Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"
Level-R fórum
A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"
de végre már sikerült beállítanom egy patch segítségével, hogy külön legyenek a tengelyek 😊
így már használhatóvá vált <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
4.0 driver van fent, USBs kormány és cross racing championship-el próbálkozom per pill több-kevesebb sikerrel
esetleg ha van ujabb driver, azt is megköszönném, ha adna vki egy linket, ugyanis én nem találtam se googleba se sehol máshol 😞
hol? mikor? merre?
de este max.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
csatlakozok a CRCsek táborához 😊
Raho véged lesz 😄
!JVM::compileSource: recompilation needed of "system\scripts\lang\src\String.java" but source not exists
Gittegyletet kell alapítani az egérrel... 😊))))))
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Versenyek oldal, ahol a futamok ikonjai vannak, gepeld be, hogy: fillmychart, aztan klikkelj az oldal tetejen, kozepen a felfele mutato nyilra.
CRC 2005 cheat revealed!
Players can use a cheat code in CRC 2005 to unlock all cars, all maps, all tuning parts...everything they want. To do so, players should go where they see the icons of the racing events, blank type: fillmychart and click on the up arrow icon on the top center of the screen. It will unlock everything!
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
És most sokkal nyugodtabban túrja az ember... 😊<#banplz>#banplz><#nyes>#nyes>
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
A Commodore volt nálam az elsõ gép... 😛
Elég, ha engem veszünk példának. De egy hónapba pont belefér egy Windows frissítés és egy új videokártya driver.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Reinstall?
Hiszen minden megvan khozzá,(Invictus LIVE-al leszedett cuccok)