyforma és játszhatatlan minden autójuk. A mod készítése során volt időm tanulmányozni, hogy mire képes a játék és már egyre büszkébb vagyok az utóbbi autóimra (khmm, amiről még nem is tudtok). -
Gibor #6105 Azokat kilehet kapcsolni tudtommal... -
#6104 A beallitasokal, fizikaval biztos nincs baj, szerintem az egyik legjobb az Invictus. Az iranyitassal van a gond, mert olyanra allitottak be alapbol, hogy lehessen mindennel vezetni (billentyu, kontroller), ami nem gond, sot... De kikapcsolni nem lehet, igy magatol rangatja a kormanyt, ellenkormanyoz, stb. Vagyis nem en vezetem az autot;))) Persze ez tulzas, de valami hasonlo;) Vagyis, hiaba a nagyon jo beallitas, amikor a lenyeges reszeken, a csuszasokkor, a gep "segit". -
#6103 Azt, hogy a játék hogyan kezeli a kormányokat, azon nem tudunk segíteni, arra valóban saját beállítást kell használni. Az autók fizikákról:
Rengeteget tanulmányoztam a Keiichi féle drift leckéket és talán sikerült hasonlóra hangolni az autók viselkedését (pl az alulkormányzott S13-asok vagy a kisteljesítményű Trueno). És Akina mellett lesz egy remek drift pálya is! -
[Walaki]D`Lair #6102 De amit alexease mondott, azt is ki fogjátok javítani? -
Gibor #6101 nm -
#6100 aham, kösz -
Gibor #6099 ITT mindenki megtalál mindent róla!!!
Amugy a legkorábbi kiadás 07ősz... -
#6098 és mikorra lesz mán kész ? -
Gibor #6097 Ez most CRC-hez készül, és a fizika is kilesz javítva... -
[Walaki]D`Lair #6096 Inkább az LFS-hez csináljatok Akinát :D:D Az alatt van rendes fizika is :D:D -
Gibor #6095 Én a maxot használom, a játékbeli dolgokat Csuti csinálja...