Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet benne multizni?
rmate1988hun
Szerintem nagyon király 😊 De nagyon remélem hogy lesz belõle valami angol (vagy magyar) kiadás, és nem maradunk ki belõle.

A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"

rmate1988hun
Hi! Elérhetõ a LEVEL-R nyílt béta változata!
Level-R fórum

A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"

bertino
elég baj :\
de végre már sikerült beállítanom egy patch segítségével, hogy külön legyenek a tengelyek 😊
így már használhatóvá vált <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lac coo
Ehez nincs új driver .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
ettõl függetlenül vmi ujabb driver nem érhetõ el ? :\

bertino
hhooahh asszem megtaláltam

bertino
sidewinder tulajokat kérdezném, hogy a bánatba lehetne külön tengelyre állítani a pedálokat, ugyanis vhol nem tudom külön állítani õket és így képtelen vagyok haladni 😄
4.0 driver van fent, USBs kormány és cross racing championship-el próbálkozom per pill több-kevesebb sikerrel
esetleg ha van ujabb driver, azt is megköszönném, ha adna vki egy linket, ugyanis én nem találtam se googleba se sehol máshol 😞

MULTI?!

hol? mikor? merre?
bertino
famentes pályát nincs kedvetek alkotni ? lééécciiii 😊

ngcsnet
jeee U rox😊 <#worship><#eljen>

Raho
Grat fasza, szép köszi.<#eljen>

VW Jetta II 1,8T

ALIENwoods
én
de este max.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ALIENwoods
Ki akar multizni? <#idiota>

bertino
jo lenne, ha normális lenne a NET... addig is TDU online rulz

Raho
Na majd öszeszedem itt a bandát egy multi partyra.

VW Jetta II 1,8T

<#ravasz1>gondolod?😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Raho
HAHA csak hiszed.

VW Jetta II 1,8T

Üdv mindenkinek!
csatlakozok a CRCsek táborához 😊
Raho véged lesz 😄

Hi mindenkinek! +tudná vki mondani h mit jelent ez a hibaüzenet és h mit tudnék ellene tenni?

!JVM::compileSource: recompilation needed of "system\scripts\lang\src\String.java" but source not exists
Nem!
Gittegyletet kell alapítani az egérrel... 😊))))))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

lac coo
Mi az a klikkelés ??? Be kell lépni valami klánba...?<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
ték -.-

Alexease
Van valami, amit egyedul is meg tudsz oldani?!?! Mi a francnak neked szamitogep, internet ha nem tudod hasznalni?! Onallosag, gonbdolkodas, logika nulla...

Versenyek oldal, ahol a futamok ikonjai vannak, gepeld be, hogy: fillmychart, aztan klikkelj az oldal tetejen, kozepen a felfele mutato nyilra.
Raho
Karier, és ahol a versenyt kiválasztod oda beírod a csít-et, majd fefele nyíl.

VW Jetta II 1,8T

De nem tudok angolul!!!!maygarul nem lehet leirni?????????????????????????????????????????????,
arty
mivel beirta neked a megoldást, mi a francot akarsz a hivatalos oldalon? 😊

Forza.

de a ahivatalos oldalon az az a www.crc2005.com on belül mék menüpont alat mert sehoo nem lelek olyat amit irtál????
Alexease
OLVASSAL MAR LEGYSZIVES!!!! Az #5986-ban leirtam a megoldast, a pontos cheat-et!!
na figyelj tök normálisnam irtam hogy segits,erre te meg itt szórakozol veem ugy tudom ezek a topcok nem ezért vanak még utoljára megkérdezem segitel -e ha nem meg lesz a véleményem rólad.
Alexease
Meglepo, de a hivatalos oldalon is fent van a megoldas, vagyis csak "keresni" kellett volna:

CRC 2005 cheat revealed!
Players can use a cheat code in CRC 2005 to unlock all cars, all maps, all tuning parts...everything they want. To do so, players should go where they see the icons of the racing events, blank type: fillmychart and click on the up arrow icon on the top center of the screen. It will unlock everything!
szerinted ezzel most segitettél?nem lehetne ertlemszerüen leirni........<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1> segitsetek márrr.....<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Attila56
pfff no cheat...csináld meg...nem nehéz 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

csá.Valaki irja már vagy adjatok már egy linket az öszes autó és összes pályára.elõre is köszi
Úgy van.
És most sokkal nyugodtabban túrja az ember... 😊<#banplz><#nyes>

Könnyíts magadon, nem találkoztál vele,tehát ne kínlódj....segítünk, mi sem találkoztunk mi is megvettük :-)
Máté94
segytsetek!plz tudom hogy warez de ilyennel még nem találkoztam
Attila56
CRC 2007-et miért nemudom feltenni?Fent van mindenhozzá pedig... 😞

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Gyovai
sziasztok #5899
honnan tudnám letölteni vagy áttudná küldeni valaki köszi.

bertino
starforce update

32 bites Vistán sem megy a CRC, asszem a starforce akad ki, erre van valami megoldás?
Nálam ez nem igazán jellemzõ probléma, mármint az elbaltázás.
A Commodore volt nálam az elsõ gép... 😛

Gregorius
Hát, hogy egy hét alatt hogy el lehet b*ltázni egy gépet! <#vigyor><#idiota><#vigyor>
Elég, ha engem veszünk példának. De egy hónapba pont belefér egy Windows frissítés és egy új videokártya driver.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Eddig fainul ment, viszont most, 1 hónap kihagyás után szét van esve a kép, az egész egy nagy pixelhalmaz, és mindenféle minták vannak égen-földön.

Reinstall?

Attila56
mi lehet a gond? 😞
Hiszen minden megvan khozzá,(Invictus LIVE-al leszedett cuccok)

Attila56
igen az megvan...de akkor is ezt írja ki: This File contains invalid data

ALIENwoods
Ugyanakkor a CRC 2007-mhez mindenképp felkell upgradelned a sima CRC-t CRC 2005-ig 😊

ALIENwoods
A CRC 2007 a sima CRC 2005 egy személyem által kicsit szebb/realisztikusabb változata, már ami a menüket és a hangokat illeti 😊 majd idõvel kerülének bele verdák és multis pályák is 😊

Attila56
kivi vok rá...telepitõs?Mert a mozilla nem jelenítete meg....